- 27 Kasım 2011
- 6.506
- 5.704
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız senin işinde çok zor. insan çatlar ölür. hep görümce kaynana yüzü görmekten. etrafta hiçmi komşu yok yaşı yaşına huyu huyuna
yada dur ben gelim komşu olayım sana
![]()
Eki Görüntüle 893207
bende uyandim teyzelerim
Eki Görüntüle 893207
bende uyandim teyzelerim
oyyy oyyy uyanmışda güllere boyanmışmaşallahhhh pek tatlı annesi bu kızz ,allahım hayırlı yazı yazsın
gözler renkli sanırım ayyüzlü bu kızın senin gözlermi renkli![]()
Bende kilo vermenin başlangıcında ilk yüzüm gider insan daha da hevesleniyo hırslanıyo dimi :))
cecoş niye kızdın kız çocuğa keşke biraz daha oynasaydı..karı bulmak artık eskisi gibi kolay deyil .yağıyor ama sonra soğuğun etkisinden çıkılmıyor dışarı..gerçi istanbulun havası yumuşak sanırım benim büyük görümce istanbulda evli.konyanın soğuğu erzurumla yarışır.hatta küçük kardeşim erzurumda okumuştu o bile derdi abla konyadan soğuk deyil konyanın soğuğu daha keskin diye..kuru soğuk olur burda etrafa ar yağar soğuğunu biz çekeriz..
ceco valla sana imreniyorum biliyormusun.evde hapis hayatı yaşıyoa çocuklarla .gidecek kimsem yok .varda yok.annem ikinci kez evlendiği için endi babam deyil gitsekde diken üstünde oturur gibi oluyor.kız kardeşim zaten şehir dışına..teyzeler soğuk.gidilmez hala öyle yılda 2 kez giderim..konu komşu hiçç görmem.
.allah bozmasın canım annenlerle çocuklarınla kocanla mutlu yaşa işallah canım
gerçi onları yalnız bırakmaya gelmiyor
kavga ediyolar hemen
aynen canım inan uykuya hasret kaldım şu 1,5 yılda
erkekler öyle çocuk üstüne kalınca 15 dk da kavga kıyamet kopuyo kabak yine sana patlıyo
ayyy yerim ben seni maaşallah çok tatlı...rabbim hayırlı evlat eylesin inşallah...Eki Görüntüle 893207
bende uyandim teyzelerim
sen ondan da kilo veremiyor olabilirsin uykusuzluk metabolizmayı şaşırtıyor..uykusuz olunca insan stresli oldugu için kilo veremiyor![]()
olabilir mi ki:18::18:
valla uykusuzluğumun üstüne gün boyu peşinde dolanıyorum belki 1 lokma yedirebilirim diye
hep bu yüzden veremiyom zaten![]()
kız çok güldürdün benigünaydın kızlar
kış gerçek yüzünü göstermeye başladı,tüm gece rüzgarın ürpertici sesini dinledim:18::18:.evde yalnızda olunca pek ürkütücü oluyor
dün tekrar kar yağdı,keşke bu günde yağsa o zaman hava yumuşak oluyor..ama sabah zehir gibi bir hava vardı halada öyle..
benim büyük kızda bir inat var şu buz gibi sogukda incecik giyiniyor ..giydiremiyoryum çocuğu.
.
hele evvelki gün incecik yazlık bi ceket aldık indirimde diye onu giymiş.kızdım çıkar şunu milley sana kıçıyla güler diye.. inat
baya bi tartıştıkbu seferde deri bi mini montu var onu giydi.bu günde ağlıyor hastayım okula gitmiycem diye.
