• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

artık aramızdasın cnmmm hoş geldinnnnnnn

kuzummm ohhh sefan olsunn afiyet olsunnnnn sen benimmmm menümü görmedin galibaaa bendee öğlennn 1 dlm pasta yedimm ki ben tam diyetteyimmmm ne yani diyetteyizz diyee ölecekmiyizzz üzülmeeeeee boşunaaa iremin dediği gibi yarısınıs en yarısını da o yemişşşşşşdirr çooook teşekkür ederiim :)

iremmmmimmmmmm sen varyaaaa o müjdeli haberiii verr vallahi bendee çocuklara jelibon alıp dağıtacağımmmm al benden de adakkkkk
hemen madoda buluşup pasta ısmarlıyorum sanaaaa yiycen ama bakkk yastokat yediğine pişman ben yemeye yer arıyorummm:)))
slm kızlar iyi geceler hepinize ben de geçen 2 hafta önce 85 kiloyla diyete başladım ilk bir hafta çok sıkı tuttum ama son bi kaç gündür cıvıdım sanki gene bu arada 6 kilo verdim :) benim de motivasyona ihtiyacım beni de alın aranıza :)
gel canım hoşgeldin buradan ayrılmamak lazım ayrılınca motivasyon gidiyo gerçekten
inşallah o yemiştir diycem ama kendimi de kandırmayayım:)neyse pastayı gelen misafire yedirdim gözüm görmez en azından kalmadı daha:)yarına inşallah daha dikkatli olucam bakalım..

bazen insanın kendisini kandırması gerekiyo canım yaaaa benim annem 2004te vefat etti işte annem beni görüyo sütümü helal etmem demişti mutlu olduğumu görünce helal etmiştir diyip kendimi avutuyorum boşver arada kandıralım kendimizzz:)))

hg canım aramıza ben dilaraaaa 2. kaptan oluyorum:P inşallah hedeflediğin kiloya ulaşırsınnn
oh oh hemende atarmis havasini..bende gelecek 10 yil icinde 47 kaptanim varmi biii dicegiziz :D

nerdesiniz canlar kankalar yoldaşlarrr topiğimin güzel insanlarıııı nerdesinizzz ben geldimmmm:118::118::118:bayılıyorum bu elemanlaraaa

hadi bakalım bildirime hazır mı herkes... eminim kimse kaçamak yapmıyodur bu akşam sizi gidiler siziiiiii....
ben diyetisyenden geldim rahatım oglummm bana bakmayınnnn:52::52::52::52:
0.3 gr vermişim ama olsun vermişim işteee

kızlar hayat bana biraz önce bi oyun oynadı test yapmak istedim gebelik testi gittim aldım 3 tane benim yaptığımda silik 2. çizgi çıktı önceki gebeliğimde hep bööle silik çizgi çıkmıştı bekar bi arkadaşım vardı yanımda ona da yaptırdım onda bişey çıkmadı ama olması da imkansız biliyorum ama onu orda görmek bile güzeldi yarın sabah tekrar yapmaya karar verdim biliyorum yok ama keşke hiçççç çıkmasaydı da yanii... gece hayal kurmadan yatamıycam biliyorum aklımdan hemen adaklar adandı bile:(
duyguuuuu çabuk gel başbaşa verip ağlayak azcıkkk:43:
insanın iinde her zman umut var hoş olmasa yaşanmazda ama işteee:110::110:

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz sevgili öğretmen arkadaşlar branşlarınız ne bende diyarbakırda öğretmenim işitme engelliler sınıf öğretmeniyimmm
hadi ya ay irem insallah cok cooooooooooooooooooook sevindim simdiden.silikte olsa kesin var demektir.bana güven. ne güzel cok sevindim yürekten.insallah irem insallah:)):49:
:emir_bebek:bende aglayabilirim kiz senle..valla bak..icim bir tuhaf oldu...

biraz önce annemmm geldiii ne yapıyon dediii nette geziniyommm dedimmm annemdenn bombaa cevapp kimlee geziniyonnn :))) kadın beni sorgulamada çığırr açtııı :DDDD

artık aramızdasın cnmmm hoş geldinnnnnnn

kuzummm ohhh sefan olsunn afiyet olsunnnnn sen benimmmm menümü görmedin galibaaa bendee öğlennn 1 dlm pasta yedimm ki ben tam diyetteyimmmm ne yani diyetteyizz diyee ölecekmiyizzz üzülmeeeeee boşunaaa iremin dediği gibi yarısınıs en yarısını da o yemişşşşşşdirr

iyi ozaman bende yedim baştan şimdi vicdan yapıyodum kendi kendime.bu arada şimd bi dergide okudum sizinle paylaşmak istedim.dikkatle okuyun.

