8 yıllık ilişkim bitti, çok kötüyüm..

tesekkurederim guzel kardesim kendim saglikciyim ama suan icimden calismak gelmiyor evdede boguluyo gibiyim 3 yil olmustu derste calismam gerek ama onuda yapamiyorum surekli uyumak istiyorum resmen uzagiz diye beni 2.kez bu yuzden terk etti of of burda anlatilmiorki
İçinden çalışmak gelmiyorsa bir an önce gelsin lütfen İnan evde oturmak sana hiçbirşeyi kazandırmayacak üçüncü olmasına asla izin verme derim seni çok cepte görmüş yaw kalk bakalım sınav çalışma zamanı gelecegin icin bende bu sene çalışacağım sende çalış ona odaklan lutfeeen

İçinden çalışmak gelmiyorsa bir an önce gelsin lütfen İnan evde oturmak sana hiçbirşeyi kazandırmayacak üçüncü olmasına asla izin verme derim seni çok cepte görmüş yaw kalk bakalım sınav çalışma zamanı gelecegin icin bende bu sene çalışacağım sende çalış ona odaklan lutfeeen
3.olmasina derken anlamadim demek istedigini

3.olmasina derken anlamadim demek istedigini
İkinci kez terk etmiş gelirse artık affetme canim o çoktan limiti doldurmuş ha onu su an mutlu falan bilme o akittgin göz yasları bir gun ondan fitil fitil çıkar sen artık sınavına çalış evde durma git Yen'i hayatın icin sınavını kazan

Çok mu kıskançsın? Bunaltıyorsun demesinin sebebi bu mu?
Her konuda çok mu sıkıyorsun?
Yok hayır kiskanc biri degilimdir. Cok fazla karışmam da arkadaslariyla çıkmasına gezmesine falan. Hatta nerdeysen hic karışmıyorum hic biseyine. Bunaltıyosun dedigi ayrıldıktan sonra bi sans daha isteyip ozurler falan diledim nerdeyse 2 hafta boyunca ona diyor. Ama 3 4 gündür bisey yazmıyorum artık donecegi varsa doner zaten..

Bence artık boş ümitlere kapılma. Onun hayatında senin yerini alan birisi muhakkak vardır. Sende çok üsteleme kendi hayatına bak.
Ya herkes böyle diyor ama açıkçası ben hala hayatında baska biri olduğunu düşünmüyorum. Umarim ben hakliyimdir bu konuda =(. Giderken senle ya da bi başkasıyla olmak istemiyorum bundan sonra yalnız kalmak istiyorum falan demişti ama kesin olarak bilemem tabi

Ya herkes böyle diyor ama açıkçası ben hala hayatında baska biri olduğunu düşünmüyorum. Umarim ben hakliyimdir bu konuda =(. Giderken senle ya da bi başkasıyla olmak istemiyorum bundan sonra yalnız kalmak istiyorum falan demişti ama kesin olarak bilemem tabi
Bundan sonra yalnız kalmak istiyorum filan seni üzmemek için söylenmişe benziyor. Benim hissettiğim hayatında başka biri var.

Back
X