- 10 Kasım 2015
- 2.900
- 3.258
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ha 8 sene ha 10 sene. sevseydi başından atmazdı küfür ede ede.
Allah bazen elindekini alır, sana daha iyisini vermek için.
Inanin uzuldum yasadiklariniza tum kalbimle. Icten ve samimi olusunuz icin ayri tesekkur ederim. O kadar haklisinizki. Gururum yerlebir oldu. Zoruma gitti. Fazlasiyla. Zerre kadar saygisiz insandan saygi bekledim iste. Buda benim hatam oldu. Gozum kor oldu. Bu sekilde gormem gerekiyormus demekki diyorum. Mutlu olun insallah. Kutsal bir meslegin icindesiniz. Insallah dilediginiz yerlerde olursunuz. Cok tesekkur ederim.Bak canim oyle guzel bir meslegin var ki.Ustelik bu senin onsuz basardigin bur sey.Bu senin icin apayri guzel bir sey neden mi?
keske benim de senin gibi internasyonal bir meslegim olsaydi keske.
ben ogretmendim.Esim muhendis.Ailesi almanya da oldugu icin istemeden de olsa buraya gelmek durumunda kaldim.
Ve burada hala issisizim.Evet kocam ve kizim icin buraayim esimicde seviyorum ama cogu zamann neden buraya geldim dedim.
Buraya muhendis olarsk gelen arkadaslarin mutlulugunu gordukce kendim iyice dibe coktum.
Esim destek olmadi,buraya alisamadim diye neredeyse benden vazgecti.
Ben eger biraz olsun ayakta kalabilen nir insan olsaydim herse bsmbaska olacakti.
inan sevgi hersey degilmis.Sen ayakta kalamayinca erkegin sana saygisida olmuyor.
o yuzden geleceginden asla vazgecme.Sana simdiden baski kurmaya calisan bu insanla evleseydin senin icin cok kotu olacakti.Kapanmiyorsun,calisma gibi isteklerle bugun gelen kimbilir daha neler ister.Bence birazda bahane etmis bunlari.
sana bu halinle saygi ve sevgi duyacak bir suru insan olacaktir.
Benim esim ki gercekten cok iyi bir insan olmasina ragmen cok dedim?bu fedakarligim niye?
Lutfen sana donerse seviyorum onu gibi aldatici nedenlerle ona donme.Devam et.
Guclu ol.
Ayrica su an gururun kirildigi icin uzuluyorsun.Ben de erkek arkadasim tarafindan en ihtiyacim oldugu anda terrkedilmistim.inan onun da uzuntusu geciyor.Hepsi gurur kirikligindan.
Konunun hepsini okuyamadim. LUTFEN AMA LUTFEN BENIM KONUMU OKU VE SUKRET KENDINE OLURMU... Bende suan bir ayrilik surecinde geciyorum hemde dugunume 10 gun kala 10 yillik iliskim bitti. Cocugum olmicak sevdigim adamdan diyorsun yaa "o duyguyu cokkk iyi biliyorum" ben cocugumuz olur diye elbise bile almisdm... Gecicek atlaticaz ama KARARLI OLMALISIN... ben degerliyim, sen degerlisin UNUTMA...Ablam ve annemde ayni dusuncedeler. Cok kiziyorlar. Cok hemde. Haklilar. Ne diyim. Sizlerde haklisiniz.
Yğenime bakip bakip gozlerim doluyo. Benim sevsigim adamdan bi cocugum olmicak diyorum. Belkide birini sevemicem.diyorum.
iyikibitmiş, ya evlendikten sonra böyle olsaydı, adam evlilikten korkmuş ya da başka birine aşıkoldu,yoksa böyle bir sebeple ayrılınmaz üstelik küfrederekSizlerle konuşmak azda olsa acımı dindirmek için katıldım aranıza. Kusuruma bakmayin pek iyi bi ilk mesaj olmicak sanirim :'(
Ilk ve tek sevgilim.. 8 senem.. Hayatimin geri kalani dedigim insan dun beni terketti.
Liseden beri birlikteydik. Universiteyi ayni yerde okuduk. Hep kavga ederdik ama 8 sene kotu anilar olsada iyide gecti.
Yada ben oyle sandim bilmiyorum.
Oyle doluyum. Oyle kotuyumki.
Aglamaktan gozlerim sizlar oldu artik. Biliyorum neden ayrildi diyorsunuz. Inanin bende bilmiyorum. Tek bildigim hatta tahmin ettigim meslegimi yapmak istemem. Senelerce ailemin beni cok zor sartlarda okutmus olmasini unutup eve kapanmam. Bunu kabul etmiyorum diye gecen hafta buyuk bir tartisma yasadik. Benimle gunlerce konusmadi.defok git dedi. Gene ben yazdim bu lafina ragmen. Bu seferde cok ozur diliyorum s.. git dedi. Terketti beni. Kapanmazsan evlenmeyizde demisti yazin. Onu astigimizi dusunuyodum ama oda etken diye dusunuyorum. Bence artik kafasinda oturttu herseyi ve beni terketti. Onun icin yapmadigim sey kalmadi ama beni terketti. Herkes karsi cikarken bile arkasinda durdum ama beni terketti. Bir dedigini iki etmedim ama beni terketti. Hemde s.. git kime gidiyosan git diye diye terketti beni. Hayatimi caldi benden. Umutlarimi caldi. Hayallerimi caldi. Heyecanlarimi caldi. Bana sadece gozyasi ve aci birakti. Asla ama asla yapmam dedigi seyi yapti ve terketti.
Yaza evlilik planlari yaparken, esya ev gelinlik bakarken terketti beni.
Kufur ede ede, basindan ata ata terketti beni...
Konunun hepsini okuyamadim. LUTFEN AMA LUTFEN BENIM KONUMU OKU VE SUKRET KENDINE OLURMU... Bende suan bir ayrilik surecinde geciyorum hemde dugunume 10 gun kala 10 yillik iliskim bitti. Cocugum olmicak sevdigim adamdan diyorsun yaa "o duyguyu cokkk iyi biliyorum" ben cocugumuz olur diye elbise bile almisdm... Gecicek atlaticaz ama KARARLI OLMALISIN... ben degerliyim, sen degerlisin UNUTMA...
Teselli anlayışınızı sevsinler
Dusun iste sen gerisini.... O hayalini kurdugun gelinligi diktirip yapdirmak ve hayaliyle o gun ne zaman gelicekde giysem diye saymakda var. ve tam yuzup yuzup sonuna gelmisken hicbiri olmadan butun hayalin alt ust olup ellerinle o gelinligi gondermekde var. simdik kim ne derse desin cok inandirici gelmiyor sana cunku banada oyle geliyor... Ama hepsiii herkess dogru soyluyor ileride pisman olmakdansa simdik aglaa cigerlerin cikana kadar. Keske sunu bunu yapsaydim diye kendinide suclama hicbir ise yaramiyor emin ol yeterince yapmissindir 8 yil icinde...hepsi gecicek ve cok daha guzeli olucak insaAllah...(en azindan ben buna inanmak istiyorum)oyle uzuldumki durumunuza. Allah yardimciniz olsun. Insallah gecicek ve atlatilcak. Bizi yikan yanlis insanlarla kurdugumuz hayaller. Bosa giden seneler. Verilen emekler. Insallah biticek hepsi
24 yaşında bir mühendissin ve kapanmazsan evlenmem diyen bir adam için üzülüyorsun canım sakın yapma bunu bir an önce kendine gel zaman en iyi ilaç yenisi gelir yıllarını verip okumuşsun ne güzel meslek edinmissin bu adam seni kapan diye baskı yapıp bide calistirmaz sakın donsede kabul etmeCok zoruma gidiyor. Oyle cok hemde. Dindiremiyorum icimdeki aciyi. Ben ondan baska kimseyi bilmedim. Ondan baska kimseyi sevmedim. Nasil yapti bunu. Nasil yapar. 24 yasindayim.muhendisim ve calisiyorum. Calismak istemem mi yanlis. Ben nerde yaptim yanlisi arkadaslar. Cigerimi sökuyolar yerinden. Aklim almiyor.
