• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar ;)

Yeni yıl hepimiz için yeni bir başlangıç olur ve inşallah çok çok güzel geçer ;)
Gecen yil kavusamadigimiz her şeye bu yıl kavusuruz dileğiyle ♡♡♡♡♡♡

Dün gece bizim evde çok büyük değişiklik olmadı aslında :D
Tek fark eşim biraz gecikince aksam yemegi geçe kaldı birde büyük kızım. Limonata yaptı ısrarla iç deyince hadi bir bardak soğuk soğuk iceyim dedim ama alismisim erken yemeğe birde sanirim limonatanin limon tozu fazla geldi baya rahatsız oldum :( midem taş gibi oldu :( fena gaz yaptı

Neyse sıcak suyla güne başlıyorum ;) sağlıklı ve bol su ile hayata devam ♡

Aminnnnnnnn :D

IMG_20190101_092247.webp

Günaydın kızlar. 1 yıldır görüşemedik nasılsınız :D Puhaha. (Bu iğrenç espriyi yapmalıydım)
Biz oğluşumla etkinliğe boğulduk. Velet bıkmıyor da artık bayılacaktım da uyudu sonunda :halay: tabi ben de uyumuşum ardına. Sabah kahvaltımızı yaptık size bakayım dedim.
Su perisi86 Su perisi86 umarım iyi olmuşsundur.
oynakbasi34 oynakbasi34 cnm umarım senin midede düzelir
zukkum zukkum çalışmak gibisi var mı ya. Benim eşimin kazancı da yeterli bize geçinip gideriz ama çalışmak bana çok iyi geliyor.19 yaşımdan beri çalışırım. İyi yapıyorsun bence.
Şimdi de başladık boyamaya:KK76:

Benim.mide hala kötü :( sanki davul gibiyim
Küçük kuzunun mayosu klorlu şu yüzünden yipranmistı baya ;) bugün yine yuzmesi var nasılsa diye erkenden hatuna mayo almaya decatlhon a geldik ;)

Dün hesapta köye ugrayacaktik Son anda eşim kivirdi yarın havuz öncesi gider bi kahve içer gönlünü yaparız hesabı ;)

Ufaklık tabi mayo alacagimizi bilmiyordu 5 kariş suratla bizimle geldi :D yüzmeye gitmek istemedi tabi biz çantasını alınca fena bozuldu neymiş o mayolar yüzmek istemiyormus :D Şimdi öğrenince havalara uçtu kuzum ♡♡♡♡♡♡ neredeyse aglayacakti kuzum :D

Günaydın mutlu pazarlar
Tatil olunca pazar sandın sanırım canım :KK53:

Dün misafirimiz vardı yemeğe. Ben tayt üzerine siyah uzun bir bluz giydim. Herkes ne kadar zayıflamışsın dedi. Yılbaşına keyifli girdim bu sayede :halay:
Ne güzel,bunlar motivasyon sebebi hep :rapci:

Benim.mide hala kötü :KK43: sanki davul gibiyim
Küçük kuzunun mayosu klorlu şu yüzünden yipranmistı baya :KK66: bugün yine yuzmesi var nasılsa diye erkenden hatuna mayo almaya decatlhon a geldik :KK66:

Dün hesapta köye ugrayacaktik Son anda eşim kivirdi yarın havuz öncesi gider bi kahve içer gönlünü yaparız hesabı :KK66:

Ufaklık tabi mayo alacagimizi bilmiyordu 5 kariş suratla bizimle geldi :KK70: yüzmeye gitmek istemedi tabi biz çantasını alınca fena bozuldu neymiş o mayolar yüzmek istemiyormus :KK70: Şimdi öğrenince havalara uçtu kuzum ♡♡♡♡♡♡ neredeyse aglayacakti kuzum :KK70:
Oy kıyamam küçüğümeee, güle güle giysin yeni mayosuyla keyifle yüzsün kuzu :KK200:

