• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım benimde evimin hemen arkası yürüyüş parkuru hemde okadar güzelki yeşillikler içinde.1 yıl oldu bu evime taşınalı toplasan 5 kere yürümemişimdir.çalışan kadın olunca bide ufak bi çocugun olunca eee benim gibi zamanı yönetme konusunda da beceriksiz olunca maalesef bu nimettenten yararlanamıyorsun.bu saatten sonra fırsatımı kendim bulacagım herşeye bi dur diyip atacagım kendimi parkura ama önce şu yagmurların bi geçmesi lazımmm :31:

evet canım yaqmur bugün benim yürümemi engelledi..yürümek isteyen yine yürüyor ama biz denize çok yakınız esinti çarpar diye çıkmıyorum..bizim parkurumuzda yeşilliklerle dolu..istanbulda lale günleri başladı parkurun her tarafı lalelerle dolu..korumalarımız falanda var..sizinde öyledir son zamanlarda belediyeler her yere bu parkurlardan yapıyorlar çokta faydalı oluyor..parkurunuzda bir tur 500 mertemi cnm..

Günaydın kızlar...
Gün olmuş çarşamba,1 gün sonra tartı günü ve ben hala sabitim :14::14::14::14::14::14:

Sanırım kaçamak yapa yapa küstürdüm metabolizmamı..
Sabah yağlara başladım streç filmle sarınıp çıktım. Şimdi de spor arkadaşım demez mi işim çıktı gidemiyoruz diye...:14::14::14:

Öylece kaldım neye heves etsem bir aksilik çıkar böyle benim her işim ters..
Çok moralim bozuk, çok....

günaydın kızlar
ben akşamları giremiyorum nete menümü şimdi yazabiliyorum
sabah:
1 bardak form çayı
öğle:
1 tane gözleme
1 bardak form çay
akşam:
1 tabak yayla çorbası
domates salatası
kaçamaklar:
misafirlikte 15 tane kadar pizza kraker
10 tane de cips:26:
saat 10 gibi çilek ve yenidünya yedim

sabahta tuvalete kamp kurdum:1:

kızlar günaydın gününüz süperrrr geçsin

kızlar bu yazdıklarımı lütfen okuyun hepinize moral olur inş. ben dogdugumda annem felç kalmış ve ben biraz orda biraz burda kalmışım daha bebekken annem düzelmiş cok şükür anneme kavusmuşum:) 6 yaşında elimin küçük parmagının sinir damarları koptu ve bi nevi sakat kaldı. 7 yaşında trafik kazası geçirdim ayagım koptu bilekten ve öteki ayagımında dizi parçalandı. 4 defa ameliyat..:) sonra ayak baş parmagımı balta ortadan ayırdı:) 12 yasında yigenimi kurtarıyım diye sag kolumun büyük bir bölümü koptu:) hatırlayamadıgım bir cok sey daha yani demem şuki herşey bizim için iyi gunde bize kotu gunde bıze.. herseye ragmen yiyecek ekmegim varmış ki ölmedim cok şükür ve hiç bir sakatlıgım kalmadı. hep şükrettim halime hep şunu dedım allahım çok şükür bunada şükür ya daha fenası olsaydı???

canım yaaa okurken içim gitti çok çok geçmişler olsun sabrının inancının sonucunu almışsın allah herkese önce sağlık huzur mutluluk versin

evet canım yaqmur bugün benim yürümemi engelledi..yürümek isteyen yine yürüyor ama biz denize çok yakınız esinti çarpar diye çıkmıyorum..bizim parkurumuzda yeşilliklerle dolu..istanbulda lale günleri başladı parkurun her tarafı lalelerle dolu..korumalarımız falanda var..sizinde öyledir son zamanlarda belediyeler her yere bu parkurlardan yapıyorlar çokta faydalı oluyor..parkurunuzda bir tur 500 mertemi cnm..

canım bende yagmurda yürürümde benim çok kötü bi fobim var yagmurda yeşilliklerden solucan salyangoz falan parkura çıkıyorlar akşam onları görmeyip basarım diye çok korkarım ve ben onları görüp tiksinince hemen uçuk çıkarırım çok çocukça belki ama ne yapayım elimde değil.:78:parkurumuz kauçuk parkelerle kaplı zemin toprak değil heryanı çiçek agaç ama lale bursada sadece şehrin kavşaklarındaki göbeklerde olur parkur iki parçadan oluşuyor toplam 1100 mt.
Günaydın kızlar...
Gün olmuş çarşamba,1 gün sonra tartı günü ve ben hala sabitim :14::14::14::14::14::14:

