• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canim bende aksine aksamlari alinan proteinin gfece uykuda yag yaktigini duymustum :26:

Hadi ya dur bir izlemle banuya danışmak lazım :8:

çok tşk ederim Deryacım..Ben haftasonu arkadaş gelince kaçak yaptım dedim ki neyse spor yapar telafi ederim ..P.tesi de bişi yapamadım ne spor ne diyet..çok az da olsa yine kaçak yaptım..baktım canım hala bişiler yemek istiyor diyet fikrindne uzaklaşıyorum bir de tartıya bir çıktım amanın dedim ..o an çok üzüldüm ve sanırım paniğe kapıldım..umutsuzluğa da tabi..malum vermem gereken çok kilo var ve uyduğum hafta gram gram veren ben birazcık bozunca hemen aldım..moral sıfır oldu..deidm be herhalde hep böyle devam edicem..hiç veremicem..şu anki halimdne de nefret ediyorum..geçen bir fotom geldi önüme amanın dedim bu ne hal.sadece bunların korkusunu yaşadım kafama taktım ama ben zaten anlatmıştım size psikolojik tedavi görüyorum zaten..bir de ilaç unutulunca oldu olanlar ama c.tesi psikiyatriste gidip şu ilaç olayını konuşcam ya bıraktırtsın ya da başka ilaç versin..3 hafta bozmadan yaptım son hafta spor da yaptım hepi topu 2300 vermiştim..neyse ya böyle işte..yıkılmadım ayatktayım diyorum baştan aldım işte..dediğin çok doğru çok zor ya bişilere karşı koymaya çalışmak kendi kendini sürekli telkin etmek..bunu başarabilen uzun vadede yılmayanlara hayranlığım da bu yüzden işte:9:

Seni anlayabiliyorum hadi sen yedavi görüyorum diyorsun ben neden 2 hafta sabit kalınca sapıttım peki :57: Gerçekten bu iş çok zor ve başaranları yürekten kutlamak lazım.
Bir de diyet yaptıkça kendini iyice beğenmez oluyor insan o psikolojiyi hala çözebilmiş değilim :1:
Umarım toparlanırız nihalcim bir an önce..Karamsarlık bize yakışmıyor, biz bu kadar kolay pes eden insanlar değiliz :25::25:

sen çok ii niyetlisin herkesi kendin gibi düşünüyorsun...ama insanlar o kadar değişti o kadar menfaatiçi oldular ki hemen bişeyler istiyor maalesef.bende mutfak ve banyo projesi çiziyorum burada çalıştığımı yaptırmasada bir çalışma istiyor.sevdiklerime çizerken hiç sorun olmuyor ama diğer türlü bende kendimi enayi yerine konulmuş gibi hissediyorum.mesala un kurabiyesi yada elmalı kurabiyeyi güzel yaparım komşumuz beğenir bana tarifini yaz dedi yazdım ertesi gün gelmiş sen yap sen daha güzel yapıyorsun dio.tarif ortada eksik yada fazla yazmadım bende okuyarak yapıyorum neyse ama gittim ve yaptım başkasının mutfağında iş yapmak çok zor sinir olmuştum.bu tarz şeyler hep yaşanıyor canını sıkma ağladığına değmez ilişkini kes gitsin....

Bak işte sen de yaşamışsın aynısını demek ki artık insanlar böyle... :25::25:
Hemen ilişkimi kesmek istemedim arada başka arkadaşlar da var çünkü ama baya mesafe koydum arama ilk günkü gibi sıcak davranamıyorum zaten. Anlamaması imkansız...

Harbiden izlo sormayı unuttuk beğendin mi kuu yeni evini :61:

Ablaaam Bende Ayni Seyleri Yasiyorumm Inan ..
Ilk Stajer Yilimda Bana Sac Kesmek Icin Modeller Lazim Oluyordu Arkadaslarimi Annemin Arkadaslarini Arayip Yardim Istiyordum Hepsi Ayy Sen Daha Sac Kesemiyorsun Mahvedersin Sacimi Diyip Suratima Kapiyprlardi Telefonu .. Sonra Diplomami Aldim Kalfa Oldum Hepsi Annemi Ve Beni Aramaya Basladi ,
Hatta Carsida Denk Geliyoruz Resmen Yalvariyorlar Sacimi Kez Nolur Diye , Bende Zamanim Yok veya Artik O isi Yapmiyorum Ellerimden Rahatsizim Diyip Geri Ceviriyorum :22:
Hepsi 3-5 Kurus Biriktirme Pesinde , Hani Benim Cok Para Veya Hic Para Almayacagimi Biliyorlar Ya
Ondan O Yalvarmalar Yalakalik Yapmalar ..
Nefret Ediyorum Cikarci Insanlardan !!
Önceleri Yüzüme Bakmiyorlardi Simdi Kalfayim Diye Hepsi Eteklerime Yapisti ..

