kızlar bugün yazdıklarımı herkes yanlışmı anladı yaa ben listedekileri kast etmedim zaten öyle olsa listede olmazlardı ilk bunu yazayım dedim şimdide yediklerimi yazayım canlarımm
sabah:ılıksu 1dilimkepek ekmeği üzerine krem peynir
ara 4tane kayısı
öğlen:4kaşık pilav 1bardak ayran,ikibüyük köfte
ara:yarım muz ve 3tane fındık
akşam:1kepçe çorba,2kaşıkerişte vebol salataa
ara :meyve 3lt su ve 5 ibiryerde çay
canim cok guzel olmus,ben begendim... ama sabah ogununu daha zengin tut,mesela 1 tatli kasigi recel ya da bal yersen canin tatli cekmez gun icinde..vucudunu kandir yeter yerimseniben
kizlar herkese iyi aksamlar.. Bugun hava o kadar guzeldi ki kendimi sokakalra attim. Once arkadasima gittim. Onu da formumuza uye yaptim ve o da yakin zamanada aramiza katilacak. Yediklerimi yazip arka sayfalari okuyacagim.
sabah : sandoloz, sirkeli su,1.5 dilim peksimet, cay, peynir, 3 ad/ k.kayisi
ara: bir avuc (sutsuz) kellogs c.flakes (light), 1 adet badem
oglen: sokaklarda oldugumdan ve kendimi alisverise kaptirdigimdan pek yiyecek vaktim olmadi. Oglumun karni acikinca hamburger yaptirdik ondan 1 isirik aldim, 3 adet patates kizartmasi yedim.
ara: 2 ad.cig kofte marul arasi (sakincasi var mi bilmiyorum)
aksam: 3 adet teflonda az yagla kofte 2 parca et, bol salata, brokoli haslama. Yatarkenden sut icmeyi dusunuyorum. Kizlar dun aksam ki listeme kucuk bir dolma da ilave edin. Yazidan sonra bir tane yedim. su gene icmedim ama simdi icmeyi dusunuyorum. Su icince yollarda wc sorun oluyor kizlar. ve sabah hafif bir spor arkasindan yuruyus eve kadar yurumeyi dusunuyordum ama esim yoldan aldi artik. Yuruyus yarim kaldi ama yine de bayagi yurudum.. Simdi musadenizle yazilari okumaya gidiyorum. gelicem tekrar
canim listen guzel.. cig kofte ve hamburger isirigina gelince..zaten amacimiz,var olandan olculu yemek,hepimiz disari cikiyoruz. surekli yanimizda yiyecek gezdirmenin imkani yok ... sen bir kucuk hamburger de yesen olurdu cunku oglen yemegi icin et ve ekmek hakkin varmis,rahat ol yani.