• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 yumurtam toplandı..:(( Arkadaşlar bu sayı az mı???

bence gayet güzel bir sayı önemli olan çokluk değil kalite al bende en aşağı 20-30 tane var çektiğim acıyı görmelisin ve ohss riskim var 20-30 tane oluyorda ne oluyor kaliteli olmazsa hiçbiri işe yaramaz :delphin: önemli olan döllenmeleri canım şimdiden böyle kara kara düşünüpde strese girmenin alemi yok 1 yumurta 1 sperm yeter canım Şeniz

Evet dıptıs cımmm allahım hayırlsını versin gönlümüze göre..Çok sağollasın

kızlar ben de yeni karar verdim tüp bebeğe önümüzdeki ay inşallah. bana aşamalarından biraz bahseder misiniz? mesela rahim filmi çektirmek mecburi mi? ben daha önce çektirmiştim ama taşınırken kayboldu. şimdi de korkuyorum bi de anestezi olmadan yumurta toplanmıyo mu nasıl oluyo? kokuyorum açıkçası ben :(

kızlar ben de yeni karar verdim tüp bebeğe önümüzdeki ay inşallah. bana aşamalarından biraz bahseder misiniz? mesela rahim filmi çektirmek mecburi mi? ben daha önce çektirmiştim ama taşınırken kayboldu. şimdi de korkuyorum bi de anestezi olmadan yumurta toplanmıyo mu nasıl oluyo? kokuyorum açıkçası ben :(

İdilcim tüp bebek öncesinde rahim filmi çektirdim ben. Ama bildiğim kadarıyla istiyorlar. Muaeyene ediyorlar ilk görüşmede eğer bir problem görmezse doktorun reglin 2. günü çağıryorlar. Ve ilaçlara başlıyorsun. Herkesin durumuna göre değişiyor ilaç dozu değişiyor tabi biraz zahmetli oluyor ama allah sonunu güzel eylesin inşallah..Göbekten ve kalçadan iğeneler veriliyor. Sonra kontrole çağırıyorlar..Hazır olduğunda yumurtaların toplanıyor ve duruma göre transfer gününü haber veriyorlarmış. Hemşirenin dediğine göre 14 gün sonra test günü yani büyük gün...İnşşallah allahım hakkımızda hayırlısını nasip eder

İdilcim tüp bebek öncesinde rahim filmi çektirdim ben. Ama bildiğim kadarıyla istiyorlar. Muaeyene ediyorlar ilk görüşmede eğer bir problem görmezse doktorun reglin 2. günü çağıryorlar. Ve ilaçlara başlıyorsun. Herkesin durumuna göre değişiyor ilaç dozu değişiyor tabi biraz zahmetli oluyor ama allah sonunu güzel eylesin inşallah..Göbekten ve kalçadan iğeneler veriliyor. Sonra kontrole çağırıyorlar..Hazır olduğunda yumurtaların toplanıyor ve duruma göre transfer gününü haber veriyorlarmış. Hemşirenin dediğine göre 14 gün sonra test günü yani büyük gün...İnşşallah allahım hakkımızda hayırlısını nasip eder

teşekkürler canım peki anestezi yapıyolar mı rahim filminde ben çok acı çektim bi daha yaşamak istemiyorum zor oldu mu senin?

az falan değil mühim olan kaliteli olmaları...şimdiden hayırlı uğurlu olsun
benimde bugün yumurtalarım toplandı ama transferim ertelendi..

benden 8 yumurtam toplandı. topu topu 4 tanesi döllendi. 3 transfer edildi ve üçüde tuttu . üstelik sperm problemi vadı bizde. ama döllendi.
sayı gayet güzel. Çok yumurta demek başarı demek değil canım. İçini ferah tut.
Başarılar diliyorum.

Son düzenleme:
Arkadaşlar yumurta sayım az mı gerçi yarın öğle 12 den sonra belli olacak kaliteleri nasıl...İnşallah kaliteli olduklarının haberini alırım..

Merhaba canım ,
kalbini ferah tut benim de 9 tane yumurta toplanmıştı 4ü döllendi hatta üzülmüştüm az diye 3 tane transfer ettiler. Şimdilik tuttu İnşallah bakalım keseyi görmeyi bekliyoruz. Hiç üzülme moralini yüksek tut olacağı varsa oluyor. Şimdiden bolşanslar diliyorum.

aycan bugün benimde yumişler toplandı ve sayı 8.yaşımda 31.bnde bugün aynı kaygılarla bekliyorum canım.hislerime tercüman olmuşsun.inşallah yyarın güzel güzel döllenirler.sonra inşalla güzel güzel bölünürler...ve tutunurlar....yarın ola hayrola..:Saruboceq:

ayça bak benim 6 tane toplandı ve bir de yaşımı düşün buna rağmen 2 tanesi döllendi ama 3. günü beklemeyip bu nedenlerden 2. ün transfer edildi. sende 8 yumurta var inşallah en az 3-4 tanesi kaliteli döllenir ve bir de 3. güne gelirlerse yeter de artar bile. burada tek embriyo ile hamile kalan bir sürü arkadaş var. yumurta rezervi az olup ancak 3-5 tane toplanan var. bu sayı inanki hiç kötü değil. yaşın da uygun. merkez de iyi. olacak inşallah kaydirigubbakcemile3

Benim 4 yumurta toplandı 4 ü de döllendi sonuç bekliyorum şimdi senin de hepsi döllenebilir canım.. inşallah sağlıklı embriyoların olur...

Benim de 4 tane toplandı ve ancak ikisi döllendi. Çok şükür ki kızım şu an 26 günlük :) Darısı senin ve isteyen herkesin başına

teşekkürler canım peki anestezi yapıyolar mı rahim filminde ben çok acı çektim bi daha yaşamak istemiyorum zor oldu mu senin?

Ben bir kez çektirdim rahim filmi fena halde canım yanmıştı ilaç verdikleri halde. Narkoz verilerekte yapıldığını duymuştum. Olmazsa bir konuşursun çektirdiğin yerde

benden 8 yumurtam toplandı. topu topu 4 tanesi döllendi. 3 transfer edildi ve üçüde tuttu . üstelik sperm problemi vadı bizde. ama döllendi.
sayı gayet güzel. Çok yumurta demek başarı demek değil canım. İçini ferah tut.
Başarılar diliyorum.

Sağol canım.. İnşallah dediğin gibi olur..Senin hamileliğinde hayırlı olsun allah tamamına erdirsin canım. Anneler günün kutlu olsun bu arada:)

Merhaba canım ,
kalbini ferah tut benim de 9 tane yumurta toplanmıştı 4ü döllendi hatta üzülmüştüm az diye 3 tane transfer ettiler. Şimdilik tuttu İnşallah bakalım keseyi görmeyi bekliyoruz. Hiç üzülme moralini yüksek tut olacağı varsa oluyor. Şimdiden bolşanslar diliyorum.

Evet arkadaşlar herkesin dediği gibi kalitesi önemli bakalım bizimkiler ne kadar kaliteli olacak...bugün haberini alacağız..Senide tebrik ediyorum sğlıklı bir şekilde devam eder inşallah..Anneler gününüz kutlu olsun arkadaşlar hepinizin

Back
X