80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

elay iyi yapmışsın kreş olayını
ee senin kız büyümüş artık 5 yaş, tam zamanı
hayırlı olsun...

sağolasın canımın içi demi ama tam zamanı,Allah sanada göstersin ,pek heyecanlı bişi .dün öğretmen ilk veli toplantımız cumaya diyince heyecan bastı.ben anne oldum ve kızım okula bile başlıyor :emir_bebek::nazar:

kızlar bir haftada 88 kilodan 90a çıkmışım yaa. insülin direnci mi gelişti metabolizmam mı yavaşladı anlamıyorum sürekli kilo alıyorum emzirmeme rağmen. bebişle uğraşmaktnan doğru düzgün yemek yiyemiyorum. arada kurabiye ve ya tatlı yiyorum. evde tatlı bişey bulamassam tozşeker yemek geliyor içimden tatlı bişey yemeden duramıyorum. çok zor durumdayım bebekle sporda olmuyor nevde canım sıkıldıkça yemek istiyorum neyapacağım ben emzirenler için diyetlistesi olan var mı :5::5::5::5:

benimmm ki günlük diyette güme gitti y Yni yiyemiyorum tvuk yemedim öglen
et çekkilmiyor sıcaktaa bi tek salata yedim sonrada 2 büskivii
yazın diyet hiç çekilmiyor yaaa geçen yaz 75 kilo idimmm
veee devam edebiliyordum diyeteee
bakalım yarın tartı ne diyce keisn artı çıkarımm ,birde çoruma gidicemmm ,allahhh tatilee 58 olayım derken 68 olcammm

izlemmm
resimleirn nerde cnm facede mi blogdamı
giemiyoru hiç bi yere bu ara
birde ses tonumd aniye şaşırıdn kuuuuu
nilgünün ses tonu benced ebıcır bıcırdır bende öle tahmin eidyorum
birdee deryanın ses tonunu merak eidyorm:)

bu arada renk ve smiley kullanamyıyorum ya donuk donuk oluyor yazılarımm

izlemmm hatun geldim zurnanın zırt dedigi yere 2 haftaya kadar bikini alıcma
snein lin kolun dalın vardır nasıl bişiy alayım
etekli istiyorum çünkü bennim iç bacaklarım varrr kötü durur diye düşünüyorummm
varmı bana gidecke modellerrrrrrr

döktürrrr bakammm

arkadaşlar bende bu gruba katılmak istiyorum.en son 82 kiloydum ağlayarak tartıdan indiğimi hatırlıyorum.boyum 1.59. hiç bu kadar kilolu olmamıştım.küçüklüğümden beri hep kilo sorunum oldu.hayatımda üç büyük rejim yaptım.ilk rejimde 68kilodan 52ye düştüm.bir kaç yıl sonraki rejimimde 73den 59a düştüm.2 yıl önceki rejimde ise 75ten 62ye düştüm.o hallerim bile kilolu gelirken şimdi bu halime inanamıyorum.beni görenler şaşırıyor ne hale gelmişsin diyorlar.aşırı derecede kalça ve basen sorunum var.şimdi buna göbekte eklendi.hamile gibiyim resmen.yüzüm gözümde şişti.eski güzelliğimi geri istiyorum:43:

akupunktur yaptırdım,diyetisyene gittim ama devamını getiremedim.yemek yapmayı farklı lezzetler denemeyi ve yemeyi çok seviyorum.üzüldüğüm anda mutfağa koşarım.ailevi nedenlerden sıkıntılı bir dönem geçirdim.bir kaç rejim denemem oldu ama süreklilik sağlayamıyorum.başlasam devamı gelir eminim ama olmuyor.o kadar üzgünüm ki giyimine kuşamına önem veren bir insanım ve kilo aldığım için hayal ettiğim görüntüye sahip değilim.

yürüyüş bandı pilates topu gibi spor aletlerim var ama o kadar fazla kilom varki negatif bir ruh haline sahibim.kafadan 25 kilo vermem lazım.onu gectim 60ı görsem daha ne isterim.şimdi ramazan geldi.nasıl yaparım bilemiyorum ama tek istediğim eski güzel günlerime geri dönmek umarım buradaki bir çok kişi gibi irademe hakim olup istediğim görüntüye kavuşurum.

