• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 yaşında melek oldun güzel yavrum :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cani pisliğin ilk vukuatı da değilmiş. Daha önce de iki köpeğe tecavüz ettiği için ceza almış (muhtemelen para cezası) ve serbest bırakılmış.

Başta Sevil Atasoy olmak üzere suç bilimciler bas bas bağırıyor. "Hayvan öldüren insan öldürür, hayvana zarar veren insana da zarar verir. Bunlar insanda uygulamadan önce hayvanlar üzerinde denerler" diye. İdam idam diye yırtınmaktansa başta bu hayvanlara tecavüz eden, bile isteye zarar verenlere caydırıcı cezalar gelmeli. İdamdan daha durdurucu bir etki yaratacağı kesin.
Kesinlikle işkence gelsin öldürmeyen ama süründüren hergün yalvardın da geberemesino pislik canı çıkmasın nasıl para cezası verilir ya o adi şerefsiz kendi çocuklarına da istismar etmiştir ;/

insanlar neden bu kadar sapitti neden bu kadar acimasiz oldu bunlar kiyametin alameti mi yoksa
eskiden gozu kapali cikar eglenirdik sokaklarda ne ana basimizda ne baba

simdi ne oldu da cocuklarimizi bir dakika yanimizdan ayiramaz olduk
ne oldu da komsuya amcaya teyzeye ese dosta guvenemez olduk.

eskiden cocuk buyuturken bizim kadar yorulurmuydu buyuklerimiz korkarmiydi diken ustunde yasarmiydi

ALLAH'im boyle yuregimiz yanmaya devam edecekse ya helak et şu mahlukatlari yada kopar şu kiyameti de daha fazla yavru yanmasin.

Kesinlikle.Okullar kapandı evde gürültü yapmasında ne yaparsa yapsın kafasında çoğu.

Tabi iyi niyetle düşünenler de var.Çocukalrımız sokaklarda oynayarak büyüsün diyenler..Ama o da yanlış.

Ya da çocuklarımız gelenekleri unutmasın.Bayramda kapı kapı dolaşıp şeker toplasın diyenler..

Nasıl bir tehlikeyle karşı karşıyalar bilseler keşke.Kızı erkeği yaşı küçüğü büyüğü farketmiyor artık.

Sapıklar her yerde
Ben çocukların dışarı çıkmasına karşı değilim asla ama o anaları komşu kapısında ağzını yaya dedikodu yapamaz ya da baba kahveye gidip kim okey oynayacak.

Çocuğunu sokakta parkta 1 sn yalnız bırakmayacaksın asla gözünün önünden ayirmayacaksin gölgesi gibi takip edeceksin başı boş sokak hayvanı muamelesi yapmayacaksın ama nerde dediğim gibi kim götünü yaya yaya dedikodu yapacak dimi çok sinirliyim :/

Kesinlikle işkence gelsin öldürmeyen ama süründüren hergün yalvardın da geberemesino pislik canı çıkmasın nasıl para cezası verilir ya o adi şerefsiz kendi çocuklarına da istismar etmiştir ;/

Keşke işkenceli müebbet hapis olsa da "hukuk devleti" olduğumuz için zor, yaşama hakkı, maddi manevi vücut bütünlüğü hakkı vs. Benim fikrim direkt toplumdan izole edilerek gün yüzü göstermeden ağır işlerde parasız olarak çalıştırılmaları. Devlete yararları olsun en azından.

Ve bu pisliğin bir karısı bir sevgilisi 3 de çocuğu var işin içinde orospu anası bile var :/ gerçekten ağzım bozuldu artık tutamıyorum kendimi. O çocukların derhal devletin korumasına alınması lazım geri kalanını bize versinler ya cidden ben bir karıncaya bile kiyamiyorken o mahlukat a ne işkenceler düşünüyorum inanamazsın. Rabbim o mikropların bogurte bogurte alsın canını.
O kadar haklısın ki. İçeride yiyeceği 1-2 dayak olmamalı ya da orda tek bi kişi şişlememeli onu. Halkın eline vereceksin ki linç edilsin,bu zihtiyeti kötü pislik insanlarında kanı donsun korksun yapamasın. Cezaevine sokup ömür boyu ekmek su verip beslenmesin ya böyleleri. Vergimiz bunlara gitmesin,devlet bu kansızlara bakmasın. Rabbim en kısa zamanda belasını versin. Em büyük iş bize düşüyor aslında canım. Biz hepimiz anne adayıyız evlatlarımıza iyi niyeti terbiyeyi ahlakı aşılamamız lazım. Koruyup kollamamız lazım. Çocuklarına içim nasıl yandı bi bilsen,3 inci tanesi,babaları yüzünden damgalandılar. Allah belasını versin bişey söylemek istemiyorum ya. Sadece o Küçücük kızın değil kendi çocuklarının,eşinin de hakkına girdi günahını aldı. Yavrular o travmayı nasıl atlatıcak allah bilir.

