nerden nasıl başlayacagımı bılmıorum cok fazla sevdım asırı güvendim ilk aldatıldıgımı öğrendiğimde günlılerce nefessiz agladım kızda benımle aldattıgını bılıordu ama o onu affetti. benım ıcın bundan sonrası önemlı bı hata yapıs kabul edıorm dedı ve 2 aydır sevgılıler sözlendiler temmuzdada düğünleri bvar esyalar alındı sımdıde ev bakıyorlarmıs bunları duydujca daha cok aglıyorum kendıme engel olamıyorum oysakı bız evlenecektik bunlar benım hayalimdi.. benı aldattıgını ogrenelı 1 ay olmadı daha ortak facebbok ınstagram adresı acmıslar fotograflarını atıyorlar mutluyz su bu vs. hala inanamıyorum ben evlenm ek için 7 yıl bekledim o ise beni 2 aydır tanıdıgı kıza degıstı.. arkadaslar hıc aranızda bu durumu yasayan varmı ben unutamıyorum cok kötüyüm benım ah ımla mutlu olamaz desemde o cok mutlu syanda bende hergun sabaha kadar aglıyorum bna bıkere bıle senı sevmıyorum demedı.. bu yaptıklarına pişman olurmu? yoksa ömür boyu bi baskasıyla mutlu mu olur ? benım ne yaomam lazım.. nolur yardım edın hıc ıyı degılım
8 sene bir kere bile seni sevdiğini söylemeyen adamla neden beraber olmaya devam ettiniz ki?..........bende hergun sabaha kadar aglıyorum bna bıkere bıle senı sevmıyorum demedı.. bu yaptıklarına pişman olurmu? yoksa ömür boyu bi baskasıyla mutlu mu olur ? benım ne yaomam lazım.. .....
8 sene bir kere bile seni sevdiğini söylemeyen adamla neden beraber olmaya devam ettiniz ki?
belliymiş hayırsızın teki olduğu zaten
bir de işaretlemişim nasıl okuduysamHayir seviyorum değil, sevmiyorum demedi yazmis konu sahibi.
Ayrica ben pek mutlu olacaklarini sanmıyorum. Ah almışlar resmen.
Ohh sen rahatla. Evlenmeden cok şükür ki yüzünü gormussun o deyyusun...
o kadar açık ki sen üzül diye yapılıyor bu nisbetlernerden nasıl başlayacagımı bılmıorum cok fazla sevdım asırı güvendim ilk aldatıldıgımı öğrendiğimde günlılerce nefessiz agladım kızda benımle aldattıgını bılıordu ama o onu affetti. benım ıcın bundan sonrası önemlı bı hata yapıs kabul edıorm dedı ve 2 aydır sevgılıler sözlendiler temmuzdada düğünleri bvar esyalar alındı sımdıde ev bakıyorlarmıs bunları duydujca daha cok aglıyorum kendıme engel olamıyorum oysakı bız evlenecektik bunlar benım hayalimdi.. benı aldattıgını ogrenelı 1 ay olmadı daha ortak facebbok ınstagram adresı acmıslar fotograflarını atıyorlar mutluyz su bu vs. hala inanamıyorum ben evlenm ek için 7 yıl bekledim o ise beni 2 aydır tanıdıgı kıza degıstı.. arkadaslar hıc aranızda bu durumu yasayan varmı ben unutamıyorum cok kötüyüm benım ah ımla mutlu olamaz desemde o cok mutlu syanda bende heergun sabaha kadar aglıyorum bna bıkere bıle senı sevmıyorum demedı.. bu yaptıklarına pişman olurmu? yoksa ömür boyu bi baskasıyla mutlu mu olur ? benım ne yaomam lazım.. nolur yardım edın hıc ıyı degılım
Seni sevmiyorum dememis yani birakmak icin hic bi neden yoktu gibisinden diyor.Pardon da 8 yılda seni seviyorum demeyen adama nasıl tahammül edersiniz?? Bu 8 yılda sizi kullandığını görmediniz mi ?
Aa yanlış okumuşum kusura bakmayın konu sahibi, az önce başka bir konuda da aynısını yazdım lütfen artık şu erkekler yüzünden acı çeken bir kadın daha görmeyelim. Biz onlara gereken dersi vermediğimiz için onlar bu kadar rahat davranıyorlar. Guçlu olmak zorundayız ve erkeklerin halinden tavrından anlamalıyız bazı şeyleri kendimizi kandırmamalıyız.Seni sevmiyorum dememis yani birakmak icin hic bi neden yoktu gibisinden diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?