• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

aysecim bende sabitim canim eklersen sevinirim

reyhancım haftaya mı çıkacaksın listeden.takım döküldü artıkdurdemeliden haber çıkmadı listeden çıkaracağım dilekte biraz ara vermek istiyodu pek uğrayamaıyor zaten onuda çıkaracağım.tabi yalnız bırakmaz yine de dilekcim bizi.reyhancım sen kararlı mısın canım

evet gercekten mantıklı önerileri varmıs. mesele su kan sekeri zaten ya . ben de karatayla montiyi birleştirip special bir beslenme programı hazırlicam kendime :)

:65:
:7:
ayşecim cnm yarın okulda 3 ders varmış
sabah 9 da okuldayım öğlen gelrm dicem ama ordan da bir yakınımız ziyarete gideceğin
onun için kilomu şimdiden
bildirim ama sabah erkenden değişiklik olursa yazarım
şuan 105,5

-500gr az gözükmesin çünkü reglm
güldennn okulamı başladın bacuuu:53:
tmm güldencim.asu konusuna katılıyorum asu gelsene bacım ya takıma taze kan:23: :23:

ben yine şaşırdım şuan 1 pk haylayfı bitiriyorum.kendimi toplayamıyorum ne olacak benim halim ya:14:

ayşecimmm relax canın saolsun kaçamaklarına kahretme hiç olmamış gibi öbür öğünden devam et :32:

evet efendimmm ilk menümü yazıverem
sabah:1 yumurta,1kk peynir,1dilim ekmek, 1tk kaymak,1siyah zeytin,yarım salatalık ve domates 6bardak şekersiz çay
ara:1mandalina
öğlen:1kepçe yayla çorbası,6yk zeytinyağlıtaze fasülye,salata,1dilim ekmek
ara1mandalina 1yeşilçay
akşam:1kepçe çorba,3yk barbunya,1dilim ekmek
ara:1 limonlu form çayı ve yine mandalina:)

günaydın şekerler..

cumamız mübarek olsun:16:

436d850677xe1.jpg

:7:

güldennn okulamı başladın bacuuu:53:

ayşecimmm relax canın saolsun kaçamaklarına kahretme hiç olmamış gibi öbür öğünden devam et :32:

asuş bnm cadı 1 e başladı :9:
bnde dolayısıyla başlamış oldum
çünkü öğretmen ödevi çocuklara değil bizlere veriyor:27:
1.sınıf olduğunuzda anlarsın inşallah:26:

evet efendimmm ilk menümü yazıverem
sabah:1 yumurta,1kk peynir,1dilim ekmek, 1tk kaymak,1siyah zeytin,yarım salatalık ve domates 6bardak şekersiz çay
ara:1mandalina
öğlen:1kepçe yayla çorbası,6yk zeytinyağlıtaze fasülye,salata,1dilim ekmek
ara1mandalina 1yeşilçay
akşam:1kepçe çorba,3yk barbunya,1dilim ekmek
ara:1 limonlu form çayı ve yine mandalina:)

asuş menü iyide:nazar:
o çay ne kııız:1:
tmm şekersiz içmişin orda no problemde
sabah sabah nasıl içtin o kadar:9:

günaydın 70.200 kiloyum

SÜPPPERRRsin canııımmmm

iyi akşamlar kızlar nasılsınız
bugün annemdeydim giremedim
menümü veriyorum
sabah
çay poğaça

2. öğünüm saat 2.30 da

1 kıymalı pise salata

akşam çay

bu kadar arkadaşlar

kocam olcak herifle kavgalıyımda pek bi paylaşımım olmayacak sabah görüşürüz

canım beni nasıl güldürdün sabah sabah ya :) hadi barışın o zamann

bu arada güldencim 500 gr 500 grdır ya reglsin bi de. ben de bu hafta eski istikrarıma dönmek istiyorum bişidiyin banaa :( nişan yaklaştıkça panik yaptım panik yaptıkca ıvır zıvıra dikkat etmiorumm :(

