• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

:47:
Merhaba..
Herkese güzel bir hafta diliyorum..
Ben de pazar günü abartanlardan oldum maalesef...
Listemi paylaşmasam olur dimi :35:

Şuan tamamen cuma gününe odaklandım.Hedefime ulaşmak için elimden geleni yapacağım.
Spor salonu işi de suya düştü.Gitmek istediğim yerler hep 1 aylık fiyat veriyorlar.2 hafta için o kadar para ödemek istemiyorum.
Anlıyacağınız bebek arabası ile yürüyüşlere devam edeceğim :24:

benim pazar menümü gördükten sonra çoook rahat menünüğ yazabilirsin tatlım:47::47:reziim ben rezil:27::27:
uzmanlar yapılacak en güzel sporun yürüyüş olduğunu söylüyrlar tatlım hiiiç boşa para vermene gerek yok:53:

ün gece 12:30 uyudum ani bir gürültüyle uyandım:37::37:uzun süre uyuyamadım sonra üst üste kabuslarla uyandım anlayacağınız bu gece bir saatlik uykum yok:25:Dünkü sporun etkiside var sanırım aşırı gergin hissediyorum kendimi :27::27:ayağa kalkmaya dermanım yok ve ne bulsam yesem o durumdayım offff bugün bitsin hemen ayakta duramıyorum aşırı gerginiiiim :50::50:nasıl bi korkuyla uyandıysam hala şoktayım sanki:50:

Fıstıklar ben acık sonra kaçar. Zati kimseciklerde yok.
Kendinize yarına kadar iyi bakın. İyi akşamlar...:16:

selam,iyi akşamlar:3:
bugünde spora gidemedim,kendimi enerjisi alınmış hissediyorum nedense:31:
aslında dışarıda o kadar çok işlerim varki,bir türlü çıkamadım,artık yarın sabahtan itibaren sporuma gidicem ,evden bi atıyım kendimi dışarıya da düzene girerim:10:
düzenli spora alışınca vücud ,yapmayıncada kilo sabah artı çıktı.gerçi evde leslie falan yaptım yinede yeterli olmadı,bende bugünden itibaren 3 günlük şok uygulamaya başladım ilk gün rahat geçti bakalım 3 günün sonunda ne kadar farkedecek:40:

teşekkür ederim canım inşallah geçer kızımın gözünde arpacık cıktı 4 aydır gecmedı ilaçda kullandım ama geçmedi bakalım bu doktor ne dıcek en kötü ihtimal mecbur aldırıcaz artık
erimiştir dimi tatlım heee kendımı öyle teselli edeyim bari
geçmiş olsun kuzuna tatlım,benim çocukluğumun hastalığı her hafta bi arpacığım mutlaka olurdu:1:

Ayşeciiiim cumartesi okulda kursum var ya tost alıcam yada en hafifi çubuk başka bi imkanım yok evden hazırlayıp götüremiyorum:51::51:
Sabah erkenden çıktığım için okuldaki kursumdan hemen halkoyunları kursuma geçiyorum oradada ya dürüm yiycem yada yanımda olanı:51::51:yanı cumartesi kabus oluyor mecburen:51:
Spora gelince:
çok sinirlendim kendime 1000cal. olmadan çıkmıycam dedim:36:
15dak bisiklet 130cal.
30dak.6 hızda yürüyüş:150cal
epliptik bisiklet 35dak.:440
yine bisikletimsi bi aalet adını bilmiyorum 35 dak:370
son 10dak soğuma bisiklet :98
Yaklaşık 1000etti sanırım :)))
canım benim kadeşim enrji içeceğinden birkaç yudum içirdi onunda etkisiyle mi anlamadım ama inan hiiiiç sıkılmadan kaldım:52::52:zaten benim tek derdim salona girmek gitmsem çıkasım gelmiyorda iş evden çıkıp salona gidebilmekte:52::52:
ama bugün gidemedim salona gece kabustan hiiiiç uyuyamadım onun etkisi mi yoksa sporun mu bilmiyorum ama çoook bitkinim:43:
anladım canımcım:1:
eliptikde 10 dk dan fazla yapmıyorum ben,kız o nasıl bisiklet 15 dk da 130 kalori:53: ben 20 dk da 50 falan yakıyorum:1:hakkaten canını çıkarmışın:52::16::54:

iyi akşamlar:3:

bugün 3 günlük şoka başladım.
menüm:56:

sabah:56:

