80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi akşamlar kızlar.bugün sinemada " Çınar Ağacı " nı seyrettim.mükemmel bi film mutlaka gidin seyredin tavsiye ederim.menümü yazayım...

sabah : 3 ü bir yerde çay (biberiye,yeşil çay,mate)

1 dilim tb ekmeği
3 dilim peynir

ara: 1 bardak çilekli süt

öğle : 1 bardak portakal suyu,tavuklu bol yeşillikli salata

3 ü bir yerde çay

akşam : 1 haşlanmış patates,1 haşlanmış yumurta,marul.maydonoz (doğrayıp salata yaptım)

spor yapamadım..
1 lt su
süper menün :nazar: suyu daha fazla içme imkanın yokmu sürekli yanında bir sürahi bulundursan
çınarağacına gitmek istiyorum çok duygusalmış değil mi ?

pilaates lastiğimi bağladım dizime
bacaklarımı açtım kapadım öyle bir geçer zamankiyi seyrederken :8::8::8:
bi yandan aliye küfrettim, diğer yandan meteye sevindim üzüldüm
ama sporumu da yaptım :64::64::64::64::64:

tülay da geldiiii
şimdi bu beni de geçerr çok çalışmam lazım çookkkkk :84::84::84::84:

Kızlar benim eşim action fimlerini sever duygusallardan nefret eder bende tam tersi bi türlü uzlaşıp sinemaya gidemeyiz o yüzden :9:
anlaştığımız filmede mutlak bi engel çıkar gidemeyiz :52:

iyi geceler kızlar
bugünkü menüm
Sabah
zeytin
çavdar ek
form çay

ara
fındık

öğle
zeytinyağlı fasulye

ara
yoğurt

akşam
1 dürüm çiğ köfte

3 lt su
1 saat hafif tempolu yürüyüş

kirazsaplı form çayı
doğus karışık form çayı
5 i biryerde
ne bulursam içtim bakalım bunlarda yeterli gelmezse çiçek tozuna müracat

Kızlar benim eşim action fimlerini sever duygusallardan nefret eder bende tam tersi bi türlü uzlaşıp sinemaya gidemeyiz o yüzden :9:

benimkide aynı bacımm
bilim kurgu hastası, bende sever oldum artık

bi romantiğe gidiyoruz bi bilim kurguya :27::27::27:

istemediği zaman alttan giriyorum üstten çıkıyorum, gönlünü yapıyorum
zafer benim olaayiiii :23::23::23::23::24::24::24:

şimdi wall-e diye bir film vardı belki hatırlarsın biz onu çok severiz hattaa baylırız :69::69::69:
uzun zamandır seyretmiyorduk, onu çıkarmış arşivden
söylenip duruyor, bırak şu garılar gulübünü de film izleyelim diye :52::52::52:
kızdırmadan gidem ben öpüyorummmm :16::16:

arkadaşlarımla gidecem benim eşimde çok dırdır en güzeli kadın kadına ağlamak filmi mahfeder dalga geçer benle onunla duygusal bişey izlememmm
hem çocuğa biri bakmalı :)

Son düzenleme:
benimkide aynı bacımm

şimdi wall-e diye bir film vardı belki hatırlarsın biz onu çok severiz hattaa baylırız :69::69::69:

Senin vahşi cazibene adam napsın dayanamıodur tebi :27: :27:

siz sanırım seviosunuz film izlemyi biz evde hiç cd seyretmeyiz bazı hafta sonları harici :9: kendimi çok a sosyal hissettim yaw bende gidip adamı yağlayıp yarına sinema biletimi aldırsam :9: :9: :9: :9:

arkadaşlarımla gidecem benim eşimde çok dırdır en güzeli kadın kadına ağlamak filmi mahfeder dalga geçer benle onunla duygusal bişey izlememmm
hem çocuğa biri bakmalı :)

süpermiş valla bayıldım bu fikre :9: benim eşimde farksız değil film tarih olur o unutmaz valla :9:

hurişşş onu yazacaktım bende kız 6gün ne demek
için kokmuşturr haa :27::27:

yaa çörek otu denedin mii
sabah herşeyden önce 1 çay kaşığı yutarım ben arada
ılık su içerim az çiğnerim az ama
bir dene bakalım belki şifan ondadır yaa :26::26:
nasıl rahatsız edicidir kimbilir canım sen öle kiloda veremessin

