Eylül2025 tüp bebeğe başlıcak olanlar

Talatpaşa laboratuvarı ve Biolab da yapıyor İzmir'de. Çok özür Tavmergen de aldılar benden kanı. İrenbe demişim. Artık o kadar merkez gezdim ki İrenbe, Tavmergen, Medical point şimdi de Medicalpark 😔 Umarım artık bu son olur 🙏
Ben de biolab yapar diye tahmin etmiştim oradan bi fiyat alayım merkezden bağımsız. Evet umarım bu son olsun. ben tavmergene hiç bulaşmadım yoksa önceki doktorum ismail küçüktü tavmergenle çalışıyor diye devam etmedim. Bahçeçi ve irenbe arasında kaldım. bir de özel sağlık vardı chat gptye kura çektirdim irenbe cıktı oraya basladım 😅

Ben de biolab yapar diye tahmin etmiştim oradan bi fiyat alayım merkezden bağımsız. Evet umarım bu son olsun. ben tavmergene hiç bulaşmadım yoksa önceki doktorum ismail küçüktü tavmergenle çalışıyor diye devam etmedim. Bahçeçi ve irenbe arasında kaldım. bir de özel sağlık vardı chat gptye kura çektirdim irenbe cıktı oraya basladım 😅
Bahçeci Funda Göde ise tavsiye etmem. Medical point teydi oraya transfer oldu. Çok yoğun. Sen kontrole gittiğinde hatırlayamıyor. Sen tek tek anlatıyorsun her gidişinde baştan. Çok moral bozucu, değersiz hissediyorsun ve tabiki tedavi de çok verimli olmuyor. Umarım herşey gönlünüzce olur 🙏

Bahçeci Funda Göde ise tavsiye etmem. Medical point teydi oraya transfer oldu. Çok yoğun. Sen kontrole gittiğinde hatırlayamıyor. Sen tek tek anlatıyorsun her gidişinde baştan. Çok moral bozucu, değersiz hissediyorsun ve tabiki tedavi de çok verimli olmuyor. Umarım herşey gönlünüzce olur 🙏
Teşekkür ederim umarım sizin de gönlünüzce olsun sağlıkla tutunsun minikleriniz 😇 Bahçeciyi bu yüzden eledim zaten yoksa embriyologları iyi diye biliyorum baya ibrahim pala. Ama funda hanım için forumda da hep aynı seyleri yazmışlar o nedenle oraya bi soğuktum zaten. Geçenlerde biriyle konuşmuştum eser colaktaydı medical parkta olumlu sonuç aldı ilk denemesinde. Sizin için de hayırlısı olsun 🍀🙏

Teşekkür ederim umarım sizin de gönlünüzce olsun sağlıkla tutunsun minikleriniz 😇 Bahçeciyi bu yüzden eledim zaten yoksa embriyologları iyi diye biliyorum baya ibrahim pala. Ama funda hanım için forumda da hep aynı seyleri yazmışlar o nedenle oraya bi soğuktum zaten. Geçenlerde biriyle konuşmuştum eser colaktaydı medical parkta olumlu sonuç aldı ilk denemesinde. Sizin için de hayırlısı olsun 🍀🙏
Ben de şuan Eser beyde tedavi görüyorum. 🙏 umarım hepimiz evladımıza sağlıkla kavuşuruz.

Evett ilkinde 9 yumurtadan 4 boş 4 olgun olmayan 1 tane olgun olan çıkmıştı o da döllenmedi hiç embriyom olmadı yani
Anladım canım demek ki sende yumurta gelişme konusunda sıkıntı yaşıyorsun. Ben de yumurta gelişti ama embriyo gelişmede sıkıntı yaşadık. Peki sana doktor bir açıklama yaptı mı ya da farklı testler istedi mi

Eylül de tüp bebek tedavisine başlamayı düsünüyorum adet olmayı bekliyorum.3 kere aşılamam olumsuz sonuclandı.arada bi tane doğal gebeliğim oldu ama kalbi durdu 8 haftalıkken kürtaj oldum.ilk kez tüp bebek denicem deneyimlerinizi paylaşırmısınız cesarete ve umuda ihtiyacım var
Zor bir süreç ama sonunda çok güzel birşey bekliyor bizi sonuca odaklanın hep güzel geçer inşallah. Bende ilk defa denedim ve mart ayında olacaktı tranferim taze transfer olacaktı ama e2 değerim istenilen gibi olmayınca transfer iptal edildi. Ağustosta tekrar transfer hazırlığına başladık 7 Eylül transfer tarihim bakalım çok heycanlıyım 😍 Şişli memorial gönül hanım doktorum çok memnunum

Merhaba umarım herşey yolunda gider ve evladınızı biran evvel kucağınıza alırsınız. 2 negatif, 1 kimyasal, 1 düşük yaşamiş ve şimdi 5.transfere hazırlanan biri olarak size verebileceğim tavsiye; Yapılabilecek bakılabilecek tüm testleri yaptırın, nk hücre paneli dahil. Herşey yolunda giderken neden transfer olumsuz sonuçlandı, a o zaman şimdi buna da bakalım, a yine mi olmadı, bir de buna bakalımn gibi durumlarla karşılaşmamak maddi ve manevi yıpranmamak için;
1- muhakkak güncel son 6 aya ait rahim filminizi çektirin
2- Eşinizde sorun olmasa dahi vitamin takviyesi kullanın (proxeed plus bize çok iyi gelmişti? Siz de D vitamini, q10, omega 3 ve yumurta kalitesi için Nad.
3- NK hücre paneli testi yaptırın. Kır testi pozitif çıkarsa ya da katil hücre sayısı yüksek çıkarsa ,kayıp yaşamadan önceden önlem alabilir siniz. Prograf hap veya intralipid serum gibi
4- Transfer sonrası ilk 2 gün gerçekten dinlenin. İstirahat edin.
İnşallah ilk seferde evladınıza kavuşursunuz. 🙏
Bu bahsettiğiniz testlerden sadece rahim filmimi cektirdim ama digerlerinide arastirıcam tesekkür ederim.genel bütün kan testlerimi yaptırdım ama muhtemelen tekrar yaptırıcam.tüp bebegi ilk defa deniceğim icin cok bi bilgim yok.iyi dilekleriniz icinde tesekkür ederim gercekten.sizin ne sorununuz var hangi sehir yaş kaç acaba