Sabah yağlara başladım streç filmle sarınıp çıktım. Şimdi de spor arkadaşım demez mi işim çıktı gidemiyoruz diye...:14::14::14:

deryacım bozma moralini sen böyle aksiliklere pabuç bırakacak kadın değilsin çok güçlüsün canım.aslında hergün tartılarak moralimizi bozuyoruz haftada 1 kere tartılsak böyle motivasyon düşmesi yaşamayacagız.bende yaşıyorum aynısını lütfen sıkma canını ben aylardır yerimde sayıyorum düşünsene ya aklımız başımıza gelmeseydide almaya devam etseydik yerinde saymak bile bunun yanında çok büyük başarıdır canım :29:hadi toparlan lütfen sana karamsarlık hiç yakışmıyor :70:

Günaydın kızlar...

deryacim üzülme böylede düsünme bende ayni senin gibiydim cünkü ne zaman biseye heveslensem hep bi aksilik cikardi ama biz böyle düsündükce dahada kötü oluyor,herseyde vardir bi hayir de gec,ne biliyosun belki basina bi is gelicekti rabbim engelledi gitmedi,bilemeyiz,kilon icinde üzülme bu hafta olmassa haftaya olur,benim diyeti dene bi istersen bak ben 900 gr verdim bi günde

deryacim üzülme böylede düsünme bende ayni senin gibiydim cünkü ne zaman biseye heveslensem hep bi aksilik cikardi ama biz böyle düsündükce dahada kötü oluyor,herseyde vardir bi hayir de gec,ne biliyosun belki basina bi is gelicekti rabbim engelledi gitmedi,bilemeyiz,kilon icinde üzülme bu hafta olmassa haftaya olur,benim diyeti dene bi istersen bak ben 900 gr verdim bi günde

canım yaa aynı benim işlerde öyle nezaman bişey planlasam hemen bi aksilik çıkar ama hiç aklımda yokken kalkıp yapsam herşey tıkırında gider bendede artık tik oldu akşama şunu yapcam yarına bunu yapcam demeye korkuyorum artık bişeye karar verirken Allahım izin verirse nasipse şunu yapmaya çalışacagım diyorum hakikaten nasip değilse olmayınca olmuyor.bende dün protein diyeti sayesinde bu sabah 600 gr. artım dan kurtuldum bakalım 3. günün sonunda ne olacak :31:

canım yaa aynı benim işlerde öyle nezaman bişey planlasam hemen bi aksilik çıkar ama hiç aklımda yokken kalkıp yapsam herşey tıkırında gider bendede artık tik oldu akşama şunu yapcam yarına bunu yapcam demeye korkuyorum artık bişeye karar verirken Allahım izin verirse nasipse şunu yapmaya çalışacagım diyorum hakikaten nasip değilse olmayınca olmuyor.bende dün protein diyeti sayesinde bu sabah 600 gr. artım dan kurtuldum bakalım 3. günün sonunda ne olacak :31:

zaten öledir canim,hic bir zaman su isi yapicam demememiz gerekiyo,her yapamk istedigimiz isin sonuna bi ins eklememeiz gerekiyo,hersey allahin izniyle sonucta,
protein diyetide bi mucizeymis ama ben tavugu yagsiz tuzsuz yiyemedim agzimda büyüdü resmen bugün biraz yag ve tuz ekliycem ins cok etkilemeez

Son düzenleme:
günaydınlar kızlar biraz geç oldu ama dünü yazayım
sabah: küçük ekmek köşesi küçük peynir
arada: elma, süt
öğle: Küçük ekmek parçası biraz peynir
arada: 1 incir, küçük parça dondurma, şekersiz çay
akşam: 1 tabak patlıcanlı,köfteli yemek, yeşillik, yoğurt, 1,5 dilim kadar ekmek
arada:çağla, yarım elma, 1incir, 2-3 ceviz

bugün sabah da adam gibi yapmam gereken kahvaltımı yaptım boyuna su içiyorum yakında sonda taktırabilirim, bu kadar su içiyorum bide yağmur yağıyor tut tutabilirsen:3:

günaydın kızlar
ben akşamları giremiyorum nete menümü şimdi yazabiliyorum
sabah:
1 bardak form çayı
öğle:
1 tane gözleme
1 bardak form çay
akşam:
1 tabak yayla çorbası
domates salatası
kaçamaklar:
misafirlikte 15 tane kadar pizza kraker
10 tane de cips:26:
saat 10 gibi çilek ve yenidünya yedim

sabahta tuvalete kamp kurdum:1:

Gözlemeyi kaçamaktan saymamışsın :1::1:

günaydin kizlar,cooookkk mutluyum dünden bugüne -900 :64::64::64:
protein diyeti ise yaradi cok sükür yarabbiim

Harika :64:
Cidden protein ağırlıklı beslenme mucize gibi ben de ağırlık veriyordum ama banuş akşam alma ağır gelir deyince akşamları kesmiştim.Ne yapsam bilemiyoru
m :26:

deryacım bozma moralini sen böyle aksiliklere pabuç bırakacak kadın değilsin çok güçlüsün canım.aslında hergün tartılarak moralimizi bozuyoruz haftada 1 kere tartılsak böyle motivasyon düşmesi yaşamayacagız.bende yaşıyorum aynısını lütfen sıkma canını ben aylardır yerimde sayıyorum düşünsene ya aklımız başımıza gelmeseydide almaya devam etseydik yerinde saymak bile bunun yanında çok büyük başarıdır canım :29:hadi toparlan lütfen sana karamsarlık hiç yakışmıyor :70:

Haklısın denizcim spor arkadaşım da öyle dedi buna mı bu kadar üzüldün şimdi dedi.Ne bileyim hemen moralim bozuluyor yahu bu mıy mıy halimi hiç sevmiyorum :47::47:

Sağol yasemincim, gerçekten plan yapmak yanlış sanırım özellikle benim için..Benim de hep deniz gibi ne zaman heveslensem hep ama hep yarım kalır :50:
Şu hafta geçsin de bakalım olmazsa önümüzdeki hafta full karbon diyetine geçeyim ben :31:

zaten öledir canim,hic bir zaman su isi yapicam demememiz gerekiyo,her yapamk istedigimiz isin sonuna bi ins eklememeiz gerekiyo,hersey allahin izniyle sonucta,
protein diyetide bi mucizeymis ama ben tavugu yagsiz tuzsuz yiyemedim agzimda büyüdü resmen bugün biraz yag ve tuz ekliycem ins cok etkilemeez

Yasemin ben kekik,karabiber ve pul biberle baharatlayıp içine ve yanına biber koyup fırın poşetinde pişiriyorum harika oluyor :56::56: Dene mutlaka.
Yağa hiç gerek yok ama tuz atıyorum biraz tabi baharatlarken ben de yiyemem tuzsuz :63::63:

canım ben akşam tavuklu mantar sote yaptım yagını az koydum yagsız yapmadım açıkçası.

kızlar bu yazdıklarımı lütfen okuyun hepinize moral olur inş. ben dogdugumda annem felç kalmış ve ben biraz orda biraz burda kalmışım daha bebekken annem düzelmiş cok şükür anneme kavusmuşum:) 6 yaşında elimin küçük parmagının sinir damarları koptu ve bi nevi sakat kaldı. 7 yaşında trafik kazası geçirdim ayagım koptu bilekten ve öteki ayagımında dizi parçalandı. 4 defa ameliyat..:) sonra ayak baş parmagımı balta ortadan ayırdı:) 12 yasında yigenimi kurtarıyım diye sag kolumun büyük bir bölümü koptu:) hatırlayamadıgım bir cok sey daha yani demem şuki herşey bizim için iyi gunde bize kotu gunde bıze.. herseye ragmen yiyecek ekmegim varmış ki ölmedim cok şükür ve hiç bir sakatlıgım kalmadı. hep şükrettim halime hep şunu dedım allahım çok şükür bunada şükür ya daha fenası olsaydı???

sevdacımn okurken ağzım açık kaldı.Allah esirgesin görünür görünmez kazadan sağlıklı uzun ömürler versin...(benim çok şükür 1 dikişim yada 1 kırığım bile yok(doğum dikişi hariç)

deryacım walla sen bu topikte olmazsan olmaz zekiye haklı herkese cevap veriyosun benide bu topikte ilk sen karşılamıştın...kimseyi atlamıyorsun z"amanım var internet başındayım" demişsin ama sıkıladabilirsin sen sıkılmadan herkese destek oluyorsun teşekkürler:16:birde herkesin ismini biliyorsun...spor arkadaşım gelmedi diye canını sıkma yarın telafi edersin.Nikahtaki kız nasıl canını sıktıda ağlattı insanları anlamak zor.kırıcı olmak en kolayı önemli olan yapıcı olmak...boşver sende ona göre davran karşındakine...bu haftasonu fotoğraf çektireceğim 83-73 ekleriz artık:)ileride 63-55diye gider inş.:))
Çok şükür bugün sporumu yaptım tembellik yapmadım:)40 dk:8::8: acaba bende biominera kremi sürüp şortumuda giyip içime öylemi yürüsem:)