BUNU 20 KG FAZLASI OLAN bir kadın için ZAYIFLAMA MERKEZİNİN birisi vermiş.
kadın 160 boyunda 25 yaşında 76 kg.ideal kg su 56 imiş yani 20 kg vermesi gerekli.

diyet listesi şöyle

Sabah saat 09.00
1 Tatlı ka???? bal, reçel
1 porsiyon peynir
2 ince dilim ekmek
Domates, salatalık

Saat 11.00
1 porsiyon meyve

Ö?le saat: 13.00
3 porsiyon et Kırmızı et 90 gr, Beyaz et 180 – 150 gr.
1 su barda?? ayran
2 ince dilim ekmek
Salata istenildi?i kadar

Saat 16.00
2 porsiyon meyve + 2 adet grisini

Ak?am saat 19.00
8 yemek ka???? sebze yeme?i Susuz
Yarım su barda?? yo?urt
1 kase çorba = 2 yemek ka???? pilav = 2 yemek ka???? makarna
2 ince dilim ekmek
?stenildi?i kadar salata

Saat 21.00
2 porsiyon meyva + 1 su barda?? şekersiz süt

benim hoşuma gitti açıkcası gayet uygulanabilir bi liste gibi.ama siz ne dersiniz bilemiyorum.

çok teşekkürler yanlış yollamışım az önce :))) kaç senedir girmiyodum unutmuşum iyice yaaa :))kusura bakmayın..

bende papatya yazdına göre mesaj durmuna bağlı sanırım ben de öğretmenim yani sayılırım 85 kilo yakın sayılırız kendine cetvel ypsana tickerdan ben baya zorlandım gerci ama öyle ilerlemek çok zevkli oluyo:))

biliyorum yapmasını tşkr ederim belki destek oluruz birbirimize:)):27:

hemen madoda buluşup pasta ısmarlıyorum sanaaaa yiycen ama bakkk yastokat yediğine pişman ben yemeye yer arıyorummm:)))

gel canım hoşgeldin buradan ayrılmamak lazım ayrılınca motivasyon gidiyo gerçekten

bazen insanın kendisini kandırması gerekiyo canım yaaaa benim annem 2004te vefat etti işte annem beni görüyo sütümü helal etmem demişti mutlu olduğumu görünce helal etmiştir diyip kendimi avutuyorum boşver arada kandıralım kendimizzz:)))
yazdiklarini okurken dudak kivriminin gülümsemeye dönüstügünü ama aglamamak icinde titredigini görür gibi oluyorum..beni bu aksam kesin aglatirsin sen....bugün yeterince eglendim valla..seninle oturup aglasamda ayri bir haz duyarim:)))
bir sekerler oyuncvaklar topladimki hemde kucagimda son numarayda:)))) bayiliyorum bu almanlarin yasam sevincine..80 yasinda kadim kurbaga kostümü giyinip caddede sekerlemeler dagitan arabadaki adamlara helaaaaav diye bagirip sirinlik yapabiliyor birseyler yakalamak icin..
iremcim senin icin kurbaga kostümünü giyimip allaha helaaaaav die bagirsim geliyor:))

yazdiklarini okurken dudak kivriminin gülümsemeye dönüstügünü ama aglamamak icinde titredigini görür gibi oluyorum..beni bu aksam kesin aglatirsin sen....bugün yeterince eglendim valla..seninle oturup aglasamda ayri bir haz duyarim:)))
bir sekerler oyuncvaklar topladimki hemde kucagimda son numarayda:)))) bayiliyorum bu almanlarin yasam sevincine..80 yasinda kadim kurbaga kostümü giyinip caddede sekerlemeler dagitan arabadaki adamlara helaaaaav diye bagirip sirinlik yapabiliyor birseyler yakalamak icin..
iremcim senin icin kurbaga kostümünü giyimip allaha helaaaaav die bagirsim geliyor:))
tövbe tövbe :))))) ama hakikatennn imrenilecekk birşeyyy bizim yaşlılarımızı bırakkkk bizlerin bileee içi geçmiş durum da

