Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Bugün oruçlu olmadığım halde geç kaltım

eee mecbur sabaha kadar büyük kız için sahuru bekliyorum

Maşallah hiç aksatmadan tuttu bu sene orucunu sadece ilk gün regln son günü olduğundan tutamadı birde Almanyadan geldiği gün yolda zor olur diye tutma demiştim

Sağ olsun hiç demiyor aaa siz tutmayacaksanız bende tutmam diye aksine o iki günü bayramdan sonra hemen tutmam lazım diye inat ediyor

dedim sen daha ufaksın okadar çatlak su kaçırmaz olmadı kışın tutarsın diye ama yok diyor borcumu ödeyeyim kafam rahat olsun diyor
Öğlende uyandı tabi

canı sıkılmış ille Forum istanbula gidelim diye inat etti ama eşim arabayı aldığından yarın gideriz olmazsa minibüsle dedim

Şimdi bu saatten sonra hazırlanıp çıkalım desem saat 4 olucak gidene kadar sonrada iki saat gezip yine eve dönmek ne onu kesecek nede eşime yetişebilirim erken geldiğinden

Bakarım artık olmadı yarın erken uyandırırımda öyle gideriz ( malum bayrama kadar eşim arabaya el koydu

sonra nasılsa bana devredecek spor salonuna gideceğimden

)
Kız sen yine iyisin ben 40 gündür okadar bile veremedim

Neye bizde bayramdan sonra işi daha sıkı tutar açığı kapatırız

Ben oruç tutamadığımdan artık ufak ufak kendimim hazırlamaya başlıyorum ( alkali su, ufak ufak egzersizler falan... ) Sağlıklı besleniyorum ama işte bir türlü diyet moduna giremedim
Hmmm demekki artık o kakaolu karışımıda bir test edip onaylayacağız

Eminim tadı güzeldir hemde dediğin gibi nefsimizi körlerken belki kilolardan da az da olsa kurtuluruz

Bilgi için çok sağ ol canım
Canım çok geçmiş olsun

İnşallah bir an önce kurtuluruz içiciler olarak

Ben ne güzel Almanyadayken 14 gün içmedim ( yiyorsa iç anam bilmiyor zaten bilse kesin kıyameti kopartır :26: ) ama dönünce nasılsa anam duymaz hesabımıdır nedir psikolojik olarak yine başladım

Eğer yanlızsam gündüz ancak 5 tane içiyorum ama içen bir arkadaşım gelince maalesef farkında olmadan daha fazla içiyorum

Bende çok istiyorum ama ne zaman niyetlensem inan içimde kurt varmış gibi yiyeceklere saldırıyorum üstelik çokda asabi oluyorum:26: eşimde verdiğin kiloları alma bari biraz daha bekle bırakmak için psikolojik olarak kendini telkin et diyor ama işte nereye kadar. Bırak anamlarda iki üç ay sonra emekli olup türkiyeye dönünce her an basılma tehlikesi olduğundan o gelmeden bırakmam şart yoksa boşu boşuna tatsızlık çıkacak eğer öğrenirse

( anam evlendim hala gizli saklı liseliler gibi saklıyorum bazı şeyleri

)
O bahaneyle bırakırım inşallahda tamamen kurtulurum ....Aminnnnnnnnnnnn
Tabi sende
İnşallah fazla kaçmamıştır

Afiyet olsun ama kilo olmasın inşallah...... Aminnnnnnn
Çok güzel bir paylaşım olmuş canım

Teşekkür ederiz

Aslında hepimizin bildiği ama bir türlü istikrarlı olarak hayatımıza dahil edemiyoruz maalesef :26: en azından benim açımdan öyle ama inşallah bundan sonra çok daha dikkatli olucağım
Aramıza hoş geldin

İnşallah hepbirlikte çok güzel kilolar veririz
Benimde aynı yaaa

Göbiş sanki ayrı bir eyalet

eskidden ne güzel dümdüzdü ama işte homini gırtlak pufuduk çatlak yiye yiye oda bağımsızlığını ilan etti

Neyse darbe uygulamamız farz oldu

o göbekler yok olucak Allahın izniyle

Ben bugünden itibaren ufak ufak mekik çekmeye başlıyacağım inşallah

büyük kızı oturturum ayaklarıma

sonuçta baya var ancak gider
Ohhh ne güzel tatilde fazla kaçırmıyorsun

İnşallah ilaçınıda düzenli kullanırsında daha çabuk gider kilolar

Bende Ramazanın başına kadar kullanıyordum ama sonra zor oluyor diye Ramazan münasebetiyle ara vermiştim ama bugün yine başlayacağım

düzenli olarak ilaç içme huyum yokki anasını satam

bir hafta düzenli içerem sonra unutuyorum ama artık telefonuma hatırlatma mesajı yapacağım bari o bahaneyle unutmam

hatta çantamada bir tablet koyayımda gittiğim yer olursa içerim

İyi geldi valla