• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

yok canım, yanlış hatırlıyosun,
ben ilköğretimde değilim, lisedeyim
Bizim seminerler yok,
yarın bi yıl sonu değerlendirme toplantısı,
sonra bir hafta tatil,
sonra da bir hafta ortalama yükseltme sınavları
Benim görevimde az olur zaten,
En fazla üç sınavım olur

o zaman ben huselle karıştırdım..sanırım o sınıfçıydı..branşın ne ilay?

Biyoloji öğr. canım

Vay be, ıtalya ha,
Dikkat etme tabi, pizzanın memleketine gidip de diyetteyim diye pizza yememek olmaz demi?
Ama gelince hemen sık

Senin derecen ne güzelim,
Haberin var mı?
Öğretmenlerde 4/1 düşen öğretmenler yeşil pasaport alabiliyorlar ve vizesiz istedikleri yere gidebiliyorlar.
Bilgin olsun.

buraya girmeden 1 hafta önce başladım tam bir hafta değil 5 gün önce başladım...ilay ben her kış tavan yapıyorum..sonra veriyorum..ama artık böyle yapmıcam..ilerde çocuk istiyorum..

Hadi ben kalkayım canım,
yemeğim geldi,
Son hazırlıklarımı yapayım. (laf aramızda 7 çeşit yaptım)
Bunun son hazırlığı da zor olacak

Hadi son msjına da cvp yazayım da,
Canım eğer çocuk düşünüyorsan, öncelikle bi kilonu sabitle,
Yoksa hamilelikte inanılmaz kilo alıyosun,
Sonra onları vermek ise tam bir işkence oluyor,
Zaten doğum sonrası psikolojin iyi olmuyor,
Bir de kilolar olunca, çok fena...

Çıktım canım,
By by

biz turla gideceğiz inşallah...turla uygun oluyor..hem önceden bileti alırsan indirimli bile oluyor...bence çocuğu aileden birilerine bırakın bir yaz ya da kışın gidin...milleti görsen valla...her yere gidiyorlar..

üzgünkız ben geldi siz cıktınız ben hala temizlik yapıyorum işim bitmedi ama olsun gece 12 kadar sürem var temizlik icin şimdilik araverdim ay cok yoruldum mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenbıktım artık ya yap yap bitmiyor :bbo::bbo::bbo:

oh ne güzel italyalar felan süper pizzayı hic sevmem ama tiramisu süper cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

neyse gezmenin tadını cıkar ben bu sene evdeyim malum kıriz var bursada özellikle bizim işleri etkiledi malesef ama olsun yıkılmadık ayaktayızzemuszemuszemuszemuszemuszemus

İLAYBAŞAK neeeeeee 7 ceşitmi ne yaptın sennnnnnnnnnnnnnnkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

Back
X