8 sene sonra hamile kaldım ve sanırım bebeğimi düşürüyorum yardım lütfen

aslında ben 2 sefer aşılama yaptırdım olmadı 3,yü yaptırmayı pek düşünmüyordum ama babam çok ısrar etti kızım dene seninde bir çocuğun olsun diye ben de 3,aşılama için adet olmayı bekledim ama zaten hamileymişim yani kendiliğinden oldu.benim içimde hala daha bir ümit var.çünkü ben ilk kan tahlili yaptırdığımda 0,5 di değerim 1 hafta sonra 1200 küsürlere ulaşmıştı iki günde bir 2 ye katladığını düşünürsek bu çok fazla yükselmişti belki gene yükselir diye düşünüyorum.dün dr ağrım olduğu zaman ilaç alayımmı dedim alma dedi o yüzden belki hala benimledir bebeğim diye umut ediyorum belki saçmalık ama onu bırakmak istemiyorum.
senı gercekten çokiyianlıyorum inş bebgın senınledır canım

8 sene sonra hamile kaldım.ilk kan testi yaptırdığımda değerim 0,5 di dr gebelik yok dedi fakat ulturasonda bir karartı gördü ve 1 hafta sonra tekrar kan testi yaptır dedi.1 hafta sonra kan değerim 1238,9 çıktı ve hamileydim.öğrendikten 2 gün sonra kanamam başladı dr gittim rahim içi ulturasonla baktı büyük bir ihtimalle düşük dedi kan testi istedi.dün kan testi sonucum 1300 küsür çıkmış yani ikiye katlamadı.düşük olsa beta hcg değerim düşmezmiydi lütfen bilgisi olan varsa yazsın düşük yaptıktan sonra beta hcg nezaman düşer?

canım muhtemelen düşük yapıcaksın,ama inşallah bı mucıze olur ve bebegın senı bırakmaz.kanaman nasıl cok yogunmu yoksa kahverengı lekeler halındemı gelıyor.bende temmuzda bı düşük yasamıstım ilk hamılelıgımdı,başlarda cok yıprattım kendımı fakat sonra düşündümki eger bıkere kaldıysam tekrar kalabırım die ve hıc takmadım kafama olcakmı olmıcakmı die,Allah ıma şükürler olsun tekrar hamıle kaldım ve 4 aylık hamıleyım.inşallah saglıkla kucagıma almakta nasip olur.eger olurda sende düşük yasarsan sakın bırakma kendını,inşallah tekrar hamıle kalır ve saglıkla kucagına alırsın bebegını.
sen yınee yat dınlen agır kaldırma bol su iç.sonucda belkıde sadece düşük tehlıken var ve bu %50de şansın var demek.inşallah eger hayırlıysa bebegın senınledır canım :1hug:

eğer kesinleşen bişey yoksa kafana takmamaya çalış lütfen..ben o hatayı yaptım..pembe akıntım gelmeye başladığı andan itibaren nerdeyse banyodan hiç çıkmadım..akıntı artıcak mı kanama olucak mı diye gece bir saat bile uyumadan bekledim ve bekledikçe de çağırdım gibi geliyo :(
o yüzden lütfen kafana takmamaya çalış, başka şeylerle ilgilen..
Allaha emanet, eğer bu dünyada yaşayacak ömrü varsa zaten sana sıkı sıkı tutunur..
Böyle söylemek kolay biliyorum, içinde yaşadığın endişeyi de tahmin edebiliyorum ama rahat ol lütfen..
Sevgiler

eğer kesinleşen bişey yoksa kafana takmamaya çalış lütfen..ben o hatayı yaptım..pembe akıntım gelmeye başladığı andan itibaren nerdeyse banyodan hiç çıkmadım..akıntı artıcak mı kanama olucak mı diye gece bir saat bile uyumadan bekledim ve bekledikçe de çağırdım gibi geliyo :(
o yüzden lütfen kafana takmamaya çalış, başka şeylerle ilgilen..
Allaha emanet, eğer bu dünyada yaşayacak ömrü varsa zaten sana sıkı sıkı tutunur..
Böyle söylemek kolay biliyorum, içinde yaşadığın endişeyi de tahmin edebiliyorum ama rahat ol lütfen..
Sevgiler

gerçektende doğru söylüyorsun canım.olumsuz düşünerek hep olumsuzluğu çağırıyoruz.kaç sefer başıma geldi her konu hakkında olumsuz düşünüp çağırıyorum.bundan sonra hep olumlu düşünmeye çalışıcam.

canım sanada geçmiş olsun.inşallah birdahaki sefere bebeğini kucağına alabilirsin ama öncesinde düşüklerin nedenini araştır zaten dr lar ikinci düşükten sonra mutlaka araştırıyorlar.benim merak ettiğim düşükten sonra bhcg nezaman normale dönüyor?
a.s.saol canım sana da banada ve bizim gibilerede rabbim birdaha yaşatmasın hayırlısılayla bebeklerimizi kucagımıza :CüvCüv:alırız hastanede araştırma oldu canım bebegimde patolojıye gitti herşey temiz çıktı bir sorun yok allahtan göz yaşı dökmekten başka bişey gelmedi elimden herşey allahtan vardır herşeyde bir hayır diyeceksın sevgileer

mrh arkadaşlar.4 yıllık evliyim 1.5 senedir korunmuyoruz.2010 ramazan bayramında geçen ay yani 5 gün gecikti adetim.90.52 çıktı kan testi doktorum hamilesin dedi ama çok yeni dedi.istirahat et dedi.doğal yolla hamile kalmıştım.ama ben istirahat etmedim ve 6.gün adet oldum değerlerim 19.50 ye düştü.şimdi iğne vurdurucam.galiba bünyem istirahat gerektiriyor.iğne ile kalabilirmiyim.hiç bi sorunum yoktu adetlerim düzenli yumurtalarda kist yok ama............

dusuk yapmis arkadaslara cok gecmis olsun.hamilelere hayirli olsun diliyorum.bende suan dusuk tehlikesi yasiyorum.gecen hafta ulturasyonda doktor keseyi gordu bebegi goremedi ve hamilelik haftamda gerilik varmis.son adet gunum 16 eyluldu hesaba gore gecen hafta ulturasyon cekildiginde 7 haftalik olmam gerekirken 5.6 haftalik cikti.doktor dusuk yapabilirsin dedi yada bebek cok kucuk goremiyoruz dedi.cok uzgunum...haftaya tekrar ulturasyon var,insallah bebegim gorunur kalbi atisini duyariz.cok korkuyorum.ayni seyi yasiyan varmi aranizda?

dusuk yapmis arkadaslara cok gecmis olsun.hamilelere hayirli olsun diliyorum.bende suan dusuk tehlikesi yasiyorum.gecen hafta ulturasyonda doktor keseyi gordu bebegi goremedi ve hamilelik haftamda gerilik varmis.son adet gunum 16 eyluldu hesaba gore gecen hafta ulturasyon cekildiginde 7 haftalik olmam gerekirken 5.6 haftalik cikti.doktor dusuk yapabilirsin dedi yada bebek cok kucuk goremiyoruz dedi.cok uzgunum...haftaya tekrar ulturasyon var,insallah bebegim gorunur kalbi atisini duyariz.cok korkuyorum.ayni seyi yasiyan varmi aranizda?

canım sanırım aynı durumdayız bende son adet tarihim 1 ekimdi dün kesemi gördü ama olması gerekenden küçük dedi, bende bugün beta hcg mi ölçtürdüm 1154 çıktı hesabımıza göre 4000 den yüksek olmalıydı. çünkü geçen hafta pazartesi 97 idi, geçen hafta çarşamba 261 di bakalım ne olacak hayırlısı dr um cumartesi tekrar ölçtür dedi bişeyler yolunda gitmiyo gibi ya hayırlısı

allahim bebislerimizi bize bagislasin insallah.bende doktordan beta degerimi olcmesini rica ettim ama yapmadi.ikinci ulturasyonda neyin ne oldugu daha netlik kazanir dedi.beta degeri dusmus cikmis tam olarak belirlemez birseyi dedi.haftaya carsambagunu tekrar ulturasyonum var,cok korkuyorum kotu haber almaktan....

Nisa nur kızım olursa adını nisa nur koyacağım.geçen ay bende ilk defa 4 haftalıkmış düştü yani hastalandım.hayırlısı hepimiz için....

cnm öncelikle güçlü olmaya çalış olaya şu yönden bak rahim zayıf embriyoyu atıyor dünyaya getirmemek için yani aslında sevinmeliyiz bende yeni düşük yaşadım hemde ilk hamileliğim tabiki üzülüyor insan ilk heyecan ama inan bölesi daha iyi.şimdi yavaş yavaş değerlerin süğer belirtilerin azalır ama bünye düşükten sonra çok yıpranıyor bol bol uyu ve yat,vitamin takviyesi mutlaka al.Rabbim İnş. bundan sonraki gebeliğimizde bebişleri kucağımıza almayı nasip eder herkeze geçmiş olsun...:2:

bebek kesesi ulturasyonda gorukuyor ama bebek yine gorukmedi.gecen carsamba kurtaj oldum.allahdan herseyin hayirlisini diliyorum.allahim birdaha kimseye bu aciyi yasatmasin.

bebek kesesi ulturasyonda gorukuyor ama bebek yine gorukmedi.gecen carsamba kurtaj oldum.allahdan herseyin hayirlisini diliyorum.allahim birdaha kimseye bu aciyi yasatmasin.

nisanur çok üzüldüm geçmiş olsun bünye meselesi istirahat gerektiriyor bende geçen ay düşürdüm ya uğraşıyoruz napalım çocuğumuz yok olsun diye allah biliyo herşeyi içimizi...

Back
X