merhaba öncelikle belirtmeliyimki yeni üyeyim.yeni konu açmayı beceremedim ve acilen yardımınıza ihtiyacım var.uzun süredir birlikte olduğum aşık olduğum adamla bu yıl nişanlandık ve şubat ayında nikahımız oldu.düğün eylülde.ben okulu bitirip döndüm ve nişanlım uzak şehirde görevi nedeniyle.kıskanç biriyim.önceden beri nişanlımı hep kontrol ederim.neyse nikaha geldiğinde telini gizlice kontrol ettim bi mesaj dikkatimi çekti.2 gün önce uğrayacam dedin şimdi işteyim diyorsun bu nerden çıktı gibi.sordum kızı ismiyl kaydetmemiş.arkadaşının adının yanına brc yazmış.arkadaşını bende tanıyorum.onun arkadaşı yan dükkanında çalışıyor falan dedi.onla birlikteydi onun aracılığıyla tanıdım dedi.bu arada nişanlımın tayini çıkmıştı nikaha gelmeden koltuklardan birini satamı istedi dedi.bana neden anlatmadın şimdi neden öğreniyorum diye kavga ettik önemsemedim üzerinde durulacak bişey değil dedi.annemle beni sakinleştirdiler.sonra nette gizlice arkadaşına sordum evet gerçekten kız arkadaşının sevgilisimiş ama iyi bir kız olarak tanımlamadı ve dövüp ayrıldığını söyledi ve nişanlımı o kızdan uzak durması için uyarmış bu arada nişanlım polis.dövme sırasında müdahalesi olabilir diye düşündüm.gizlice sordğum için biraz kötü hissettim ve konuyu kapattım daha sonra nişanlımı görmeye yeni tayin olduğu yere gittim ve orda kızla bidaha görüşüp görüşmediğini sordum görüşmedim dedi.sadece ora bi arkadşı var kızlarla diylog kuramıyormuş bunu doğru söylüyor o çocuktan arayıp konuştuğunu ve numarayı kaydet görüşürseniz görüşürsünüz dediğini söyledi.ben yine kızdım neden telde anlatmadın dedim ve bu çok saçma bu kız ortada mı kalmış önüne gelenle konuşacak dedim.herkes sen değilsin kötü bişey yok biraz şüpheci davranınca o kızla aramda sandığın gibi bişey olmadı falan dedi olmaz dedi.seni aldatacak biri olsam dahi o kızla alldatmam dedi.sonra ben teli kontrol ettim ve ben gitmeden 10 gün önce nişanlımın mesaj attığını gördüm ama mesajı silmiş.daha sonra kızın facesine baktım ve manzara fotoğrafı koymuş ben gitmeden 1 hafta önce nişanlımın olduğu ilçede çekmiş ve yazmış.bu arada nişanlım aynı ilde farklı ilçeye tayin oldu kızla arasında 5 saat var.aldatıldım mı emin değilim.ben üzülünce bi daha ararsa falan eşim rahatsız oluyo bi daha arama derim önemli değil bu kadar takılma dedi.beni en çok korkutan benden saklama huyu.ne yapacağımı bilmiyorum güvenim sarsıldı.umutsuzum mutsuzum.beni sevdiğine eminim ama bunlar sevgiyi bitiriyor huzursuzuz günlerdir.lütfen yardım edin bi akıl verin