Annemde Hadi Burcu Bunun Sacini Kes Bari Bak Kac Senelik Tanidigimiz Diyor Ama
Bende Iyi Bir Tanidik Olsalardi Zor Zamanlarimda Yanimda Olup Bana Yardim Ederlerdi Diyorum ..
Ben Yardim Etmeyi Cok Seven Birisiyim , Yani Kötü Gün Dostuyum Diyebilirim , Herkeze Kosarim
Güzin Ablalik Yaparim Yeri Geldimi .. Karsilik Beklemem Icimden Geldigi Gibi Yaparim Herseyi ..
Ama Benim Ufacik Biseyde Yardima Veya Tecrübeye Ihtiyacim Oldugu Zaman Hepsi Sirtini Döner ..
Ama Iyi Günümde Hepsi Canim Cicimdir Burcuyu Kullanirlar ..

Sayelerinde ''HAYIR'' demeyi Ögrendim .. Bi Bu Yönden Bana Iyi Bisey Ögrettiler ..

O Yüzden insalara Güvenimde Kalmadi , Güvenmiyorum Kimseye ..
Samimide Degilimdir Kimseyle ..

Arkadaslarimda yok .. Rahatim .. Onun Bunun Sözlerine Yalanlarina Maruz Kalmiyorum Böylece :21:

Burcum çok haklısın ama insanlardan kaçmak çözüm değil ki :26:
Ben eskiden olsa susar yapardım olsun derdim kullandırırdım kendimi ama artık öyle değilim bakıyorum nasıl biri ona göre ne kadar hakediyorsa o kadar değer veriyorum..Bence doğrusu bu..Tamamen uzaklaşırsan aradaki gerçekten senin gibi temiz kalpli insanları da göremezsin.. :69:
Ben böyle bir şey olursa üzülürüm açıkçası... Herkese hakettiği şekilde davranırsan sorun kalmaz bence...Ha ben hala iyi niyetle başlayıp hayal kırıklığına uğruyorum aptal gibi o ayrı. Hayır demeyi öğrendim ama bunu öğrenemedim...

Yalnızlıktan filan değil insan olarak insandan vazgeçemeyiz..:71:

zilancım çoook geçmiş olsun canım Allah şifa versin inş.:29:

izlem hoşgeldin canım özlettin kendini güle güle otur yeni evinde :16:

kızlar biraz önce kendime süper bi iyilik yapıp netteki satış yapan sitelerden birinde günün fırsatından bi program satın aldım bakın programda neler var

özel diyetisyenden diyet(buna uyarmıyım bilmiyorum :77:)

4 seans power plate(1 saat fitness a bedelmiş)

4 seans cardio (power bisiklet -koşu bandı 20 dk.)

bunların hepsi 39.00 tl. hemde evimin bir üst caddesinde gideceğim salon :62::62::62:uzunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn zamandır kendime böyle bir iyilik yapmıyordum nasıl sevinçliyim pazartesiden itibaren gideceğim çok mutluyum çocuklar gibi :32::76::81:

selam kızlarrrrr
:66::66::66::66::66::66:izlem gelmiş hoşgeldinnn ballı lokumummm:66::66::66:

deryoşummm
cnm ya valla sneinle eel de tanışmak isterdim eminim anlaşırdık sneinlee:29::29::29:
insnalar malesef menfaatçi cnmm yaa benim eşimde pc il ugraşıyor ya bi ara insanlar abartım gece 12 filan arıyorrdu pc bozuldu nete giremiyorum diye:53::53::53::53:oha yani diyordumm
olacak işmiii sanki nöbetçi pc ciyiz bizz teknik servis filanda degil eşim yanii
bilgisayar şirketinde stok sorumlusu:68::68::68::68::68:

geçmişin üstündenn jet hızıyla geçtmmm aklımd akalmadıı tabükü

sabah 6 da kalktım sporumu yaptım
keisnlikle sabah erken gidin kızlar spora vaktiniz varsaa n faydalı saatler sabah saati
sonra geldim eve klsik kahvaltı faslı ev topla
çocukları aldım çıktım dışarı
bime gittim y.y süt aldım fiyatı 98 kuruşa inmiş haberiniz ola:27::27::27:
eve gel bebelere süt içir
uyuttup duşa giridm a<cık uyuycaktım ama uykum kaçtıı
yemek yiyim barimm didimmm