kızlar cok üzgünüm bizim bilgisayarda sorun var yapılana kadar tel den giricem
ordanda fazla paylasımda bulunama herhalde ama cuma günleri bildirimde bulunabilirim
bugünki kilom 77.8 regl olucam şişkinlik varrr en azından fazla cıkmadım 100 gram 100 gram
kızlar hepinizi özlücem:5:

kızlar cok üzgünüm bizim bilgisayarda sorun var yapılana kadar tel den giricem
ordanda fazla paylasımda bulunama herhalde ama cuma günleri bildirimde bulunabilirim
bugünki kilom 77.8 regl olucam şişkinlik varrr en azından fazla cıkmadım 100 gram 100 gram
kızlar hepinizi özlücem:5:

canım ben de seni sorucaktım merak etmiştim. arada yaz yine bize özlerizz :) 100 gr 100grdır.. ben tartılmaya cesaret edemedim :(

günaydın şekerler
kilo bildirimimi yapıverem
başlangıç : 87
geçen hafta:72 .4
bu hafta:71.7
toplamda giden:16
hedef:65
boy:168
beden:40
spor:180dk. aerobik plates

ayrıca kötü diye size hiç menü yazmıorum ama yazmadıkca ipin ucu kacıyor, bugünden itibaren kötü de olsa herseyi yazıcam siz de bana kızın lütfen.

sabahları gec kalkmaya ofise apar topar gelmeye basladım bu yüzden kahvaltı düzenim sıfırlandı.

bu sabah- zeytinli açma ve meyve suyu :/ ve şimdi kahve .

asuş bnm cadı 1 e başladı :9:
bnde dolayısıyla başlamış oldum
çünkü öğretmen ödevi çocuklara değil bizlere veriyor:27:
1.sınıf olduğunuzda anlarsın inşallah:26:

asuş menü iyide:nazar:
o çay ne kııız:1:
tmm şekersiz içmişin orda no problemde
sabah sabah nasıl içtin o kadar:9:
azra hiç aklıma gelmemişti allah kolaylık versin canım :46:

kızlar bu arada su bir iki gündür su kilo işine o kadar üzgünüm ki liposuction falan arastırıorum resmen :(

noldu hayırdır seni bu para tuzağına iten sebep ne :20: hiç sağlıklı değil mutlumel göbek çevrende sorunun var galiba
porsiyonlarını küçült ve her öğününü yoğurt ekle tabi bide göbeğini streçle sarıp haftada 3-4- kez spor yap
bak nasıl gidiyo karayağlar :7:

ayrıca kötü diye size hiç menü yazmıorum ama yazmadıkca ipin ucu kacıyor, bugünden itibaren kötü de olsa herseyi yazıcam siz de bana kızın lütfen.

sabahları gec kalkmaya ofise apar topar gelmeye basladım bu yüzden kahvaltı düzenim sıfırlandı.

bu sabah- zeytinli açma ve meyve suyu :/ ve şimdi kahve .[/
mutlumel hergün yaz canım menünü yanlışlarını eksiklerini görmene yardımcı oluyo yazmak :42:

güldeeeeeeennn ben çayı çok severim :7:
eskiden her bardağa 2 kaşık şeker atardım düşün
bi çay kaşığı şeker 5o kalori
6 bardak çaya 12 kaşık şeker atardım
al sana kafadan 600 kalori :30::30::30:
gelsin kilocuklar:43:
şimdi şeker kullanmıyorum gönül rahatlığıyla içiyorum çayımı:23:

SÜPPPERRRsin canııımmmm

canım beni nasıl güldürdün sabah sabah ya :) hadi barışın o zamann

bu arada güldencim 500 gr 500 grdır ya reglsin bi de. ben de bu hafta eski istikrarıma dönmek istiyorum bişidiyin banaa :( nişan yaklaştıkça panik yaptım panik yaptıkca ıvır zıvıra dikkat etmiorumm :(

teşekkürler gülden ve gülşah. inşallah 69 olucam bu günlerinin kıymetini bil gülşah. bu kocalar adamı yer bititrir.

Back
X