- 4 Mayıs 2014
- 77
- 2
- 28
- Konu Sahibi moryesilsari
-
Ya öyle gitmek değil evine filan gitmiyorum yanlış anlaşılmasın yurttayken bahçede içiyordu bu bahsettiğim günde ve yüreyemiyordu bile yanına gittim toparlanmasına yardım ettim yüzünü filan yıkadık öyle masumca bir şey her şeyi böyle kötüye yormazsanız..... 8 yılda hiçbir şekilde kullanacak bir hareket yapmadı aşk anlamında olmasa bile arkadaş olarak bile onun için değerli olduğumu biliyorum öyle kötü bir amaç gütmüyor yani benim Hakkımda8 yıldır adam açılsa açılırdı,sarhoşken gitmekte ne kadar mantıklı tartışılır sizden faydalansa seviyorum diyerek sonra da yine yazmasa etmese ne olacak?
Alınmayın lütfen ama kendinizi kukla konumuna sokmayın bir erkek için istediğinde gel diyip takmayınca fırlatıp atan bir erkeği hayatınızda barındırmayın.
Canım hemen kötüye yormak değil sadece tahmin yürütmek böyle bir şey olması için artık insanlar eve gerek duymuyor zaten neler okuyoruz ama sadece bana 8 yılda çoktan olsa olurdu gibi geliyor kafan sürekli bunu düşünüyor ve beynini yoruyorsunYa öyle gitmek değil evine filan gitmiyorum yanlış anlaşılmasın yurttayken bahçede içiyordu bu bahsettiğim günde ve yüreyemiyordu bile yanına gittim toparlanmasına yardım ettim yüzünü filan yıkadık öyle masumca bir şey her şeyi böyle kötüye yormazsanız..... 8 yılda hiçbir şekilde kullanacak bir hareket yapmadı aşk anlamında olmasa bile arkadaş olarak bile onun için değerli olduğumu biliyorum öyle kötü bir amaç gütmüyor yani benim Hakkımda
Evet o konuda haklısınız belki yani belki olacak olsa çoktan olurdu ama çok git gelli bir ilişki var aramızda dediğim gibi Zaman'ında bana seni seviyorum yazdı fakat ben inanmadığım için saçmalama gibi saçma bir cevap verdim sonra ben yazmadım dedi işte çok çalkantılı yani . Diğer konu için ise gerçekten öyle bir şey değil biz onunla birlikte büyüdük insan olarak zaten birbirimiz için değerliyiz yani son 9 yılımız hep birlikteydi yani bana en ufak bir yanlış bile yapmaz hayatımdaki ailemden sonra en güvendiğim erkek o öyle söyleyeyimCanım hemen kötüye yormak değil sadece tahmin yürütmek böyle bir şey olması için artık insanlar eve gerek duymuyor zaten neler okuyoruz ama sadece bana 8 yılda çoktan olsa olurdu gibi geliyor kafan sürekli bunu düşünüyor ve beynini yoruyorsun
Kırılmanı istemem ben sadece okuduğumu kendi açımdan yorumluyorum ben olsaydım yerinde kendimi daha fazla sorulara boğmaz önüme bakardım 8 yılımı heba etmişim zaten...Evet o konuda haklısınız belki yani belki olacak olsa çoktan olurdu ama çok git gelli bir ilişki var aramızda dediğim gibi Zaman'ında bana seni seviyorum yazdı fakat ben inanmadığım için saçmalama gibi saçma bir cevap verdim sonra ben yazmadım dedi işte çok çalkantılı yani . Diğer konu için ise gerçekten öyle bir şey değil biz onunla birlikte büyüdük insan olarak zaten birbirimiz için değerliyiz yani son 9 yılımız hep birlikteydi yani bana en ufak bir yanlış bile yapmaz hayatımdaki ailemden sonra en güvendiğim erkek o öyle söyleyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?