Zor bir süreç ama sonunda çok güzel birşey bekliyor bizi sonuca odaklanın hep güzel geçer inşallah. Bende ilk defa denedim ve mart ayında olacaktı tranferim taze transfer olacaktı ama e2 değerim istenilen gibi olmayınca transfer iptal edildi. Ağustosta tekrar transfer hazırlığına başladık 7 Eylül transfer tarihim bakalım çok heycanlıyım 😍 Şişli memorial gönül hanım doktorum çok memnunum
Ay cok az kalmış transferinize 🥰 nasıl heycanlısınızdır tahmin bile edemiyorum Allah yardımcınız olsun umarım sağlıkla kavusursunuz bebeğinize.benim de ilk olcaği icin süreci de bilmiyorum o yüzden cok heycanlı ve stresliyim bakalım neler bekliyo beni

Çok teşekkür ederim , bütün tuşlara basıyoruz valla. Yarın arayacağım doktor istemese de ben yaptırayım. Ya da dediğiniz gibi bi tedavi yöntemi sorayım. Bizim spermlere mikroçip bile yapıldı mı ondan bile emin değilim. İzmirdeyim ben burada bir lab vardır mutlaka anlaşmalı. Hergün yeni bi bilgi yükleniyor gerçekten bana güncelleme geliyor. Biz doğru düzgün vitamin bile kullanmadan girdik sürece. Ben kendim omega 3 ve demir kullandım. bir de doktora ısrarla eşli multivitamin sordum falan. Burada baska caseler okuyunca aydınlanıyorum resmen. Tekrar teşekkür ederim, şansınız bol olsun 🍀🙏🌺
Merhaba izmirde nerde tedavi görüyorsunuz acaba bende izmirde baslıcamda o yuzden merak ettim

merhaba irenbedeyim ben :)
Bende irenbe de baslıcam hatta persembe.günü ön görüşmeye gidicem.alper beyi sectim.bilmiyorum merkez ve doktor doğru tercihmi ama çok duydum adını etrafımdan.açıkcası bahceciyle irenbe arasına kaldım ama biraz da maddi sebeplerden irenbe yi sectim arada ne kadar fark var tam bilmiyorum ama.siz hangi doktordasınız ve memnunmusunuz

Bende irenbe de baslıcam hatta persembe.günü ön görüşmeye gidicem.alper beyi sectim.bilmiyorum merkez ve doktor doğru tercihmi ama çok duydum adını etrafımdan.açıkcası bahceciyle irenbe arasına kaldım ama biraz da maddi sebeplerden irenbe yi sectim arada ne kadar fark var tam bilmiyorum ama.siz hangi doktordasınız ve memnunmusunuz
ben de alper beydeyim hayırlısı olsun sizin için de . Bahçeciden coğu kişi memnun değil bu sebeple ben de irenbeye güvendim , genel olarak memnunum umarım güzel sonuçlar alırız. Ben transfer dönemine gececeğim artık bi iki aya. 🙏

ben de alper beydeyim hayırlısı olsun sizin için de . Bahçeciden coğu kişi memnun değil bu sebeple ben de irenbeye güvendim , genel olarak memnunum umarım güzel sonuçlar alırız. Ben transfer dönemine gececeğim artık bi

ben de alper beydeyim hayırlısı olsun sizin için de . Bahçeciden coğu kişi memnun değil bu sebeple ben de irenbeye güvendim , genel olarak memnunum umarım güzel sonuçlar alırız. Ben transfer dönemine gececeğim artık bi iki aya. 🙏
Cok tesekkur ederim umarım sizin icinde guzel olur hersey Allah yardımcımız olsun🙏

Eylül de tüp bebek tedavisine başlamayı düsünüyorum adet olmayı bekliyorum.3 kere aşılamam olumsuz sonuclandı.arada bi tane doğal gebeliğim oldu ama kalbi durdu 8 haftalıkken kürtaj oldum.ilk kez tüp bebek denicem deneyimlerinizi paylaşırmısınız cesarete ve umuda ihtiyacım var
Merhaba benimde cuma günü transferim olacak siz nasılsınız başladınız mı?

Merhaba, Gönül hocanın ayrıldığını öğrendim, siz en son ne zaman kendisiyle görüştünüz? Transfere hazırlananlara belki önden söylemiştir gönül hanım o yüzden soruyorum.

Ayy evet oldum yoldayız daha eve dönüyoruz. Sahane gecti inan korkularimin onda birini yasamadim prenses gibi girdim ciktim 😂 3 yumurtam da guzel alinmis taze transfer olucam antibiyotik agri kesici progesteron fitil verdiler yarin arayacaklar gelismeler icin
Hadi geçmiş olsun Allahım güzel sağlıklı embriyolar olmayı sımsıkı tutunmayı nasip etsin inşallah 🥰geliimelerden haberdar et benidee

Back
X