• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

merhaba arkadaşlar iyi akşamlar nasılsınız bakalım ben bu gün yediklerimi hemen yazayım
sabah standart kahvaltı ,
öğlen 5 kaşık bulgur pilavı ve üzerien 1 kaşık kuru fasülye (otel personel yemeği )
ara öğün yemegim ağır geldi zaten yediklerim alışık değilim bulgura felan
akşamada yoğurtlu ıspanak yiyecem okadar ekmek yemiyorum artık sadace sabah kalvaltısında 1 dilim kepek ekmeği

nerdesiniz ya kimse yok yarın önemli ir gün ama bizim takımdan kimse yok bakalım yarın kimler vermiş olacak kg

kimsecikler yok belli
sabah yazdıım yediklerimi
öğlen de kısıır yedim
akşamda iki dolma
yarııın büyüük güün arkadaşlar
geç kalmayyılm
bu arada bnm sesiiim kısıldıı
hastamıyıım neyiim bilmiyoruum

gününüz güzel geçsin kızlar bol kilo vermeli bereketli bir cuma olur inşallaha.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

günaydın kızlar.....

kilom 66....yalnız basküle her çıktığımda farklı rakam gösteriyor..bende evdekilerden birini de çıkarıp o zaman gerçek kilomu çıkarıyorum...sabah kimseyi uyandıramadığım için 66 da kıarar kıldım.

günaydın arkadaşlar,

bu sabah tartıldım ve 99.2 gördüm.

akşam 1 tabak bezelye yiyp spora gittim. yine 1,5 saat spor yaptım. gelince doğadan form çayı ile kuru kayısı yedim.

sabah için 1 simit aldım. şekersiz çayla birazdan yiyeceğim.

gecmİŞ olsun azra dİkkat et kendİne
saol ama bugün daha da kötüyüüüm:bbo:

gününüz güzel geçsin kızlar bol kilo vermeli bereketli bir cuma olur inşallaha.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
:lepi::lepi::Saruboceq:
günaydın kızlar.....

kilom 66....yalnız basküle her çıktığımda farklı rakam gösteriyor..bende evdekilerden birini de çıkarıp o zaman gerçek kilomu çıkarıyorum...sabah kimseyi uyandıramadığım için 66 da kıarar kıldım.
yerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenalkisalkisalkis
günaydın arkadaşlar,

bu sabah tartıldım ve 99.2 gördüm.

akşam 1 tabak bezelye yiyp spora gittim. yine 1,5 saat spor yaptım. gelince doğadan form çayı ile kuru kayısı yedim.

sabah için 1 simit aldım. şekersiz çayla birazdan yiyeceğim.
:hooray::hooray::hooray:a.s.:lepi:

günaydıın arkadşalar
sesimi iyice kaybetiiim
bugün daha da kötüyüüüz
bildirimimi yaparsam oh ne alaaaa
bnde sabitiimmirmirmirmirmirmirmirmir

Adaş geçmiş olsun, dikkat et kendine. çocukalrımız için kendimize daha fazla dikakt etmeliyiz...
haklısın cnm ama bn nerde kaptım bilmiyoruuum
soğuk bişey de yemediim içmediim
ee sen nasılsıın mutlumusuuun artık vucüdundaki incelme gözlegörülür bi hale gelmiştrr

günaydın arkadaşlar
bu gün son bildirimimi bulunuyorum 76 :))
pazar günü bursaya gidiyorum 1 kalacam gelecem sonra tekrar gidecem bidaha internetim olana kadar olamıcam malesef zaten son zamanlarda fazla paylaşımda bulunmaya zamanım yoktu ama aklımın bir ucunda herzaman vardı burası .sizleri çok özleyeceğim, bir bakmışım herkez kilo vermiş ideal kilosuna ulaşmış takımda kapanmış .sakın aman ben gelene kadar kilocuklarınızı verin böğle 38 benden olun hepiniz inşallah
herkezi öpüyorum kocaman iyi kilo vermeler diliyorum
gene fırsatım olursa gelirim arada

