Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Düzeltme: Bölgesel egzersizler ip atlamaktan daha kolay yerde yaptıklarımızda var içinde.

Puanı iple aynı olmasa daha iyi olucak.

İpin 5 tanesi 1 puan. 100 tanesi 20 oluyor.

Egzersizlerin 10 tanesi 1 puan mı olsa?
50 mekik 5 puan oluyor.
100 tanesi 10. Karışık hareketler yapıldımı puanı artırır.
Ip atlamak daha zor katiliyorum daha adaletli olur sanki

Dedim de işte neymiş onda herkeste varmış birde begenmemisler :KK66: kalabalık olunca mecbur çoğunluğa uymak gerek

Mezuniyet töreni balo falan değil ya sadece 23 nisan töreni :işsiz: ayaklabıydı çoraptı kızların topuzuydu baya masraf oluyo ne gerek var bu zamanda?

Sebzeyi meyveyi hesap ede ede alıyoruz ben anlamıyorum valla ya

Öyle yapalım. Bel çevirme dediğin ne tam olarak twist kimin bişeymi? Sopa çevirme gibi mi?

Her ikiside bölgesele girer çünkü uzun dk larca yapamayız sayıyla hesaplanır 🤩
Bolgesel canim oyle hesapla.bir de birsey soracagim sen hepimizin notlarini gun gun tutacak misin bizim tutmamiza gerek yok mu?

Çay bak böyle oluyor hesabın

Cuma
170 mekik .................... 17
350 bel cevirme.............35
50 squat.........................5
100 ip atlama.................20 = 77 puan

Cumartesi
75 squat...................7
300 ip atlama........... 60 =67 puan

Pazar
175 ip..............35
60 squat...........6 =41 puan

Yazarken hesaplayıp yazarsın birlikte kontrol ederik

Mezuniyet töreni balo falan değil ya sadece 23 nisan töreni :işsiz: ayaklabıydı çoraptı kızların topuzuydu baya masraf oluyo ne gerek var bu zamanda?
Sebzeyi meyveyi hesap ede ede alıyoruz ben anlamıyorum valla ya

Valla şapkası çorabı yaka aksesuarı dağılmış fiyata sadece siyah babet alacak elinde olmayanlar ( bizde yok misal :D )
Valla kuaföré götürme derdi olmaz o sapkayla zaten derlerse ben itiraz ederim :( hiç kusura bakmasınlar :(

Adam işten çıktı her kurusu hesap ediyorum üstelik arkadaşının yanından da henüz ödeme almadı adam kalkıp birde kuaför dersem bayılır herhalde ( anam ben saçımı bile kendim boyuyorum senelerdir masraf çıkmasın diye ) kıyafete bile bir Ton söylendi de kız çok heves ediyor diye tama dedi

Pc de değilim telde bazen sorun oluyo etiket falan tablo nasıl görünüyor bilmiyorum hele bir oturtalım puan işini gerekirse yenileriz.

oynakbasi34 oynakbasi34 sende tabloyu favori yap ben ekleyemezsem sen eklersin.
Ellerine sağlık canım çok güzel olmuş ;) Ekledim Favorilere ;)

Slm kizlar
Eve gelince kizlar telefon istediler butun gun oynayamayinca verdim yarim saat. O arada kiraz sapli form cayi yaptim kendime. Meryemi uykuya hazirladim babasi yatirdi. Kizlarin suresi bitince onlari yatirdim. Sonra spor yaptim.

Isinma hareketleri, plates aletleri (top ve cember) ve kol sikilastirma hareketleri yaptim toplam 30 dk surdu. Simdide sade kahvemi iciyorum. Bonus Bonus cnm yeni gordum puanlamayi simdi uykum var gorgunum. Ekran goruntusunu aldim yrn puan seklindr hesaplar yazarim eklersin listeye kabul olur mu. Dunde lesli ve bolgeselim vardi onuda hesaplar yazarim.

Bugun kayinvalidemde oldugum icin resim cekemedim ama kacamak yapmadim.

Sabah, 5 yk musli, sut, 2 kuru incir
Ogle, tarhana corbasi, yogurt, tane fasulye, salata
Ara, 4 gunkurusu kayisi 10-15 cig badem (tam sayisini bilmiyorum parmaklarimla bir miktar toplayip avucuma koyup yedim)
Aksam, tarhana corbasi, salata, tane fasulye
Ara, kiraz sapli form cayi
Ara, sade nescafe
Elhan Elhan oynakbasi34 oynakbasi34

Günaydın ❤

Bulamiyorum Bulamiyorum tebrik ederim birinciliğini 😘😘
Daim olsun canım ..