Keşke işkenceli müebbet hapis olsa da "hukuk devleti" olduğumuz için zor, yaşama hakkı, maddi manevi vücut bütünlüğü hakkı vs. Benim fikrim direkt toplumdan izole edilerek gün yüzü göstermeden ağır işlerde parasız olarak çalıştırılmaları. Devlete yararları olsun en azından.
Vücut bütünlüğü hakkı mı şaka mı bu ?

O küçücük çocukların vücut bütünlüğü dokunulmazlığı ne olacak bir sapık ruhlu pedofili şeytan kadar değeri yok mu benim masum yavrularımın :(

O küçücük çocukların vücut bütünlüğü dokunulmazlığı ne olacak bir sapık ruhlu pedofili şeytan kadar değeri yok mu benim masum yavrularımın :KK43:

Çekirdek haklar işte. Hukukçu değilim ama muhtemelen buna benzer durumlar insan hakları bla bla açısından sorun yaratacaktır sivil toplum kuruluşları, Avrupa Birliği falan dahil olacaktır. Uluslararası Af Örgütü F tipi cezaevini dahi "insanlık dışı" buluyor. Bir yandan da gel o çocuğun ana babasına anlat bakalım insan haklarını. Benim çocuğum insan değil miydi demez mi sana?

O küçücük çocukların vücut bütünlüğü dokunulmazlığı ne olacak bir sapık ruhlu pedofili şeytan kadar değeri yok mu benim masum yavrularımın :KK43:
Degil mi? Serefsizin biri cani oyle istiyor diye el kadar cocugun vucut butunlugune her turlu zarari verebiliyor ama koskoca devlet vucut butunlugu lagalugasi yuzunden hicbirsey yapamiyor. S.çayim oyle hukuk devletinin icine. Olmaz olsaydi hukuk devleti.

Ah ulan ben öldürsem o sapıkları müebbet yerim kesin hatta idam olsa idam edilirim. Çünkü niye vücut bütünlüğü hakları varmış oha be çüş be ne büyük ADALET!! gözlerim yaşardı bir bağrımıza basmadığımız kaldı!

Haram zıkkım olsun hepsine.

Çekirdek haklar işte. Hukukçu değilim ama muhtemelen buna benzer durumlar insan hakları bla bla açısından sorun yaratacaktır sivil toplum kuruluşları, Avrupa Birliği falan dahil olacaktır. Uluslararası Af Örgütü F tipi cezaevini dahi "insanlık dışı" buluyor. Bir yandan da gel o çocuğun ana babasına anlat bakalım insan haklarını. Benim çocuğum insan değil miydi demez mi sana?
Yok Yok şaka bu herhalde o F tipi cezaevini insanlık dışı bulan Avrupai ülkelerinde demek ki böyle suçlar istenmiyor hakikaten s.çayım böyle insan haklarına vay anasını be öldürülen tecavüze uğrayanlar insan değil di dimi onların hakları yoktu dimi öfkem içime doldu yemin ediyorum camı açıp atmak istiyorum kendimi :/

Şimdi baktım haberin detaylarına ,kanım dondu . Bu ş.refsiz or.spu çocuğu 3 çocuk babasiymis. O çocuklar da sağlık kontrolünden geçmeli çünkü pedofili eğilimi olduğu saptanmış d.muzun . Ayrıca tek kişilik hücrede tutuluyormus linç ihtimaline karşı .adalete güvenim bitti artık .adil davranmiyorlar, çoklu hücrelere atmıyorlar. Neden ? Bu kadar vahşice ve hayvani durtulerle cinayet işleyen bir sapığın ölümünden korkuyorlar .neden ?
Ulan iki tane kızım var .biri 3 biri 6 yaşında .ben onları nasıl dışarı çıkarayım ,yanlarında olsam bile .allah belalarını versin .çok acı şekillerde can versinler .adaletin de içine s.çayım çünkü yok ..geri getirin bakalım o yavruları ,anne babalarına hesap verin .yok arkadaş ,kıyamet kopmalı. Kopmuyorsa vücut üstündeki bazı başlar koparilmali. .ölücem sinirimden

