80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar güzel bir tatil sabahı biz bugün pikniğe gidicez inş cozutmam herkese şimdiden iyi günler

ayyyy sabah kalktım oğluşumun sabah yüzü şiş kalktı dünden beri dişim ağrıyo diyip duruyodu. bakalım eşim gelip dr a götürecek şimdi. yine antibiyotik yine offfffffff

ayyyy sabah kalktım oğluşumun sabah yüzü şiş kalktı dünden beri dişim ağrıyo diyip duruyodu. bakalım eşim gelip dr a götürecek şimdi. yine antibiyotik yine offfffffff

geçmiş olsun canım neredeyse tüm hastalıklara antibiyotik veriyor doktorlar ne yazık ki :50:

canımmmmm cevabın için teşekkür ederimmmm :) :)
ben de düşünüyorum almayı ama ilaçlardan çok korkan biriyim. biliyorum gerçi bu ilaç değil hatta zaten insan vücüdünda yeterli olmasa da l'carnetine varmış . ama hem yan etkilerinden korkuyorum hem de acaba placebo etkisi midir yani insan ilaç sayesinde değil de piskolojk olarak direk daha çok spor yapıp daha az yiyince mi kilo verip die düşündüm. ama sanırım alıcam ve denicem :D ne kadar sürede etkisini farkettin peki? 3 ay falan diyolar?

Ben iki ay kullandım ve gercekten süper destek oluyor :34:
Hem sporda yorulmuyorsun hemde daha güzel gidiyor kilolar :34:
Şu an bittiği için kullanmıyorum ama ay başında yine alacağım :34:
Bu arada İstanbldaki kullanan kızlar Eminönü otogarını bır üst sokağındaki eczanelerde ikisinide 50şer liraya alıyorum ben :34: başka bir beslenme desteği satan mağazada aynısını 120 liraya satıyorlar :25:
Banada Beslenme uzmanı olan bir abi söyledi ( adam Üni. hastanelerinde beslenme üzerine konferanslar veriyor ) Sakın sahte diye çekinme ben bile oralardan alıyorum dedi :1: hani aklınızda bulunsun niye fazladan para veresiniz :34:
CLAyi ben yanlış kullanmışım hatta :1: normalde sabah öğlen akşam içilmesi gerekirken ben sadece spordan yarım saat önce L-carnitinle birlikte alıyordum :1: ama öyle bile işe yaradı :1:
Bu arada L-carnitinide sıvı olanı daha çabuk kana karıştığından tercih et demişti bana o abi :34: İki üç gün daha idare edeyim hemen eminönüne yollanacağım :1: ondan sonra gelsin spor gitsin kilolar :1:

Ben çok zor kilo veren biriyken 4.5 ayda 14 kiloya yakın kilo verdim :34: tabi haftanın 4 günü sporla :34:

Merhabalar kızlarrr :) :3:

Moral düşüklüğü yaşadıgım haftasonundan sonra taze bir haftaya başladımm dün :) hava da güzel kıpır kıpırım valla yerimde duramıyorum :)

dünkü menüm,

Sabah, 1 yağsız tuzsuz kepekli tost
öglen, cacık, 1 dilim kepekli
ara, eti form çikolotalı biskuvit
akşam, 1 kase kısır
3 lt. su
60dk yürüyüş

bugun,

sabah, 1 yagsız tuzsuz kepekli tost
öglen, dünden kalan kısır vardı onu yedim 1 kase
ara, demin aşure yedim bizim burdaki teyze yapmış dayanamadım 1 ufak kase yedim :(

akşam, salata yemeyi planlıyorum

2.5 litre suyu geçerim heralde bugun spora gidicem.

Herkese mutlu günlerrrr :) :34:

Geçmis olsun benkendim bizzat yaşadım o sisligi hemde kardeşimin düğününe birgün kala ayyyy düşüncesi bile zor allah kolaylık versin

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr :3:

Bugün malum eşimde evde olduğu için öğlene kadar hiç fırsat bulupta buraya bakamadım :27: Öğleden sonrada zaten kız kardeşime gidince ancak akşam eve döndüm :34: Tam Laptobu alacaktım elime ki eşim geldi :1:
Neyse şimdi ancak gelmeye fırsatım oldu :34:

kızlar bende gelebilirmiyim aranıza :26:

Aramıza hoşgeldin :3:
İnşallah azmin daim olur ve hepbirlikte çok güzel kilolar veririz :34:

Canım oğluna çok çok geçmiş olsun :71:
İnşallah bir an önce şişliği de geçer ağrısıda :34:

canımmmmm cevabın için teşekkür ederimmmm :) :)
ben de düşünüyorum almayı ama ilaçlardan çok korkan biriyim. biliyorum gerçi bu ilaç değil hatta zaten insan vücüdünda yeterli olmasa da l'carnetine varmış . ama hem yan etkilerinden korkuyorum hem de acaba placebo etkisi midir yani insan ilaç sayesinde değil de piskolojk olarak direk daha çok spor yapıp daha az yiyince mi kilo verip die düşündüm. ama sanırım alıcam ve denicem :D ne kadar sürede etkisini farkettin peki? 3 ay falan diyolar?

Valla ben ilk aydan etkisini gördüm ve düzenli kullandığımda gerçekten çok daha enerjik hissettim kendimi ki normalde ondan evvel sporda yapsam bu kadar efor sarf edemiyordum :1:
Cumartesi bende inşallah yeniden alacağım :34: ama bu sefer CLAyı bana söylendiği gibi günde 3 defa kullanacağım :34:
Bakalım o zaman daha büyük bir fark olacakmı bir ay sonrasında :34:

Bugünkü menum
Sabah.2dilim çavdar ekmeği 3küçükdilim sucuk bir bıldırcın yumurta dom salata.çay
Öğle .1kase kelogs konfleg
Akşam.3fırında köfte fırında patates soğan domates yanında 2kasik
Yoğurt
2.5litre su form çayı

arkadaslar bende cla ve l carnıtın almayı düşünüyorum ama memnun kaldıgınız marka varmı acaba.50 lıraya alan arkadas hangı markayı kullandın acaba

arkadaslar bende cla ve l carnıtın almayı düşünüyorum ama memnun kaldıgınız marka varmı acaba.50 lıraya alan arkadas hangı markayı kullandın acaba

Canım ben Ultimate Nutiron diye bir marka kullanıyorum ( şansa almıştım ama kullanan bir arkadaşımda iyiki onu almışsın demişti )
L-carnitinide şeftali tadında almıştım :34: limonlusu çok çok eksi olup ağızda kekremsi bir tat bırakıyormuş ama ben denemedim :34:
Mutli Power diye bir markada var ama L-carnitini tüplerde satıyor ve daha pahalıya geliyor :34:
Ben 750 mllik şişede almıştım ve her spor öncesi 1 YK içiyordum :34: bir şişe 1 ay gidiyor :34:

Sabah
1 tatlı kaşığı pekmez
yarım limon
Kahvaltı
3 dilim ekmek
1 bıldırcın yumurtası
1 tatlı kaşığı labne
3 zeytin
1 tatlı kaşığı şekersiz çilek marmeladı
1 bardak meyve çayı
Ara
1 bardak sütlü nescafe
1 elma
1 salatalık
Öğle
yarım tabak ciğer sote
3 dilim ekmek
salata
Ara
1 kase yoğurt
2 kaşık yulaf ezmesi
yarım çay kaşığı tarçın
4 kuru erik
Akşam
1 kase yeşil mercimek çorbası
1 tabak karışık sebze ızgara
Ara
10 fındık
1 elma
Bugün aldığım kalori 1506

iyi akşamlar kızlar,umarım herkesler iyidir.bugün 1 mayıs olaylardan dolayı hiç evden çıkamadım.genelde olayların çıktığı bir semtte yaşıyorum:18:güya işçi bayramı,bahar bayramı ama korkudan dışarı çıkamadık:36:

bugünkü menüm
sabah: 2tane beyaz pey,çavdar ekmeğine yağsız tost,çay
öğle:1 tabak kıymalı patates,yoğurt
ara:1 elma,nescafe
akşam:1 tabak yağsız haş.makarna
ara:5 kuru erik,nescafe
2 litre su

Selamün aleyküm kızlarrrrrr :3:

Bugün dışarı işlerim vardı onları halletmek için dışarı bir çıktım akşam ancak geldim :27:
Aslında perşembe sabahtan halledecektim onları ama kızın okul için kurs parasını öğretmen ille bugün yatsın diye inat edince ( müdür söyleniyormuş ) mecbur çıktım. Yarında Tatil diye sanki tüm İstanbul sokaklarda ve bankalardaydı :1:
Tam 1.5 saat bankada sıra bekledim hatta aralarda sağlık ocağına gidip orayıda aradan çıkartayım dedim ama orasıda ana baba günü :27: kaydını yaptırdım tekrar bankaya döndüm işimizi bitirip küçük kızımla yine sağlık ocağına döndük :25:
Tam oh işimiz bitti eczaneden ilaçlarını alıp birazda parka gidelim derken doktor yanlış ilaç yazmış :1: hadiiiii tekrar dön doktorun yanına düzelttir ve eczaneye yürü :1: Öldüm bittim valla :25:
Ufak cadı birde park diye ağlayınca büyük kızı okuldan aldıktan sonra hiç eve gitmeden direk Parka geçtik. Büyük kız sınıf arkadaşıyla buluşup biraz sohbet edip volleybal oynarken ufaklıkta ordan oraya koştu. Bir ara sokak kedilerini falan sevdik öncesinde :1:
Ufaklığın eve girdiğimizde yüzünü görmeniz lazımdı :1: resmen toz pislikten maf olmuştu ama çok mutluydu :34:

Akşam yemeğinden sonra hatunu yıkadım :1: şimdide uykum geldi diye kucağıma yattı

Ben iki ay kullandım ve gercekten süper destek oluyor :34:
Hem sporda yorulmuyorsun hemde daha güzel gidiyor kilolar :34:
Şu an bittiği için kullanmıyorum ama ay başında yine alacağım :34:
Bu arada İstanbldaki kullanan kızlar Eminönü otogarını bır üst sokağındaki eczanelerde ikisinide 50şer liraya alıyorum ben :34: başka bir beslenme desteği satan mağazada aynısını 120 liraya satıyorlar :25:
Banada Beslenme uzmanı olan bir abi söyledi ( adam Üni. hastanelerinde beslenme üzerine konferanslar veriyor ) Sakın sahte diye çekinme ben bile oralardan alıyorum dedi :1: hani aklınızda bulunsun niye fazladan para veresiniz :34:
CLAyi ben yanlış kullanmışım hatta :1: normalde sabah öğlen akşam içilmesi gerekirken ben sadece spordan yarım saat önce L-carnitinle birlikte alıyordum :1: ama öyle bile işe yaradı :1:
Bu arada L-carnitinide sıvı olanı daha çabuk kana karıştığından tercih et demişti bana o abi :34: İki üç gün daha idare edeyim hemen eminönüne yollanacağım :1: ondan sonra gelsin spor gitsin kilolar :1:

Ben çok zor kilo veren biriyken 4.5 ayda 14 kiloya yakın kilo verdim :34: tabi haftanın 4 günü sporla :34:

Emzirirken içilmez sanırım değilmi

O zaman tekrar hoşgeldin diyelim sana :3:
İnşallah hepbirlikte çok güzel kilolar veririz tekrar :34:
Hoşbuldum sağol cevabın için cuma günleri tartılıyor ve liste yapıyormusunuz hala ilk hafta girenler listeye yanılmıyordu galiba gene aynı mı

Menümü paylaşayım buraya yazacağımı bildiğimden daha dikkatli oluyorum :)
Sabah
Omlet
Çavdar ekmeği
Yeşil zeytin
Bal

Öğle dışarı çıktık harika bir hava vardı 1 Mayıs'a aldırış etmeden kemerburgaza gittik çok güzel yollar bomboştu
Dolayısıyla öğle mangalla közlenmiş patlıcan fanta tavuk ile geçti

AraTürk kahvesi

Maalesef çekirdek kAçırdım

Eve gelince yoğurt kekikli
2 Lt su
Spor yok

Son düzenleme:
herkese iyi akşamlar :))
ne zamandır düzenli gelemedim arkadaşlarım bazı sebeplerden dolayı eeee haliyle ipin ucuda kaçmış oldu, düzenim bozuldu ama yarından itibaren kendimi toparlıycam inş.
bugün ki menüm ...
sabah - öğle : yumurtalı menemen 4 y.k kadar , 5 zeytin, 1,5 dlim tahıllı ekmek ve şekersiz çay
ara : yok
akşam : 3 dilim poğaça, 4 y.k kısır ,5 sarma (4 gibi yedim )
ara : yok
su içmeyi düşünüyorum uyuyana kadar

Herkese iyi geceler şimdiden :3: tabi gelen olursa benden sonra :1:

Yarın erteleyip durduğum dip köşe temizliğe başlıyorum :1: uğrayamayabilirim sonuçta spor salonuna da gidiceğim akşam üzere ve halim kalmayabilir :1:
En geç bildirime gelirim nasılsa :1:
Kendinize iyi bakın kocaman öpüyorum :54::54::54:

Back
X