Çocuğumuzda karşılaştığımız huysuzluk, saldırı, şiddet, içe dönüklük, korkaklık, hiperaktiflik, pasiflik, dikkatsizlik, çevreye uyum, utangaçlık, hırçınlık vs birçok sorununuzun paylaşıldığı konular.
topiğin ilk annesi.01.07.
Kayıtlı Üye
arkadaşlar 8 yaşındaki oğlum üzerindeki kıyafetleri veya herhangi bir şeyi ağzına alıp sürekli çiğniyor ..kızıyorum olmuyor güzellikle söylüyorum olmuyor..bu normalmi sizinkilerde böyle şeyler yapıyormu? paylaşırsanız sevinirim
Kayıtlı Üye
yerde bulduğu ...eline geçen herşeyi çiğniyor
Kayıtlı Üye
Ayy gorunce kendimi gordumm ben kuculken hep yapardim bunu kardesimde 8 yasina kadar parmagini emdi :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kayıtlı Üye
Ayy gorunce kendimi gordumm ben kuculken hep yapardim bunu kardesimde 8 yasina kadar parmagini emdi :)
Nasıl bırakabildin..ben çok üzülüyorum..veya neden yapardın
Ben su penyelerimin onunu emerdim kollarini emerdim k.bakmayin hatta banyodan cikinca saclarimin islakligini bile emerdim zamanla biraktim cocukken uapardim :)
Kayıtlı Üye
Ben su penyelerimin onunu emerdim kollarini emerdim k.bakmayin hatta banyodan cikinca saclarimin islakligini bile emerdim zamanla biraktim cocukken uapardim :)
İşte benimkide aynı...hani benim aklıma..sinirleniyorda ondanmı yapıyor.veya kardeşi var onu kıskanıyorda ondanmı yapıyor..diye geliyor..peki sen böyle şeyler hussettiğindemi yapardın
İşte benimkide aynı...hani benim aklıma..sinirleniyorda ondanmı yapıyor.veya kardeşi var onu kıskanıyorda ondanmı yapıyor..diye geliyor..peki sen böyle şeyler hussettiğindemi yapardın
Yokk hosumaa giderdi surekli bisey emerdim annem cok kizardi bigun halam saclarini bidaha emersen biyerini midenden rahatsiz olursun demisti ben 8 9 yasima kadar emrdim korkuttu beni bidaha emnedim
Ne mutlu Türküm diyene!
Kayıtlı Üye
obsesif (takıntı) olabilir .. 
oğlunuzu bir psikiyatre götürün 
Evet cnm kardeş kıskançlığı sebebi ile yapıyor olabilir ,
Benim de kızım 6 yaşında , atletini emiyor.. Bi gün neden emiyorsun kızm o atletini diye sorduğumda ; kardeşim gibi meme emiyorum dedi .. Kendisinin de 2 yaşına kadar meme emdiğini, artık büyüdüğü için bıraktırdığımı falan anlattım , tamam dedi anladı ama hala emıyor , sonra buraya yorum yazan arkadaş gibi küçüklüğümü hatırladım ben de kolumu emerdim bi dönem , hoşuma giderdi o tüylerin ağzımı gıdıklaması... Annem de misafirden beni gözetlemeye vakit bulamadığından hiç üzerine düşmedi bu konunun muhtemelen, ve ben de zamanla unutup gittim bu alışkanlığı..
Bence başka agresif tavırları yoksa üzerine gitmeyin , kendiliğinden bırakacaktır diye düşünüyorum ...
Mesela kızım kardeşi ilk doğduğunda , tırnağını yer gibi yapıyordu , ben birkaç kere uyardım sonrasında üzerine düşmedim hiç, okula başlayıp ortamı değişince unuttu o alışkanlığını
Kayıtlı Üye
Hmm önemli bişey degil o zaman ..zaten benimki 4,5 aydır felan yapıyor öndeki dişleri yoktu onlar uzayınca yapmaya başladı..çok teşekkürler arkadaşlar..