1 bardak zencefilli kür

kahvaltı:56:

2 dilim beyaz peynir
1 dilim kepekli ekmek

ara:56:
1 portakal
1 kaşık yoğurt

1 bardak zencefilli kür
öğlen:56:
ton balıklı yağsız salata

yarım nar
1 kaşık yoğurt

1 bardak zencefilli kür
akşam:56:
1 kase yoğurt
tarçın serptim az üstüne
1 dilim kepekli ekmek

1 meyve yicem 9 gibi

2 .5 litre su yatana kadar tüketilecek(gün içinde)

30 dk

Son düzenleme:
günaydın kızlarrrr
herkese çok güzel az kalorili sağlıklı mutlu bir hafta diliyorum
bu dileklerle affedilmeyi umud edıyorum :1:
tabikide cozutuk bir hafta sonuu geçirdim yineee yediklerim arasında kek ve gözleme vardı siz düşünün nasıl cozuttuğumu
ama yaktığımı düşünüyorum deli gibi temizlik yaptım 4 saat, ütü çamaşır
pikniğe gittik ve 6 buckta en son yediğim yemek ondan sonra 2 saat yürüyüş yaptım
yani yakmışımdır heralde

bu arada yarın kızımı doktora götüreceğim için izinliyim menü paylaşımı yapamayacağım kusuruma bakmassınız artık

Gecmis olsun canim kopu bisey yoktur insallah.

Cumadan beri oglum hasta.bugun yine goturdum bronsit dedi.canim sikkin.surekli kusuyo oglum.emmek istiyor.igne verdi doktor dua edin kizlar iyilessin minigim

menüm
sabah
2dilim ekmek
yunurta
peynir
domates kuruu
4zytin
kuru üzüm
öğle.
1popkek
muz
akşam
başemal soslutürlü
4kaşıktavuklupilav
çikolatalı pastaüyük 1dilim
akşam en yakın ark.doğum günüyd yemekte ondaydıım pastadazoraki tıkıldı

Bir ara 2 hafta kadar karatay uyguladım...Müthiş güzel ve doyurucu bir diyet ama benim gibi kaçamak yapmayı seven biri için uygulanabilecek bir program değil...
Ben de kitabı var karatayın,anlattığı şeyler çok mantıklı...İnan 3 öğün yiyordum sadece ama tıka basa doyup hiç acıkmıyordum.
Karatayda her türlü unlu karbonhidrattan uzak durman gerekiyor.Pirinç pilavı yasak ama bulgur pilavından arada tüketebiliyorsun.
Her türlü şekerli gıda yasak.Meyvede buna dahil.Eğer çok meyve yenmek isteniyorsa bunu sabah kahvaltıda en şekersiz olanından tercih etmen gerekiyor.
Mesela 1 günümün örnek menüsü şöyle idi

kahvaltı : yumurta salatası (yumurta,maydanoz,taze soğan,z.yağı-limon ve baharat ile yapılıyor),yanında istediğim kadar beyaz peynir,1 çay bardağı fındık/ceviz veya badem,2 kuru kayısı,1 bardak süt

Bu kahvaltının üzerine en az 4 saat beklemen gerekiyor.Ben 5 saat bekleyip öğlen yemeğini yiyordum.Öğlen yemeğindede istediğin kadar protein.Mesela bol kıymalı karnıbahar yemeği pişiriyordum.Üzerine yoğurt döküp iyice doyana kadar yiyordum.

