• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar arlama ipini nerden aldınız ben aldım ama kısa boyu atlarken baya yukarı. Zıplamam gerekiyo bu seferde 10tane anca atlayabılıyorum boyları standartmı acaba

evet benim aldığım da kısa geldi bana :) sanırım standart bende çamaşır ipi aldım iki kat yapıp öyle atlıyorum :)

selam kizlar bende bugun den itibaren yazacam . hic dikkat etmiyorumm. biraz program olmasi lazimmm. sonuca ulasiriz.
Hoşgelmişin canım
arkadas lar 21 günlük pilates ise yariyormuu .bugun baslasam diyorumm.faydasi olurmu acabaaa.
benim o konuda hiç bir fikrim yok canım hiç plates yapmadım
selam kızlar ;
Yaz tatilinde olduğum için yeme içme saatlerim biraz karışıyor...

kahvaltıda bir kase nestle nesfit kırmızı meyveli yedim...

glifor kullanmaya da başladım geçen yıl endokrin uzmanı yazmıştı insilün direnci çıkmıştı kilo vermene yardım eder demişti ama ben hiç bişeyi düzenli kullanmadığım için onuda kullanmamıştım.Şimdi tekrar başladım ama gündüzleri midemi bulandırıyor.Sabahlarım yarım içip geceleri bütün içip uyumaya karar verdim...

Öğlen biber dolması ile yogurt çorbası var.

Akşam yine nesfit yiyeceğim...

Bi kaç gündür akşam üzeri 1 saat kadar yürüyorum.Bu sefer çok azimli gördüm kendimi :8::8:

Bide su içmeyi öğrensem harika olacak bide kolayı bıraksam :56::56:
ahhh canım ya sende benim gibisin bende bırakamıyorum kolayı ama azaltarak baslıcam işe sonra bırakmakta nasip olur
inş menün de gayet güzel canım devamını bekliyoruz ayrıca tebrik ederim azimlenme konusunu hallettiysen gerisi gelir bol şans canım
evet elmaşekerim fıkralar gayet güzel ilkinde koptum ikincisi de hiç beklemiyordum öyle olacagını garibim napsın artık üstüne alınır olmuş herşeyi :1: 2 side oldukça dogru deyimler 3. açıklamaya bile gerek yok çok dogru bir söz paylasım için tşkler
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr :3:

Bugün oruçlu olmadığım halde geç kaltım :1: eee mecbur sabaha kadar büyük kız için sahuru bekliyorum :34:
Maşallah hiç aksatmadan tuttu bu sene orucunu sadece ilk gün regln son günü olduğundan tutamadı birde Almanyadan geldiği gün yolda zor olur diye tutma demiştim :34:
Sağ olsun hiç demiyor aaa siz tutmayacaksanız bende tutmam diye aksine o iki günü bayramdan sonra hemen tutmam lazım diye inat ediyor :1: dedim sen daha ufaksın okadar çatlak su kaçırmaz olmadı kışın tutarsın diye ama yok diyor borcumu ödeyeyim kafam rahat olsun diyor :16:

Öğlende uyandı tabi :1: canı sıkılmış ille Forum istanbula gidelim diye inat etti ama eşim arabayı aldığından yarın gideriz olmazsa minibüsle dedim :34: Şimdi bu saatten sonra hazırlanıp çıkalım desem saat 4 olucak gidene kadar sonrada iki saat gezip yine eve dönmek ne onu kesecek nede eşime yetişebilirim erken geldiğinden :34:
Bakarım artık olmadı yarın erken uyandırırımda öyle gideriz ( malum bayrama kadar eşim arabaya el koydu :1: sonra nasılsa bana devredecek spor salonuna gideceğimden :34: )

Kız sen yine iyisin ben 40 gündür okadar bile veremedim :1:
Neye bizde bayramdan sonra işi daha sıkı tutar açığı kapatırız :34: Ben oruç tutamadığımdan artık ufak ufak kendimim hazırlamaya başlıyorum ( alkali su, ufak ufak egzersizler falan... ) Sağlıklı besleniyorum ama işte bir türlü diyet moduna giremedim :1:

