Slm kizlar bugun gelemedim
Sabah kahvaltidan sonra biraz ortalik topladim meryem uyaninca oy vermeye gittik cikinca hava guzeldi biraz parka gittik kizlari oynattik sonra dondurmacimiza gittik kendi uretimleri buraya geldigimizden beri hep ordan aliriz dondurmayi paketli dondurmalardan hoslanmiyoruz. En azindan yedim bende 1 top kadar vardir. Eve gel yemek yap cocuk bak derken anca geldim iste.
Elhan
oklavayi eline almis menulere bakalim o zaman sonra kendiminkini vereyim
Oncelikle cnm menulerinde
Elhan
etiketle ki gizunden kacmasin. Gelelim menune patatese ven yemek icerisinde az oldugu surece karsi degilim ama o 1 catal trileceyi yedinde ne oldu tadi damaginda kaldi hicbirsey anlamadin yemeyeydin daha iyiydi (dondurma yiyen ben soyluyorum bunlari

)
Yaninda badem ceviz findik kuru kayisi hurma vs vs birseyler tasi cnm o krakerin sana hicbir faydasi yok karninida doyurmaz. Kendine guzel ufacik bir kap al cantana ara ogun koymalik
Guzel menu cnm. Eger dosyani banada gonderirsen bende yapmayi dusunebilirim
Aksam yemedin mi yoksa altinbasagi aksam niyetine mi yedin. Kahvaltilik'in icerigi nedir? Bal kaymak recel marmelat cikolata tereyag vs vs bunlar da kahvaltilik
Guzel cnm afiyet olsun. Sabah gec mi yedin sabahla aksam arasi kac saat. Erken yediysen acikirsin diye dusundumde