Vallahi eda harikaydı
50 mekik,400 bacak açma,100 de kol çalıştım..Sporla başka oluyor ya
Artık her gün gideceğim inşallah![]()
offf yaaa kıskanıyorum ama allahım şu spor azmini bana da ver yarabbim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vallahi eda harikaydı
50 mekik,400 bacak açma,100 de kol çalıştım..Sporla başka oluyor ya
Artık her gün gideceğim inşallah![]()
offf yaaa kıskanıyorum ama allahım şu spor azmini bana da ver yarabbim![]()
Edacım hayallerimiz için her şey
Bir de ben dikkat ediyorum genelde sen 1300 kalori alıyorsun. Ben en fazla 1200 alınması lazım diye biliyorum ama :26:
canım benimde bu konuda kafam karışıyor grubumuzun dışında 8. takım cuma yarışındayım ordaki kaptanımda kalorimi az buluyor eskiden en fazla 1200 alıyordum şimdi biraz onları dinliyorum. ama banada çok geliyor geçen sene diyetisyene gitmiştim o da 1600 kalorilik bir diyet listesi vermişti anlıyacağın kaç kalori almam gerekiyor kesin fikrim yok![]()
hahah evdekileri uyuttum da size kaçtımİyi geceler ortim![]()
Bugünkü Menüm
Sabah
2 tane kuru kayısı
Ara
1 portakal + 1 greyfurt suyu , 20 gr kuru üzüm
Öğle
1 dilim uno tam buğday , 4 dilim salam , 30 gr labne
Ara
2 haşlanmış yumurta , 1 domates , 40 gr beyaz peynir , 1 salatalık , 1 bardak kefir
Akşam
2 kabak 1 havuçtan kavurma , 30 gr yoğurt
3 litre su
Toplam : 964 kalori (Ay tamamlayamıyorum ne yapayım uğraşmayacağım artık)
Spor : 2 saat yürüyüş + park aletlerinde çalışma.
CANIM,üzülme yapacak bişiy yok ki üni mezunları sanki çalışıyormu,bende üni mezunuyum ama evlenmeden önce özellerde çalıştım burda da bir firmada mutfak projeleri çizdim...egeye hamile kalınca işten ayrıldım..burdki işim iyiydi her bakımdan..adam da uzun süre geri dön dedi bu ara sesi çıkmıyor işler yolunda demekkii ama oranın herşeyiydim ben gerçekten..neyse kızkardeşimde ingilizce öğretmeni 4 yıldır kpssyi kazansa da ataması yok edemedi gitti özelkolejde iş buldu..torpille yani oda..işte ekmek aslanın ağzında canım sonraki yazılarınıda okudum onlara da itafen yazdım bunları..ama bilgisayar tükanı iyi fikir bu kadar yormaz..servis desteğide verirseniz ne bilim bu işin içindesiniz işte inşallahhh hayaliniz gerçek olur canım..hayırlısı olsun...eşini de anlıyorum onun işi daha zor erkek bu sorumluluğu daha farklı algılar..hayılrısı dediğim gibi..Merhaba kızlar..
Buraya moralim bozukken yazmayı sevmiyorum artık çünkü burası motivasyon yeri,destek yeri..Ne hakkım var kimsenin moralini bozmaya değil mi
Ama yok işte bunları konuşabileceğim kimsem yok..Maddi problemler, bu kafe, çiğnedikçe çiğniyor bizi gene...Artık bir şeyler yapmak istiyoruz..Hayalerimizi erteleyip duruyoruz hep yarına garantimiz varmış gibi
Her adımın ucu maddiyata dayanıyor..Hayaller gerçekleşmedikçe yaşam savaşı verdiğimiz çember daha da daralıyor her gün biraz daha..Çözüm orada ama yapamıyoruz işte..
Madem okumadık,bir meslek sahibi olmadık bedeli de böyle olacak tabi diyorum kendi kendime ama biz bu kadar çalışmayı severken bu muydu hakettiğimiz işte onu bilmiyorum.
Aslında ben bir yerde sineye çekiyorum, güçlü olmaya çalışıyorum ama eşimin karşımda günden güne umutlarını yitiren mutsuz bir adama dönüşmesine katlanamıyorum...İşte bu nokta da kırılıyor kolum kanadım.
Amaaan moral bozukken yazmayı sevmiyorum dedim gene yazdım ikiyüzlülük oldu biraz :78:
uuuuuuuuuu sen anlatırken ben yoruldum banuuuu sen yatana kadar spor yapıyon desene koştur koştur insn bitiyor yaaa akşam oldumu pilim bitiyor ne kocayı görüyorum ne başka bişiyi..:90:tülayyy meyveleri gözünee kestirmişş kaçan kurtulsunnnnnn
ay ayy kadın olmak anne olmak ne zor valla bu ara çok dert yakınıyorum belki ama
tezgahın üstü karışmış onları düzeltiyim,mercimek ıslatıyım sabaha yemegini yapayım,yaptıgım koppostuya şeker katıp süzüyüm ki sabah hazır olsun
bulaşıkları makinaya atıyım bi foorm çay yapıppp geleyimmm![]()
sanada datluşş:))hepinize iyigecelerr tatlı tatlı rüyalarrrrrr
![]()
iyi geceler benim herif yat borusunu çaldı :79:
günaydın güzel topiqimizin güzel çıtırlarıııgününüz aydın neşeniz bol kaloriniz az olsunnn
çok mutluyum bu sabah tartılmayı aklımdan bile geçirmedim içimde farklı bir sevinç var her sabah qram qram kaç oldum diye meraktan çatlayan tartılmadan duramayan ben artık sabredip tartılmıyorum ve bunu yapabildiqim için çok mutluyum yarında perşembe cumaya 1 gün kalıyor asla tartılmam bana çok başka bir süpriz olacak ilk defa cuma günü için içimdeki heyecan çok başka arkadaşlarr :119:
zeynep
resimlerini gördüm,sen balık etli kıvamına girmişsin canım,ben balık etli hatunları severim...erkek olsam çok fena olucakmış![]()
Rica ederim kuzum
Amanda senin fiziğin ne güzelmiş yavrum
Kalçalarınla belin göbeğin harika duruyor benim gibi geniş değil kalçaların bu çok güzel.Bak ben senden daha geniş duruyorum 80 olduğum halde. Bence şanslısın fiziğin çok orantılı
zeynepp
maşşallah cnm çok hoş görünüyorsunnnnnn
azminnn zaferi iştee ya kimse demesinolmuyor diye yapınca oluyorr
gelsinler bizim topige baksınlar