yaseminnn
proteinler akşamd ayenir tabiki
ama vucut yakma hızı biraz yavaştır öglen alırsakk
daha ii hazmetmiş oluruz cnm
yag yakmaaa özelliligi oldugunu snamıyorum
yag yakmak için gece yagsız süt için yatın
yogurt,süt ,peynirde proteindirrr ama hafif protein oldugu içi tüketebilirz onları

deryoş
kuuuuuuuuuu ben etle ,yogurt tüketmeyinn dimedimkiii:44::44::44:
karbonhidratla tüketmeyin dimişimdirrr

herzman derim ya yemekleirnizd emutlaka süt ürünü ve salata tüketin diyeeee
:54::54::54:

kızlar biraz önce kendime süper bi iyilik yapıp netteki satış yapan sitelerden birinde günün fırsatından bi program satın aldım bakın programda neler var

bunların hepsi 39.00 tl. hemde evimin bir üst caddesinde gideceğim salon :62::62::62:uzunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn zamandır kendime böyle bir iyilik yapmıyordum nasıl sevinçliyim pazartesiden itibaren gideceğim çok mutluyum çocuklar gibi :32::76::81:

Harika bir haber bu denizcim,keşke yaşadığım ilçede olsa koşa koşa giderdim :8:
Çok güzel bir hediye vermişsin kendine :64:

selam kızlarrrrr
:66::66::66::66::66::66:izlem gelmiş hoşgeldinnn ballı lokumummm:66::66::66:

deryoşummm
cnm ya valla sneinle eel de tanışmak isterdim eminim anlaşırdık sneinlee:29::29::29:
insnalar malesef menfaatçi cnmm yaa benim eşimde pc il ugraşıyor ya bi ara insanlar abartım gece 12 filan arıyorrdu pc bozuldu nete giremiyorum diye:53::53::53::53:oha yani diyordumm
olacak işmiii sanki nöbetçi pc ciyiz bizz teknik servis filanda degil eşim yanii
bilgisayar şirketinde stok sorumlusu:68::68::68::68::68:
deryoş
kuuuuuuuuuu ben etle ,yogurt tüketmeyinn dimedimkiii:44::44::44:
karbonhidratla tüketmeyin dimişimdirrr

herzman derim ya yemekleirnizd emutlaka süt ürünü ve salata tüketin diyeeee
:54::54::54:

Bizi de 2 de arayıp gel şuradan laptopumu al format için demişti bir tanesi :53::53:
Ve benim naif kocam kırmamak adına gitti giyindi aldı o saatte :53::53::53:
ama artık gözünü açtı tabi geç de olsa..

İyi ohhh sevindim ben de üzülmüştüm zararı varmı ki diye :64:

Ablaaam Bende Ayni Seyleri Yasiyorumm Inan ..
Ilk Stajer Yilimda Bana Sac Kesmek Icin Modeller Lazim Oluyordu Arkadaslarimi Annemin Arkadaslarini Arayip Yardim Istiyordum Hepsi Ayy Sen Daha Sac Kesemiyorsun Mahvedersin Sacimi Diyip Suratima Kapiyprlardi Telefonu .. Sonra Diplomami Aldim Kalfa Oldum Hepsi Annemi Ve Beni Aramaya Basladi ,
Hatta Carsida Denk Geliyoruz Resmen Yalvariyorlar Sacimi Kez Nolur Diye , Bende Zamanim Yok veya Artik O isi Yapmiyorum Ellerimden Rahatsizim Diyip Geri Ceviriyorum :22:
Hepsi 3-5 Kurus Biriktirme Pesinde , Hani Benim Cok Para Veya Hic Para Almayacagimi Biliyorlar Ya
Ondan O Yalvarmalar Yalakalik Yapmalar ..
Nefret Ediyorum Cikarci Insanlardan !!
Önceleri Yüzüme Bakmiyorlardi Simdi Kalfayim Diye Hepsi Eteklerime Yapisti ..

Annemde Hadi Burcu Bunun Sacini Kes Bari Bak Kac Senelik Tanidigimiz Diyor Ama
Bende Iyi Bir Tanidik Olsalardi Zor Zamanlarimda Yanimda Olup Bana Yardim Ederlerdi Diyorum ..
Ben Yardim Etmeyi Cok Seven Birisiyim , Yani Kötü Gün Dostuyum Diyebilirim , Herkeze Kosarim
Güzin Ablalik Yaparim Yeri Geldimi .. Karsilik Beklemem Icimden Geldigi Gibi Yaparim Herseyi ..
Ama Benim Ufacik Biseyde Yardima Veya Tecrübeye Ihtiyacim Oldugu Zaman Hepsi Sirtini Döner ..
Ama Iyi Günümde Hepsi Canim Cicimdir Burcuyu Kullanirlar ..