günaydın arkadaşlar
bu gün son bildirimimi bulunuyorum 76 :))
pazar günü bursaya gidiyorum 1 kalacam gelecem sonra tekrar gidecem bidaha internetim olana kadar olamıcam malesef zaten son zamanlarda fazla paylaşımda bulunmaya zamanım yoktu ama aklımın bir ucunda herzaman vardı burası .sizleri çok özleyeceğim, bir bakmışım herkez kilo vermiş ideal kilosuna ulaşmış takımda kapanmış .sakın aman ben gelene kadar kilocuklarınızı verin böğle 38 benden olun hepiniz inşallah
herkezi öpüyorum kocaman iyi kilo vermeler diliyorum
gene fırsatım olursa gelirim arada

gidiyormusuun duruucuumdelikafadulden:çok üzgünüm:
inşallah en kısa zmnda işlerini güçlerini bi düzene oturtup yine en kısa zmnda bizimle olursuuunvereliniortak
çook özletme ama kendinii:teselli:
dileriim yolun açık olur herşey o güzel gönlünce olsuuna.s.:1hug::a015:

sağol azracım seninde ve hepiniz inşallah herşey gönlüzce olsun
geçmiş olsun bu arada
bir şey başarmak için önce gerçekten istemek lazım bende onca boşa geçen yılımı şimdi telafi etmek istiyorum çok hırslı değilim ama önümü gören biriyim ütopik şeyler istemiyorum ve başaracağıma inanınyorum sende biraz gayret et kilocuklarını ver daha çok gençsin yeni bir hayat kur kendine ama ayaklarını üstünde dur önce
gelirim arada sırada
eski azra hayırlı olsun çift rakkamları görmüşün bidaha görüşmemizde bende inşallah 60 lı rakkamları görürüm sen de 80 leri
bu arada elma kromuna devam ediyorum kızlar veremeyen arkadaşlara tavsiye ederim ben çok memnunum çünkü

geldim kaptanım bir yandan hazırlanıyorum işe gidecem bir yandanda sayfalar açık bakınıyordum tam çıkarken yazacaktim büyük ihtimalle öğleye kadar gelemem çünki
bana kızacan sanırım biraz çünki sadece 400 gr vermişim şuan 72,400 :(((

sağol azracım seninde ve hepiniz inşallah herşey gönlüzce olsun
geçmiş olsun bu arada
bir şey başarmak için önce gerçekten istemek lazım bende onca boşa geçen yılımı şimdi telafi etmek istiyorum çok hırslı değilim ama önümü gören biriyim ütopik şeyler istemiyorum ve başaracağıma inanınyorum sende biraz gayret et kilocuklarını ver daha çok gençsin yeni bir hayat kur kendine ama ayaklarını üstünde dur önce
gelirim arada sırada
eski azra hayırlı olsun çift rakkamları görmüşün bidaha görüşmemizde bende inşallah 60 lı rakkamları görürüm sen de 80 leri
bu arada elma kromuna devam ediyorum kızlar veremeyen arkadaşlara tavsiye ederim ben çok memnunum çünkü

saol cnm bnm güzel dilkeleriin için
bnde de şu bildirim işi bitsiin aile hekimime bi gtceem önce şu boğazımı sonrada şu kilo problmimi diceeem
sende inşallah 602 ları göçrrüürsüün ha gayret

geldim kaptanım bir yandan hazırlanıyorum işe gidecem bir yandanda sayfalar açık bakınıyordum tam çıkarken yazacaktim büyük ihtimalle öğleye kadar gelemem çünki
bana kızacan sanırım biraz çünki sadece 400 gr vermişim şuan 72,400 :(((

kızmadıım :))
ayrıca 400 değil 500 vermişsiiin geçen hafta 72,9 dun çünkü
aman tek artımz çıkmasıında bak bu dakikaya kadar bildirilerde yoktu bundan sonrada olmaz inş....

kızmadıım :))
ayrıca 400 değil 500 vermişsiiin geçen hafta 72,9 dun çünkü
aman tek artımz çıkmasıında bak bu dakikaya kadar bildirilerde yoktu bundan sonrada olmaz inş....
artı olmasında 100 gr olsun hiç önemli değil ama ben yinede geçen haftaya oranla bu hafta az verdim diye üzüldüm ama çokta hızlı vermek iyi değil yavaş yavaş verilmesi gerekiyorki tekrar almamk için tabi gel sende bir bana sor 1 günde 10 versem oh oh derimm :)

Back
X