• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8. tüp bebek yaptiripta hamile olan varmi lütfen beni umutlandirin

gxuxlxuxm1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2008
26
0
86
Almanya
:Saruboceq:kizlar lütfen bana akil verin, ben yurt disinda yasiyorum ve 7 kere tüp bebek
yaptirdim 3 kere tuttu ama hepside düstü ,sonuncusu sali günü kürtaj oldum 8 haftalikti
kalbi durdu sok olduk cok üzüldüksenağlama 8 ci denemeyi türkiyede yaptirmak istiyoruz ama korkuyorum ve nerde yaptimaliyim lütfen bana yardim edin:çok üzgünüm:

Arkadaşım Münihte yaptırdı Tüp bebek, 11. denemesiydi. Ondan öncekiler hep ya düşük oluyordu yada tutmuyordu. 11. denemede nihayet başardı ve şuan 6 aylık ikitane nurtopu gibi oğlu var. Allahtan asla umut kesilmez canım. Allah sana devam etmek için güç ve sabır versin. İnşallah seninde olumlu haberlerini alırız.

canım benim çok geçmiş olsun . pgd yapılmadı mı hiç ya da sana laparoskopi . benim 3 denememden sonra laparaskopi oldum ve 4. denememde tuttu , allah izin verirse çok umutluyum bu kez ... hepsinden önce size karyotip test yapıldı mı , yani sizin genleriniz incelendi mi ?lütfen bir daha deneyeceksen bunları bir gözdengeçir . malesef bu tedaviler işin ehli kişilerce yapılmadığı zaman tamamen ticari kaygılar taşınarak yapılıyor , hata bazen bunu çok isim yapmış işiler bile yapabiliyor , malesef suistimal edilebiliyoruz .
bu yüzden diyorum ki
1- karyotip incelemeniz yapılsın , hem senin hem eşinin
2 - laparoskopiden önce tanı amaçlı histeroskopi ve onun sonucuna göre laparoskopi yapabiliyor dr.lar ve sonucu bir kaç dr.a göster
3 - eğer karyotip sonucu ve histeroskopi yada lap. sonucu sizde bir sorun yoksa embriyolara genetik tanı testi (PGD ) yaptırın derim , hiç olmazsa sorun ne, nasıl bir yol çizilmeli , daha sağlam adımlar atılır böylece ...

soruna gelince..... 7 . denemesinde oğluşunu kucağına alan bir arkadaşım ve bu 7 denemeye 3 aşılama dahil değil .. İnşallah senin mucizen de bir daha ki denemende seni bırakmaz , yada hiç beklemediğin anda geir yerleşir göbüşüne ...

cok tesekkür ederim bana önerebilecegin bir tüp bebek merkezi varmi türkiyede istanbul yanlis yerlere gitmek istemiyorum

Canım üzme sen kendini.. İnsallah bu denemende mutlu sona kavuşacaksın çünkü hep çok yaklaşmıssın tutunmuş ama sonu gelmemiş bu hiç gelmicegi anlamına gelmez.. oyüzden Allah güç kuvvet sabır versin sana yine olur inş yine basarırsın..Doktorum hastalarına sunu söylüyodu her gebelik bi sanstır bu demek oluo ki anne olabileceksin.. İçimden sana bunları yazmak geldi arkadsım hissettiklerini anlıorum..

canim istanbulda herkez alman hastanesinden cok memnun arastirmalarima gore orda cokda gebe olan arkadaslarimiz var bence sen bide alman hastanesinde dene allah yardimcin olsun

canım hiç moralini bozma bende 6.micro tedavimle bebeklerime kavuştum şükürler olsun aynı merkezde yaptırıyorsan değiştir merkezi ve iyi bir araştırma yap merkezi ona göre seç.Hiç umutsuz olma 17.bile hamile kalanı duymuştum ben inş. seninde bu defa son olur

cok tesekkür ederim bana önerebilecegin bir tüp bebek merkezi varmi türkiyede istanbul yanlis yerlere gitmek istemiyorum

ben 2 kere Memorial , 1 kere Bahçeci kliniği , son denememi de yine Bahçeci kliniğiyle anlaşmalı Umut tüp bebekte yaptırdım .. Bahçeci kliniğinden Süleyman Tosun beyi , Umut tüpbebekten kendi dr.um Levent Konur yada merkezin sorumlu ve en çok hasta alan hekimi olan Enver Kurt , Amerikan hast.den ise Cengiz Alataş ya da Senai Aksoy'u şiddetle tavsiye ederim . Cengiz beye genelde zor hastalar gider ve olumlu sonuç alırlar , böyle benim bildiğim en az 3 arkadaşım var , erken yumurta yetmezliği tanısı konulmuş kişilerdi bunlar ..

canım merhaba benim ablamın 16 yıl çocugu olmadı gitmedigi yer kalmadı 3 tüp 2mikroenjeksiyon sayısız aşılama yaptırdı.sonunda 4 yıl önce son tüp bebek yaptıktan sonra hamile kaldı.uzun bir hikaesi var ben kısaca anlatıyım,şu günlerde çok mutluyuz çünkü ablam yeniden anne oldu 4 yıl aradan sonra hemde tedavisiz.ist dr. seval taşdemir ferti_jin bi tüp bebek klinigi bence mutlaka gitmelisin.teyzeminde 12 yıldan sonra oldu oda alman hastanesinde oldu.umudunu sakın yitirme umut olmassa zaten başarılı olamassın.inşallah olucak ve sende burdan duyurucaksın.

Canım senin kesinliklikle pgd yaptırman gerekiyor bence. Türkiye de tekrarlayan düşüklerde mutlaka uygulanıyor. Genetik profları pgd ye bakınca bu emriyo erken dönemde düşükle sonuçlanır,gibi yorumlar yapıyorlar. Yani normal olmayan embriyolar düşüğe neden oluyor. Demekki pgd den sonra sağlıklı embriyo transfer edilirse şansın çok yükselecek

Canım senin kesinliklikle pgd yaptırman gerekiyor bence. Türkiye de tekrarlayan düşüklerde mutlaka uygulanıyor. Genetik profları pgd ye bakınca bu emriyo erken dönemde düşükle sonuçlanır,gibi yorumlar yapıyorlar. Yani normal olmayan embriyolar düşüğe neden oluyor. Demekki pgd den sonra sağlıklı embriyo transfer edilirse şansın çok yükselecek
Canım bende 6.micro 'ya başvurdum. 2 düşüğüm var. Bize de PGT uygulanacak Ankara'da Genart ' a gidiyoruz. Genetik Konusunda Volkan Hoca çok iyi

Back
X