.
oh olsun anne sözü dinlemezse olacağı bu..
ama akıllanmak yok yine incecik penye yazlık pantolon ince penye tişört incecik eşarpla gitti.bu sefer zorla kışlık montunu giydirdim ama önü açık kime havası anlamıyom...
millet sarınıyor bürünüyor gözleri zor gönüyor benim zilli efil efil geberecek![]()
doyulur mu ki annesi yaaa , cennet kokuluaşısı hepatitti o yüzdeç çok bi sıkıntı olmadı. bu gün 33 gün oldu ya. ne çabuk geçti değilmi. ay yarın bi resmini yüklim çoktandır paylaşmadım değilmi. baya kilo aldı doğduğundan beri. en azından artık bacakları kemik gibi değil etlendiısırmalık oldu öpmeye doyamıyom
aynen canım benimde tüttü burnumda şimdi bebek kokusudemek 1 ay oldu..maşallah kızımıza..o bacakları ye annesi bizim için..bebek kokusu geliyor burnuma mis gibi, sen anlatınca .özledik bebek sevmeyi valla
yawru yaaaaa, çok masum ve çok güzelEki Görüntüle 892675
cok guzel olmadi ama uyuyo anca bu kadar
çok sevimli bu kıs annesi, teyzelerinin eline düşse sevilmekten gram almazEki Görüntüle 893207
bende uyandim teyzelerim
canım inşallah gerek kalmaz dediğin gibi , biz senin destekçiniz ve ben inanıyorum senin kilo verecğine, sadece bünyende ters giden şeyi tesbit etmek lazım , tanıdığım biri vardı ve bayağı kiloluydu , annesiyle karşılaştım ve çocuğun meğer şeker değerleriyle alakı sorunu varmış ve bu durumda kilo verememesine sebep oluyormuş , seninde belki böyle sorunun vardır be banucum belki :44: hakkıımızda hayırlısı ama sabredip azmedince elimizden kurtulanabilene aşkolsunSelamün aleyküm kızlarrrrrrr
Ben geldimmmmmmmmm
Anam bugün baya hareketli bir gün geçirdim sayılır
Hani geçen gün demiştim ya obezite cerrahisi düşünüyorum diyebenim eşşek erkek kardeşim faceden bir gruba ameliyatla ilgili bir kaç soru sorduğumu görmüş ve dün anında annemlere yetiştirmiş pis gambazcı
Hatta ben gittiğimde tam annemle kıza forma bakmaya çıkacağımız sürede iki dakikada yetiştirmiş hatta babam biz çıkarken konuşmaya başladığı için onada söylemiş
Adamcağız tabi neyin ne olduğunu anlamadığı için baya bir üzülmüş biz geldiğimizde de annemi yatak odasına çekip ben banuyla konuşcağım falan demişte annem tatsızlık çıkar ben yanlız konuşurum onla demiş :26:
Tabi karı koca sabaha kadar doğru dürüst uyumamışlar ve kadıncağız bir iki bişey aldım bahanesiyle bana geldi
Anam artık ne dediyse erkek kardeşim ameliyatla ilgili kadıncağız daha lafını açtığı gibi ağlamaya başladı
Neyse oturduk uzun uzun konuştuk hatta ona izah ettim hemen atlama niyetim yok sadece araştırıyorum üstelik benim istememle olacak şey değil doktor karar veriyor falan diye
Şükür biraz rahatladı, sakinledi ama söz vermek zorunda kaldım son kez de olsa sıkı sıkı diyet yapıp elimden geldiğince spor yapacağıma
Kadıncağız sırf kendimi daha iyi hissedeyim diye koltuklarımı bile değiştirmeyi teklif ettihani kendimi daha iyi hissedersem evim daha düzgün olursa sırf kendime yoğunlaşırım diye
ama tabi benim inatçı eşim kesinlikle kabul etmedi
Annem sen ikna et hemen önümüzdeki hafta gider alırız dedi ( günden sonra tabi ) ama benimki bir kere hayır dedimi kolay kolay evete dönmezaslında ne güzel olurdu ama annemlerede kıyamıyorum sonuçta niye okadar masrafa girsin
Kadıncağız kafamı karıştırıp çekti gittiyani anlıyacağınız yine diyete devam
şimdilik
![]()