8 sene sonra hamile kaldım ve sanırım bebeğimi düşürüyorum yardım lütfen

CAYCAY76

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2008
954
1
96
Aydın
8 sene sonra hamile kaldım.ilk kan testi yaptırdığımda değerim 0,5 di dr gebelik yok dedi fakat ulturasonda bir karartı gördü ve 1 hafta sonra tekrar kan testi yaptır dedi.1 hafta sonra kan değerim 1238,9 çıktı ve hamileydim.öğrendikten 2 gün sonra kanamam başladı dr gittim rahim içi ulturasonla baktı büyük bir ihtimalle düşük dedi kan testi istedi.dün kan testi sonucum 1300 küsür çıkmış yani ikiye katlamadı.düşük olsa beta hcg değerim düşmezmiydi lütfen bilgisi olan varsa yazsın düşük yaptıktan sonra beta hcg nezaman düşer?

canım çok üzüldüm ama maalesef düşüyür galiba ikiye katlansa herşey iyi gidiyor derdim cnıım ALLAH SABIR VE SADLIK VERSİN

Üzgünüm ama değerinizin katlamaması bile gösterge, 1238 miş 1300 olmuş yükselmemiş yani. İnşallah doktorda yanılıyordur..Allah yardımcınız olsun :(

ya hemen dr.gitsen aslında önlem falan alınır dr. gidemiyorsan eğer yat hiç kalkma uzat ayaklarınıda mecbur kalmadıkça kalkma sakın

canım umutsuzluğa kapılma doktorun sana progestan adında ilaç ve yatak istirahatı vermeliydi bence hemen daha iyi bir doktora git..

ya hemen dr.gitsen aslında önlem falan alınır dr. Gidemiyorsan eğer yat hiç kalkma uzat ayaklarınıda mecbur kalmadıkça kalkma sakın

canım gittim dr a çok küçük olduğu için yapacak birşey yok dedi.zaten progestoran kullanıyordum kanamam olunca da iğne vurdu yapacak başka birşey yok dedi

canım çok üzüldümya geçmiş olsun Rabbimden umut kesilmez sen yinede iyi şeyler düşünmeye çalış bu duyguları bende yaşadım hemde 3kez ama düşük olursada kendini fazla yıpratma zaten sağlıksız bebekler düşermiş herşeyde vardır bi hayır .zaten doktorun doğru söylemiş 3ayakadar hiçbirşey yapamıyorlar .bende bebeklerimi hep 3ayın içinde kaybettim .güzel haberler alman dileğiyle

canım çok üzüldümya geçmiş olsun rabbimden umut kesilmez sen yinede iyi şeyler düşünmeye çalış bu duyguları bende yaşadım hemde 3kez ama düşük olursada kendini fazla yıpratma zaten sağlıksız bebekler düşermiş herşeyde vardır bi hayır .zaten doktorun doğru söylemiş 3ayakadar hiçbirşey yapamıyorlar .bende bebeklerimi hep 3ayın içinde kaybettim .güzel haberler alman dileğiyle

canım ya sanada çok geçmiş olsun.düşük yapmak hamile kalamamaktan daha ağırmış.allahım verdi allahım aldı yapacak birşey yok.en azından daha çok küçüktü 5 haftalıktı daha büyükken düşse sanırım daha çok üzülürdüm allahım inşallah böyle birşeyi sana da,bana da ve tüm düşük yapanlara birdaha yaşatmaz.umudumuzuda hiç yitirmeyelim

canım gerçekten zor ama ALLAHTAN naparsın küçükde olsa insan anneliği tadıyo ya hiç olmayanlar naapsın rabbim hepimizin yardımcısı olsun kimseyede böyle şeyler yaşatmasın ..kendine iyi bak canım

canım allah yardımcın olsun bende 2 tane düşük yaptım ilk bebegim 5 haftalıktı düştü kanamayla arkasından tekrar hamile kaldım 2. bebeğimde 9 haftalıktı kalp atışları olmadı ilaçla dr lar düşürdüler şimdi beklemedeyim tekrar hamile kalmak için 3 ay oldu bebeğimden ayrılalı 3 ay daha korunacaz ondan sonra allah ne zaman nasip ederse allahım tüm isteyenlere nasip etsin inş.

canım sanada geçmiş olsun.inşallah birdahaki sefere bebeğini kucağına alabilirsin ama öncesinde düşüklerin nedenini araştır zaten dr lar ikinci düşükten sonra mutlaka araştırıyorlar.benim merak ettiğim düşükten sonra bhcg nezaman normale dönüyor?

