Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar iyi gecelerrrr ayşe zum![]()
kızlar iyi gecelerrrr ayşe zum![]()
canım 25 yaşındayım 2 tane çocugum var. biri erkek(8 yaşına girdi), digeri kız (5 yaşına girdi)
evet canım çalışmıyorum. kendi iş yerimiz var ara sıra orda takılıyorum o kadarr.... ayıptır söylemesi bizim hem lahmacun kebap pide salonumuz var, hem kokoreç dükkanımız, hemde ocak başımız var yani benim için cokkkk daha zorr bu diyet işi emin oll.ama olsunn bu kadar yolu aşmışım asla pes etmemm
daha cokkk yolum var ama olsun yola girmeden yürümeye baslamadan oldugun yerde durarak o yol biter mi? adım adım ilerliceksin ki bi bakmışsın bigün yolu bitirmişsinn.........
öyle işte ortimmm bakma aslında cok zorluklar yasıyorum ara sıra bayagı zaman oldu kokoreç yemeyeli(ekmek arasıı)tövbe bismillah anamm bi tarafımm şişicek gece gece...
geçen akşam benimkine dedim bi halka kokoreç kes koy ızgaraya iyice pişsin böl ikiye ver iki parça attım agzımaa kedi gibi yalanıyorumm bi görr![]()
ya bu arada cok özür dileyerek soruyorum herkes abla diyo ben selmacım diyorumm
sakın terbiyesizlik olarak algılamayınablada diyebilirim siz nasıl uygun görüp rahat edersenizz???
![]()
canım allah bağışlasın ikisinide benden küçükmüşsün sen ben 82 doğumluyum böle sölemesi daha çok hoşuma gidiyor29 dedimmi 30 psikolojisi canımı sıkıyor neyse benimde 25 aylık bir cadım var eşimde öğretmen o beden eğitimci yani kel başa şimşir tarak olayı...
benimde ingilizce belki biliyorsundur...
evet senin iş hakkaten zor ya iş yerinde olduğun zamanlar dayanmak zor oluyordur.. neyse bu akşam çok yemek konuştuk bak kokoreç kebab döner açız bellliiii ama yolun sonu güzel inşallah bak izleme nasıl kendine güveniyor ben bile şaşıyorum şu 98 -100 kilo halimle nasıl dayanmışım die o ağırlıktan ayaklarım nasıl ağrıyordu anlatamam doktora gittim daha muayene tahlil hiç bişi yapmadan sadece ve sadece zayıfla demişti geçen yıl... şimdi kendimi bu kilo da bile nasıl hafiflemiş hissediyorum giydiklerimi biraz olsun yakıştırmaya başladım geçen yıla kıyasla tabiki ama pes etmeden geç de olsa hedefime ulaşacağım inşallah...
canım bide şöyle aksi bi durum var iş yerimiz evimin karşısında 30 saniye bile sürmüyo yani evden dükkana geçmek.. o yüzden 7/24 zaten dükkandayımm. akşama kadar oturuyoruz öyle yiyip içip geliyoruz eve cocuklarla.![]()
valla yapıyım dedimm ama olmadı meyvesiz ve domatessiz duramadımmcanım walla işin bence ikikrere zor ama sen çok rahat karbon dieti yaparsın benden sölemesi
evde nie yapcan yemek ben olsam hiç yapmazdım galiba...
canım o zaman patlıcan kebabı alayım baya oldu yemeyeli ....
canım ii geceler dediğin doğru herkes yarın okicak göz hakkı olcak walla... neyse güler geçerler umarımm... bende msn de bi arkadaşa denk geldi kk yı tavsiye ediom gel zayıfla die......