- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Anam.kızlar ölüyorum yorrgunluktan ama yinede çok mutluyum ♡♡♡♡
Dün mutfak fayanslarini silememistim
bende kahvaltıdan sonra önce mutfak sonra da banyo fayanslarini bir güzel sildim 
Mis gibi oldu valla gidip gidip fayansları bakıyorum
Yarın bir gün dinlenip ( zaten arkadaslarla bebek görmeye gideceğiz ) Perşembe günü de salonun duvarlarını silecegim inşallah ♡
Kan ter içinde kaldım
artık havuza gidene kadar dinlenirim
Canım tatlı düşkünlüğün varsa gün kurusu al
inan 1 tanesi bile çok iyi geliyor
hem biskremden çok daha faydalı hem bagirsaklara da faydalı 
Ah şu erkekler
Aletli jimnastik yapan bir sürü başarılı sporcumuz var
İleride mutlaka yüzmeye de verin
İskelet gelişimi için çok faydalı ♡ hemde hep derim Allah korusun ama kendini kurtaracak kadar da olsa yüzme bilmeli bütün çocuklar 
Voleybol yada Basketbol da olabilir hem takım oyunu
koordinasyon ogrenmesini sağlar üstelik ona baba birsey demez sanırım
Valla alem seninki yaaa sanki çocuğu baleye yazdiracagim dedin
hayır öyle de olsa oda hem spor hem sanat 
Dün mutfak fayanslarini silememistim

Mis gibi oldu valla gidip gidip fayansları bakıyorum
Kan ter içinde kaldım
Kahvalti (10.00) 1haslanmis yumurta... kucuk bi parca tam bugday ekmek...6zeytin ve peynir ve 1kupa sekersiz cay...ama benim tatliya fazla duskunlugum var ustune 1 tanecik biskrem biskuvisinden yedimogkene sade bi kahve icerim sonrasina allah kerimm...oldu mu telden girince karmakarisik yazilar ne yaptigimi bilemedim yineee
Canım tatlı düşkünlüğün varsa gün kurusu al
geçmiş olsun cnm. Allah şifa versin kuzuya. ıhlamu ver.
ahh kızlar içime su serptiniz. çok gerilmişim. sürekli ağlamaklıyım. atamıyorum üzerimdene. kendimi sorguluyorum sürekli. çocuğuna faydalı olamıyor musun diye
ben çok arsız çocuk sevmem. efendi severim. büyümüş de küçülmüş gibileri de sevmem. yani çocuk yaşını yaşasn göstersin isterim. hep bunun için çabaladım. 5 yıl elimden geleni yaptım, yapmaya çalıştım. şimdi sanki hepsi boşunaymış gibi yıkılmış da altında kalmışım gibi hissetmeye başlamıştım. sanki çocuğuma kendi elimle kötü şeyler vermişim gibi.
ama mesajlarınız bana umut oldu. zaten bir çocuktan gerçekten beklentim çocuk olması. mesela çok hırslı değilim. çok çalışsın başarılı olsun. hemen okuma yazma örensin, test çözsün, dakik olsun falan yok vallahi. emeğini kendi yesin, wc sine gitsin, kimseyle sorun yaşamasın ne zarar versin ne zarar görsün, çizgi film izlesin, boyama yapsın, gönlünce eğlensin. tabi en büyğü sağlığı yerinde olsun. bu yani beklentim. kıyası da sevmem normalde. ama dayağı yiyip ağlaınca ana yüreği işte çok oturdu içime. zaten o çocuğa da öğretilmiş vurması falan belli yani. yoksa o da beb daha masum. inş. sizin ablalar abiler gibi olur oğluşumda gurulandırı beni. @Zarpy cnm oğlum kreşe giderken öğretmenleri çağırdı bu çouck farklı bir vücut yapısına sahip bir bakın dediler. eli kolu ilginç bir şekilde katlanıyor. ben unu fark etmemiştim. elini içe katlayınca koluna kadar değiyor. bacak falan yumuşak açılıp kapanıyor. sonra sabah bir beden eğitimi öğretmeni veli etkinliğe gelmiş. o da fark etmiş bu çocuğa bir spor bulsunlar vücut çok yatkın demiş.
ben jimnastik düşündüm. yine eşim! tayt mı iyecek bıd bıd kafamı patlattı!
dedim sen bilirsin naparsan yap. sonra kick boksa yollayalım dedik. yaşı kurtarmadı tabi.
ama bu yaz karateye yollamaya karar verdim alırlarsa. kendini korusun barisenin de önerin varsa beklerim
Ah şu erkekler
Aletli jimnastik yapan bir sürü başarılı sporcumuz var
İleride mutlaka yüzmeye de verin
Voleybol yada Basketbol da olabilir hem takım oyunu

uzun zamandır kaçamak yapmıyorrdun ...uzuldum