deryacım walla sen bu topikte olmazsan olmaz zekiye haklı herkese cevap veriyosun benide bu topikte ilk sen karşılamıştın...kimseyi atlamıyorsun z"amanım var internet başındayım" demişsin ama sıkıladabilirsin sen sıkılmadan herkese destek oluyorsun teşekkürler:16:birde herkesin ismini biliyorsun...spor arkadaşım gelmedi diye canını sıkma yarın telafi edersin.Nikahtaki kız nasıl canını sıktıda ağlattı insanları anlamak zor.kırıcı olmak en kolayı önemli olan yapıcı olmak...boşver sende ona göre davran karşındakine...bu haftasonu fotoğraf çektireceğim 83-73 ekleriz artık:)ileride 63-55diye gider inş.:))
Çok şükür bugün sporumu yaptım tembellik yapmadım:)40 dk:8::8: acaba bende biominera kremi sürüp şortumuda giyip içime öylemi yürüsem:)

Teşekkür ederim filizcim utandırdın beni :77:
Kilo verme işim bitince bu kadar sık burada olmayacağım o zaman ben de yabancı kalır mıyım acaba buraya :5:

Filiz ben çok çocuk ruhluyum ya hala insanlar beni sevdiğini söylediğinde aşırı mutlu oluyorum..Hani sevmeleri için kudurmuyorum ama çocukluktan gelen sevgi eksikliği bir şekilde çıkıyor ortaya..
Bu kızla da yeni tanıştık işte madem sordun kısaca anlatayım. Ne zaman biriyle tanışsam ve photoshop işlerinden anladığımı öğrense direk bir şeyler istiyor ben artık sinir oluyorum bu duruma resmen kullanılmış hissediyorum kendimi :14::14:
Kaç kişi de yaşadım bunu ama bu kızı çok sevmiştim çok şeker biriydi. Neyse facebookta konuşuyoruz ben seni çok sevdim işte deryam canımsın filan diyor daha yeni tanıştık ama o kadar sevdi demek ki sağolsun dedim içimden. Hemen ardından benim şu fotoğrafımı şöyle yapalım,şununla biraz oyna daha da güzelleştir, şunu yapmışsın albümünde gördüm bana da aynısından yap dedi direk :53::53:

Ya ben kendimi iğrenç hissettim var ya çünkü yeni tanıştığım herkes 2. günü bir şeyler talep etti benden ama bu kadar canım cicimden sonra alenen böyle söyleyen olmamıştı :53::53:

Kahvaltıda "ben 28 yaşına geldim hala kafama göre bir arkadaş bulurum diyorum ama anladım ki bu imkansız" deyip ağladım..Eşim de boşver kendin gibi birini bulman çok zor bunların hepsi böyle dedi ve yazdıklarını ona okuttum ben mi abartıyorum diye o da şok oldu..

Ben mi yanlış düşünüyorum filiz ya mesela bir kuaförle tanıştım hemen ikinci günü hadi benim saçımı yap eğlencesine diyemem ki :50::50: Veya bir insanın bir bilgisi varsa tanışır tanışmaz ondan yararlanmaya kalkmam..Ben mi garip düşünüyorum insanlar mı artık normal görüyor bu çıkar ilişkilerini bilmiyorum ama cidden çok yoruldum,artık kimseyle tanıştığımda hemen samimi olmayacağım :50:

Dün akşamda profil fotosunu şöyle böyle yapmak istiyormuş yapar mısın dedi yaptım yolladım ama çok soğuk davrandım canım cicim demedim hiç. Birkaç şey daha istedi ben bilmiyorum dedim :47:
Çok uzun yazdım gene konu arkadaşlık olunca... :14::14:

Son düzenleme:
Selam Kizlar ..

Umarim Herkezin Keyfi Ne$esi Yerindedir ..

Saat 13.00'de Spora Gidecegim , Kendimi Biraz Yorup Kafa Dagitmam Lazim ,
Spordan Sonra Yemegimi Yiyip Yengemlere Gidecegim ..
Morali Cok Bozuk Kizcagizin Ya Nasil Düzeltirim Bilmiyorum :59:
$öyle Güzel Bir Cicek Buketi Yaptirip Azicik Sevindirsem Sizce Nasil Olur ?

