8 yillik evliligim bitiyor..

Lan var ya bu aldatan erkekleri aldattığı yerden kesip eline vereceksin ya. Ya sen evlisin karınla namusunla aynı yatağa giriyosun karın bir dediğini iki etmiyor niye sen aldat diye mi? Acıma valla gururunu ezdirme o evdeki karısını aldatacak kadar ezikse sende böyle bişey yaptığı için bırakacak kadar akillisin

Yok konu sahibi yeni saha ayrıldığın için öyle hissediyorsun halam ayrıldığında ne ağlardı kola siğara trk tesellisiydi bide milletin lafı aldatmamış içkiye kumara gitmemiş gülgibi adamı bırakdın dediler halam dahada yıprandı gül gibi adam halamdan sonra yeniden evlendi karısı çoçuğunu alıp kayıplara karıştı ana oğul oturuyor kendileri aklamakla geçiyormuş zamanları veeeeee yılllarrrr sonra halam allahım iyiki 1 tane evladım varken ayrılmışım nefes alabiliyorum hayat ne kadar güzelmiş diyorrrr bence sende yeni çıkdın bu savaşdan enkaz kalktığında yeniden doğmuş gibi olcaksın artık korkularınla değil hayata barışık yaşayacaksın dilerim çok mutlu olursun yeni hayatında

8 yıl ancak aldatılmalarla dolu bir 8 yıl olmuş. Son raddeye gelmiş artık durum canım. Bak çocuğunda yokmuş. Kaç kurtar işte kendini. Bir işe gir güzel bir hayat kur kendine..

Cok tesekkur ederim okadar iyi geldiki bu dedikleriniz.
Çevremde bir cok insana bahsediyorum bu durumu herkes baska birsey söylüyor gercekten düşünmekten beynim ağırdı artik.

Herkese cok tesekkur ederim evet basaricam ben bunu ve bu enkazin altından kalkınca cok mutlu olucam.

sigaradan nefret etmeye basla bi kagida kötü yönlerini yaz veya bir ak ciger doktoruna git. o insanlarin hergün nefes alamadiklari icin iskence cektigini gör bak nasil birakiyorsun.

Destek almalısınız bence...Ne yazık ki insanlar verilen şansın kıymetıni bilemiyorlar nasıl olsa affediyor deyip ,aynı hataları yapmaya devam ediyorlar.Benim size tavsiyem kendinize yeni bir sayfa açıp,yolunuza devam etmeniz.

çok taviz vermişsin nasıl olsa affeder diye çıta atlamış seninki.budefasında da afferdersen eve getirir sonrasını sen düşün artık..

Kaçıran erkek zaten karekterli olamaz , yani sokakta bulduğunu yine sokakta kayıp etmişsin

Kaçıran erkek zaten karekterli olamaz , yani sokakta bulduğunu yine sokakta kayıp etmişsin

"bu sigara gibi kötü aliskanlikligi unutmak için" bu ifade unutman için yeterli tatlım....

Ben 40 günde boşandım ve kendimi kötü bir tatil yapmış ve tekrar evime geri dönmüş gibi düşündüm, hissettim..Yoksa çok yıkıcı oluyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…