80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar merhaba.sevgicim geçmiş olsun canım merak etme yanındayız Allahın izniyle.
kızlar ben yarın oruç tutmak istiyorum inş.sonra da protein diyeti yapmak istiyorum .saha önce yapmıştım güzel sonuç almıştım keşke devam ettirseydim şimdi bu sıkınıtları yaşamazdım.

günaydın hanımlarrrr
dün biraz kaçırdım arkadaşlar yaaa eşim ve kızım ewde olunca değişik şeyler istiyolar yaparken çok kararlıydım ama olmadı ucundan tadına baktım azıcık kaçtı yani
ama bugün kararlıyım tam gaz dewam

kızlar bende klasik kahvaltımı ettim,kızarmış ekmek peynir az yağ,neyse artık öğladen sonra günümde 1 tatlı 1 tuzlu yerim akşamda meyve olur büyük ihtimal.EGZERSİZİ UNUTMAYALIM OLMAZSA OLMAZ....
ARKADAŞLAR BURADA 20 KİŞİ FELAN OLDUK YANİ KATILMAK İSTEYEN GİRDİ,AMA BEN ORTADA PAYLAŞIMI DÖNEN 5-6 KİŞİDEN BAŞKA GÖREMİYORUM,PAYLAŞIMDA BULUNACAKSANIZ BURAYA ADINIZI YAZDIRIN,HAFTADA 1 UĞRAYACAKSANIZ,BUNUN NE SİZE NE BİZE MOTİVASYON YÖNÜNDEN FAYDASI OLUR..ÇOĞU ARKADAŞIMIN BANA HAK VERECEĞİNE İNANIYORUM,SEVGİLER....

kızlar lapa diyetini soran bi arkadaş vardı hatırlamıyorum şimdi adını, ben pirinci yiyemedim de ince bulgurdan yaptım kısır gibi bol yeşillikle sadece limonla salça tuz yağ koymadan bir günde 1 kilo vermiştim ama gün boyu hiç tuz almadığım için baş ağrısı tansiyon düşüklüğü oldu bir gün dayanabildim ama ödeme birebir geliyor metabolizmayı hızlandırıyor yapabilen yapsın derim ben şimdi 15 günde bir yapmayı düşünüyorum
bulgur pirinçten daha yenilebilir ve daha düşük kalorilisositososito

sevgi arkadaşım geçmiş olsun inşallah her konuda istediğin sonuca ulaşırsın...

slm kızlar,diyet tam gaz süperr gidiyorr...istesemde yiyemiyorum,ama sebebi benim iradeli olmam değil, dişimin şişmesi :(( ağzımı açamıyorum,antibiyotikler le ve ağrı kesiciler le duruyorum...yiyebildiğim tek şey çorbaaa.
aslında çok fazla ağrı çeksemde,diyette işime yaradı bu şişlikk

kızlar lapa diyetini soran bi arkadaş vardı hatırlamıyorum şimdi adını, ben pirinci yiyemedim de ince bulgurdan yaptım kısır gibi bol yeşillikle sadece limonla salça tuz yağ koymadan bir günde 1 kilo vermiştim ama gün boyu hiç tuz almadığım için baş ağrısı tansiyon düşüklüğü oldu bir gün dayanabildim ama ödeme birebir geliyor metabolizmayı hızlandırıyor yapabilen yapsın derim ben şimdi 15 günde bir yapmayı düşünüyorum
bulgur pirinçten daha yenilebilir ve daha düşük kalorilisositososit

lapa diyetini ben sormuştum fguler sağol canım cevabın için ben de bugün yapamadım zaten sabah eşimle kahvaltı yaptık lapa yemek gelmedi içimden 2 dilim light etimek peynir 2 zeytin yedim şimdi de zeytinyağlı pırasa yerim hafta sonu düzen bozuluyor, sanırım herkesin sorunu aynı ama hafta içi işi sıkı tutarsak telafi ederiz bence...

lapa diyetinide çarşamba denerim artık ince bulgurdan sonucu bildiririm.

sizler neler yapıyorsunuz yazın bakalım kızlar

Geçmiş olsun canım

eylülce bir öğüne bir çay bardağı bulgur çok bile geliyor bilgin olsun

gamzeli atlamışım hasta olduğunu geçmiş olsun canım...a.s.
neyse her işde bir hayır vardır, iştahın kesilir miden küçülür bu sayede:roflol:
şaka bir yana en kısa zamanda iyileşmen dileğiyle

çok teşekkrü ederim canım..haklısın valla bu sayede sadece çorba ve yoğurt yiyebiliyorumm..bünyem diyete alışmış oldu :))

Selam arkadaşlar.
Bende geldim gruba,
Biraz geç oldu amma vallahi hepinizi geçerim ben.yerimseniben
Ben 88 kg. civarındayım 87 de oluyo gün içinde belli olmuyor.
Bebeğim henüz çok küçük olduğundan sıkı bir diyet yapamayacağım ama
egzersizle kilo vermeyi düşünüyorum.
Önceki hamileliğimde doğumdan sonra 78 kiloyu 6 ayda 60 yapmıştım.
Yaşım gençti ve spor- diyet fırsatım daha fazlaydı.
Şimdi biraz daha zor olacak ama başarmak zorundayım.
İnanın kalbim sıkışıyor, tvde dr. belin 90 cm altında olması gerektiğini söyledi.
Benimki ooooo 110 larda yaa çıldırcam. ne kadar çirkinim yaaa....
Kızlar banada destek olun. Kocam yurtdışında 3 hafta sonra gelcek ya en azından 4 kg versem o bile moral olcak bana.
Yarın sabah başlıyorum yemeğe dikkat etmeye ve sporuma....

