canım gelmiş geçmiş olsungünaydın kızlar
hepinize teşekkür ederim kuzuma iyi dilekleriniz için
dün doktor arpacıgın alınması gerektiğini söyledi ilk baştada alınması gerekıyor demişti diğer doktor ama ben narkoz verecekleri için istememiştim ama geçmeyince mecbur aldıracağız
bugün babası götürdü üniversite hastanesine bakalım orda aldıracagız ben mecbur işe geldım
ayyyyyyyyy anne olmak ne zor heleki çalışan annne olmak aklın beynin ruhun kalbın hep evde oluyor cok zor kızlar yaaaa
ben çok üzülüyorum kızımla vakıt gecıremedıgım ıcın vıcdan azabı cekıyorum ama ne yapayım çalışmamda gerekıyor tek tesellım annemın bakıyor olması benden daha guzel bakıyor cunku ayyyyyyyyyy Allahma şükürler olsun annemı basımdan eksık etmesın düşünmesi bile kötü ya kaynanam bakıyor olsaydı kafayı yerdım heralde düşünmekten bazen 1 kac saatlıgıne bırakmak zorunda kaldıgım zaman bile bakamıyor geldıgımde cocuk hala gecelıklerıyle duruyor oluyor sacı bası dagınık ammaaaaaaaaaaan işte sabah sabah dedıkodusunuda yaptım kadının
neyse işte dunde dıyet mıyet kalmadı zaten aksam üzeri titreme geldı suandada heryerım ağrıyor bakalım bugun dıkkat etmeye çalışıcam
canım sende onun için çalışıyorsun zaten üzme kendini evet çok zor ama herşey yavrularımız için
anneler sağolsun çok iyi bakıyorlar
benim kayınvalidem bakıyor sağolsun oğlumun bi dediğini iki etmiyor işi bırakıp parka gidiyorlar sırf oğlum istedi diye
bugün sen diyeti boşver kafan kızında zaten