Hmmm demekki artık o kakaolu karışımıda bir test edip onaylayacağız :1:
Eminim tadı güzeldir hemde dediğin gibi nefsimizi körlerken belki kilolardan da az da olsa kurtuluruz :34:
Bilgi için çok sağ ol canım :54:

Canım çok geçmiş olsun :71:
İnşallah bir an önce kurtuluruz içiciler olarak :27: Ben ne güzel Almanyadayken 14 gün içmedim ( yiyorsa iç anam bilmiyor zaten bilse kesin kıyameti kopartır :26: ) ama dönünce nasılsa anam duymaz hesabımıdır nedir psikolojik olarak yine başladım :47:
Eğer yanlızsam gündüz ancak 5 tane içiyorum ama içen bir arkadaşım gelince maalesef farkında olmadan daha fazla içiyorum :27:
Bende çok istiyorum ama ne zaman niyetlensem inan içimde kurt varmış gibi yiyeceklere saldırıyorum üstelik çokda asabi oluyorum:26: eşimde verdiğin kiloları alma bari biraz daha bekle bırakmak için psikolojik olarak kendini telkin et diyor ama işte nereye kadar. Bırak anamlarda iki üç ay sonra emekli olup türkiyeye dönünce her an basılma tehlikesi olduğundan o gelmeden bırakmam şart yoksa boşu boşuna tatsızlık çıkacak eğer öğrenirse :27: ( anam evlendim hala gizli saklı liseliler gibi saklıyorum bazı şeyleri :1: )
O bahaneyle bırakırım inşallahda tamamen kurtulurum ....Aminnnnnnnnnnnn
Tabi sende :34:

İnşallah fazla kaçmamıştır :34: Afiyet olsun ama kilo olmasın inşallah...... Aminnnnnnn

Çok güzel bir paylaşım olmuş canım :71: Teşekkür ederiz :34: Aslında hepimizin bildiği ama bir türlü istikrarlı olarak hayatımıza dahil edemiyoruz maalesef :26: en azından benim açımdan öyle ama inşallah bundan sonra çok daha dikkatli olucağım :34:

Aramıza hoş geldin :3: İnşallah hepbirlikte çok güzel kilolar veririz :34:

Benimde aynı yaaa :35:
Göbiş sanki ayrı bir eyalet :1: eskidden ne güzel dümdüzdü ama işte homini gırtlak pufuduk çatlak yiye yiye oda bağımsızlığını ilan etti :47: Neyse darbe uygulamamız farz oldu :1: o göbekler yok olucak Allahın izniyle :34:
Ben bugünden itibaren ufak ufak mekik çekmeye başlıyacağım inşallah :34: büyük kızı oturturum ayaklarıma :1: sonuçta baya var ancak gider :1:

Ohhh ne güzel tatilde fazla kaçırmıyorsun :34:
İnşallah ilaçınıda düzenli kullanırsında daha çabuk gider kilolar :34:
Bende Ramazanın başına kadar kullanıyordum ama sonra zor oluyor diye Ramazan münasebetiyle ara vermiştim ama bugün yine başlayacağım :34: düzenli olarak ilaç içme huyum yokki anasını satam :1: bir hafta düzenli içerem sonra unutuyorum ama artık telefonuma hatırlatma mesajı yapacağım bari o bahaneyle unutmam :34: hatta çantamada bir tablet koyayımda gittiğim yer olursa içerim :34:

:1::1::1::1: İyi geldi valla :1: :1: :1: :1:
saol cecom teşekkür ederim valla senin işinde gerçekten zor gizli saklı olması seni dahada çok teşvik ediyor olabilir
umarım annen gelene denk bırakabilirsin tek temennim o. ben bugün 2 tane içtim sabah içtiklerimile toplam 6, 7 tane falan gecenden sonra içmicem sabahta kalkınca kullanmıcam bakalım işe yaramasını çok istiyorum inş kökten kurtuluruz
s.a kızlar :)) ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmm :3:

