yüzden yüze fark etmez mi ? ya yan etkisini görürsek ?
merhaba kızlar ben sivilceden çok çektim ne kullndıysam hiçbirşey fayda etmedi en sonunda doktor bana Benzamycin krem i yazdı ve iki hafta gibi kısa sürede sivilcelerm gözle görülür sekilde azaldı ve yanında tetradox diye bi ilaç yazdı yüzümde sivilceden eser kalmadı :)
arada bi çıksa da gece Benzamycin kremi sürüyorum sabah yüzümü yıkadıgımda sönmüş oluyor tavsiye ederim
canım bende yaklaşık 1 aydır kullanıyorum antibiyotik te kullanıyorum gece benzamiycn sabah bactroban krem sürüyorum bende hiç bu yaşıma kadar sivilce yoktu(23 yaşındayım) babamın rahatsızlığı ve vefatından sonra yanak ve çenemde çoğaldı.umarım banada iyi gelir bu benzamiycn.ben kalın sürüyorum ama ince süreyim bari.
öncelikle basınız sagolsun canım insallah faydasını görürsn ama stresten uzak dur canm o da çok yansıtıyor
merhaba kızlar ben sivilceden çok çektim ne kullndıysam hiçbirşey fayda etmedi en sonunda doktor bana Benzamycin krem i yazdı ve iki hafta gibi kısa sürede sivilcelerm gözle görülür sekilde azaldı ve yanında tetradox diye bi ilaç yazdı yüzümde sivilceden eser kalmadı :)
arada bi çıksa da gece Benzamycin kremi sürüyorum sabah yüzümü yıkadıgımda sönmüş oluyor tavsiye ederim
canım bende kullanmaya başladım ama benim sivilcemi çoğaltı bu krem.cilt altındaki iltihabı kusturuyor zamanla kurutucak dediler.sende de böyle bişey oldumu ? sivilcelerin önce fazlalaşıp sonramı azaldı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?