- Konu Sahibi aycanilayda
Arkadaşlar yumurta sayım az mı gerçi yarın öğle 12 den sonra belli olacak kaliteleri nasıl...İnşallah kaliteli olduklarının haberini alırım..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım hayırlı olsss...onemlı olan kalıtelı dollenmelerı canım inş hepsı dollenır.........ve onemlı olan tutması...........inş tutsun da canım .........bence gayet guzelll ...rabbım gonlune gore versın............beklıyoruz guzel haberını..........
merak etme
az ama öz olsunlar
inşallah kalitelidirler
hem hiçde az değil 8 yumurta
pcoslu musun ki çok yumurtan olsun pcoslularda uçuyor sayılar
Arkadaşlar yumurta sayım az mı gerçi yarın öğle 12 den sonra belli olacak kaliteleri nasıl...İnşallah kaliteli olduklarının haberini alırım..
lütfen meraklanma ayça
çok oluncada kaliteleri düşebiliyor bazen..aşırı erkek faktörünüz yoksa döllenmemesi için bir sebeb yok..sana zaten en fazla üç transfer olacak...inanki dondurulur bile..şididen germe kendini
canim önemli olan yumurtanin kalitesi.bende 10 yumurta vermistim.6 si döllendi.3 tanesi transfer edildi.simdi ise bebisime hamileyim.darisi basina.bol bol dua et.kabak cekirdegi ve ananas ye canim.
merhaba arkadaşım.....ikinci denememde benimde 8 yumurtaydı.4 ü a kalitede döllendi .3 ü transfer edildi.bir tanesi kaldı bile.benim doktorum kaliteli olduktan sonra yeterli bir sayı demişti.....bol şanslar canım......allah yüzünü güldürsün.......
benim 24 yumurtam toplanmıştı pko lu olmadığım halde.bunların 2 si o zaman transfer edildi.3 taneside donduruldu.şimdi transferim oldu.geri kalan 19 yumurta hiçbir işe yaramadı anlayacağin canım.az olsun iyi kalite olsun.dahada önemlisi 1 tane olsa bile rabbim ol demiş olsun gerisi boş be güzelim......
hayırlısı olsun canım yaşın kaç az demiş dr hiçte az değil benim yaş 32 5 tane oluyor fakat 2 tane gelişiyor önemli olan kaliteli olması rabbim yardımcımız olsun inş
Aycancım canım ya toplandımı nihayet hadi gözünaydın işallah 8 ide döllenir işallah canım benim yok ya sende varya önemli olan kaliteli olması iyi deilki öle 20 -30 yumurta onlarda genelde yarısı çürük çıkyo zaten sen canını sıkma güselim zaten 1 tanesi bile olsa yeterli olur yeterki Allah versin vakti zamanı gelmiş olsun
İremcim sen beni daha aşılama zamanlarından biliyorsun bu zamanda geldi tatlım ya..Evet çok değil sayısı ama inşallah süper kalitelidir yumoşlarım:)