Yine en az 4 saat beklemen gerekiyor bu menünün üzerine.Ben 6 saat bekleyip akşam yemeğini yiyordum.
Akşamları genelde karatay balık yenmesini tavsiye ediyor.Özellikle somon balığını öneriyor.
Ben de büyük bir kase salata yanına istediğim kadar somon balığını tavada yağsız (istersen yağ ekleyebilirsin)kızartıp yiyordum.Yediğim salata bol yağlı limonlu.Diyetteki gibi kuru kuru olmuyor anlayacağın :)))
Tabi her akşam balık yemen şart değil.Karataya uygun menülerle istediğini yiyebiliyorsun...

Bu günün üzerine en az yarım saatte spor yaparsan kilo vermen kaçınılmaz oluyor.
Dediğim gibi ben çok severek uygulamıştım ama ben kaçamaksız yapamadığım için bıraktım geri.Ben yasaklar olunca diyet yapamıyorum maalesef.Canımın istediğini o an yer sonrasında ise kendimi sıkılayıp kilo vermeye devam etmeyi tercih ediyorum.

anladım canım
çok teşekkür ederim..
benim şu ara diyet yapasım yok, motive olacağım birşey arıyorum..
iyice bir araştırıp buna başlayayım olmadı..

DELİ GİBİ YOĞUN VE KAÇAMAKLI İKİ GÜNLÜK MENÜMÜYAZAYIM YORGUNLUKTAN ÖLÜYORUM YARINDA YORUMYAPICAAAM:(
CUMARTESİ
SABAH:
1ÇUBUK KRAKER
1ÜÇGEN PEYNİR
ELMA

ÖĞLE:
YARIM PK.ÇUCUKKRAKER
AZ LEBLEBİ
2ÇİLEK
MCDONALD DAN ÇİKOLATA SOSLU DONDURMA

AKŞAM:
1KASE TARHANA
TAVUKLU MAKARNA
SALATA
AZ KURU ÜZÜM

spor:2SAAT DUR DURAKSIZ EŞOFMANIM SIRILSIKLAM OLANA KADAR HALK OYUNLARI
45DAK YÜRÜYÜŞ
SAÇIMA YAPTIĞIM ZEYTİNYAĞLI SARIMSAK MASKESİ DOLABA DÖKÜLMÜŞ :(((TEMİZLİK :(

PAZAR:
SABAH:
KARDEŞİM GELDİ AÇIK BÜFE KAHVALTI:(((
BÖREK,KURABİYE,PATATES KIZARTMASI HEPSİNDEN AZ AZ AMA NE KADAR ZARARLI ŞEY VARSA YEDİM:(((
AÇIKBÜFE HERŞEYDEN NEFRET EDİYORUUUUUUM:50::50:
GÖZÜM DOYMUYO GÖZÜÜÜÜÜM:53:

ÖĞLE:
1ÇİKOLATALI GOFRET (SIPA KARDEŞİİİİİM:43::43:

AKŞAM:
YARIM ETLİ PİDE
SAAT 5TE YEDİM

SPOR:
3SAAT KARDEŞİME PASTA BÖREK YAPIP YOLLADIM (KENDİSİ ASKERDE:)
SPOR SALONUNDA 2 SAAAAAT TAM 1000 KALORİ HARCADIM:52::52::52:
HALASİNİRİM GEÇMEDİKENDİME EVDE TEMİZLİK YAPTIM:52::52:
BUKADAR YEMEYE CEZA İŞTE ŞİMDİDE AYAKLARIM ZONKLUYOR RESMEN:30::30:

ŞİMDİ:1BARDAK SÜT,2KURU KAYISI

çok saçma beslenmişsin, tıpkı benim bugünkü mönüm gibi :9::9:

kısa günün özeti...

sabah kayvaltıya davetliydim kızlar döktürmüş...

sabah patates kızartması 6-7 tane, bir haşlanmış yumurta, peynir, 8 adet zeytin , domates, menemen bi çatal sadece, yarıma yakın simit

ara türk kahvesi

öğle 3 diyet büskivi süt

akşam meyve suyu bir avuç leblebi

4 saat aralıksız temizlik yaptım. bir saat hafif tempolu yürüyüşe çıktım.