arkadaşlar bende bu gruba katılmak istiyorum.en son 82 kiloydum ağlayarak tartıdan indiğimi hatırlıyorum.boyum 1.59. hiç bu kadar kilolu olmamıştım.küçüklüğümden beri hep kilo sorunum oldu.hayatımda üç büyük rejim yaptım.ilk rejimde 68kilodan 52ye düştüm.bir kaç yıl sonraki rejimimde 73den 59a düştüm.2 yıl önceki rejimde ise 75ten 62ye düştüm.o hallerim bile kilolu gelirken şimdi bu halime inanamıyorum.beni görenler şaşırıyor ne hale gelmişsin diyorlar.aşırı derecede kalça ve basen sorunum var.şimdi buna göbekte eklendi.hamile gibiyim resmen.yüzüm gözümde şişti.eski güzelliğimi geri istiyorum:43:

akupunktur yaptırdım,diyetisyene gittim ama devamını getiremedim.yemek yapmayı farklı lezzetler denemeyi ve yemeyi çok seviyorum.üzüldüğüm anda mutfağa koşarım.ailevi nedenlerden sıkıntılı bir dönem geçirdim.bir kaç rejim denemem oldu ama süreklilik sağlayamıyorum.başlasam devamı gelir eminim ama olmuyor.o kadar üzgünüm ki giyimine kuşamına önem veren bir insanım ve kilo aldığım için hayal ettiğim görüntüye sahip değilim.

yürüyüş bandı pilates topu gibi spor aletlerim var ama o kadar fazla kilom varki negatif bir ruh haline sahibim.kafadan 25 kilo vermem lazım.onu gectim 60ı görsem daha ne isterim.şimdi ramazan geldi.nasıl yaparım bilemiyorum ama tek istediğim eski güzel günlerime geri dönmek umarım buradaki bir çok kişi gibi irademe hakim olup istediğim görüntüye kavuşurum.

canım merhaba ben Gülay,yazını okuyunca ilk önce üzüldüm sonra dedim bu kız 3 defa vermiş başarmış şimdi niçin vermesinki,ama bence 3 defa ciddi kilolar verdiğin ve kısa sürede aldığın için demekki pekte sağlıklı değilmiş yapılanlar,
bana kalırsa acilen bir uzmana git önce tahlillerini yapsın
sonra bir diyetisyene git sana uyacak özel bir liste versin
sonrada kesinlikle hayatına sporu ekle...
Bende senin gibi sıkılınca yiyenlerdendim,o yüzden bir de bu topikten ayrılma inan çok faydasını greceksin.bence senin tek eksin boyunun kısa olması ,ama bu kilo vermene engel değil aksine daha da azmetmene bir neden.. haydi kalk şimdi toparlan ve bir an önce uygulamaya başla...HEE BIDE SENI UZENLER,CANINI SIKANLAR KILO ALINCA SENLE BIR ACI CEKIYORLARMI...?? HAYIR O YUZDEN KENDIN ICIN BISEYLER YAPMAYA BASLAAAA

:13::13:

izlemmm hatun geldim zurnanın zırt dedigi yere 2 haftaya kadar bikini alıcma
snein lin kolun dalın vardır nasıl bişiy alayım
etekli istiyorum çünkü bennim iç bacaklarım varrr kötü durur diye düşünüyorummm
varmı bana gidecke modellerrrrrrr

döktürrrr bakammm

ayyy ne eteklisi kuuu :52::52::52::52:
sakın etekli filan alma, 5 yıldızlı otele gideceksin kızım
üçgen modeller güzel duruyor ama, güneşlenirken zor oluyor
straplez modelleri tercih et
gerektiğinde ipini göğüs arana sokarsın, ip izi kalmaz çok pratik oluyor canım
üzerine hoş bir pareyo al, incecik tül desenli şallar var boyuna bağlayınca elbise gibi oluyor
çok hoş duruyor, benim üzerimde görmüşsündür siyah ince önü açık bir model de olabilir
bikini mayo üstüne geçiriveriyosun, şortla filan uğraşmassın hiç
bi tane hasır çanta al kendine, havuza denize giderken süper olur
hem tatil dönüşü de kullanırsın çok hoş duruyor

bikaç model bulayım sana dur

dediğim şal elbise de içinde mavii

bi tane hoş geniş XL şapka al kendine şık şıkırdım ol bakim
kontrol edicem :))