Sayelerinde ''HAYIR'' demeyi Ögrendim .. Bi Bu Yönden Bana Iyi Bisey Ögrettiler ..

O Yüzden insalara Güvenimde Kalmadi , Güvenmiyorum Kimseye ..
Samimide Degilimdir Kimseyle ..

Arkadaslarimda yok .. Rahatim .. Onun Bunun Sözlerine Yalanlarina Maruz Kalmiyorum Böylece :21:

Burcucum sen ne kadar tatlı bir kızsın ya ne zamandır yazıcam unutuyorum..Her yazdığında temiz kalbin,duygusallığın anlaşılıyor..genç arkadaşlarda zor bulunan bir özlelik bu aman kaybetme olur mu canım..

teşekkür ederim kuzularr bende sizi çok özledim :62::62::62::62::62:

zatii az sonra listelere bakıcam, karneleri ona göre yazıcam
ben 1 ay tatil yaptım, o kadar yemek içmek ikram içinde sadece 1 kilo artıdayım
ona göre bakayımmm :82::82::82::82:

wallahiii yeni evimi sormuştunuz biliyorsunuz eşim ben yokken buldu evi
taşıdı yerleştirdi, hiç bir fikrim yoktu ev hakkında
saolsun heryeri yerleştirmişler sadece bana onu oraya bunu buraya koymak kalmış ince işler yanii

ben biraz mükemmeliyetçiyimdir nasıl diyim bişiy olucaksa hemen olsun, o şey olana kadar kimseye rahat vermem :24::24::24::24::24:

eve bir girdim kii kocaaa bir aspratör borusu, ve banyodan artakalan kule gibi dizili fayanslar karşıladı beni girişte entrede :53::53::53::53::53:

eşime buney dedim, aaa nasıl gördün ben onu askının arkasına saklamıştım demez mii :52::52::52::52::52:
gülermisin ağlarmısın, 2 hafta boyunca dibinden geçip balkona kaldırmamış yaa, farkında bile değildim diyor bi de sen nasıl gördün diyor :57::57::57::57::57:

neyse büyük eşyalar yerleşmiş ama, ev darmadağın, bi oturup ağladım gelir gelmez :59::59::59::59::59: bayaa üzüldüm

sonra işe bir giriştim o yol yorgunu halimle, mutfağı bitirdim pilim de bitti tabii

yavaş yavaş onu oraya bunu buraya derken bayaa hallettim çok şirin bir ev oldu
banyoya koçtaştan banyo dolabı seçtik bugün o takılacak, raflar takılacak
yatağın yönü değişecek fenk şuiye göre :60::60::60::60::60::60::60:
büyük konsolla, küçük yer değiştirecek oturma odasına

bugün bunların hepiciii olacak, :36::36::36::36::36::36::36:

eşimin doğum günü tam hıdrellez bayramına denk geliyor, belki bir etkinliğe de katılabiliriz
şehirfırsatı com ve grupfona baktım ama, bi fasıl eşliğinde yemek var, o da olabilir
yada sinema hangisi olacağına karar vereyim, sinemaya gidersek yemeğe vakit ayıramayacağımız için özel bişiy olmaz, ama 3 boyutluya hiç gitmedik sanırım sinema olacak tercihim

fasıla da 1 ay sonra benim doğum günümde gideriz artıkın :27::27::27:
geçen sene çin restoranında kurbağaa bacağı yemüştüük :60::60::60::60::60::60::60::60::60:

dün çocukları dışarı çıkarmıştım apartmand abir komşu teyzee
ayyyyyyy sana ne olmuş banu çökmüşsün bırak diyeti filan yemeye yemeye neye dönmüşsün demezmii:52::52::52::52::52::52:
allahım bi sinir bogdu beniiiii ne kadar kilo aldın diye her gördügünde yeren teyzee
bu ke zbeni germeye başladıııı son zmanlardaaa

artık bu konuda insanlara cvp vermek yeirne bıraktım diyet yapmıyorum diyorum

ulann teyzeee:9::9::9:
beni yoran diyet neden olsunki dimek geldi içimden
meyve yiyorum sebze yiyorum,protein ,karbon dengeli alıyorum
mantı,börek ,çörek yemedigm için mi çökcem ben şimdii:52::52::52::52:
:52:

oysaki sanki görmüyorlar iki bebeyle ugraşmak ne kadannnn zor
al dışarı çıkart eve getir ,yedir uyut
yıkaaa,çamaşır ,bulaşık yemekk:24::24::24::24::24::24::24:bunlar yormuyorrr
diyet mi yoruyo beni şimdii?:68::68::68::68:

