canim bende aksine aksamlari alinan proteinin gfece uykuda yag yaktigini duymustum :26:
Hadi ya dur bir izlemle banuya danışmak lazım

çok tşk ederim Deryacım..Ben haftasonu arkadaş gelince kaçak yaptım dedim ki neyse spor yapar telafi ederim ..P.tesi de bişi yapamadım ne spor ne diyet..çok az da olsa yine kaçak yaptım..baktım canım hala bişiler yemek istiyor diyet fikrindne uzaklaşıyorum bir de tartıya bir çıktım amanın dedim ..o an çok üzüldüm ve sanırım paniğe kapıldım..umutsuzluğa da tabi..malum vermem gereken çok kilo var ve uyduğum hafta gram gram veren ben birazcık bozunca hemen aldım..moral sıfır oldu..deidm be herhalde hep böyle devam edicem..hiç veremicem..şu anki halimdne de nefret ediyorum..geçen bir fotom geldi önüme amanın dedim bu ne hal.sadece bunların korkusunu yaşadım kafama taktım ama ben zaten anlatmıştım size psikolojik tedavi görüyorum zaten..bir de ilaç unutulunca oldu olanlar ama c.tesi psikiyatriste gidip şu ilaç olayını konuşcam ya bıraktırtsın ya da başka ilaç versin..3 hafta bozmadan yaptım son hafta spor da yaptım hepi topu 2300 vermiştim..neyse ya böyle işte..yıkılmadım ayatktayım diyorum baştan aldım işte..dediğin çok doğru çok zor ya bişilere karşı koymaya çalışmak kendi kendini sürekli telkin etmek..bunu başarabilen uzun vadede yılmayanlara hayranlığım da bu yüzden işte![]()
Seni anlayabiliyorum hadi sen yedavi görüyorum diyorsun ben neden 2 hafta sabit kalınca sapıttım peki

Bir de diyet yaptıkça kendini iyice beğenmez oluyor insan o psikolojiyi hala çözebilmiş değilim

Umarım toparlanırız nihalcim bir an önce..Karamsarlık bize yakışmıyor, biz bu kadar kolay pes eden insanlar değiliz

sen çok ii niyetlisin herkesi kendin gibi düşünüyorsun...ama insanlar o kadar değişti o kadar menfaatiçi oldular ki hemen bişeyler istiyor maalesef.bende mutfak ve banyo projesi çiziyorum burada çalıştığımı yaptırmasada bir çalışma istiyor.sevdiklerime çizerken hiç sorun olmuyor ama diğer türlü bende kendimi enayi yerine konulmuş gibi hissediyorum.mesala un kurabiyesi yada elmalı kurabiyeyi güzel yaparım komşumuz beğenir bana tarifini yaz dedi yazdım ertesi gün gelmiş sen yap sen daha güzel yapıyorsun dio.tarif ortada eksik yada fazla yazmadım bende okuyarak yapıyorum neyse ama gittim ve yaptım başkasının mutfağında iş yapmak çok zor sinir olmuştum.bu tarz şeyler hep yaşanıyor canını sıkma ağladığına değmez ilişkini kes gitsin....
Bak işte sen de yaşamışsın aynısını demek ki artık insanlar böyle...

Hemen ilişkimi kesmek istemedim arada başka arkadaşlar da var çünkü ama baya mesafe koydum arama ilk günkü gibi sıcak davranamıyorum zaten. Anlamaması imkansız...
Harbiden izlo sormayı unuttuk beğendin mi kuu yeni evini