Bide Kizlar Ben Rüyalarima Cok Inanirim ..
Dün Mesela Hastaneye Gitmeden Önce Anneme Gördügm Rüyayi Anlatmistim
Büsürü Cig Et Görmüstüm , Annem Aman Suya Yor Rüyani Cig Et Cig Laf Demek Oluyor Dedi
Ve Gercektende Hic Hos Seyler Duymadik Dün ..

Bugünde Yengemin Dogum Yaptigini Ve Oglan Dogurdugunu Gördüm ..
Erkek Bebek Sevincli Haber Demek Ya , Bide Yengem Dogurdugu Icin SIKINTIDAN Kurtulcak Anlamina Geliyor .. Simdiye Kadar Her Rüyam Cikmistir Önceden Malum Oluyor Bazi Seyler Bana
insallah Bu Rüyaminda Anlamlari Tez Zamanda Bize Ulasir

.

Selam Kizlar ..

Umarim Herkezin Keyfi Ne$esi Yerindedir ..

Saat 13.00'de Spora Gidecegim , Kendimi Biraz Yorup Kafa Dagitmam Lazim ,
Spordan Sonra Yemegimi Yiyip Yengemlere Gidecegim ..
Morali Cok Bozuk Kizcagizin Ya Nasil Düzeltirim Bilmiyorum :59:
$öyle Güzel Bir Cicek Buketi Yaptirip Azicik Sevindirsem Sizce Nasil Olur ?

Bide Kizlar Ben Rüyalarima Cok Inanirim ..
Dün Mesela Hastaneye Gitmeden Önce Anneme Gördügm Rüyayi Anlatmistim
Büsürü Cig Et Görmüstüm , Annem Aman Suya Yor Rüyani Cig Et Cig Laf Demek Oluyor Dedi
Ve Gercektende Hic Hos Seyler Duymadik Dün ..

Bugünde Yengemin Dogum Yaptigini Ve Oglan Dogurdugunu Gördüm ..
Erkek Bebek Sevincli Haber Demek Ya , Bide Yengem Dogurdugu Icin SIKINTIDAN Kurtulcak Anlamina Geliyor .. Simdiye Kadar Her Rüyam Cikmistir Önceden Malum Oluyor Bazi Seyler Bana
insallah Bu Rüyaminda Anlamlari Tez Zamanda Bize Ulasir

.

Burcum rüyalara inanmam ama hayır olsun diyelim inşallah gördüğün gibi hayırlı haberler duyarsınız..
Yengene de çiçek ya da bir hediye alıp gidersen çok mutlu olur..Senin gibi bir kardeşi olduğu için çok şanslı..
Ne zaman belli olacaktı sonuçlar :26:

Burcum rüyalara inanmam ama hayır olsun diyelim inşallah gördüğün gibi hayırlı haberler duyarsınız..
Yengene de çiçek ya da bir hediye alıp gidersen çok mutlu olur..Senin gibi bir kardeşi olduğu için çok şanslı..
Ne zaman belli olacaktı sonuçlar :26:

Ablacimm Daha Göz Doktorundan Randevu Bekliyoruz ,
Güya Bu Sabah Arayip Günü Ve Saati Söylüyeceklerdi Ama Aramamislar ..
Bizde Olmazsa Baska Bir Göz Doktorundan Acil Randevu Almayi Düsünüyoruz ,
Sadece O Doktorun Tavsiyesi Üzerinde Durmayacagiz Yani Sonucta Bi O Yok Burada Göz Doktoru Olarak ..

Bakcez Artik , Bi An Önce Sonuclandirmamiz Lazim Yoksa Ailecek Huzur Bulamayacagiz ..

birkaç gündür yokum kızlar gerçi yokluğumu kimsenin farkettiğini sanmıyorum :50: geçen bahsetmiştim ya doktora gitcem diye gittim antibiyotik verdi hemde 1gr ama banamısın demedi:( dünden beri baya bir kötü oldum şuanda bile çok zor oturuyorum pc başında nefes almakta güçlük çekiyorum öksürünce ciğerlerim çıkıyor sanki iki gündür burun akıntısıda başladı halsizlik sanki üstümden tır geçmiş gibiyim bugün iğneye başlıycam bakalım inşlh bir an önce toparlanırım ooff yaa ben her soğuk aldığımda çok ağır düşüyorum :59:
bütün bunlara rağmen yemeklerime dikkat ettiğim için 400 gr vermişim yani tam 60 kiloyum:)
bakalım cuma günü nasıl olcak :26:

Back
X