İzleeeem kurbağa bacağımı :50::50:
Ne yapsalar bana yediremezler asla çok tiksindiğim bir hayvandır..Bu çinlilerin yemek kültürünü anlamıyorum ya :19::19:

Feng shui mi :60::60:
İzleeemm 3. gözün açılır yakında ne mistik hatunsun bee :52::52:

E evin hatunu gelmeden işler rayına oturmaz tabi..Bir kaç günde yoluna koyarsın sen onları :13:

Banuşum tıka anacım kulaklarını bu insanlar acayip şükür et ki zayıfladığını farketmiş bak bizim çevremiz kiloluyken yerip de zayıflayınca ağzını açmayanlarla dolu :1::1:

Kızlar bir yağmur başladı burada fırtınayla birlikte offff diyorum yani bir anda kıyamet koptu sanki :53::53:
Ama çooook güzel :69::69:

Burcum çok haklısın ama insanlardan kaçmak çözüm değil ki :26:
Ben eskiden olsa susar yapardım olsun derdim kullandırırdım kendimi ama artık öyle değilim bakıyorum nasıl biri ona göre ne kadar hakediyorsa o kadar değer veriyorum..Bence doğrusu bu..Tamamen uzaklaşırsan aradaki gerçekten senin gibi temiz kalpli insanları da göremezsin.. :69:
Ben böyle bir şey olursa üzülürüm açıkçası... Herkese hakettiği şekilde davranırsan sorun kalmaz bence...Ha ben hala iyi niyetle başlayıp hayal kırıklığına uğruyorum aptal gibi o ayrı. Hayır demeyi öğrendim ama bunu öğrenemedim...

Yalnızlıktan filan değil insan olarak insandan vazgeçemeyiz..:71:
Deryacım ben de severim insanları ,onlarla ilişki kurmayı..Ben de snein gibi yeni hayır demeyi öğrendim..Artık insanlar için kendimi yıpratmyı bıraktım..Tabi ki değer veriyorum ama önceden bir barem düşün onun en üstündne başlatırdım insanları ..Beni üzdükleri,değer vermedikleri,hassas davranmadıkları vs zaman yavaş yavaş düşürüdüm o baremi.ee sonra noluyor bir bakıyorsun kocaman bir hiç kalmış ..hayal kırıklığı yaşıyorsun..şimdi azcık akıllandım artık insanları sıfırdan değil belki ama biraz daha üstündne başlatıyorum artıya çıkarlarsa ne ala yok çıkmazlarsa zaten düşükten başladığı için en azından hayal kırıklığı çok yaşamıyorum..
bir de sorun şu galiba bunu da geç keşfettim..Ben çok ince bir insanım(bedenim hariç:9:) herkesten kendim gibi ince düşünceli olmalarını bekleyip olmadıklarında da üzülürdüm..hep beni bu değerde görmüyolar derdim ama yanlış bir bakış açısı aslında..o kişi senin gibi ince düşünemiyor ki..artı senin o kadar ince davranmanı o istemiyor ki..sen yapıyorsun..Madem bu senin kendi seçimin o zaman onu da öyle kabul edeceksin..Rahat bıraktım kendimi..Zaten birçok şeyi aştığım birkaç dostum var onlarla artık birbirimizi sınamaya değer bile görmüyoruz..yeni tanıştığım insanlarla da bunu uygulamaya çalışıyorum..Hala çok saf mıyım evet..Ama napayım ben de buyum...