hoşgeldin serayy hiç değilse hergün bir kere bu sayfaya uğra bak nasıl motive oluyorsun ben 3 yıldır veremedim doğum kilolarını daha doğrusu bir verdim bir aldım şimdi ikinciye niyetlendim hırs yaptım bu sefer 2 ayda 10 kilo hedefliyorum bakalım ne olucak ikinciden önce form tutmam lazım böyle hamile kalırsam yandım...

hoşgeldin serayy hiç değilse hergün bir kere bu sayfaya uğra bak nasıl motive oluyorsun ben 3 yıldır veremedim doğum kilolarını daha doğrusu bir verdim bir aldım şimdi ikinciye niyetlendim hırs yaptım bu sefer 2 ayda 10 kilo hedefliyorum bakalım ne olucak ikinciden önce form tutmam lazım böyle hamile kalırsam yandım...

selam.
mutlaka uğrayacağım sayfaya.
Fazla kilolu olunca daha az kilo alıyor hamilelikte insan merak etme.
Ben kızımdan sonra verdim ama 2 yıldır kiloluydum bir rahatsızlıktan dolayı.
Oğlumda kızımda aldığımın yarısını anca aldım.
Ama tabii se4n yinede kilonu ver, bende vercem.
Destağin için sağol.

Merhaba kizlar neler yaptiniz, ben sabah kahvalti yapamadim o kadar yogundumki anlatamam, bir muz ve elma yedim, az oncede sade salatami yedim oh, benim asil sorunum aksamlari agzimin bos durmamasi, habire birseyler cekiyo canim ama dayanmaya calisacagim bakalim.:icecream::kahve:

kızlarrr çok sinirliyim çokkk...dayanamadım koca bir kase aşure yedim yaaa...napıcam şimdi ben..iki saat spor yapsam anca ...offf offf..

kızlarrr çok sinirliyim çokkk...dayanamadım koca bir kase aşure yedim yaaa...napıcam şimdi ben..iki saat spor yapsam anca ...offf offf..

Bişey olmaz 1 kaseden aşurenin zararı diğerlerine göre daha azdır. Baklava yeseydin seni affetmezdik ama aşureyi 1 kerelik görmezden gelebiliriz.yerimseniben

ya kızlar ben de çok yavaşladım kilo vermede...
napıcamı şaşırdım.
İşten geliyorum çok yorgun oluyorum.
Bence forumumuzda zorunlu sportif aktivite uygulaması başlatalım örneğin günde en azından 20-30 dk yürüyüş...
Yani çok basit bir hesap yapılsa rejim dışında ayda 2 kg cok rahat gider...
Bir de rejim olunca oh oh oh...:)
Örneğin mahallenizi 1 tur çevreleyecek şekilde yürümeniz yeter.
Süper olur kızlar.. Ne dersiniz...?

merhaba kızlar
buraya pek yazamıyorum ama diyet son hız devam ediyor..

86 ile başlamıştım 83 ü gördüm
ama bazen 84 oluyor anlamadım

aslında daha hızlı kilo vermeyi bekliyordum..
hiç birşey yemiyorum
ama egzesiz yetersiz sanırım
gün içinde ege beni o kadar çok yoruyor ki...

merhaba kızlar ben yarın protein diyetine başlıyorum .daha önce de yapmıştım kısa sürede güzel sonuçlar almıştım.bacaklarım öyle şişki anlatamam,varislerim cabası.okul çıkışı çarşıda dolastım biraz tempolu yürüdüm ama 86 kilo bedenle yürümek nasıl beni en iyi sizler anlarsınız.okulda da sıck su içiyorum devamlı.size de tavsiye ederim.sıcak suyun da çok faydasını görmüştüm kızlar.
protein diyeti çok doyurucu .et ağırlıklı beslendiğiniz için bol su içiyorsunuz.ama simit hamurişi gözününzün önünde uçuşuyor.zamanla alışılıyor ama. ilk 1 hafta çok zor geçiyor.
gelişmeleri yazarım

slm kizlar benzayiflama 14 takimindayim kilom 90 simdi 88 oldum hedefim simdilik 70 en fazla 13 yil once 100 kiloydum sonra 72 kadar dustum iki dogumdan sonra tekrar alindi kilolar yeni hedeflerinizde basarilar diliyorum hepinize arada gelir bende paylasimda bulunurum by

kıslar ben dün birazcık kaçırdım ama bugun sadece sbah bal bı cay kaşıgı tok tutuo benı bide bol su içtim alsamda yarım palamut balıgı bıde salata yedım ama yarım bardakta kola içtim ha bi de yarım dilim ekmek noormal heralde dimi kıslar e bu kaadr da olucak yani birazdan da meywa yerım heralde gece günüm war o biraz zorlu gecıcek ama idare edıcez cunkü kilo wermeler bı haftadan sonra daha zorlasıo bende o yuzden bı hafta daha zor geçio inş en kısa zamanda hepimiz ince bedenlerimizle geniş arkadaşlıklar kurarız...........

Back
X