gçmiş yapamadım daha ama neler yaptığınızı da merak ediyorum doğrusu :44: bu sene ben çocuklardan kurtaramadım paçayı hadi hayırlısı, teyze dayı çocukları vardı yatılı, onlar gitti yeğenim geldi.. o da gitti bu sefer küçük yeğen geldi :) pc ye geçmeye fırsatım olmadı arkadaşlarım, sanırım yokluğumu hisseden de olmamış :)) kilo bildirimide yapamadım, hafta sonu evde yoktum çünkü ... bu hafta da böyle olsun artık ama bundan sonra rahatım bayrama kadar, gerçi şimdi de temizliğe balıycam . . . anaaaaaaaaaammm ne yoğun oldum ben bu ara yaaa:53:
canım hoş gelmişin yoklugunu fark etmemekten değil bazen öyle oluyorki dertlerden kafayı kaldıramıyoruz bu farkedilmemekten degil canım ben kendi adıma zor dönemden geciyorum eger istemeden öyle gözüktüysek kusura bakma lütfen :71::71::71:
evet benim aldığım da kısa geldi bana :) sanırım standart bende çamaşır ipi aldım iki kat yapıp öyle atlıyorum :)
elma şekerim slmsız geçiyorsun beni hayırdır canım canın falanmı sıkkın yoksa benmi görmedim umarım birşey yoktur :26:

Hoşgelmişin canım

benim o konuda hiç bir fikrim yok canım hiç plates yapmadım

ahhh canım ya sende benim gibisin bende bırakamıyorum kolayı ama azaltarak baslıcam işe sonra bırakmakta nasip olur
inş menün de gayet güzel canım devamını bekliyoruz ayrıca tebrik ederim azimlenme konusunu hallettiysen gerisi gelir bol şans canım

evet elmaşekerim fıkralar gayet güzel ilkinde koptum ikincisi de hiç beklemiyordum öyle olacagını garibim napsın artık üstüne alınır olmuş herşeyi :1: 2 side oldukça dogru deyimler 3. açıklamaya bile gerek yok çok dogru bir söz paylasım için tşkler

saol cecom teşekkür ederim valla senin işinde gerçekten zor gizli saklı olması seni dahada çok teşvik ediyor olabilir
umarım annen gelene denk bırakabilirsin tek temennim o. ben bugün 2 tane içtim sabah içtiklerimile toplam 6, 7 tane falan gecenden sonra içmicem sabahta kalkınca kullanmıcam bakalım işe yaramasını çok istiyorum inş kökten kurtuluruz

canım hoş gelmişin yoklugunu fark etmemekten değil bazen öyle oluyorki dertlerden kafayı kaldıramıyoruz bu farkedilmemekten degil canım ben kendi adıma zor dönemden geciyorum eger istemeden öyle gözüktüysek kusura bakma lütfen :71::71::71:

elma şekerim slmsız geçiyorsun beni hayırdır canım canın falanmı sıkkın yoksa benmi görmedim umarım birşey yoktur :26:

yok kuzum hiç olur muuuu hele ki sen yaniiiii mümkün değilll :)))

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr :3:

İnşallah fazla kaçmamıştır :34: Afiyet olsun ama kilo olmasın inşallah...... Aminnnnnnn

Çok güzel bir paylaşım olmuş canım :71: Teşekkür ederiz :34: Aslında hepimizin bildiği ama bir türlü istikrarlı olarak hayatımıza dahil edemiyoruz maalesef :26: en azından benim açımdan öyle ama inşallah bundan sonra çok daha dikkatli olucağım :34:

1::1::1::1: İyi geldi valla :1: :1: :1: :1:

fazla kaçmadı 2-3 karecık yedım :26: evet cnm bende hep unutuyorum o yüzden lıste yapayım asayım dedım evın koselerıne :D hatta çocuklara hanı altını ıslatmamaları ıcın guneslı bulutlu gıbı tablolar yapılırya bende ole tablo yapayım dıyorum + - koyayım dıyorum alışkanlık halıne getirene kadar :9:

maşallah kızın kaç yaşında canım? ip atlamayı da unutmuyoruz dimiiiiiiiiiiiii :)

Canım büyük kızım 13 yaşında :34: daha doğrusu ekimin 25.de dolduracak :1:

Evettttttt iyi hatırlattın :1: ipimi alıp birazdan atlayabildiğim kadar atlayayım bari :34: nasılsa gün geçtikce çoğaltırım inşallah :34:

Kızlar arlama ipini nerden aldınız ben aldım ama kısa boyu atlarken baya yukarı. Zıplamam gerekiyo bu seferde 10tane anca atlayabılıyorum boyları standartmı acaba

Canım kırtasiyelerde genelde aynı boy satıyorlar ama büyük oyuncak mağazalarında farklı boylar vardır bence :34:
Benim kız Almanyadayken almış kendine :1: ipi baya uzun :34:
Eğer uzun olanlardan bulamazsan istersen uçlarına biraz uzatma yapabilirsin başka bir iple :34: atıyorum normal örgü iipini kalın bir saç örgüsü gibi yapıp yama yapabilirsin :34: Atlama ipi almadan evvel kızım öyle yapmıştı :1: cin fikirlidir vesselam :1:

s.a kızlar :)) ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmm :3:

gçmiş yapamadım daha ama neler yaptığınızı da merak ediyorum doğrusu :44: bu sene ben çocuklardan kurtaramadım paçayı hadi hayırlısı, teyze dayı çocukları vardı yatılı, onlar gitti yeğenim geldi.. o da gitti bu sefer küçük yeğen geldi :) pc ye geçmeye fırsatım olmadı arkadaşlarım, sanırım yokluğumu hisseden de olmamış :)) kilo bildirimide yapamadım, hafta sonu evde yoktum çünkü ... bu hafta da böyle olsun artık ama bundan sonra rahatım bayrama kadar, gerçi şimdi de temizliğe balıycam . . . anaaaaaaaaaammm ne yoğun oldum ben bu ara yaaa:53:

Aaaa aşk olsun yokluğunu hissetmemek olurmu :38:
Valla ben tatile falan gittin sandım :1: İnşallah temizlik faslını hatta bayramıda atlatıp daha güzel yoğunlaşırız hem topiğimize hemde kilo vermeye :34:
İyi olmana sevindim :54:
Özletme fazla kendini :34:

Banada bir arkadaş bunu göstermişti hem uzun tek part olarak :34:

Ebru Şallı Tan

Ben ilk etapta bir mekik ve ip atlamayı dahil edeyim günlük hayatımada bayrama kadar alışkanlık olur sonra una başlarım olmadı :34: sadece kilo vermek olmuyor birazda sıkılaşalım demi ama :1:

İnşallah canım ama öyle azaltarak bırakılacak gibi değil bence :44: Önce beynimizde bitirip ondan sonra birden keseceğiz olmazsa :34: Öbür türlü sanki daha zor geliyor bana :34:
Eşim 3 sene evvel birden bıraktı ve inan hala bile arada canım istiyor diyor :44: ama hiç bir kere bile içmedi ( babası öldüğünde dahi ki o dönem çok korktum tekrar başlamaktan dedi ) Oda sonradan itiraf etti bir iki kere göğüsü ağrımış oda kalbimde yada damarlarımda sigaradan dolayı acaba birşeymi var diye korkusundan bırakmış :1: iyikide bırakmış :34: arada banada diyor hani bırakacaktın diye ama ne zaman denesem çıldırmış gibi oluyorum :1: oda iç len öyle dolanacağına diyor :1: ama işin ilginçi anam varken korkudanmıdır nedir aklıma bile gelmiyor :1: Eşimde sen tiryaki değilsin aslında sadece el alışkanlığın var yoksa anan buradayken yada biz onların yanına gittiğimizde yine bir yolunu bulur gizli saklı içerdin diyor :1: haklıda olabilir aslında o yüzden bir meşkale olsun diye kendime ilk fırsatta iğne işi için malzeme alıp kızlarıma hatıra saklamak için birer seccade işleyeyim diyorum :34: hem meşkale olur hemde uzun süre oyalar onlar beni uygun fiyata :1:
Birde ilerde üzerinde namaz kılan olursa belki ucundan birazda bana sevap düşer :1: ( uyanık ceco :60: )

anladım peki öyle diyorsan öyledir:44:
nasılsın ya sevilcanım nasıl gidiyorrrrr? benim aklım dolu biraz yaaa ayın 3 de şehir dışına gidecez oralar da ders çalışamam gidene kadar türkçeyi bitirmem lazım dil bilgisi konularına geçtim zor anlayailirmiyim yetişdirirmiyim onu plnını yapmaya çalışıyorum araya matematik sıkıştırmam lazım sıkıştırınca tövbe yetiştiremem yetişmezde gidip gelince kopukluk olurrrr ayyyy ne dert yandım dimiii bir dokun bin ah işit :)

bu arada aramıza yeni katılan arkadaşlar olmuş, hepsi hoş gelmişler, sefalar getirmişler :16:

sen neredesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn diyecem ama açıklama yapmışsın :) hg cnm
h.b şekercim :))

geçmişe şööle bi baktım napışsınız diye, bol bol sohbet etmişsiniz maaşallah :)) liste de güzel olmuş eline sağlık ama bensiz olmuş :(( ismimi göremeyince bi tuhaf oldum yaww :14: artık bu haftaya kaldım napalım :44:

h.buldum sevilcim , estğ. canım ya ne demek kız hiç öle şeyler düşünme benimki latifeydi sadece , ALLAH cümle dertli olanlara gönüllerinin muradını nail etsin şu mubarek günlerde tez zamanda inşaallah ( amiiiinn )

Evettttttt iyi hatırlattın :1: ipimi alıp birazdan atlayabildiğim kadar atlayayım bari :34: nasılsa gün geçtikce çoğaltırım inşallah :34:

Canım kırtasiyelerde genelde aynı boy satıyorlar ama büyük oyuncak mağazalarında farklı boylar vardır bence :34:
Eğer uzun olanlardan bulamazsan istersen uçlarına biraz uzatma yapabilirsin başka bir iple :34: atıyorum normal örgü iipini kalın bir saç örgüsü gibi yapıp yama yapabilirsin :34: Atlama ipi almadan evvel kızım öyle yapmıştı :1: cin fikirlidir vesselam :1:

Valla ben tatile falan gittin sandım :1: İnşallah temizlik faslını hatta bayramıda atlatıp daha güzel yoğunlaşırız hem topiğimize hemde kilo vermeye :34:

Ebru Şallı Tan

Ben ilk etapta bir mekik ve ip atlamayı dahil edeyim günlük hayatımada bayrama kadar alışkanlık olur sonra una başlarım olmadı :34: sadece kilo vermek olmuyor birazda sıkılaşalım demi ama :1:

İnşallah canım ama öyle azaltarak bırakılacak gibi değil bence :44: Önce beynimizde bitirip ondan sonra birden keseceğiz olmazsa :34: Öbür türlü sanki daha zor geliyor bana :34:
Eşim 3 sene evvel birden bıraktı ve inan hala bile arada canım istiyor diyor :44: ama hiç bir kere bile içmedi ( babası öldüğünde dahi ki o dönem çok korktum tekrar başlamaktan dedi ) Oda sonradan itiraf etti bir iki kere göğüsü ağrımış oda kalbimde yada damarlarımda sigaradan dolayı acaba birşeymi var diye korkusundan bırakmış :1: iyikide bırakmış :34: arada banada diyor hani bırakacaktın diye ama ne zaman denesem çıldırmış gibi oluyorum :1: oda iç len öyle dolanacağına diyor :1: ama işin ilginçi anam varken korkudanmıdır nedir aklıma bile gelmiyor :1: Eşimde sen tiryaki değilsin aslında sadece el alışkanlığın var yoksa anan buradayken yada biz onların yanına gittiğimizde yine bir yolunu bulur gizli saklı içerdin diyor :1: haklıda olabilir aslında o yüzden bir meşkale olsun diye kendime ilk fırsatta iğne işi için malzeme alıp kızlarıma hatıra saklamak için birer seccade işleyeyim diyorum :34: hem meşkale olur hemde uzun süre oyalar onlar beni uygun fiyata :1:
Birde ilerde üzerinde namaz kılan olursa belki ucundan birazda bana sevap düşer :1: ( uyanık ceco :60: )
o kadar da büyük değilmiş canım yaaa :) inan ben 16 fln zannediyordum maşallah akıllı kzumm afeirn ona yanaklarından öp benim yerime :)) kızz ip baldırlara da faydalıymış biliyon mu :))) iki gündür onlarında ağrısını çekiyorum bilginize :) ama onu koşar şekilde atlayınca etlisi oluyor baldırlara

bu arada aramıza yeni katılan arkadaşlar olmuş, hepsi hoş gelmişler, sefalar getirmişler :16:

geçmişe şööle bi baktım napışsınız diye, bol bol sohbet etmişsiniz maaşallah :)) liste de güzel olmuş eline sağlık ama bensiz olmuş :(( ismimi göremeyince bi tuhaf oldum yaww :14: artık bu haftaya kaldım napalım :44:

h.buldum sevilcim , estğ. canım ya ne demek kız hiç öle şeyler düşünme benimki latifeydi sadece , ALLAH cümle dertli olanlara gönüllerinin muradını nail etsin şu mubarek günlerde tez zamanda inşaallah ( amiiiinn )
saol cnm valla yapmaya çalışdım birşeyler iremim gelene kadar bununla idare edelim o gleince güzel listemizi yapar :) inşallah bu hafta listeye güzel bir giriş yaparsın :)

Evetttttt Kızlarrrrrrrr :32::32::32::32:

Allah komşularımın yardımcısı olsun :1: An itibariyle İp atlayacağım :1: bakalım kaç tane yapabileceğim bir kerede :1:
Bitince sizede haber veririm nasılsa :1:

Hadi bismillahhhhhhhhhhhhh :1:

Ayyyyyyyyyyyyy öldüm bittim ama 100 kere atlamayı başladım 3 - 4 kere takılsamda :1:
Şu anda deli gibi kalbim çarpıyor ve elim ayağım titriyor :1: ama eminim her gün yaparsam kesin faydasını görürüm :34:
İyi geldi bee :1: kendimi küçüklüğümdeki gibi iyi hissettim anında :1:
Şimdide küçük kuzum ipi sallayarak atlıyormuş gibi bir yandan 18 - 15 diye sayıyor :60: oda şimdiden alışsın sporada bari o kilo derdi yaşamasın ilerde anası gibi :34:
Büyük kuzu iftardan sonra atlayacakmış :34:

Komşulardan şikayet geleceğini sanmıyorum sonuçta 10 dakikalık iş :34: gelirsede kusura bakmasın idare edecek artık sonuçta bende onları baya idare ediyorum :34:

Kan ter içinde kaldım hemen bir duş alayım bari :34: Akşamda iftardan sonra mekiklerimi çekerim tabi onu okadar yapamam :1: 10ar 10ar artırsam bile süper olur :34:

Son düzenleme:

cok güzel olmuş cnm tskler:9::9:

hepsı burada sayaçlı ıpler var kızlar ama kargo parası var başka nerde satılır bılmıyorum genelde çocuklar ıcın yapmışlar hep boyları yetmıor:26:

İyi fikir bende yarın alıyım ve başlıyım twist kullanan varmı bel ınceltmek için onuda tv ızlerken fılan yapıyı. En ıyısı zararı yoktur herhalde

canm twısterı ben kullanıyorum yan taraflar ıcın etkılı oluyor mutlaka faydasını gorursun benım ust tarafım baya ınceldı onla ust kısmımda orantısızlık var benımde :50:

çok şekersin be cecom :34: eyvallah bacım diyesim geldi birden :1: tatile daha var canım o da gidebilirsem tabi, yaz kursları 23 ağustosa kadar devam , kımıldayamıyorum anlıyacağın bi yere :))

o kadar da büyük değilmiş canım yaaa :) inan ben 16 fln zannediyordum maşallah akıllı kzumm afeirn ona yanaklarından öp benim yerime :)) kızz ip baldırlara da faydalıymış biliyon mu :))) iki gündür onlarında ağrısını çekiyorum bilginize :) ama onu koşar şekilde atlayınca etlisi oluyor baldırlara

Valla canım ben yerimde zıpladım bu sefer :1: ama bir dahakine artık orta sehpayıda kaldırır evin içinde koşarak zıplarım :34:
Yerimde bile zıplayınca bacaklarım baya ağrıdı anında sonuçta kilo fazla anam :1: ama inşallah onlardanda kurtulacağım :34:
Tavsiyen için teşekkür ederim canım dikkate alıcağım bir dahakine :34: yani yarın :1: tabi belli olmaz belki akşamda koşarak yaparım hem iftarda yediklerimizi eritmiş oluruz :1:
Kızım oruç tuttuğundan mecbur onu beklemek zorundayız yoksa erken yiyoruz yemekleri Ramazan olmadığında :34:

çok şekersin be cecom :34: eyvallah bacım diyesim geldi birden :1: tatile daha var canım o da gidebilirsem tabi, yaz kursları 23 ağustosa kadar devam , kımıldayamıyorum anlıyacağın bi yere :))

Canım Rabbim gönlüne göre verir inşallahda ağustos sonunda da olsa biryerlere gidersiniz :34:
Ben bu sene Akçay yaparım diyordum ama emin değilim olmadı artık istanbulda Riva taraflarına kaçar denize girerim çocuklarla :34:
Eşim yüzme bilmiyor ve denizi pek sevmediğinden ( adam suyu genel olarak sevmiyor Pomak işte :60: ) pek canı istemiyor o tür tatilleri yada günü birlik gezileri bende kızçelerimle yanlız gidiyorum iki senedir :34: daha evvelde büyük kızımla yanlız gidiyordum İstanbuldaki kadınlar plajına :1: ama iki senedir Riva plajına gidiyoruz komşu ablamla :34: hem kendi annesinin köyü yakın oraya hemde herkes tanıyor o yüzden yanlış bir durumda olmuyor rahat rahat takılıyoruz kadın kadına :1:

Ebru Şallı Tan

sıkılaşmak ıcın plates bırerbır haftanın 3 gunu bıle olsa kafı hıc yapmamaktan ıyıdır cnm sen yınede ramazandan sonra dahıl etmeye bak bence:9: örgü eklemek güzel fıkır olmuş cnm :9:

kendı adıma hsbuldum cnm tskler

Evetttttt Kızlarrrrrrrr :32::32::32::32:

Allah komşularımın yardımcısı olsun :1: An itibariyle İp atlayacağım :1: bakalım kaç tane yapabileceğim bir kerede :1:
Bitince sizede haber veririm nasılsa :1:

Hadi bismillahhhhhhhhhhhhh :1:

Ayyyyyyyyyyyyy öldüm bittim ama 100 kere atlamayı başladım 3 - 4 kere takılsamda :1:
Şu anda deli gibi kalbim çarpıyor ve elim ayağım titriyor :1: ama eminim her gün yaparsam kesin faydasını görürüm :34:
İyi geldi bee :1: kendimi küçüklüğümdeki gibi iyi hissettim anında :1:
Şimdide küçük kuzum ipi sallayarak atlıyormuş gibi bir yandan 18 - 15 diye sayıyor :60: oda şimdiden alışsın sporada bari o kilo derdi yaşamasın ilerde anası gibi :34:
Büyük kuzu iftardan sonra atlayacakmış :34:

Komşulardan şikayet geleceğini sanmıyorum sonuçta 10 dakikalık iş :34: gelirsede kusura bakmasın idare edecek artık sonuçta bende onları baya idare ediyorum :34:

Kan ter içinde kaldım hemen bir duş alayım bari :34: Akşamda iftardan sonra mekiklerimi çekerim tabi onu okadar yapamam :1: 10ar 10ar artırsam bile süper olur :34:

maşallah cnm supersınn:8::ben mekık cekemıyorum ya beceremiyorum kalkmıyor gövde:9: yürüyüşten sonra benmde atlamaya nıyetım vardı ama 1 hafta yuruyus yapmadıktan sonra hem hamlamısım hemde sol ayak bılegım gıdık sımdılık oturuyorum bakalım belkı birazdan plates oncesı atlarım . bu haftada gram gram gıderse oturur ağlarım valla:84:

saol cnm valla yapmaya çalışdım birşeyler iremim gelene kadar bununla idare edelim o gleince güzel listemizi yapar :) inşallah bu hafta listeye güzel bir giriş yaparsın :)

valla koşar sekılde atlamak daha kolay geliyor bana cnmda mekan dar napcan dıger turlu cok nefes nefese kalıyorum yada korıdorda mı yapmak lazım , çocukken bıde hılolop cevırırdık gecen annem onları bulmuş bı aara onuda denıyem :8::44::6:

mesajları okumaya cok zor yetısıyorum kızlar masalah cok hızlısınız bazıları gözümden kaçıyor kusura bakmayın gerı donup donup bakıyorum artık

Son düzenleme:
Back
X