Insallah gecicek hepsi. Inan anliyorum seni. Bende inaniyorum tum kalbimleDusun iste sen gerisini.... O hayalini kurdugun gelinligi diktirip yapdirmak ve hayaliyle o gun ne zaman gelicekde giysem diye saymakda var. ve tam yuzup yuzup sonuna gelmisken hicbiri olmadan butun hayalin alt ust olup ellerinle o gelinligi gondermekde var. simdik kim ne derse desin cok inandirici gelmiyor sana cunku banada oyle geliyor... Ama hepsiii herkess dogru soyluyor ileride pisman olmakdansa simdik aglaa cigerlerin cikana kadar. Keske sunu bunu yapsaydim diye kendinide suclama hicbir ise yaramiyor emin ol yeterince yapmissindir 8 yil icinde...hepsi gecicek ve cok daha guzeli olucak insaAllah...(en azindan ben buna inanmak istiyorum)
"Miş" geçmiş zaman eki.Olmuşla ölmüşe çare olmadığına göre geçen 8 yılın hesabına girmenin kimseye faydası yok.Iş işten geçtikten sonra teselli neye yararki terk edilene kadar çekmış...
Insallah cok tesekkur ederim"Miş" geçmiş zaman eki.Olmuşla ölmüşe çare olmadığına göre geçen 8 yılın hesabına girmenin kimseye faydası yok.
Konu sahibi çok gençsin kardeşim.Bir 8 yıl daha senden çalabilirdi.
Karşına seni hakedecek biri çıkar inşallah.Şimdi acı çekiyorsun ama dilerim birgün "iyiki olmamış"dersin.
Enee delimisin sen boş versene o yansın haline değer mi o göz yaşlarına işine konsantre ol defolsun p..lik çalış kazan paranı sen ünivrstiye niye okumuşsun sen okurken aklı nerdeydi bilmiyormuydu çalışacağını o kendine başka birini buldu bence ondan yükselmiş arka cephesiCok zoruma gidiyor. Oyle cok hemde. Dindiremiyorum icimdeki aciyi. Ben ondan baska kimseyi bilmedim. Ondan baska kimseyi sevmedim. Nasil yapti bunu. Nasil yapar. 24 yasindayim.muhendisim ve calisiyorum. Calismak istemem mi yanlis. Ben nerde yaptim yanlisi arkadaslar. Cigerimi sökuyolar yerinden. Aklim almiyor.
İyi olmuş! Böyle bir öküzle evlenmediğin!
Çalış, paranı kazan, gez toz ama seni birşeyler yapmaya zorlayan böyle bir öküzden bir daha bulup, hayatına sokma!
:'( bunu dusunmek bile istemiyorum. Biliyorum soyledikleriyle yaptiklariyla kabul edilir bir yani yok. Ama bunu dusunmek istemiyorum. Annemde aynisini soyledi. Ailesi ona istedikleri gibi birini bulmustur dedi. Ailesi beni istemiyordu. Hep inkar etti bunu ama oyle oldugunu biliyorum. Onlarin dusunce yapisina her zaman zittim ve beni istedikleri sekle sokamadilar. Ben gardimi aldikca dahada beter oldu. Allah im diyorum bu kadar salak nasil olabildim.Enee delimisin sen boş versene o yansın haline değer mi o göz yaşlarına işine konsantre ol defolsun p..lik çalış kazan paranı sen ünivrstiye niye okumuşsun sen okurken aklı nerdeydi bilmiyormuydu çalışacağını o kendine başka birini buldu bence ondan yükselmiş arka cephesi