çünkü bağırsaklarında kaldığı sürece emilim gösterir sürekli
bekunis de içebilirsin 6 gün çok fazla :19::19::19:
hala hareket yok bilin mi? :27::53::52:
hep unutuyorum tezgahım üstüne koyayım da sabah içeyim bakalım..bitki çaylarına da ara verdim artık işlemiyorlar...
içim kokmaktan geçti çürüdü çürüdü :60:

Ayyyyyy yarıldım burda huriiiii allah iyiliğini versin senin :52::52: :60::60::60:
Tam huriye kopuyordum ki ilk cümleni gördüm bastım kahkahayı rezil oldum gene :52::52::60::60:
Seviyorum len sizi :69:

:60::60: bi mezun olamadık bee,öff sıktı artık :27:
içim kokmayı geçti artık,çürümeye başladı,nasıl iş ben anlamadım 2 günde bir de olsa çıkıyordum artık oda yok anlamadım ki ben ne ettimde böle oldu acaba...sanırım komili zeytin yağı içicem ama mideme güvenemiyorum acaba 5 tane zeytinin üzerine döksem :27:de zeytinleri yesem işe yarar mı?? kesin tartı da 2 kg oynar bu :1:

2 senemiiii vayy anam vaaayyyyy :52::52:

sevgi gene devlette, özel sektörde resmen ameliyattan kalkar kalkmaz
işe başla diyecekler utanmasalar
türkiye burası bacım, insan hayatıının değeri yok maleseffff :57::57::57:

böyle duyunca insan daha çok üzülüyor... :68::68:

çok doğru izlemcim ben 12 yıldır aynı firmadayım özel sektör doğuma 3 hafta kalana kadar çalıştım.ama oğlum erken geldi devlet paramı kesti iznimi kısıtladı isyeride hiç beni o kadar yıl tanıyor uzatmadı.2 gün uzattı onuda maaşımdan kesti hatta dedim ki nie maaşımdan kesiyorsunuz 2009 iznimi 3 hafta kullanmadım ondan kesin die o başka dedi.tabii iznin üstüne yatacaklar...düşük riski olduğu için hiç izin kullanmadım evde oturup napacağım die.ama izinlerimden ses seda yok:( çok pişmanımm.2010 3 hafta izinde buradan hayatta izin vermez 2 hafta zor kullanıyoruz 1 hafta kışın 1 hafta yazın...bari paramı ver onada yok...imreniyorum yurtdışındaki şartlara...yarın izin kullanabilmek için 21.30 a kadar çalıştım.oğlumun muanesi ve aşı için tüm gün izin kullanmak istedim güya...

[ı]günaydın güzel yurdumun güzel insanlarııı
günaydın güzel yurdumun özel insanlarııı
herkezeeeeee bol neşeli,kalorisi az,mutlu bir gün diliyorummmmmmmmmmmmmmm.....
[/ı]:16::16::16:

[ı]kendime tokat atmam işe yaramışş bak ne güzel dilek diliyommmm[/ı]:60::60:

günaydın kıslarrrrr
bugün tartıldım ve 65.5 im kaç kilo verdimm şuan 300 gr görünüyor ama2 günlük detoksta en az 1 kilo gider ben tam adet döneminde yaptıgım için ne t sonucu göremedimm

ancak adet bitiminde nlarım snaırım

gülçincim canım önümüzdeki hafta 2 hastaneyle daha görüşücem daha erken tarihe alabilirsek hiç beklemeyi düşünmüyorum biran önce olsun bitsin hayırlısı bakalım..

ayyyyyyyyyyyyy senacım çok çoooooooooooookkkkkkkkkk ama çokkkkkkkkk geçmiş olsun canımmmm....bu arada şu kolonoskopiii olayına gelince...benim kaynanam kolon kanseri yaklaşık 3 senedir onunla uğraşıyoruzzz...allah bu şeyi kimseye yaşatmasın.....inşallah bişey çıkmaz....

tüloşummmm yarın bomba gibi geliyommmm bekle benüüüü bacummmmmm.....

hadii ya topiğimizzz şenlensinnnn azcıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

eski günleri özledümmmmmmmm...
:36::36:

Canım çok teşekkür ederim inşallah bişey çıkmaz ama imtihan dünyasındayız Rabbimden gelene boynumuz kıldan ince hayırlısı bakalım..