deniz arkadaş power plate e gitmiş öyle bir sarsıyordu ki üstünde durmaadım biel ama kesinlikle çok işe yarayacak bişi diyordu..Çok iyi yapmışsın canım ben de inanılmaz ucuza 15 seans radyofrekans aldım 90 milyona ama evime çok uzak olduğu için :(otobüsle 1 saate yakın sürüyor)bir de haftada iki gün olduğundna gidemedim öyl kaldı..
BU arada Deniz seni uyarmak isterim ..Böyle kampanlayaların amaçları ayağını alıştırmak ve başka ürünler satmak oluyor genelde..Ben bunu bilmeden gittim işte beni ölçtüler biçtiler sonra bir iğne var dediler lipoliz işte liposuctionın iğnelisi yağ atıyo vücuttan siz çok kilolusunuz yok yağınız şu kadar aman ha falan deyip beni korkuttular önce ..ben de zaten şiişman psikolojisi ne verseler alcam ya ben 3 kere gidip 150 tl den 450 tlye iğne vurulcam tüm yağlarım gidicek falan derken meğer o bir kerelik iğne vurulma olaıymış..tüm vücudum morardı vs ve abi ben o inanılmaz sıkı diyeti sadece1 hafta yapabilince de daha da şiştim..inanamıyorum ya hiçbir işe yaramayan şey için 450 +99 mu ne verdim..Çok kazanıyorum sanki ben yiyemedim sen ye oldu resmen..işte bu benim zayıf yanım bu konuda belden aşağı vurup alıyolar istediklerini..gerçi benim o gün hakketen salaklığım tuttu da nasıl punda geldim işte hala inanamıyorum..ÇOk kızıyorum kendime..Bir uyarmak istedim canım bilerek git..

ben özel diyetisyen (4 seanslık) 10 seans power plate 5 seans pasif jimnastik 5 seans cardio 40 a aldım ama şehirler farklı heraldeee cok fırsat sitesi var iyi araştırmak gerekkkkk

selam kızlar :54:
bugünkü menüm şöyle ben biraz erken yazıyorum ama akşam kızdan ve dizilerden yazamam diye

sabah:2,5 dilim kepek ekmeği 1 kutu 20 gr labne
ara atladım spor yaptım acıkınca direk öğle yemeğine geçtim

öğlen:1 büyük tabak tavuk çorbası 1 dilim kepek ekmeği

ara: atladığım için 2 porsiyon 2 kuru kayısı elma

akşam: büyük kase ton balıklı salata (haşlanmış mantar,mısır,tonbalığı 80 gr ,ıce berg)

yatmadan tarçınlı süt (taşırmassam yine :68:)

yaklaşık 2,5-3 litre su

spor:1 saat yürüyüş 10 dk aerobik

:54: afiyet olsun

banucum benim görümcemde sürekli artık verme yeter yüzün çöktü rengin yok suratının surası söyle oldu diye diye yedi beni :57:zaten diyet yapmayayım diye sürekli pasta börek önüme sürmeler ısrar etmeler .artık bende -diyet yapmayı bıraktım yüzüm çöktüya vazgeçtim yeter bana bukadarı dedim -dedim ama inanır mı sürekli lokmalarımı sayıyor sürekli neden yemiyorsun falan :63:dün akşamda onun dogum günüydü hiç yemek istemediğim halde az pastasından sırf anlamasın diye yedim neden bitirmedin diye dikildi başıma midem çok kötü diye yalan söyledim ve nefret ederim yalan konuşmaktan neden bize bunu yapıyorlar anlamıyorum yaaaaa :84::84::84: ben yalan söyleyip günaha girmeye mecburmuyum yada illa kalplerini mi kırmak lazım zaten 4 ay oldu yanıma taşınalı tüm dengem düzenim altüst oldu benim yerimde kim olsa 4 ayda 86 ya geri çıkardı bende hırs yaptım artık onun bunun kurallarına görüşlerine göremi yaşayacagım ben yaaa :88::88::88:

nihalcim öncelikle keyfinin yerine gelmesine çok sevindim.yüzün hep gülsün tatlım yaa çok degerli bir insansın :29:.uyarın içinde teşekkür ederim 1.5 yıldır hiçbir zayıflama ürününe kapılmadım sadece beslenmeme dikkat ettim.power plate i çok merak ediyordum denemek için bi sans bu benim için eger memnun kalırsam power plate devam edeceğim birde evimin bir üst caddesinde buda bi avantaj benim için.başlangıç için düşük derecesi varmış canım zaten onu uygulayacaklarmış bakalım ben dayanabilecekmiyim :82:

ben özel diyetisyen (4 seanslık) 10 seans power plate 5 seans pasif jimnastik 5 seans cardio 40 a aldım ama şehirler farklı heraldeee cok fırsat sitesi var iyi araştırmak gerekkkkk

bursada yaşıyorum tatlım. seninkide çok avantajlıymış nasıl memnun kaldınmı canım