yerimm vallahii kızzzzz d,iyetimi düşünürüm hiç :))) kutlama yapıyoruz sonuçta :)

oh oh hemende atarmis havasini..bende gelecek 10 yil icinde 47 kaptanim varmi biii dicegiziz :D

hadi ya ay irem insallah cok cooooooooooooooooooook sevindim simdiden.silikte olsa kesin var demektir.bana güven. ne güzel cok sevindim yürekten.insallah irem insallah:)):49:
:emir_bebek:bende aglayabilirim kiz senle..valla bak..icim bir tuhaf oldu...
kızzz varyaa yazarken o kadar hoşumaa gidiyooo allah razı olsunn iremmmm sendeenn yaaaa :))) amaaa görmemiş dersinizz diyeeee sevincimi içimde yaşıyorumm ama valla görmedim daha önce hiç 2. kaptan olmadım :D

iyi ozaman bende yedim baştan şimdi vicdan yapıyodum kendi kendime.bu arada şimd bi dergide okudum sizinle paylaşmak istedim.dikkatle okuyun.

BUNU 20 KG FAZLASI OLAN bir kadın için ZAYIFLAMA MERKEZİNİN birisi vermiş.
kadın 160 boyunda 25 yaşında 76 kg.ideal kg su 56 imiş yani 20 kg vermesi gerekli.

diyet listesi şöyle

Sabah saat 09.00
1 Tatlı ka???? bal, reçel
1 porsiyon peynir
2 ince dilim ekmek
Domates, salatalık

Saat 11.00
1 porsiyon meyve

Ö?le saat: 13.00
3 porsiyon et Kırmızı et 90 gr, Beyaz et 180 – 150 gr.
1 su barda?? ayran
2 ince dilim ekmek
Salata istenildi?i kadar

Saat 16.00
2 porsiyon meyve + 2 adet grisini

Ak?am saat 19.00
8 yemek ka???? sebze yeme?i Susuz
Yarım su barda?? yo?urt
1 kase çorba = 2 yemek ka???? pilav = 2 yemek ka???? makarna
2 ince dilim ekmek
?stenildi?i kadar salata

Saat 21.00
2 porsiyon meyva + 1 su barda?? şekersiz süt

benim hoşuma gitti açıkcası gayet uygulanabilir bi liste gibi.ama siz ne dersiniz bilemiyorum.
hersey uyuyor bir yasi tutturamadik.bunun 10 yas daha büyükler icini varmi ya:))) saka bir yana cok sagol paylasimin icin

biraz önce annemmm geldiii ne yapıyon dediii nette geziniyommm dedimmm annemdenn bombaa cevapp kimlee geziniyonnn :))) kadın beni sorgulamada çığırr açtııı :DDDD
:52:
:52::52: ay fikra gibi:)) cok güldüm valla
tövbe tövbe :))))) ama hakikatennn imrenilecekk birşeyyy bizim yaşlılarımızı bırakkkk bizlerin bileee içi geçmiş durum da
vallahi görsen elmasekerim bugün binlerce insan dizilmisti kaldirimlara..kutladiklari bayramin en can alici yeri giyindikleri kostümleri..heryas her cins herseyi uydurmus giymisler rengarenk...popolarina tavsan kuyrugu takanlarmi dersin sirin baba olanlarmi dersin..kizilderililer katiller melekler seytanlar..hepsi ama acayip keyif aldim..kendimi hayal ettim biz olsak olsak cocuklar kuzu bende coban:))) cok yakisirdik valla..ama su sirinler ailesinide cok begendim ama iki cihan bir araya gelse bizim herifi sirinbaba yapamaz:)) o olsa olsa bu teklifimden sonra azrail yada cellat olur beni ortadan kaldirmak icin. pazarteside yasadigim sehrin karnavali var..dur bakalim kollarim ve bacaklarim agriyor gecerse agrisi gidecegim:))

hersey uyuyor bir yasi tutturamadik.bunun 10 yas daha büyükler icini varmi ya:))) saka bir yana cok sagol paylasimin icin