canım cok zor bılıorum gecmiş olsun ...degerının ıkıye katlaması gerekırdı..katlamaması bıle dusuk yaptıgına daır daha buyuk bı olasılık...ınşallah en kısa zamanda saglıklı gebelıkler nasıp eder Rabbım sana...bak en azından 8 sene sonra hamiş kalmıssın umudunu yıtırme..en azından hamış kalabılıosun buna sevın canım...sewgıler

haklısın canım en azından hamile kalabildiğimi öğrendim.bundan öncesinde dr hep psikolojik takma kafana diyordu inanmıyordum ama tamda vazgeçtiğim anda hamile kaldım dr ları dinlemek gerekiyormuş en azından bunu anladım

canım benım gecmıs olsun degerler ıkıye katlasaydı bebegın gelısımı normaldı ama sanırım dsuk yapacaksın dedıgın gıbı verende Allah alanda dua edelımkı rabbım bıze saglılı ve hayırlı veletlar nasıp etsın .....

haklısın canım en azından hamile kalabildiğimi öğrendim.bundan öncesinde dr hep psikolojik takma kafana diyordu inanmıyordum ama tamda vazgeçtiğim anda hamile kaldım dr ları dinlemek gerekiyormuş en azından bunu anladım

kesınlıkle katılıorum...pisikolojiyle cok alakalı...benımde ole oldu gıbı bişi..bende cok taktım kafama,her ay regl olduumda hıçkıra hıçkıra aglardım...eşimle spermleri için birlikte olmaya baslamıstım görev gibi...9 ay denedık olmadı...tam da vazgecıp erteledıımız anda surprıuz yaptı oglum bıze...şimdi tek vucutta ıkı canız...darısı senın basına canım.ozellıkle kadının pısıkolojısı cok onemlı canım..takma rahat ol...:CüvCüv::CüvCüv::nazar:

Sevgili CAYCAY76,
Öncelikle çok geçmiş olsun..Ben de 8 Ekim'de 6 haftalık bebeğimi düşürdüm. Ama bana kürtaj da yapıldı. Yeniden adet görene kadar hamilelik hormonları normale dönüyor diye biliyorum . rahmin kendine gelip toparlanması ve vücudun, hormonların kendine gelmesi için 3 ay korunma süresi vermişlerdi bize. Size Kürtaj yapıldı mı?

canım ya sanada çok geçmiş olsun.düşük yapmak hamile kalamamaktan daha ağırmış.allahım verdi allahım aldı yapacak birşey yok.en azından daha çok küçüktü 5 haftalıktı daha büyükken düşse sanırım daha çok üzülürdüm allahım inşallah böyle birşeyi sana da,bana da ve tüm düşük yapanlara birdaha yaşatmaz.umudumuzuda hiç yitirmeyelim

canım dur baaklım hemn umıtsızlıge kapılma yat hıç kalma bıkaç gun dınlen canım olcagı varsa olur zaten normal yollamı hamıle kalmıştın?
Dediğin gibi dusuk yapmk bebgını dusurmek hamıle kalamamktan daha da çok yakıyo insanın canını inş bebgın senınle kalır duamdasın

canım dur baaklım hemn umıtsızlıge kapılma yat hıç kalma bıkaç gun dınlen canım olcagı varsa olur zaten normal yollamı hamıle kalmıştın?
Dediğin gibi dusuk yapmk bebgını dusurmek hamıle kalamamktan daha da çok yakıyo insanın canını inş bebgın senınle kalır duamdasın

aslında ben 2 sefer aşılama yaptırdım olmadı 3,yü yaptırmayı pek düşünmüyordum ama babam çok ısrar etti kızım dene seninde bir çocuğun olsun diye ben de 3,aşılama için adet olmayı bekledim ama zaten hamileymişim yani kendiliğinden oldu.benim içimde hala daha bir ümit var.çünkü ben ilk kan tahlili yaptırdığımda 0,5 di değerim 1 hafta sonra 1200 küsürlere ulaşmıştı iki günde bir 2 ye katladığını düşünürsek bu çok fazla yükselmişti belki gene yükselir diye düşünüyorum.dün dr ağrım olduğu zaman ilaç alayımmı dedim alma dedi o yüzden belki hala benimledir bebeğim diye umut ediyorum belki saçmalık ama onu bırakmak istemiyorum.

Back
X