su: 3 litreyi geçtim

şuan çok açım ama yemeden uyumaya çalışacağım... kendimi bitkin hisssediyorum....
herkese iyi geceler....

kahvaltı dışında birşey yok neredeyse :/

günaydın kızlarrrr
herkese çok güzel az kalorili sağlıklı mutlu bir hafta diliyorum
bu dileklerle affedilmeyi umud edıyorum :1:
tabikide cozutuk bir hafta sonuu geçirdim yineee yediklerim arasında kek ve gözleme vardı siz düşünün nasıl cozuttuğumu
ama yaktığımı düşünüyorum deli gibi temizlik yaptım 4 saat, ütü çamaşır
pikniğe gittik ve 6 buckta en son yediğim yemek ondan sonra 2 saat yürüyüş yaptım
yani yakmışımdır heralde

bu arada yarın kızımı doktora götüreceğim için izinliyim menü paylaşımı yapamayacağım kusuruma bakmassınız artık

canım kızının ciddi birşeyi yoktur umarım..
sevgiler

Merhaba..
Herkese güzel bir hafta diliyorum..
Ben de pazar günü abartanlardan oldum maalesef...
Listemi paylaşmasam olur dimi :35:

Şuan tamamen cuma gününe odaklandım.Hedefime ulaşmak için elimden geleni yapacağım.
Spor salonu işi de suya düştü.Gitmek istediğim yerler hep 1 aylık fiyat veriyorlar.2 hafta için o kadar para ödemek istemiyorum.
Anlıyacağınız bebek arabası ile yürüyüşlere devam edeceğim :24:

canım ben 24 kiloyu oğlumla yürüyerek verdim :34:
inan bana spor salonlarından daha etkili ;)

teşekkür ederim canım inşallah geçer kızımın gözünde arpacık cıktı 4 aydır gecmedı ilaçda kullandım ama geçmedi bakalım bu doktor ne dıcek en kötü ihtimal mecbur aldırıcaz artık
erimiştir dimi tatlım heee kendımı öyle teselli edeyim bari

aaa şimdi gördüm ne olduğunu..
geçmiş olsun canım, acil şifalar..

üzücü bir durum bu tabi ki
kaçamak yapmayı bırakmak lazım
ama grubumuzda herkez hafta sonlarını kaçamağa ayırıyor
neden acaba

canım ben 2 gündür saçmaladım..üstelik bugün pazartesi..
kendimi toparlayamıyorum..
herşey yoluna girecek ama bakalım ne zaman..

kızlar selam,

bugğn spora gdemedim, Antalya'da yağan yağmur değil, başka birşeydi..anahaber bültenlerine çıkmış zaten, İzmir'deki herkes aradı..

sabah
2 yumurta (tavada 1 tatlı kaşığı tereyağ ile)
1 dilim peynir
5 zeytin
domates, salatalık, biber
1 avuç kadar ceviz

ara
yok

öğlen
1 tabak kısır
1 dilim kek

ara
1 kase kabak çekirdeği
1 kase puding

akşam,
kabak oturtma (kızartmadan, fırında)
1 kase yoğurt

yani sizin anlayacağınız bugün diyet falan yapmadım
yatak odamı da su bastı bugünkü sel yüzünden, çok yorgun hissediyorum kendimi..
ben kaçar..
iyi geceler

Cumadan beri oglum hasta.bugun yine goturdum bronsit dedi.canim sikkin.surekli kusuyo oglum.emmek istiyor.igne verdi doktor dua edin kizlar iyilessin minigim

ayy kuzum kıyamam ona ben:)) çokk çokk geçmiş olsun...7 aylık bebekken yakalanmışım bende hala çekerim o derdi... kortizonlu ilaçlar kabusum olmuştu... azıcık büyük olsaymıştı keçi boynuzu dene diyecektim. en iyi tedavisi keçi boynuzu pekmezi... kaptan sen iç pekmezi belki sütten alır...

Back
X