Merhaba kızlaaar :KK200: dünden beridir giremedim ,regl dolayısıyla birazcık kıvranıyodum normal doğumla ağrılar geçiyo diyenlere selam olsun :deli:
Babanne dedeyi ziyarete gittik sonrasında da yemeğe gittik ,eve 12 ye 10 kala girdik,yılbaşıyla alakası yoktu tamamen tesadüftü bizde yılbaşı kutlama olayı yok yani ,ayrıca künefe falan yemedim anlık mutlu olcam diye riske atmadım :21:

Dünkü menüm

Uyanınca limonlu tarçınlı ılık su

11.00 Kahvaltı:
Kıymalı yumurta,5 zeytin,bir çatal peynir,bir çay kaşığı çilek reçeli,domates,salatalık, 1 dilim çavdar ekmeği,ıhlamur

15.00
Sade Türk kahvesi, sade soda,1 kare bitter

17.30
Bir avuç leblebi,çeyrek muz( yemek gecikti açlığımı yatıştırmak içindi)

20.30 Akşam:
1 porsiyon karışık ızgara,çatalın ucuyla mezelerin tadına baktım,salata,ayran

Su:2.5 lt
Spor: yok malesef rahatsız olduğum için oynakbasi34 oynakbasi34

Merhaba kızlaaar :KK200: dünden beridir giremedim ,regl dolayısıyla birazcık kıvranıyodum normal doğumla ağrılar geçiyo diyenlere selam olsun :deli:
Babanne dedeyi ziyarete gittik sonrasında da yemeğe gittik ,eve 12 ye 10 kala girdik,yılbaşıyla alakası yoktu tamamen tesadüftü bizde yılbaşı kutlama olayı yok yani ,ayrıca künefe falan yemedim anlık mutlu olcam diye riske atmadım :21:
Sana da geçmiş olsun cnm. İyi ermişsin yememekle. Hani tadımlık yiyip bırakabilirim dersen tat ama gömülürüm dersen girme o işlere:kk77:
Bu arada Doğumla falan geçmiyor da zamanla azalıyor. Benim oğlan 2 yaşlarındaydı geçti benim ki üşütürsem hafif ağrım oluyor sadece

Sana da geçmiş olsun cnm. İyi ermişsin yememekle. Hani tadımlık yiyip bırakabilirim dersen tat ama gömülürüm dersen girme o işlere:kk77:
Bu arada Doğumla falan geçmiyor da zamanla azalıyor. Benim oğlan 2 yaşlarındaydı geçti benim ki üşütürsem hafif ağrım oluyor sadece
Sağol canım:KK200: kendime güvenemedim tadımlık bırakamama korkusundan adını bile anmadım:KK70: yani ağrı konusunda umudumu kaybetmeyim öyle mi :deli:

dün aşırı yoğun ve kötü gir gündü hiç giremedim bugün de sabah sıkıntımı yemeğe verip yedim de yedim böyle yapmaktan geri aldım zaten kiloları bir ara bırakmıştım onu savaşabiliyordum bu hisle
Hepimiz bu şekilde aldık malesef o yüzden buralardayız canım... neler yediğini bilmediğim için bişey diyemicem ama neyse ki sabahtan yemişsin inşallah akşama kadar telafi edebilmişsindir... evde hiçbişekilde abur cubur bulundurma dönüp dolaşıp bişey bulamayınca kendini mecbur tutmuş oluyosun,sırf bu yüzden pasta börek yapmıyorum yaparsam da kızım için bir iki tane ayırıp kalanı hemen eşimle işyerine gönderiyorum,bi kaldı sütlü fındıklı yurt dışı çikolataları,15 paket kadar var :bicak: onları da vermeye kıyamıyorum :KK70:

Hilalcim fark ettim fark etmesine de çoğu kişi olmadığı için bugun böyle oluyor demek ki deyip bir şey demedim. o_OBeden yorgunluğu dinlenince geçiyor Allah sağlık versin önemli olan bu bı de kendini iyi hissetmen tabi ki...senden böyle menü görmeye alışık olmadığımdan şaşkınlıkla okudum.:KK45:Cıss diyecek bir şey yememişsin. Afiyet olsun. :KK19:
yaaaaa :D inşallah olmayacak cis miss bak bugün 7. günüm şekersiz diyette kaldı 2hafta

Günaydın kızlar. 1 yıldır görüşemedik nasılsınız :KK70: Puhaha. (Bu iğrenç espriyi yapmalıydım)
Biz oğluşumla etkinliğe boğulduk. Velet bıkmıyor da artık bayılacaktım da uyudu sonunda :halay: tabi ben de uyumuşum ardına. Sabah kahvaltımızı yaptık size bakayım dedim.
Su perisi86 Su perisi86 umarım iyi olmuşsundur.
oynakbasi34 oynakbasi34 cnm umarım senin midede düzelir
zukkum zukkum çalışmak gibisi var mı ya. Benim eşimin kazancı da yeterli bize geçinip gideriz ama çalışmak bana çok iyi geliyor.19 yaşımdan beri çalışırım. İyi yapıyorsun bence.
Şimdi de başladık boyamaya:KK76:
allah elem keder vermedikçe bundan ötesine gidemiyorum malesef evde oturup kızıma bakmak e iyi meslek miss :D

Sağol canım:KK200: kendime güvenemedim tadımlık bırakamama korkusundan adını bile anmadım:KK70: yani ağrı konusunda umudumu kaybetmeyim öyle mi :deli:

Hepimiz bu şekilde aldık malesef o yüzden buralardayız canım... neler yediğini bilmediğim için bişey diyemicem ama neyse ki sabahtan yemişsin inşallah akşama kadar telafi edebilmişsindir... evde hiçbişekilde abur cubur bulundurma dönüp dolaşıp bişey bulamayınca kendini mecbur tutmuş oluyosun,sırf bu yüzden pasta börek yapmıyorum yaparsam da kızım için bir iki tane ayırıp kalanı hemen eşimle işyerine gönderiyorum,bi kaldı sütlü fındıklı yurt dışı çikolataları,15 paket kadar var :bicak: onları da vermeye kıyamıyorum :KK70:

Evet kaybetme illa geçiyor ;)

Lilimam Lilimam canım o çikolatalari sevmediğin insanlara ver kıy gitsin. Evde durmaları çok tehlikeli. :KK17:
Bu sabah arkadaşlarla bir arkadaşın evinde kahvalti ettik. Kittycik gibi ben de ayarı kaçırdım sanırım. Çeyrek simit, minnak tahinli çörek, iki çatal buharda pişmiş patates, patatesli omlet, bir çatal da çilek reçeli yiyerek cislari çogalttim.o_OEle verir telkini kendi yer salkımı durumundaki hocaya döndüm. :sinirli: az yemeye çalışsam da olan oldu. Bugünün eleştirilerine razıyım.

Lilimam Lilimam canım o çikolatalari sevmediğin insanlara ver kıy gitsin. Evde durmaları çok tehlikeli. :KK17:
Bu sabah arkadaşlarla bir arkadaşın evinde kahvalti ettik. Kittycik gibi ben de ayarı kaçırdım sanırım. Çeyrek simit, minnak tahinli çörek, iki çatal buharda pişmiş patates, patatesli omlet, bir çatal da çilek reçeli yiyerek cislari çogalttim.o_OEle verir telkini kendi yer salkımı durumundaki hocaya döndüm. :sinirli: az yemeye çalışsam da olan oldu. Bugünün eleştirilerine razıyım.

minnacik hemiiiiii bak seeennn :D kızlar koşun sağlıklı menulerimizi yazalım da el birliği ile kınayalım meryemi :D

Back
X