Deryacım ben de severim insanları ,onlarla ilişki kurmayı..Ben de snein gibi yeni hayır demeyi öğrendim..Artık insanlar için kendimi yıpratmyı bıraktım..Tabi ki değer veriyorum ama önceden bir barem düşün onun en üstündne başlatırdım insanları ..Beni üzdükleri,değer vermedikleri,hassas davranmadıkları vs zaman yavaş yavaş düşürüdüm o baremi.ee sonra noluyor bir bakıyorsun kocaman bir hiç kalmış ..hayal kırıklığı yaşıyorsun..şimdi azcık akıllandım artık insanları sıfırdan değil belki ama biraz daha üstündne başlatıyorum artıya çıkarlarsa ne ala yok çıkmazlarsa zaten düşükten başladığı için en azından hayal kırıklığı çok yaşamıyorum..
bir de sorun şu galiba bunu da geç keşfettim..Ben çok ince bir insanım(bedenim hariç:9:) herkesten kendim gibi ince düşünceli olmalarını bekleyip olmadıklarında da üzülürdüm..hep beni bu değerde görmüyolar derdim ama yanlış bir bakış açısı aslında..o kişi senin gibi ince düşünemiyor ki..artı senin o kadar ince davranmanı o istemiyor ki..sen yapıyorsun..Madem bu senin kendi seçimin o zaman onu da öyle kabul edeceksin..Rahat bıraktım kendimi..Zaten birçok şeyi aştığım birkaç dostum var onlarla artık birbirimizi sınamaya değer bile görmüyoruz..yeni tanıştığım insanlarla da bunu uygulamaya çalışıyorum..Hala çok saf mıyım evet..Ama napayım ben de buyum...

deniz arkadaş power plate e gitmiş öyle bir sarsıyordu ki üstünde durmaadım biel ama kesinlikle çok işe yarayacak bişi diyordu..Çok iyi yapmışsın canım ben de inanılmaz ucuza 15 seans radyofrekans aldım 90 milyona ama evime çok uzak olduğu için :(otobüsle 1 saate yakın sürüyor)bir de haftada iki gün olduğundna gidemedim öyl kaldı..
BU arada Deniz seni uyarmak isterim ..Böyle kampanlayaların amaçları ayağını alıştırmak ve başka ürünler satmak oluyor genelde..Ben bunu bilmeden gittim işte beni ölçtüler biçtiler sonra bir iğne var dediler lipoliz işte liposuctionın iğnelisi yağ atıyo vücuttan siz çok kilolusunuz yok yağınız şu kadar aman ha falan deyip beni korkuttular önce ..ben de zaten şiişman psikolojisi ne verseler alcam ya ben 3 kere gidip 150 tl den 450 tlye iğne vurulcam tüm yağlarım gidicek falan derken meğer o bir kerelik iğne vurulma olaıymış..tüm vücudum morardı vs ve abi ben o inanılmaz sıkı diyeti sadece1 hafta yapabilince de daha da şiştim..inanamıyorum ya hiçbir işe yaramayan şey için 450 +99 mu ne verdim..Çok kazanıyorum sanki ben yiyemedim sen ye oldu resmen..işte bu benim zayıf yanım bu konuda belden aşağı vurup alıyolar istediklerini..gerçi benim o gün hakketen salaklığım tuttu da nasıl punda geldim işte hala inanamıyorum..ÇOk kızıyorum kendime..Bir uyarmak istedim canım bilerek git..

Bazen insan boş bulunabiliyor.Bizim çaycımız geldi filiz tv izledim biominera lut gölü tuzu ve şortu indirimde ben sipariş vereceğim izledim süper falan diyince araştırmadan balıklama atladım:)birde 5 aylık hamileyim hemende kullanamıyacağım ucuz dedi ya birde kesin işe yarıyor tamam bana yetti 110 lira vermiştim.doğumdan sonra denedim daha bi faydasını pek göremedim.heryer batıyor yağ oluyor banyo birsürü iş çıkışıyor...benimde gereksiz harcamaarım vardır:(

banucum benim görümcemde sürekli artık verme yeter yüzün çöktü rengin yok suratının surası söyle oldu diye diye yedi beni :57:zaten diyet yapmayayım diye sürekli pasta börek önüme sürmeler ısrar etmeler .artık bende -diyet yapmayı bıraktım yüzüm çöktüya vazgeçtim yeter bana bukadarı dedim -dedim ama inanır mı sürekli lokmalarımı sayıyor sürekli neden yemiyorsun falan :63:dün akşamda onun dogum günüydü hiç yemek istemediğim halde az pastasından sırf anlamasın diye yedim neden bitirmedin diye dikildi başıma midem çok kötü diye yalan söyledim ve nefret ederim yalan konuşmaktan neden bize bunu yapıyorlar anlamıyorum yaaaaa :84::84::84: ben yalan söyleyip günaha girmeye mecburmuyum yada illa kalplerini mi kırmak lazım zaten 4 ay oldu yanıma taşınalı tüm dengem düzenim altüst oldu benim yerimde kim olsa 4 ayda 86 ya geri çıkardı bende hırs yaptım artık onun bunun kurallarına görüşlerine göremi yaşayacagım ben yaaa :88::88::88:

