• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben geldim amaaa kaçıyorum
bende sabah kalkıp spora gitmek istiyorummm millet yüüryor nasıl hevesleniyorum ama sıpacıklardan fırsat yok geçen yıl hep gittimm bu yılda başlasam fevkhaladenin fevkinde olcak:9::9::9:(yazamadım bile yaa karı nasıl sölüyor bu lafları ki?)

derya beni göremedennn gidersen zatenn bozşuruzzz:4::4::4::4::4:
ankaradannnn katıan çok aramıza sanıırm bu ardaa

ben ,sevgi,filiz,nisann başka kim var? yokmu artırann

neyse ben kaçarr midme boş ,açım ama mutluyummm
sabah bi tartılayım ben:6::6::6:

Edacım hayallerimiz için her şey :59:
Bir de ben dikkat ediyorum genelde sen 1300 kalori alıyorsun. Ben en fazla 1200 alınması lazım diye biliyorum ama :26:

canım benimde bu konuda kafam karışıyor grubumuzun dışında 8. takım cuma yarışındayım ordaki kaptanımda kalorimi az buluyor eskiden en fazla 1200 alıyordum şimdi biraz onları dinliyorum. ama banada çok geliyor geçen sene diyetisyene gitmiştim o da 1600 kalorilik bir diyet listesi vermişti anlıyacağın kaç kalori almam gerekiyor kesin fikrim yok :9::9:

canım benimde bu konuda kafam karışıyor grubumuzun dışında 8. takım cuma yarışındayım ordaki kaptanımda kalorimi az buluyor eskiden en fazla 1200 alıyordum şimdi biraz onları dinliyorum. ama banada çok geliyor geçen sene diyetisyene gitmiştim o da 1600 kalorilik bir diyet listesi vermişti anlıyacağın kaç kalori almam gerekiyor kesin fikrim yok :9::9:

Bunca fikir arasında kafan karışmasında ne yapsın tabi :9:
Ben de bu konuda bir şey diyemem yanlış yönlendirmemek için çünkü bilir kişi değilim ama ben 1200'den fazla alırsam veremem gibi geliyor.Çünkü normalde kiloma göre almam gereken miktar 1400..E vermek için daha az almam gerekecek mecbur.Oradan hareketle 1200'de sabitlemiştim bende..

İyi geceler ortim :1::1:
hahah evdekileri uyuttum da size kaçtım :27::27::27: topikte bune kalabalık yahu gece daha bi cümbüş
Bugünkü Menüm

Sabah

2 tane kuru kayısı

Ara

1 portakal + 1 greyfurt suyu , 20 gr kuru üzüm

Öğle

1 dilim uno tam buğday , 4 dilim salam , 30 gr labne

Ara

2 haşlanmış yumurta , 1 domates , 40 gr beyaz peynir , 1 salatalık , 1 bardak kefir

Akşam

2 kabak 1 havuçtan kavurma , 30 gr yoğurt

3 litre su

Toplam : 964 kalori (Ay tamamlayamıyorum ne yapayım uğraşmayacağım artık :68: )

Spor : 2 saat yürüyüş + park aletlerinde çalışma.

menünü çok beğendim hazır çorbalardan boşuna kalori alıyordun kayısı süper bende geçmeliyim kayısıya yalnız 2 yumurtayı iyi yedin ben haşlanmış zor yiyorum oda sarısını

Merhaba kızlar..
Buraya moralim bozukken yazmayı sevmiyorum artık çünkü burası motivasyon yeri,destek yeri..Ne hakkım var kimsenin moralini bozmaya değil mi :31:
Ama yok işte bunları konuşabileceğim kimsem yok..Maddi problemler, bu kafe, çiğnedikçe çiğniyor bizi gene...Artık bir şeyler yapmak istiyoruz..Hayalerimizi erteleyip duruyoruz hep yarına garantimiz varmış gibi :59:
Her adımın ucu maddiyata dayanıyor..Hayaller gerçekleşmedikçe yaşam savaşı verdiğimiz çember daha da daralıyor her gün biraz daha..Çözüm orada ama yapamıyoruz işte..
Madem okumadık,bir meslek sahibi olmadık bedeli de böyle olacak tabi diyorum kendi kendime ama biz bu kadar çalışmayı severken bu muydu hakettiğimiz işte onu bilmiyorum.

Aslında ben bir yerde sineye çekiyorum, güçlü olmaya çalışıyorum ama eşimin karşımda günden güne umutlarını yitiren mutsuz bir adama dönüşmesine katlanamıyorum...İşte bu nokta da kırılıyor kolum kanadım.

Amaaan moral bozukken yazmayı sevmiyorum dedim gene yazdım ikiyüzlülük oldu biraz :78:
CANIM,üzülme yapacak bişiy yok ki üni mezunları sanki çalışıyormu,bende üni mezunuyum ama evlenmeden önce özellerde çalıştım burda da bir firmada mutfak projeleri çizdim...egeye hamile kalınca işten ayrıldım..burdki işim iyiydi her bakımdan..adam da uzun süre geri dön dedi bu ara sesi çıkmıyor işler yolunda demekkii ama oranın herşeyiydim ben gerçekten..neyse kızkardeşimde ingilizce öğretmeni 4 yıldır kpssyi kazansa da ataması yok edemedi gitti özelkolejde iş buldu..torpille yani oda..işte ekmek aslanın ağzında canım sonraki yazılarınıda okudum onlara da itafen yazdım bunları..ama bilgisayar tükanı iyi fikir bu kadar yormaz..servis desteğide verirseniz ne bilim bu işin içindesiniz işte inşallahhh hayaliniz gerçek olur canım..hayırlısı olsun...eşini de anlıyorum onun işi daha zor erkek bu sorumluluğu daha farklı algılar..hayılrısı dediğim gibi..:16:
:90:tülayyy meyveleri gözünee kestirmişş kaçan kurtulsunnnnnn:9::9::9::9::9:

ay ayy kadın olmak anne olmak ne zor valla bu ara çok dert yakınıyorum belki ama
tezgahın üstü karışmış onları düzeltiyim,mercimek ıslatıyım sabaha yemegini yapayım,yaptıgım koppostuya şeker katıp süzüyüm ki sabah hazır olsun
bulaşıkları makinaya atıyım bi foorm çay yapıppp geleyimmm:30::30::30::30:
uuuuuuuuuu sen anlatırken ben yoruldum banuuuu sen yatana kadar spor yapıyon desene koştur koştur insn bitiyor yaaa akşam oldumu pilim bitiyor ne kocayı görüyorum ne başka bişiyi..:19:
:16::16::16::16::16::16::16: hepinize iyigecelerr tatlı tatlı rüyalarrrrrr :16::16::16::16::16:
sanada datluşş:))
iyi geceler benim herif yat borusunu çaldı :79:

hehheehee bizdede yat borusunu herif çalar ,o na karışmam ben isterse sabaha kadar oturur ama o beni durdurmaz haydi ilkay yatağa ,geliyonmu ilkay ,gel i,lkay,gidelimmi ilkay..saç baş yolan smiley:60:

zeynep

resimlerini gördüm,sen balık etli kıvamına girmişsin canım,ben balık etli hatunları severim...erkek olsam çok fena olucakmış:27:

günaydın güzel topiqimizin güzel çıtırlarııı :16::16: gününüz aydın neşeniz bol kaloriniz az olsunnn :16::16::16:
çok mutluyum bu sabah tartılmayı aklımdan bile geçirmedim içimde farklı bir sevinç var her sabah qram qram kaç oldum diye meraktan çatlayan tartılmadan duramayan ben artık sabredip tartılmıyorum ve bunu yapabildiqim için çok mutluyum yarında perşembe cumaya 1 gün kalıyor asla tartılmam bana çok başka bir süpriz olacak ilk defa cuma günü için içimdeki heyecan çok başka arkadaşlarr :119:

günaydın güzel topiqimizin güzel çıtırlarııı :16::16: gününüz aydın neşeniz bol kaloriniz az olsunnn :16::16::16:
çok mutluyum bu sabah tartılmayı aklımdan bile geçirmedim içimde farklı bir sevinç var her sabah qram qram kaç oldum diye meraktan çatlayan tartılmadan duramayan ben artık sabredip tartılmıyorum ve bunu yapabildiqim için çok mutluyum yarında perşembe cumaya 1 gün kalıyor asla tartılmam bana çok başka bir süpriz olacak ilk defa cuma günü için içimdeki heyecan çok başka arkadaşlarr :119:

günaydıınn..en iyisini yapıyorsun tatlım..bi de ben yapabilsem..
alışkanlık oldu hersabah tartılmak..moralimi bozuyor aslında...bi eksik çıkıyorum..seviniyorum ertesi gün bakıyorum artmış..
deryacım benim adım feyza daha önce de söylemiştim ama görmemişsin..
canım moralini bozma..birbirinize destek olun...Allah en kısa zamanda hayallerini gerçekleştirir inşallah...

günaydın kıslarrr nasılsınızzz

kahvaltımı yaptım bende bi bakim dedim kimler var:kkk:

3 sosis
yarım domates
yarım salatalık
peynir

bakalım bugünkü menüm nasıl olacak:18:

günaydın kızlar nasılsınız benim menüm sabah
sirkeli ılık su
2 yumurta
bol yeşillik
küçük parça peynir
2 dilim ekmek

umarım camaya herkes için kalorilerin gittiği bir gün olur

Rica ederim kuzum :70:
Amanda senin fiziğin ne güzelmiş yavrum :23::23:
Kalçalarınla belin göbeğin harika duruyor benim gibi geniş değil kalçaların bu çok güzel.Bak ben senden daha geniş duruyorum 80 olduğum halde. Bence şanslısın fiziğin çok orantılı :34:

tşk ederim sanırım bide yapıyla alakalı kalça falan ben fizigimi hiç begenmezdim artık begenmeye başladım :16:

Back
X