@ISILDURU geçmiş olsun kuzum .. ne çok hasta oldu dimi senin prensesler bu sene.. Geçen yıl böyle değildi diye hatırlıyorum ..
Gerçi bu yıl yetişkinlerde çok sık hastalandı ..
Allah beterinden korusun 🙏

oynakbasi34 oynakbasi34 bugün hiçbir şey yapmada toparlan canım
Tesekkur ederim cnm. Insallah devami gelir :KK68:

Bonus Bonus sağ olsun puanları düzenlemiş :KK66: bence olmuş ama birde sizler bakın :KK66:

• HIIT Cardio dk 5 Puan
  • Jillian dk 4 Puan
  • Eliptik dk 4 Puan
  • Koşu dk 4 Puan
  • Yüzme dk 4 Puan
  • Zumba dk 3.5 Puan
  • Cardio dk 3.5 Puan
  • Leslie dk 3 Puan
  • Bisiklet dk 3 Puan
  • Plates (orta seviye) dk 3 puan
  • İp Atlama 5 tanesi 1 puan
  • Tempolu Yürüyüş dk 2.5 Puan
  • Yavaş Yürüyüş dk 1 Puanç
  • Egzersiz (Bölgesel Hareketler : Mekik,şınav,kol bacak benzeri hareketler ) 5 tanesi 1 Puan
Ceza olarak da şimdi anında aklıma gelen ;
1 kaçamak extradan 45 dakika spor olsun :KK66: yürüyüş olabilir, epileptik olabilir hatta Leslie 3 mil olabilir :KK66:
fazla olarak düşünmeyin sonuçta ağır olacak ki o yenilen yakilsin ve yenilmeden caydırıcı olsun ♡♡♡

sizce nasıl :KK66: varmı eksik gedik

Ekran fotosu aldim :KK66:

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı geceler :KK66:

Millet pazar gezer ben eve tikildim bugün :KK43:
Neyse şükür ağrım geçti eşimde çok geç gelmedi ( gerçi geldiğinden beri uyuyor :KK70: )

Deminden beri 23 nisan gösterimi için karar verilen kıyafeti bir yerde daha uyguna bulabilirmiyim diye arastiriyordum :KK70:

Bu kiyafete karar verildi ;

Eki Görüntüle 2250103

130 lira dendi ama açıkçası biraz fazla gibime geldi :KK66: gerçi ucuz ne var bu günlerde :KK43:
2 farklı yer buldum biri 120ye düştü ( oda 130 demiş baştan ) diğeri 115 demişti ama ufak bir indirim yaparım dedi :KK66:

Bakalim yarın diğerleri ne diyecek ona göre siparis verilecek :KK66:

Bana kalsa kendimiz bile kumaş alıp o etekten dikilir askiyi da düz alıp dantelli ekleyebiliriz ama ona kimse tama demez zaten :KK43:
Hesapta bu sene bir şey yapmayacakti bizim sınıf hatta baştan benim kız o grupta değil diye sevinmistim ( malum masraf yapacak zaman değil bizim için ) ama sağ olsun Ogretmenimiz kuzumu çok tuttuğu için onada Anons görevi vermiş :KK70:

Kız asıl o kurallar bize :KK70: kızlar Size söylüyorum Bonusla ben anlayalım hesabı :KK70:

Rabbim acil şifalar versin. ...aminnnnn

Kızlar yazmış zaten :KK66: sende anlamissin :KK66:

Herkes genelde aynı sporunu yapıyor zaten :KK66: tek tek Bonusa zor olur belki :KK66: ama atıyorum herkes kendi yaptığı sporun o günki puanını hesaplayıp yazarsan Bonuscard haftalık toplayabilir :KK66:

Tabiki masum olan kaçamağı biraz daha hafif cezalandirabiliriz :KK66: dediğin gibi Leslie 1 - 2 -3 diye kacamagin durumuna göre karar veririz :KK66:

Allah soyletti diyeceğim ama T9 maşallah bazen kafasına göre takılıyor :KK70:

Çok çok geçmiş olsun canım :KK66: Rabbim acil şifalar versin. ...Aminnn
Kostum guzelmis cnm. Oyle bir ekran fotosu almissinki uzerine cift tiklayasim geldi :KK48:

Bulamiyorum Bulamiyorum çembere daha sonra başla derim kuzu çember zor önce düşük seviye lastik kullan kol için.

Çemberi diz arasında kullanıyoruzda ben top kullanıyorum salonda çember çok zorluyo.

Simdilik zorlamadi gibi topun bazi hareketlerinde zorlandim denge konusunda. Leslinin videosunda 2. Milde lastikli calisma yaptiriyor i walk strong videosuydu galiba onu yapiyorum. Kollarida toparlamak lazim. Aldigim elbisenin kollari sikiyor :KK66:

Tesekkur ederim cnm. Insallah devami gelir :KK68:

Ekran fotosu aldim :KK66:

Kostum guzelmis cnm. Oyle bir ekran fotosu almissinki uzerine cift tiklayasim geldi :KK48:

Simdilik zorlamadi gibi topun bazi hareketlerinde zorlandim denge konusunda. Leslinin videosunda 2. Milde lastikli calisma yaptiriyor i walk strong videosuydu galiba onu yapiyorum. Kollarida toparlamak lazim. Aldigim elbisenin kollari sikiyor :KK66:
Bende çok beğendim ama aslında biraz daha önce karar verilebilseydi bunukendim de kumaş alıp deneyebilirdim :KK66: Neyse artık hazır alırız olmadı başka rengini de ben dikmeye denerim :KK70:

Back
X