denizcim resmen kısaknıyor ve zayıf olmanı istemiyor bence uzak dur yeme sakın onu dinleme kendinle ilgili yorum yaptırma geçiştir ona o fırsatı verme senin şanşınada hep yakınların tuhaf...yanlış mı hatırlıyorum kız kardeşin 16 kilo verdiğin halde zayıflamışsın ii olmuş dememişti....senin işin daha zor benimkiler evimin dışında komşu arkadaş vs.kapımı kapatırım biter...sizinle konuşarakta aklımdan çıkarırım tmm...

nihalcim öncelikle keyfinin yerine gelmesine çok sevindim.yüzün hep gülsün tatlım yaa çok degerli bir insansın :29:.uyarın içinde teşekkür ederim 1.5 yıldır hiçbir zayıflama ürününe kapılmadım sadece beslenmeme dikkat ettim.power plate i çok merak ediyordum denemek için bi sans bu benim için eger memnun kalırsam power plate devam edeceğim birde evimin bir üst caddesinde buda bi avantaj benim için.başlangıç için düşük derecesi varmış canım zaten onu uygulayacaklarmış bakalım ben dayanabilecekmiyim :82:

canım benim çok tşk ederim iltifatın için..Sen akıllı hatunsun da ben de öyle gçinirdim ama işte ben orda beklerken bir karı koca girdi içeri bu yöntemin ne kadar işe yaradığını söylediler falan derken elim kolum bağlandı işte..eve yakın olması süper bak beni akupunktur da yürüyerek 15 dk bana hiç üşenmiyorum..gelişmelerden haber et canım..

ayyyy izloş gelmiş hoşgeldin şeker

kızlar yaaa insanlar neden bu kadar fesat yaaa destek olmak yerine hep köstek oluyorlar sanki biz kötü birşey yapıyoruz istediğimiz sadece sağlıklı olmak
benim görümcemde geçen gün aradı biber hapı aldım içiyorum acıkmıyorum falan diyor bende sağlıklı olmayabilir kullanma dedim sonra senin nasıl gidiyor verdin mi kilo diyor allahım yaaaa
bu akşam da oraya gidicem bakalım

canım benim çok tşk ederim iltifatın için..Sen akıllı hatunsun da ben de öyle gçinirdim ama işte ben orda beklerken bir karı koca girdi içeri bu yöntemin ne kadar işe yaradığını söylediler falan derken elim kolum bağlandı işte..eve yakın olması süper bak beni akupunktur da yürüyerek 15 dk bana hiç üşenmiyorum..gelişmelerden haber et canım..

estagfirullah canım yaa yanlış anlaşılmak istemem.akıllı olmakla alakası yok benimkinin korkarım ben herşeyden pimpirikli bi tipimdir.evhamlı oluşum enazından bu konularda işe yarıyor.yoksa bende biran önce zayıflamak için neleri gözden çıkarırımda panik atagım bu konuda işe yarıyor :1:

denizcim resmen kısaknıyor ve zayıf olmanı istemiyor bence uzak dur yeme sakın onu dinleme kendinle ilgili yorum yaptırma geçiştir ona o fırsatı verme senin şanşınada hep yakınların tuhaf...yanlış mı hatırlıyorum kız kardeşin 16 kilo verdiğin halde zayıflamışsın ii olmuş dememişti....senin işin daha zor benimkiler evimin dışında komşu arkadaş vs.kapımı kapatırım biter...sizinle konuşarakta aklımdan çıkarırım tmm...

kızkardeşim değil canım erkek kardeşim. eşi ve kendi sagolsunlar bakar kör oldular ben 19 kilo verince :1:ama anlayabiliyorum yaa kendi 125 kg. eşi 90 kilo olunca sanırım kıskançlık olabiliyor.birde ben çok dikkat ederim kimseyi rencide etmemek için hayatta diyetten kilodan bahsetmem.kesinlikle bilmişlik taslamam sadece soru soran olursa kısa ve öz anlatır susarım.insan kiloluyken çok hassas oluyor biliyorum sonuçta bende yaşadım bunları ama kıskançlık bu derecede asla gözlerimi kör etmemiştir taktir etmeden duramam ben birisnin başarısını.herkes bir olmuyor kardeş bile olsak canım :31:

Back
X