önceden yapacakları tetkiklere göre kolonoskopi yapmayabilirlermi belki bişi yoktur.Boşver kiloyu sen yeterki iyi ol

damlacım tetkikler anestesi için canım izin çıkmazsa anestesi olmadan girmem gerekecek ki buna asla müsade etmem çünkü çok zor ve acılı bir tahlil..

benimkide aynı bacımm

İzlem wall-e'ye biz de hayranız :69::69:
Eşim de ben de film deyince ilk animasyonlara bakarız hep..Bir film izleyemeyi kafaya koyduysak genelde animasyon olur.Ejderhanı nasıl eğitirsin'i izleyin bak o da harika :69:
Ama o da sevmez duygusal filmleri.Çok yapay geliyor der.Onun dışında genel de hep uyuşur film zevkimiz.Ben ondan çok bilim kurgu hastasıyım. Fringe'i kaç kere izletmeye çalıştım da olmadı,sevemedi.Bilim kurguya lostla tövbe etti tabi garibim :9:
Benim de en sevdiğim film kelebek etkisidir :61: Sinema ayrı bir zevk ya..Onca film indiriyoruz hiç izleyemiyoruz en çok buna üzülmüşümdür hep.
Bu allahın dağına 2 sene önce arog gelmişti ona gidebilmiştik en son :59:
Ama bizim arkadaş gelsin askerden aralarda kaçıracağım bursaya,özledim sinemayı ya :66:

hala hareket yok bilin mi? :27::53::52:
hep unutuyorum tezgahım üstüne koyayım da sabah içeyim bakalım..bitki çaylarına da ara verdim artık işlemiyorlar...
içim kokmaktan geçti çürüdü çürüdü :60:

:60::60: bi mezun olamadık bee,öff sıktı artık :27:
içim kokmayı geçti artık,çürümeye başladı,nasıl iş ben anlamadım 2 günde bir de olsa çıkıyordum artık oda yok anlamadım ki ben ne ettimde böle oldu acaba...sanırım komili zeytin yağı içicem ama mideme güvenemiyorum acaba 5 tane zeytinin üzerine döksem :27:de zeytinleri yesem işe yarar mı?? kesin tartı da 2 kg oynar bu :1:

Yok sen şişeyi kafaya diksen bana mısın demez bu :27:
Hurim şaka bir yana git bir doktora bak cidden 6 gün dü 8 gün oldu imkanı var mı yahu,biz 2 gün çıkamayınca sancılardan ölüyoruz.Ya da kayısıdır çiçek tozudur yüklen:27:
Bence 2 kilodan fazla olacak huri doğum yapmış gibi olacaksın :60::60:

merhabalar bende tamı tamına 89 kiloyum bende sizlerleyim yaza kadar verelim bu kiloları sevgili dostlar

Merhaba,aramıza hoşgeldin :71:

[ı]günaydın güzel yurdumun güzel insanlarııı
günaydın güzel yurdumun özel insanlarııı
herkezeeeeee bol neşeli,kalorisi az,mutlu bir gün diliyorummmmmmmmmmmmmmm.....
[/ı]:16::16::16:

[ı]kendime tokat atmam işe yaramışş bak ne güzel dilek diliyommmm[/ı]:60::60:

Günaydın :61:

günaydın kıslarrrrr
bugün tartıldım ve 65.5 im kaç kilo verdimm şuan 300 gr görünüyor ama2 günlük detoksta en az 1 kilo gider ben tam adet döneminde yaptıgım için ne t sonucu göremedimm

Günaydın banuşş.Adetten sonra alırsın asıl sonucu.Ayrıca adet zamanı detoks yapabildiğin için ayrı bir helal olsun sana..Ben bu sabah kaç çıktım bir bilsen.Söylemiyciiim cumaya kalsın :62::62::64::64:

Günaydınnnnnnnnnnn :66::66::66::66:

Günaydın eda :66::66:

Son düzenleme:
günaydın kıslarrrrr

üzülme banuşşşş gider nasılsa dediğin gibi adet dönemindesin diye belki...
bende az önce tartıldım bakalım ne kadar girmişşşşşş bizeeee....

55.6 çıktımmm...umarımmm haftaya kadar bütün artılarımı götürürümmmm...yine beklediğimden az çıktımmm....daha fazla bekliyordummm..çünkü çokkkkkkkkkkk azıttımmmçoooooooooooooooookkkkkkkkkkkkk

günaydın kızlar
aç acına kayısılı form çayına yüklendim
açtım kanal 7 diyet konu izlemenizi tavsiye ederim arkadaşlar

Back
X