• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ben malesef yapmak zorundayım bayram yemegıde yaparım cünki gelenler mutlaka yemek yemeden gıtmezler bayram sabahı erkenden büyük tencerelerle yemek yaparım mutlaka cünki bıze gelen söylemesi ayıp ama benım yemeklerımden mutlaka yemek ısterler ama olsun bıraz zor oluyor ama ben cok sevıyorum bu tarz işleri hoşuma gıdıyor bayaramı bayram gıbı yaşamalıyız bence degılmı kızlar

ben malesef yapmak zorundayım bayram yemegıde yaparım cünki gelenler mutlaka yemek yemeden gıtmezler bayram sabahı erkenden büyük tencerelerle yemek yaparım mutlaka cünki bıze gelen söylemesi ayıp ama benım yemeklerımden mutlaka yemek ısterler ama olsun bıraz zor oluyor ama ben cok sevıyorum bu tarz işleri hoşuma gıdıyor bayaramı bayram gıbı yaşamalıyız bence degılmı kızlar

ellerine sağlık cnmm
çok doğru diyorsuun
bayram bayram gibi yaşanmalı

BEN ZATEN YİYMİYORUM ÇOK İŞTAHIM KAPANDIII...

AMA ŞUNA SÖZ VEREMEMMM BAYRAMI 4 GÖZLE BEKLİYORUMMM....BAKLAVA+DOLMA :1ninca: İKRAM EDİYORLAR BİZDE HERKESTEEE YEMEM DİYEMEMMMM...yerimseniben akannehir

SONRA BAYRAMDAN SONRADA TEKRAR SIKI DEVAMMMMMM :lepi:
glokofenden kaynkalnıyor iştah kapanman

kılzar günaydın bizim şirkette bugün denetim var nete giremeyebilirim haberiniz olsun...
tmm cnm a.s

kaptanım ne güzel ismin varmış memnun oldum:)
kızlar ben de Allah kabul etsin hepinize ama özellikle kaptanın ve huseln kızları için ve ilterler nesli için ayrı dua ettim..

ismim güzel ama maalesef bahtım ismim kadar güzel değil
saol cnm duan içiinopuyorumnanaktan

takrardan hayırlı olsun azracım en güzel günler onun olsun başarılar diliyorum cıktıgı bu yolculukta

kaptanım ne güsel okula fln gitmek istemesi yaaa umarım hep başarılı bir okul dönemi geçirir

takrardan hayırlı olsun azracım en güzel günler onun olsun başarılar diliyorum cıktıgı bu yolculukta
saol cnm bnmm senn çocuklarınn da ve cümlesi başarılarla dolu bi hayatı olsuun

kaptanım ne güsel okula fln gitmek istemesi yaaa umarım hep başarılı bir okul dönemi geçirir

inşallah
dularımz bu zaten

iyiyim çalışmaya çalışıorum sen nasılsın cnmm
bende iyiyim canım nasıl olayım bildiğin gibi işte
günaydın arkadaşlar nasılsınız bende artık temızlıge başlıyacagım bu gün baklava acacagız arkadaşlarla yarında sarma sararız sonra cok işlerım var bayram geldı nerdeyse bakalım artık bu gün oruc degılım reglı oldum dün gece bayram sonrası başlarız artık sıkmaya bende cok ac gözlü oluyorum oruc olunca
allah kolaylık versin selmacım bayram hazırlıklarına başlamışsın ne güzel annemde seningibi şimdiden başladı ama bu sene baklavayı kendisi açmıyacak markette baklava yufkası satılıyor ondna yapacakmış oda çok güzel oluyor sende dene istersen ben bile yapabiliyorum yani :)

bizdede yemek yapılır ama ben neslişgibi yiyiciyim kolay gelsin sana canım bu geleneğinizi hiç değiştirmeyin

glokofenden kaynkalnıyor iştah kapanman

tmm cnm a.s

ismim güzel ama maalesef bahtım ismim kadar güzel değil
saol cnm duan içiinopuyorumnanaktan

aaa öyle deme kaptanım ya bundan sonrası güzel olsun işallah daha kaç yaşındasın böyle deyip kısmetlerini de kapatma..annem ben şansısızm dedikçe çok kızardı bana böyle deyip şansını kapatıyorsun diye doğru valla..
bu arada kızlar benim adım da nihal..kaydirigubbakcemile

bende iyiyim canım nasıl olayım bildiğin gibi işte
allah kolaylık versin selmacım bayram hazırlıklarına başlamışsın ne güzel annemde seningibi şimdiden başladı ama bu sene baklavayı kendisi açmıyacak markette baklava yufkası satılıyor ondna yapacakmış oda çok güzel oluyor sende dene istersen ben bile yapabiliyorum yani :)

bizdede yemek yapılır ama ben neslişgibi yiyiciyim kolay gelsin sana canım bu geleneğinizi hiç değiştirmeyin

bizim köyde her gelene sofra kurulur kızlar..ondan çok telaşlı olur ben baklava sevmem ama sarmaya dadanırım resmen...ama bu bayram annemlere gidicem onlar şimdi yazlıkta Altınolukta onunla konuştum dün gel sen gel önüne kepekli ekmekle yoğurt koycam başka şey yok dedi:)

aaa öyle deme kaptanım ya bundan sonrası güzel olsun işallah daha kaç yaşındasın böyle deyip kısmetlerini de kapatma..annem ben şansısızm dedikçe çok kızardı bana böyle deyip şansını kapatıyorsun diye doğru valla..
bu arada kızlar benim adım da nihal..kaydirigubbakcemile

senin ismindeçok güzelmiiişopuyorumnanaktan

kusura bakmayın yoğunluktan giremiyorum.....dün akşam sahurda bişi yiyemedim...hatta spor hocam pilates topu verdi onunla egzersiz yaptım o saatte....bugün dışarıda olacağım....fırsat buldukça gireceğim......

EVET BENCEDE GÜSELLER BAYRAMI BAYRAM GıBı YAŞAMALI....ŞAHSEN BıZDE ÖYLEYıZ SOFRALAR KURULUR YEMEKLER YENıR....BANADA BıR 10 SENE SONRA FALAN GELEN GıDEN OLUR HERALDEE BENDE OZMN YAPARIMMM...:hulya:

NıHAL ıSMıN GÜSELMıŞ CANIMM BENıM ADIMDA NESLıHAN yerimseniben laelaelaelaelae

AAA KAPTANIM NıYE ÖYLE DıYORSUNNN SAKINN ÖYLE BAHTIM KÖTÜ FALAN DEME LÜTFENNN.....ÜZÜLÜRÜZ AMAAAA.....:
olmaz:

tşk ederim neslihancım ben hep nesli derim neslihan isimli arkadaşlarıma sakıncası var mı senin için??ben de bayramları en çok köyde seviyorum en güzel orda yaşanıyor ama artık ben de evlendiğim için bir bayram benim taraf diğer bayram da eşimin taraf şeklinde gitmek duurmundayız..bu bayramda bizimkiler altınolukta olacaklar bizim için aynı anda tatil olucak işallah bir aksilik çıkmaz da dinlenir geliriz..çok yorulduk balayından beri de ikimiz birlikte tatil yapamadık..

arkadaşlar bende bayrama baklava ve güllaç ikram etmeyi düşünüyorum isteyene baklava isteyene güllaç
burdada bayram bayram gibi yaaşanır onun için bayramlarda annemlere ist gitmek istemem

kızlar
akşama adana kk buluşması var
kebapçıya gitcez ama bn herzmn ki gibi tavuk yicem ayrıca bol salata
ekmekten bi dilm felan yeriiim
söz kısacasıı

Back
X