$Desktop1.webp $cesit-cesit-bikiniler20.webp $a_assortie_250_200.webp $images.webp $IMG_2323.webp $IMG_2366.webp $natural2.webp

benimmm ki günlük diyette güme gitti y Yni yiyemiyorum tvuk yemedim öglen
et çekkilmiyor sıcaktaa bi tek salata yedim sonrada 2 büskivii
yazın diyet hiç çekilmiyor yaaa geçen yaz 75 kilo idimmm
veee devam edebiliyordum diyeteee
bakalım yarın tartı ne diyce keisn artı çıkarımm ,birde çoruma gidicemmm ,allahhh tatilee 58 olayım derken 68 olcammm

izlemmm
resimleirn nerde cnm facede mi blogdamı
giemiyoru hiç bi yere bu ara
birde ses tonumd aniye şaşırıdn kuuuuu
nilgünün ses tonu benced ebıcır bıcırdır bende öle tahmin eidyorum
birdee deryanın ses tonunu merak eidyorm:)

bu arada renk ve smiley kullanamyıyorum ya donuk donuk oluyor yazılarımm

blogda canım
faceye çok resim eklemiyorum artık...

ayyy ne eteklisi kuuu :52::52::52::52:
sakın etekli filan alma, 5 yıldızlı otele gideceksin kızım
üçgen modeller güzel duruyor ama, güneşlenirken zor oluyor
straplez modelleri tercih et
gerektiğinde ipini göğüs arana sokarsın, ip izi kalmaz çok pratik oluyor canım
üzerine hoş bir pareyo al, incecik tül desenli şallar var boyuna bağlayınca elbise gibi oluyor
çok hoş duruyor, benim üzerimde görmüşsündür siyah ince önü açık bir model de olabilir
bikini mayo üstüne geçiriveriyosun, şortla filan uğraşmassın hiç
bi tane hasır çanta al kendine, havuza denize giderken süper olur
hem tatil dönüşü de kullanırsın çok hoş duruyor

bikaç model bulayım sana dur

dediğim şal elbise de içinde mavii

bi tane hoş geniş XL şapka al kendine şık şıkırdım ol bakim
kontrol edicem :))

Eki Görüntüle 231667 Eki Görüntüle 231668 Eki Görüntüle 231669 Eki Görüntüle 231670 Eki Görüntüle 231671 Eki Görüntüle 231672 Eki Görüntüle 231673

izlemmm bende etekli giymek istemiyorum am aiç bacaklarım hala birbine sürtüyor benim
onc akiloya ragmen ve sarkıkk ozman akadar n kadar toplanır platesle bilemiyorum
yoksa bende çok seviyorum normall bikinilerii

elbisede şıkmışşş yaa harbiden nirdne bulabilirim lcw de filan varmıdır cnm

izlemmm bende etekli giymek istemiyorum am aiç bacaklarım hala birbine sürtüyor benim
onc akiloya ragmen ve sarkıkk ozman akadar n kadar toplanır platesle bilemiyorum

yaa elbise değil bunlar
bildiğin diktörtgen şal
iki ucunu boynundan bağlayıp elbise yapıyorsun
mesela havuz kenarından odaya çıkmalık
anladın mı, yada ortalarda öyle gezinebilirsin,
havuz başı partilerine filan öyle kayılabilirsin canım

ben kotondan aldım benimkini, çok memnunum, ama böyle şalları da elbise yapıyorum anında :1::1:

$IMG_4577.webp

bloğa eklemiştim bu resmi, yazısı kalmış :9::9::9:
benimki böyle, yanları açık incecik, ıslandığında bile anında kuruyor :61:
bakınırsın işte mağazalara ...

ee benimde var iç bacağım, napalım yaniii
sen takmadıktan sonra millete ne yaa :51::51::51:
boşver, kyo ya filan git dene, hangisi iyi olursa onu al, bu ara bütün markalar indirimde
denemeden alma

bu arada çok hoş mayolar da var, 2-3 onları da dene
sevmiyorum deme, çünkü emin ol fikrin değişecek

acayip toparlıyor insanı

benimki bundan, yaka kısmı biraz daha düz benimkinin, güneşlenirlen içine koyuluyor askıları
dalış filan yaptığımız için, rahat bir model tercih ediyorum ben

Adidas 3 STRIPES - E89879 BAYAN YÜZÜCÜ MAYO 38# GittiGidiyor.com'da #36987846

belki seneye bikini alırım :23::23::23::23::23:

ama süslü taşlı mayolarda var çok şık :12::12::12:

Selam kızlar çok sinir bozucu bir gün ..
Halbuki çok güzel uyanmıştım.
Ama saolsun abim denilcek şahsiyet ve annem saolsun her gün yaptıkları gibi günümün içine ediyorlar...
Kızlar allah aşkına anlatayım benim yerimde olsanız delirir misiniz delirmez misiniz?
Abim denilcek şahsiyet okulu yarıda bırakmış...
Ve babamın iş yeri olduğu halde tembelliğinden bir tarafını kaldıramadığından sürekli evde.
Babam 55 yaşında ve hala çalışıyor düşünün.
O ise evde kadın gibi kahve pişirip fal bakıor sigara çekiyor.
Anam o zaten başlı başına sorun ben hakkımı aradığım için hiç sevmez beni ..
Hiç sevmez..
Ve o şahsiyetinde evinin işine ben bakarım.
Sabah kalktım bir güzel oturdum tv izliyorum.
Tuvalettleri yıkadım.
Oğlu yine hamamcı olmuş gelmiş emir veriyor yıka diye.
Kalktım yıkadım
Kızlar babamı görün artık adam halime üzülüyor.
Neyse kızlar yıkadım ettim gitti tuvaleti tekrar yıkadı.
Ben sinirden oturdum ağladım.
Anne dediğimiz şahsiyette oğlunu tutuyor o yapıcak sen eşşek gibi yıkıyıcaksın iğrenç küfürlerde beraberinde.
Dayanamıyorum kızlar tek çarem okumak ve evlenmek.
İnanın bu eve asla asla girmiyicem.
Düşersede babama tek bakıcam.
Gerçi bu iğrenç mahlukat vatandaşlar yüzsüzlerdir çöreklenirler :84::84::5:

canım yazını okuyunca son derece üzüldüm..herşeyden önce Rabbim yardımcın olsun...aile içinde bu tür şeylerin yaşanması çok acı..heleki anne olayı...bir annenin kızına bu şekilde yaklaşması kabul edilemez..ne olursa olsun mutlaka okulunu tamamla canım..sakınnn kaçış yolu olarak evliliqi düşünme...bu çok yanlış...okulunu bitirip mesleqini eline alıp kendi ayakların üstünde durduktan sonra karşına gerçekten seni anlayan sana deqer veren ve en önemlisi seni mutlu edeceqine inandıqın biri çıktıqında evliliqe kendini hazır hissettiqinde evlenmelisin..Allah korusun bu tür aile içi huzursuzluklar sonucu evliliqi kaçış yolu olarak tercih eden ve sonu hüsran olan çok kişi var..onlardan biri olmanı hiçbirimiz ablaların olarak istemeyiz..yaqmurdan kaçarken doluya tutulma cnm..Rabbim sana doqru olanı gösterip en hayırlısını nasip etsin..

bugünkü menüm:

10:00
2 ç ekmegi
peynir
domates

16:30
1 kare börek
1 kase fellah köftesi

19:00
1 er dilim kavun karpuz.

kızlar ben kaçamak yaptıgımda menulerimi paylaşmazdım. böyle böyle yazmamaya basladım. bu yuzden kendime söz verdim. ne yersem paylaşacagım diye. sacma bi menü. müsafirim vardı. ikindine kadar bişey yemedim sırf yanlarında azda olsa yeme hakkım olsun azda olsa içim rahat etsin diye. ama yine rahat degilim tamda cuma arifesi:26:

sabah::56:
1 dilim börek
2 dilim beyaz ekmek ilk iki sıradakileri yemesem çok güzel bi menü olacakmış
peynir
domates
salatalık
5 yeşil zeytin

öğlen::56:
tavul döner
ayran

akşam::56:
salata
çay

spor 30 dak yürüyüş
su 2 lt
yeşilçay 1 bardak

merhaba ben tülin. çok yakın hikayelerimiz. bende yıllardır kilomla uğraşıyorum. al ver al ver bu beden ne yapsın. ama bu yıl çoooook kararlıyım.4 ayda yaklaşık 14 kilo verdim. ve 2 hafta önce burdaki arkadaşlarımla tanıştım. yanlış yaptıgım diyetlerde yanlış dediler ve haklı çıktılar. umarım sende dilediğin kilona dönersin. ben 93 ile başladım.daha çoook uzun yolum var. hadi hep birlikte zayıflayalım:64:

sevgili nilgün tayin dediğinize göre belkide meslektaştır eşlerimiz:))) bende ailelere kimi zaman yakın kimi zamanda uzak olmak isterim. ama zamanla çok uzak olmasada 2 3 saatlik yolda olması gerektiğine karar verdim. aynı şehir yada yakınları tehlike. bende olsam aynı şehiri istemem. 1 yıl deneyelim sonra tayin isteriz falan hikaye tabiki. mümkünmü istediğinde tayin çıksın. artı ve eksileri iyi düşünün mutlaka. daha öncede yozgatta yaşadıklarınız var tabi. ya tek tek oturulup konusulacakki zor :))şu an huzurlu bir ortamda olmanız benide mutlu etti.hayırlısı olsun hakkınızda.

