Lan var ya bu aldatan erkekleri aldattığı yerden kesip eline vereceksin ya. Ya sen evlisin karınla namusunla aynı yatağa giriyosun karın bir dediğini iki etmiyor niye sen aldat diye mi? Acıma valla gururunu ezdirme o evdeki karısını aldatacak kadar ezikse sende böyle bişey yaptığı için bırakacak kadar akillisin9 yildir taniyorum esimi.. 8 yillik da evliyiz.. beni defalarca sanal olarak aldatti yuvam yıkılmasın diye af ettim. Ama en son aldatma sinda cinsellik olarak temas olarak olunca bitti gitti bende hersey. Kacarak evlenmistik aileme dönmek okadar zor geliyordu ki bana.. ama artik yeter bukadar rencide olduğum ayrilicam eşimden. Ailem yurt dışında olduğu için anneannemle yasicam.. bu sigara gibi kötü aliskanlikligi unutmak icin napmam lazim? Yardimci olun güçlü olmak istiyorum artik..
tek başına mücadele etmek???
ne ile mücadele, hayatla mı?
hayatı mücadele olarak görmeyin, mutlu yaşanması gereken, neşe dolu olması gereken bir hediye gibi görün
"hayat mücadelesi", sizin şu anda verdiğiniz mücadelenin yanında solda sıfır kalır.
profil doğruysa henüz 26 yaşındasınız, çok gençsiniz, önünüzde daha yaşanacak nice yıllar var
o yılları, dopdolu yaşayın, en önemlisi sizi mutlu hissettirecek insanlarla yaşayın
(bakın sizi seven demiyorum, ne seven insanlar var sevdikleri insanların canını acıtmaktan hoşlanan)
ilk başlarda yaşadığınız o boşluk da, birşey değil, zamanla mutlaka ama mutlaka geçecek
ileride birgün, arkanızı dönüp baktığınızda, bugünkü kararınız için kendinizle gurur duyacaksınız!
Destek almalısınız bence...Ne yazık ki insanlar verilen şansın kıymetıni bilemiyorlar nasıl olsa affediyor deyip ,aynı hataları yapmaya devam ediyorlar.Benim size tavsiyem kendinize yeni bir sayfa açıp,yolunuza devam etmeniz.9 yildir taniyorum esimi.. 8 yillik da evliyiz.. beni defalarca sanal olarak aldatti yuvam yıkılmasın diye af ettim. Ama en son aldatma sinda cinsellik olarak temas olarak olunca bitti gitti bende hersey. Kacarak evlenmistik aileme dönmek okadar zor geliyordu ki bana.. ama artik yeter bukadar rencide olduğum ayrilicam eşimden. Ailem yurt dışında olduğu için anneannemle yasicam.. bu sigara gibi kötü aliskanlikligi unutmak icin napmam lazim? Yardimci olun güçlü olmak istiyorum artik..
sorun onun aç gözlülüğünde!Bunu defalarca sordum eşime. Kendiside çözemiyor kendini. Ilgisiz bir es degilim bakimsizda degilim. O bana hep der sen kusursuzsun diye sorun nerde diyorum cevapsiz kaliyor..
9 yildir taniyorum esimi.. 8 yillik da evliyiz.. beni defalarca sanal olarak aldatti yuvam yıkılmasın diye af ettim. Ama en son aldatma sinda cinsellik olarak temas olarak olunca bitti gitti bende hersey. Kacarak evlenmistik aileme dönmek okadar zor geliyordu ki bana.. ama artik yeter bukadar rencide olduğum ayrilicam eşimden. Ailem yurt dışında olduğu için anneannemle yasicam.. bu sigara gibi kötü aliskanlikligi unutmak icin napmam lazim? Yardimci olun güçlü olmak istiyorum artik..
Ben 40 günde boşandım ve kendimi kötü bir tatil yapmış ve tekrar evime geri dönmüş gibi düşündüm, hissettim..Yoksa çok yıkıcı oluyor...9 yildir taniyorum esimi.. 8 yillik da evliyiz.. beni defalarca sanal olarak aldatti yuvam yıkılmasın diye af ettim. Ama en son aldatma sinda cinsellik olarak temas olarak olunca bitti gitti bende hersey. Kacarak evlenmistik aileme dönmek okadar zor geliyordu ki bana.. ama artik yeter bukadar rencide olduğum ayrilicam eşimden. Ailem yurt dışında olduğu için anneannemle yasicam.. bu sigara gibi kötü aliskanlikligi unutmak icin napmam lazim? Yardimci olun güçlü olmak istiyorum artik..
Sorun eşinin beyninde...Bunu defalarca sordum eşime. Kendiside çözemiyor kendini. Ilgisiz bir es degilim bakimsizda degilim. O bana hep der sen kusursuzsun diye sorun nerde diyorum cevapsiz kaliyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?