- 23 Ekim 2012
- 1.022
- 124
- 73
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar güzel bir tatil sabahı biz bugün pikniğe gidicez inş cozutmam herkese şimdiden iyi günler
ayyyy sabah kalktım oğluşumun sabah yüzü şiş kalktı dünden beri dişim ağrıyo diyip duruyodu. bakalım eşim gelip dr a götürecek şimdi. yine antibiyotik yine offfffffff
Ben iki ay kullandım ve gercekten süper destek oluyor
Hem sporda yorulmuyorsun hemde daha güzel gidiyor kilolar
Şu an bittiği için kullanmıyorum ama ay başında yine alacağım
Bu arada İstanbldaki kullanan kızlar Eminönü otogarını bır üst sokağındaki eczanelerde ikisinide 50şer liraya alıyorum benbaşka bir beslenme desteği satan mağazada aynısını 120 liraya satıyorlar
Banada Beslenme uzmanı olan bir abi söyledi ( adam Üni. hastanelerinde beslenme üzerine konferanslar veriyor ) Sakın sahte diye çekinme ben bile oralardan alıyorum dedihani aklınızda bulunsun niye fazladan para veresiniz
CLAyi ben yanlış kullanmışım hattanormalde sabah öğlen akşam içilmesi gerekirken ben sadece spordan yarım saat önce L-carnitinle birlikte alıyordum
ama öyle bile işe yaradı
Bu arada L-carnitinide sıvı olanı daha çabuk kana karıştığından tercih et demişti bana o abiİki üç gün daha idare edeyim hemen eminönüne yollanacağım
ondan sonra gelsin spor gitsin kilolar
Ben çok zor kilo veren biriyken 4.5 ayda 14 kiloya yakın kilo verdimtabi haftanın 4 günü sporla
![]()
Geçmis olsun benkendim bizzat yaşadım o sisligi hemde kardeşimin düğününe birgün kala ayyyy düşüncesi bile zor allah kolaylık versinayyyy sabah kalktım oğluşumun sabah yüzü şiş kalktı dünden beri dişim ağrıyo diyip duruyodu. bakalım eşim gelip dr a götürecek şimdi. yine antibiyotik yine offfffffff
kızlar bende gelebilirmiyim aranıza :26:
ayyyy sabah kalktım oğluşumun sabah yüzü şiş kalktı dünden beri dişim ağrıyo diyip duruyodu. bakalım eşim gelip dr a götürecek şimdi. yine antibiyotik yine offfffffff
canımmmmm cevabın için teşekkür ederimmmm :) :)
ben de düşünüyorum almayı ama ilaçlardan çok korkan biriyim. biliyorum gerçi bu ilaç değil hatta zaten insan vücüdünda yeterli olmasa da l'carnetine varmış . ama hem yan etkilerinden korkuyorum hem de acaba placebo etkisi midir yani insan ilaç sayesinde değil de piskolojk olarak direk daha çok spor yapıp daha az yiyince mi kilo verip die düşündüm. ama sanırım alıcam ve denicemne kadar sürede etkisini farkettin peki? 3 ay falan diyolar?
arkadaslar bende cla ve l carnıtın almayı düşünüyorum ama memnun kaldıgınız marka varmı acaba.50 lıraya alan arkadas hangı markayı kullandın acaba
Hoşbuldum sağol cevabın için cuma günleri tartılıyor ve liste yapıyormusunuz hala ilk hafta girenler listeye yanılmıyordu galiba gene aynı mıSelamün aleyküm kızlarrrrrr
Bugün dışarı işlerim vardı onları halletmek için dışarı bir çıktım akşam ancak geldim
Aslında perşembe sabahtan halledecektim onları ama kızın okul için kurs parasını öğretmen ille bugün yatsın diye inat edince ( müdür söyleniyormuş ) mecbur çıktım. Yarında Tatil diye sanki tüm İstanbul sokaklarda ve bankalardaydı
Tam 1.5 saat bankada sıra bekledim hatta aralarda sağlık ocağına gidip orayıda aradan çıkartayım dedim ama orasıda ana baba günükaydını yaptırdım tekrar bankaya döndüm işimizi bitirip küçük kızımla yine sağlık ocağına döndük
Tam oh işimiz bitti eczaneden ilaçlarını alıp birazda parka gidelim derken doktor yanlış ilaç yazmışhadiiiii tekrar dön doktorun yanına düzelttir ve eczaneye yürü
Öldüm bittim valla
Ufak cadı birde park diye ağlayınca büyük kızı okuldan aldıktan sonra hiç eve gitmeden direk Parka geçtik. Büyük kız sınıf arkadaşıyla buluşup biraz sohbet edip volleybal oynarken ufaklıkta ordan oraya koştu. Bir ara sokak kedilerini falan sevdik öncesinde
Ufaklığın eve girdiğimizde yüzünü görmeniz lazımdıresmen toz pislikten maf olmuştu ama çok mutluydu
Akşam yemeğinden sonra hatunu yıkadımşimdide uykum geldi diye kucağıma yattı
Ben iki ay kullandım ve gercekten süper destek oluyor
Hem sporda yorulmuyorsun hemde daha güzel gidiyor kilolar
Şu an bittiği için kullanmıyorum ama ay başında yine alacağım
Bu arada İstanbldaki kullanan kızlar Eminönü otogarını bır üst sokağındaki eczanelerde ikisinide 50şer liraya alıyorum benbaşka bir beslenme desteği satan mağazada aynısını 120 liraya satıyorlar
Banada Beslenme uzmanı olan bir abi söyledi ( adam Üni. hastanelerinde beslenme üzerine konferanslar veriyor ) Sakın sahte diye çekinme ben bile oralardan alıyorum dedihani aklınızda bulunsun niye fazladan para veresiniz
CLAyi ben yanlış kullanmışım hattanormalde sabah öğlen akşam içilmesi gerekirken ben sadece spordan yarım saat önce L-carnitinle birlikte alıyordum
ama öyle bile işe yaradı
Bu arada L-carnitinide sıvı olanı daha çabuk kana karıştığından tercih et demişti bana o abiİki üç gün daha idare edeyim hemen eminönüne yollanacağım
ondan sonra gelsin spor gitsin kilolar
Ben çok zor kilo veren biriyken 4.5 ayda 14 kiloya yakın kilo verdimtabi haftanın 4 günü sporla
Emzirirken içilmez sanırım değilmi
O zaman tekrar hoşgeldin diyelim sana
İnşallah hepbirlikte çok güzel kilolar veririz tekrar![]()
kızlar bende gelebilirmiyim aranıza :26: