80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugun ku ayran detoksu menüm
9:45

1 dlm uno denge
1 dlm peynir
1 domates
1 salatalık
1 haşlanmış yumurta

12:001 kase ayran çorbası
14:00 aynı
16:00aynı
18:00 aynı
20:00 yarım kase ayran çorbası

4 fincan bitki çayı
3 yudum nescafe :)

cok gudel canm ayni tempo dewam

Canım üzülme belki başka bir sebebi vardır :34:
Olmadı artık mecbur yeni bir yatak bakarsınız :34: belkide aldığınızda yanlış yatak seçimi yaptınız sertken anlamadınız ama biraz yumuşayınca ağrı yapmış da olabilir :34:
Tam ortapedik alma emişti bana doktorumuz ( kızım için danışmıştım hani gelişiminde bir problem olduğunda ) genel olarak yarı ortapeddik yeterli tam ortapedikler zamanla ağrı yapabilir demişti :44: belki sizine ondandır :34:

2yıl bir ytak kullandım 6 ayda deforme olmuştu 2. yılda değiştirdim geçen yıl iyi kalteli bir yatak aldık buda deforme olursa yerde yatcam:1::1::1:tam ortapedik heralde zayıflayınca sorun ortadan kalkar ise sorun yok demektir görcez bakalımm:40::40:

bugunku menum
sabah bidilim eklmek bi yunurta bi dilim peynir domates salatalik yesil cay
12.00:ayran.corbasi
14.00:ayni
16:00:ayni
18:00:ayni
asam cay iki ltre su 40dk yuruyus 4 kupa yesil cay

sabah
öğle(bebek gece uyumayınca 2 öğün tek oldu)
2 dilim ekmek
4 zeytin
4 dilim sucuk
1 dilim peynir
1 haşlanmış yumurta
2 çay bardağı çay

ara

1 armut
2 erik

akşam

5 6 kaşık yeşil fasülye
2 dilim ekmek

son olarak

1 şeftali
1 avuç çekirdek

[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] efsax:nazar::nazar::71: [/TD] [TD] 103.2 [/TD] [TD] 81 [/TD] [TD] 78.1 [/TD] [TD] 2.9 [/TD] [TD] ? [/TD] [TD] ? [/TD] [TD] ? [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] Ela_ela_:nazar::71: [/TD] [TD] 81 [/TD] [TD] 75.7 [/TD] [TD] 73.8 [/TD] [TD] 1.9 [/TD] [TD] 7.2 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 2 mil plates [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] fezay:nazar::71: [/TD] [TD] 94.8 [/TD] [TD] 85.2 [/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 1.2 [/TD] [TD] ? [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] nuhan:71: [/TD] [TD] 92.4 [/TD] [TD] 72.9 [/TD] [TD] 72.6 [/TD] [TD] 0.3 [/TD] [TD] ? [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD] ? [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] ceco34:71: [/TD] [TD] 120 [/TD] [TD] 104.8 [/TD] [TD] 104.5 [/TD] [TD] 0.3 [/TD] [TD] ? [/TD] [TD] 85 [/TD] [TD] 1 saat yüzme 150 dak fitness yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] ayyuzlum0211:emir_bebek::emir_bebek: [/TD] [TD] 85.5 [/TD] [TD] 84.5 [/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] +1.5 [/TD] [TD] +0.5 [/TD] [TD] yok [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]

[/table]

Kızlar sizleri tebrik ederim.Ben düzenli yazamadigim icin ve yeni oldugum icin kendimi de ekleyeyim.
Geçen hafta:82
Lahana çorbası diyeti ne baslarken:80
Bugün diyetin 3 .günü:79 ;)
Bakalim 7.gunu kaç olucam.spor sıfır malesef.ayagım iyileşsin yürüyüşlere başlıcam

3 ay aslında normal ideal hemde sağlıklı neden takıldı acaba benim 5 ay oldu doğum yapalı ama kendimi inek gibi hiseddiyorum sürekli yeme hissi var içimde doymak bilmiyorum bugün başladım karnım aççççç mide ne kadar büyüdüyse doymadımm he he:18::18::18:

Merhaba böyle düşünüp kendini üzme. Insan kendimi motive edeyim derken cok fazla diyeti düşünüp hep ayni seyi düşünürse ters tepiyormus ve kilo verme duruyor mus. Diyetisyen söylemişti. O yüzden kararlı olalım ama tek düşündüğümüz diyet olmasin.Mutlaka verirsin emin ol.

Bu arada arada vücudu şaşırtmak gerekirmis.Yani bir gün kahvaltı da meyve yemek.oglen ve aksam yemeklerinin yerini degistirmek gibi ben de bunlari uyguluycam bakalim.Lahana çorbası diyetim Cuma son sonrasinda daha sağlıklı bir beslenme programi izlicem burda paylasicam.

Merhaba böyle düşünüp kendini üzme. Insan kendimi motive edeyim derken cok fazla diyeti düşünüp hep ayni seyi düşünürse ters tepiyormus ve kilo verme duruyor mus. Diyetisyen söylemişti. O yüzden kararlı olalım ama tek düşündüğümüz diyet olmasin.Mutlaka verirsin emin ol.

14 ağustosta karar verdim o gündür yemem dahada arttı cidden 6 eylülde düğün vardı evdeki abiyemi giyeyim dedim sığmadım sığmayınca kötü oldum giydiğim 3 5 kıyafetim kaldı oda hamilelikte aldığım bazı şeyler bilerek almıyorum yeni kıyafetler giydikçe olmasın zayıflayayım diye aslında düşünmüyorum bugün başladım diye kendimi olaya adapte etmeye çalışıyorum kendimi gevşek bırakınca yiyorum çünkü 3 gün sonra alışırım canımburdaki arkadaşlar sen olunca daha iyi motive olurum ben i,nşallah tabi önce sağlıklı bir şekilde zayıflamak

Bu arada arada vücudu şaşırtmak gerekirmis.Yani bir gün kahvaltı da meyve yemek.oglen ve aksam yemeklerinin yerini degistirmek gibi ben de bunlari uyguluycam bakalim.Lahana çorbası diyetim Cuma son sonrasinda daha sağlıklı bir beslenme programi izlicem burda paylasicam.

çok sıkı diyet uygulayamam aslında kan şekerim düşüyor dengelemek zorundayım çok zor durumda olunca şeker bile yerim cidden kötü oluyorum ozamn bu lahana çorbası kötü kokmuyor mu ????suyu gibi mi içine başka malzemeler giriyormu

çok sıkı diyet uygulayamam aslında kan şekerim düşüyor dengelemek zorundayım çok zor durumda olunca şeker bile yerim cidden kötü oluyorum ozamn bu lahana çorbası kötü kokmuyor mu ????suyu gibi mi içine başka malzemeler giriyormu

canım sen emziriyodun demi simit olayından ööle kalmış aklımda sütün tehlikeye girebilir bence şok diyetlerden uzak dur ufak ufak azaltarak devam et

Konyaaltındayım ben cnm bura bıras basık bıde nem cok manavgat nasıl daha mı serın

Ben manavgata girmeden Hemen önce ILICA beldesindeyim nem orası gibi çok değil çok şükür serinledide hava allah kolaylık versin bize nem ii değil ben herseyi atıyorum buzluga valla öyle kullanabiliyoruz ancak

canım sen emziriyodun demi simit olayından ööle kalmış aklımda sütün tehlikeye girebilir bence şok diyetlerden uzak dur ufak ufak azaltarak devam et

evet emziriyorum ama bol bol su içiyorum ayrıca rezene çayı içiyorum devamlı doktorda yemeye bağlı değil bol sıvı tüktmen gerek dedi işin açıkcası ekmek olayını azalttım yediklerimde aslında değişim yok öncedende böyle yiyip doyuyordum eğer kesildiğini hissedersem hemen bırakırım bu uygulamayı

Slm kizlar herkeze gunaydin ozledim burayi cok zor aylar gecirdim ve gecti gibi bu arada ameliyatta oldum safra kesem yok artik sislik rahatsizlik yok yediggim bir saate tuvalette ama kilo vermedim ama diette yapmadim hic simdi burdayi ve basliyacam sanki bu hlimle daha cbuk vericem cok cabuk acikip cabuk. Oyuyom ve sistemcok hizli calisiyo bol bol gecmis yapiyom sok diyetlemi baslasam yoksa normalmi ama ben soyle bir 7rakaamlari hemen gormek istiyom sok la olsun varmi eslik edecek ayyuzlum kiz dogurdun mu ne yaptim gecmise bakacam da merak etti. Bak

Slm kizlar herkeze gunaydin ozledim burayi cok zor aylar gecirdim ve gecti gibi bu arada ameliyatta oldum safra kesem yok artik sislik rahatsizlik yok yediggim bir saate tuvalette ama kilo vermedim ama diette yapmadim hic simdi burdayi ve basliyacam sanki bu hlimle daha cbuk vericem cok cabuk acikip cabuk. Oyuyom ve sistemcok hizli calisiyo bol bol gecmis yapiyom sok diyetlemi baslasam yoksa normalmi ama ben soyle bir 7rakaamlari hemen gormek istiyom sok la olsun varmi eslik edecek ayyuzlum kiz dogurdun mu ne yaptim gecmise bakacam da merak etti. Bak

günaydın canım hoş geldin tekrardan geçmiş olsun rahatlamana sevindim açıkçası. ben daha doğuramadım yaw. 7 ayı doldurdum. dr hala cinsiyetini tam olarak söylemedi ama kıza benziyo dedi. senin ameliyat laparoskopik mi oldu. annem ramazanda felaket bi sancıyla acile gidiyo. safra kesesinde taş çıkıyo. ramazan sonrası acil ameliyat diyo dr. annemde korkuyo. diyolarki tavuk taşlığının içindeki sarı zar var ya onu kurutup öğütüp yiyecekmiş geçermiş. bunlarda bunu uygulamaya karar vermişler. dedimki yaparsınız yapmaya da tam benim doğuma yakın ameliyat olursun görüşürüz o zaman dedim. çok acı çektin mi canım annemi bilgilendireyim biraz.

Gunaydnnnnnkizlar...
6aydir minik bi prensn annesiyimm..
87kiloyuuummmm.
Acikcasi zayiflamak icin pek bise yaptigim yook. Bir tek nrmal ekmek yemiyormmm , kepek yiorm o da gunde 3dilimi gecmiyorrr.
Kola m.suyu vaazgecilmezm. Adana oturdgm icn hava sicak oldgndan soguk iceck vazgecilmez oluyorrrr..
Ama artk sikayetciym kendimden.
Boyum 1.76..
Bekarken de hep iriydim ama dügünm icn 73e dusmustmm. Yinee yparm diorm ama isteeee boyleee asiri istemem gereekk.
Napmam lazımmm yardm edin

slm kızlar. dün sabah geldim bir sürü alıntı yaptım cevap yazamadan site tadilat nedeniyle kapandı:43::43::43: çok sinirlendim. kendimi mutfağa attım atış o atış. hani dedim ya domates topladık tarladan onları konserve yapmayı bitirdim. sabah bir girdim mutfağa öğleden sonra 2 de işim bitti. yemeğimi falan da hazırladım oh be diyecektim ki arkadaş aradı ben geliyorum diye. tabi misafir gelince de bulaşık falan haliyle çıktı. kadın 5 buçukta gitti. bende çocuklara söz vermiştim parka götürecem sizi diye. bulaşıkları toplasam geç kalacaktık. biz de hazırlanıp çıktık. eve de eşimle beraber döndüm. adam mutfağa bir girdi vay efendim bu bulaşıklar ne akşamdan beri hiç mi yıkamadın söylendi durdu. ya misafir geldi akşamdan kalan olurmu. onları yıkadım inanmıyosan makinayı aç bak dedim. ama sinirlerim çok bozuldu. bana söylenip söylenip gitti babasını aradı ve öyle güzel konuştu ki sinirlerim hepten harap oldu başladı ağlama krizi. uzun zamandır böyle olmamıştım. kendimi çok sıkmışım. sonra geldi özür dilerim ben yanlış anladım falan dedi özür diledi ama olan oldu malesef. bir süre sonra bir sancı başladı eşim bile baya tırstı. gece boyu sancım geçmedi. sabah bi kalktım suratım elim ayağım balon gibi. bu gün hiç bi iş yapmicam görsün bakalım iş yapılmayınca ev ne hale geliyo.:47::47::47::47::47:

Gunaydnnnnnkizlar...
6aydir minik bi prensn annesiyimm..
87kiloyuuummmm.
Acikcasi zayiflamak icin pek bise yaptigim yook. Bir tek nrmal ekmek yemiyormmm , kepek yiorm o da gunde 3dilimi gecmiyorrr.
Kola m.suyu vaazgecilmezm. Adana oturdgm icn hava sicak oldgndan soguk iceck vazgecilmez oluyorrrr..
Ama artk sikayetciym kendimden.
Boyum 1.76..
Bekarken de hep iriydim ama dügünm icn 73e dusmustmm. Yinee yparm diorm ama isteeee boyleee asiri istemem gereekk.
Napmam lazımmm yardm edin

bize takıl canım. kız hemşehri sayılırız. bende osmaniyeliyim. sen adananın neresinde oturuyosun.

geçen dedin ya süt sağma makinem vardı diye. şu elektirikli olanlardanmıydı senin makine. nasıl randıman alabiliyormuydun. benim çocukları emzirmede sıkıntım oluyor. oğlumu 2 kızımı sadece 4 ay emzirebildim. sütüm gelmiyor. kızın doğumundan sonra yine sütüm yoktu. kız küvezdeydi sarılıktan doları. dr sütünü sağ ver demişti. dedim sütüm yok. hastanede süt sağma makinesi varmış ona bağla kendini süt gelir dedi. hakikaten ilk sağdığımda biberonun dibindeydi süt. iki gün sonra iki şişe süt doldurabiliyodum (500ml su şişelerimden) şimdi acaba kendime makine alsammı diyorum aynı sorunlarla karşılaşacam muhtemelen. tavsiye edermisin makineyi?

Back
X