:52:
:52::52: ay fikra gibi:)) cok güldüm vallavallahi görsen elmasekerim bugün binlerce insan dizilmisti kaldirimlara..kutladiklari bayramin en can alici yeri giyindikleri kostümleri..heryas her cins herseyi uydurmus giymisler rengarenk...popolarina tavsan kuyrugu takanlarmi dersin sirin baba olanlarmi dersin..kizilderililer katiller melekler seytanlar..hepsi ama acayip keyif aldim..kendimi hayal ettim biz olsak olsak cocuklar kuzu bende coban:))) cok yakisirdik valla..ama su sirinler ailesinide cok begendim ama iki cihan bir araya gelse bizim herifi sirinbaba yapamaz:)) o olsa olsa bu teklifimden sonra azrail yada cellat olur beni ortadan kaldirmak icin. pazarteside yasadigim sehrin karnavali var..dur bakalim kollarim ve bacaklarim agriyor gecerse agrisi gidecegim:))
ayyyy git vallaaa kızz dünya yaa kaç kere geliyoruzzz daaaa ne güzell yaşadığın yerdee buna imkan varrrr yaaa benim burda hiç bir sosyal aktivitem yokkk biraz önce arkadaşlarlaa konuşdukkk yarın biryerleremi gitsek ne yapsakkkkk sadece sinemaaa ve nargileye gitmeyiiii bulabildikkkk :((((

ayyyy git vallaaa kızz dünya yaa kaç kere geliyoruzzz daaaa ne güzell yaşadığın yerdee buna imkan varrrr yaaa benim burda hiç bir sosyal aktivitem yokkk biraz önce arkadaşlarlaa konuşdukkk yarın biryerleremi gitsek ne yapsakkkkk sadece sinemaaa ve nargileye gitmeyiiii bulabildikkkk :((((

sekerim günlük hayatta bendede tikirti yok..cocuklar yüzünden birak sosyal yasami ev ici yasamda bile zamanim kalmior.kalanida burada cene calarak geciriyorum:)))
bu senede bir olan birsey..birde face resim yüklemistim ya birkacayda bir kirmes diyorlar lünaparkin büyügü iste o kuruluyor..baskada anca evde yemek yap temizlik yap..ay kiz benim ortanca kiza saf saf derdim ay ne uyanik cikti bugün..dünyanin pelus oyuncagini sekerini patlamis misirini kapti..bir ara tekerin altindaydi ama :))))))))) kalan saglar bizimdir diye bozuntuya vermedim:52::52:

sekerim günlük hayatta bendede tikirti yok..cocuklar yüzünden birak sosyal yasami ev ici yasamda bile zamanim kalmior.kalanida burada cene calarak geciriyorum:)))
bu senede bir olan birsey..birde face resim yüklemistim ya birkacayda bir kirmes diyorlar lünaparkin büyügü iste o kuruluyor..baskada anca evde yemek yap temizlik yap..ay kiz benim ortanca kiza saf saf derdim ay ne uyanik cikti bugün..dünyanin pelus oyuncagini sekerini patlamis misirini kapti..bir ara tekerin altindaydi ama :))))))))) kalan saglar bizimdir diye bozuntuya vermedim:52::52:
:))))))))))))) ayyy allahımmm yaaa alemsinn kızzzzzzzzzz :)))

canımmm çok kitap okumak istiyorr amaa hiç istemiyorr bu duyguyuu daha öncee yaşayan oldu mu :)
olmami:))

ayyyyyyyy o benimm aşkım varyaaaaaaaa öyle seviyorumm ki onuuu çocukları bu kadar sevmiyordurr bütün filmlerini ezbere bilirim günde en az 2 filmini izlerim ve bıkmammmmmm :)
bu yüzden kitap okumak istemiyorsundur:)) günde iki film..birde bu topik birde face..kitaba kim zaman ayiracak:)))

elma şekeri sen 10 kilo vermişsin nası verdin yaaa :) ne güzel bi de şu tickerları nasıl koyuyosunuz bi tğrlğ yapamadım ben :(

Back
X