öğlen işim çıkınca acil senin ve seçilin mesajlarına cvp veremedim.eşim polis canım.seninkide mi polis?yazdığın gibi artıları ve eksileri düşündüm ve akşam söyledim de ona.durumlar karıştı.benim böyle net konuşacağımı zannetmiyorum.yazdım ya eğer giderse ben çocukların düzeni değişmesin diye balıkesirde kalacağım.desteğin için sağol.

ben yaşadım ama kv de değil.göümcelerimde.2 side farklı şehirlerde oturuyo ve evliler.kv me gelirlerdi yazın tatil için.biri 3 aya yakın diğeri 1 ay falan kalırdı.biz evlenicez ertesi gün kınam var eşime diyoki kendi evi için mobilya bakmaya gidelim.gelen giden misafirleri var hemde çok uzaktan gelenler.eşim olmaz demiş.diğer görümcem bizimle balayına gelmeye kalktı düşünebiliyo musunuz balayına.5 yaşında kzı ve kendi.biz orda onları eylicez orda tatile gitmicez yani.neyse bi şekilde ektik.ne zaman gelseler eşim onları alır eve götürür eve bırakır.onların istemekte sınırları yok.biz yeni evliyken bile görümcemin kızının canı sıkılıyo diye bizi ararlardı gezmeye gidelim diye.bazen giderdik bazen bize gelirlerdi.tabi eşim gider arabayla alır gelirdi.eşimin işten çıkıp eve tam geldiği bi nefes alcağı sırada telefon zırt çalardı napıyosun diye:37:kabus ya sinirden ağlardım.aman kırılmasınlar aman üzülmesinler derdik.elimzden geleni yapardık.şimdi eşim uyandı eskisi gibi değil.kendi işlerini kendileri yapsınlar diyosende de aynı durum olmasından korkarım.arar kv gel der o da gider sen mutsuz olursun.ben çok ağladığımı bilirim.ama yinede sen bilirsin.karar tabiki senin.işler yoluna girmişken bide bu sebeplerden aranız bozulmasın yine.ne zor evlilik hayatı sadece eşinle değil tüm ailesiyle evleniyosun sanki:37:

anam ne görümce o ya..yuh yani balayına bile gelmiş.gerçi eşinden yüz bulmuştur.çok çekmişsin kıyamam.allahtan eşin akıllanmış.desteğin için sağol canım.ben de ağlamamak için tedbirimi alıyorum önceden.

Selam kızlar çok sinir bozucu bir gün ..
Halbuki çok güzel uyanmıştım.
Ama saolsun abim denilcek şahsiyet ve annem saolsun her gün yaptıkları gibi günümün içine ediyorlar...
Kızlar allah aşkına anlatayım benim yerimde olsanız delirir misiniz delirmez misiniz?
Abim denilcek şahsiyet okulu yarıda bırakmış...
Ve babamın iş yeri olduğu halde tembelliğinden bir tarafını kaldıramadığından sürekli evde.
Babam 55 yaşında ve hala çalışıyor düşünün.
O ise evde kadın gibi kahve pişirip fal bakıor sigara çekiyor.
Anam o zaten başlı başına sorun ben hakkımı aradığım için hiç sevmez beni ..
Hiç sevmez..
Ve o şahsiyetinde evinin işine ben bakarım.
Sabah kalktım bir güzel oturdum tv izliyorum.
Tuvalettleri yıkadım.
Oğlu yine hamamcı olmuş gelmiş emir veriyor yıka diye.
Kalktım yıkadım
Kızlar babamı görün artık adam halime üzülüyor.
Neyse kızlar yıkadım ettim gitti tuvaleti tekrar yıkadı.
Ben sinirden oturdum ağladım.
Anne dediğimiz şahsiyette oğlunu tutuyor o yapıcak sen eşşek gibi yıkıyıcaksın iğrenç küfürlerde beraberinde.
Dayanamıyorum kızlar tek çarem okumak ve evlenmek.
İnanın bu eve asla asla girmiyicem.
Düşersede babama tek bakıcam.
Gerçi bu iğrenç mahlukat vatandaşlar yüzsüzlerdir çöreklenirler :84::84::5:

canım öğlen okudum ama cvp yazamadım.yaşadıkların çok zor.ama direneceksin bi daha evlenme lafı duymayayım.azcık güleryüz gösteriyor diye adam sanırsın kocayı,bi de çektiğin acıları bilir eve de dönemeyeceğini bilirse zulmeder sana.sakın duymayaım.biz senin ablanız.aç kulağını iyi dinle.aramızda nazar değmesin çok mutlu evlilikler de var benim gibi sorun yaşayan da.farkedersen biraz da çalışan bir bayan olduğum için ,kendime de güveniyorum eşimle gerekirse ayrılırım diyorum.ailem benim yanımda değil.evet ben tatilde oradaydım ama aile diye bir şey yok aslında.herkes yemekte bir araya geliyor sonra free takılıyor.şimdi boşanacağım desem teselli etmek yerine biz sana söylemiştik evlenme diye derler.

neyse ..derslerine şimdi çalıştığından daha fazla çalışıyorsun.kaçıncı sınıftaydın?üniversite sınavı yakın mı yani.çok değil eşekler gibi çalışıyorsun.inşallah kazanıyorsun .hatta benim yaptığım gibi okuken işte çalış.sonrasında da okul bitince mesleğini eline al,cebinde paran olsun.gönlüne göre birini bul ve evlen.

annene gelince sana göre her lafı haketse de yine de o olmasaydı sen olmazdın.yanlış sözler söylemiş evet.ama analık hakkı denilen bir şey var.sen denileni yap,cvp verme.zor olabilir ama dilinden duayı eksik etme.allah darda olana yardım eder.dualarımız seninle..

ne dertliyiz şu eşlerden ya..kızlar yani eşiyle gül gibi geçinen kızlar.bizim derdimizden siz eşlerden bahsetmez oldunuz.asla nispet olarak algılamam.yazsanıza eşinizin size jestlerini,ne bilim zayıflarken size iltifatlarını..

azcık eşinizden dolayı şımarın ve ne kadar şanslı olduğunuzu bize de gösterin.biz de darısı başımıza diye dua edelim...

yarın kilo bildirimi var malum bende bugunkü menümü yazayım. umarım listeye girerim yarın.lütfeeeennnn:))))

1kupa ballı limonlu tarçın çayı
sabah : 1kupa çay 1 dilim tahıllı ekmek peynir1 zeytin domates salatalık
ara yarım kase puding
öğle 1 kase yulaf (sütle)
ara: 1 domates
1 türk kahvesi
akşam: 1 tabak haşlama ıspanak 3 kaşık yoğurt
ara : küçük 1 armut 2 erik 1 bardak kefir
belki 2 parça karpuz yiyebilirim :1:

listeleri yazmamız çoook mutlu ediyor beni. böylece kaçanak yapamıyorum :32: oh oluyo bana :63: eğer yazmasam belkide kaçırırdım. teşekkür ederim sizlereeeeee

dünkü menüm..

sabah: k flakes ve süt

öğle : k flakes ve süt

akşam: 4 yemek kaşığı kuru fasülye,cacık

ara: 2 dilim karpuz

1 saat spor
1.5 lt iksir
2 lt su

bugünkü menüm

sabah: 2 dilim altınbaşak bisküvi (ekmek yoktu) peynir domates

öğle : 1 ince dilim pasta (misafirlikteydim)

akşam : k flakes ve süt

ara : 4 dilim karpuz

2 lt su
1 saat spor

2 lt su

öğlen işim çıkınca acil senin ve seçilin mesajlarına cvp veremedim.eşim polis canım.seninkide mi polis?yazdığın gibi artıları ve eksileri düşündüm ve akşam söyledim de ona.durumlar karıştı.benim böyle net konuşacağımı zannetmiyorum.yazdım ya eğer giderse ben çocukların düzeni değişmesin diye balıkesirde kalacağım.desteğin için sağol.
...

benimkide astsubay..ama abim polis yozgattan yeni ankaraya tayin oldu. babamda emekli komiser:))) hep derim asker polis sardı etrafımı diye:)))) eşin eminimki sensiz ve çocuklar olmadan gitmeyecektir. keşke bulabileceğimiz bir çözüm yada yapabileceğimiz şeyler olsa sizin için. Allah kolaylık versin. eşiniz nereli. çorumlumu yoksa (benimki çorumlu)

Back
X