Şimdi biz bu caniyi hapiste paşa gibi beslicez mi ? Evet! Vergilerimizle ölene kadar rahat ettiricezmi? Evet!. Başka söze gerek varmı? Hayır!
Ya evet hemde bizim götümüzden terler aka aka kafamızı patlata patlata her sene boğazımızda kısa kısa verdiğimiz o vergilerle bir yudum su dahi veriliyorsa o kanı bozuklara zehir zıkkım olsun içene de verende!

Arrik hapis cezasinin bile hicbir caydiriciligi yok bu sapiklar icin. Idam cezasini bile yeterli ve caydirici gormuyorum ben.

O minicik canları öyle yakıyorlar ki...
İnsan nasıl işkence edilse içim soğur diye düşünüyor.

Ama soğumaz o yangını hiç bir şey söndüremez...

İnsan hakkını lutfen insanlara uygulayınız eyy hukuk yapıcılar! İnsan dedik cani demedik!!!
Ben anladım ki bu dünya da şerefsiz kanı bozuklar çok kiymetliymis baksana insan haklarına!! Heralde akıllarını kaybetmişler yada ruhları da o pedofiller kadar şerefsiz olmuş onları savunmaktan vücut bütünlüğü hakkı varmış gördün mu bi taraflarımla gülüyorum ne acı!!

Yok Yok şaka bu herhalde o F tipi cezaevini insanlık dışı bulan Avrupai ülkelerinde demek ki böyle suçlar istenmiyor hakikaten s.çayım böyle insan haklarına vay anasını be öldürülen tecavüze uğrayanlar insan değil di dimi onların hakları yoktu dimi öfkem içime doldu yemin ediyorum camı açıp atmak istiyorum kendimi :/

Ohooo o F tipi cezaevlerinde hakları korunabilsin diye Avrupa İnsan Hakları Sözleşmesi'ne falan uyulması gerekiyor hatta bildiğim kadarıyla. Bence aynen böyle toplumdan izole edilmesi gereken canileri, tecavüzcüleri falan atmak için güzel mekan. Kimseyle konuşmaya konuşmaya deliriyorlar çünkü yavaş yavaş. Yok ıslah edilsinmiş de rehabilite edilsinmiş de cezaevine atmak insanlık dışıymış. Yav bu insanları rehabilite edip topluma kazandıramazsın zaten. Herhangi bir ruh sağlığı uzmanı çıkıp gelsin "Bakın ben şu pedofili iyileştirdim, şu anda çok sağlıklı bütün pedofil eğilimlerini yok ettim" falan desin ve bunu kanıtlasın, direkt Nobel ödülünü verelim insanlığa katkısından dolayı. Anca lafta, icraate yönelik bir şey yok.

Ohooo o F tipi cezaevlerinde hakları korunabilsin diye Avrupa İnsan Hakları Sözleşmesi'ne falan uyulması gerekiyor hatta bildiğim kadarıyla. Bence aynen böyle toplumdan izole edilmesi gereken canileri, tecavüzcüleri falan atmak için güzel mekan. Kimseyle konuşmaya konuşmaya deliriyorlar çünkü yavaş yavaş. Yok ıslah edilsinmiş de rehabilite edilsinmiş de cezaevine atmak insanlık dışıymış. Yav bu insanları rehabilite edip topluma kazandıramazsın zaten. Herhangi bir ruh sağlığı uzmanı çıkıp gelsin "Bakın ben şu pedofili iyileştirdim, şu anda çok sağlıklı bütün pedofil eğilimlerini yok ettim" falan desin ve bunu kanıtlasın, direkt Nobel ödülünü verelim insanlığa katkısından dolayı. Anca lafta, icraate yönelik bir şey yok.
Cidden gülüyorum ne insan hakıymış gözlerim yaşardı. Dediğin çok mantıklı insan içinden soyutlayacaksin onları tikicaksin bir foseptik çukuruna diyeceksin burayı temizle ellerinle çıplak ellerinle üstünde kıyafet maske eldiven olmayacak insani !! Şartlar olmayacak bok çukurunda ömrünü gecirip geberip gidecek şerefsizler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X