80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ceco sen istanbuldami kaliyosun ? Oy oyy hayalim orda yasamak ve yaslanmak..ama nerdeee.....
ayyuzlum sen osmaniyelimisin ? Benim ablam var osmaniyede :)

Evet canım İstanbuldayım :1: hatta ithal gelinim :1:
Benimde hayalim hep İstanbulda yaşamaktı ve Rabbim gönlüme göre verdi :34: Almanyadan istanbula gelin geldim :1: ( millet gider mersine ben giderim tersine :60: )

Sen nerede yaşıyorsun ?

cazibe deyince dün gece eşime diyorum zayıflayınca kendime jartiyer alacam. peki ne olduğunu biliyormusun dedim. bilmezmiyim donun üzerine giyilen çorap askıları olan şey dedi nasıl güldüm çok romantik anlattı kocam jartiyeri çooook:52::52::52::52:
ama acayip ince görünmeye başladım kendi kendimede:46::46::46:

Hakikaten çok komik anlatmış enişte :1:

Demekki her kadının bir jartiyer hayali varmış :60:
Kız ben zayıflasam valla heri yanar :60: çamaşır manyağı olurum kesin :1: zaten öyleyimde şu an kilodan dolayı alamıyorum :1: yoksa her reng ve her cins olur ama tabi daha çok acayip acayip şeyler :60:
Ruhumda herhalde bir geyşa var :60: bayılıyorum o tür şeylere :1: Allahtan herifte aynı kafada da bizim hatun zayıflayınca sapıttı demez :60:

ben geldimm:3:

çok sıcakk kebap olduk burda..:27:

balkondayım ama sinekler rahat vermiyor..:ssz:şimdi fıskiyeleri açtık hem bahçe sulansın hemde biraz serinlesin diye..allah bu sıcakda çalışmak zorunda olanların yardımcısı olsun..

Slm kizlar..
cok tatli muhabbetiniz var..okuyorum sizi ve neseleniyorum:)
senide bekleriz sohbete..:34:
Selamün aleyküm kızlarrrrrrr :3:

Geçıkmelide olsa yine ben geldim :1:

Dün sahurda sadece salata ve bir şişe soda içtim :27: Canım hiç birşey yemek istemedi ama yemedende tutamam diye zorladım kendimi :27:
Tabi çok az yediğim için uyandığımda bile ağzım zehir gibiydi ve karnım zil çalıyordu :1:
Bugün biraz iş yaptım malum yarın anamlar iftara gelecek :1: ve sabahtanda çok önemli bir işim var eşimle :34:
İftardan sonrada yarınki iftar yemeği için ana yemeğimi yaptım :32::32::32:
Bir tek bulgur pilavı ve çorba kaldı :34:
Tabi birde salata :1:

Şu anda çayımı aldım az keyif yapayım dedim sizlere bakarken :34:
Eşimin kuzeni gelicek sanırım birazdan :1: iftardan sonra gelecekti hesapta yatıya :1:
Neyse önemli değil nasılsa sahura kadar oturuyoruz :34:

Bu arada Face e kardeşimi eklediğime hep pişman oluyorum :1: ( erkek olan )
Adamın işi güçü yok habire bizi takip ediyor ailecek :1: sonrada anneme yok efendim şu saatte kadar Beyzanur facedeydi diye geçen gün gaz vermeye çalışmış çamış :1: Annemde onlar sahura kadar oturuyor her gün tabiki oyalanacak birşey bulamazsa girecek demiş nasıl olduysa ( en azından bana öyle söylediğini söylüyor :1: ) bende oğlunun başka işimi yokmuş o kendine ve karısına baksın biz sadece Ramazanda oturuyoruz sabaha kadar onlar karı koca evlendiklerinden beri sabahlara kadar nette dedim :1:
Nasıl bir psikolojiyse resmen annemle papaz olalım diye bahane arıyor :1: bir keresinde de kızım saçını kısacık kestiğinde resmini facee koydum diye anneme gaz vermişti neymiş erkek gibi olmuş millet görünce acaba bu çocukta bir gariplikmi var erkekliğemi özeniyor derlermiş diye vermiş çoşkuyu :47: anamda saf ya biliyorum öyle birşey yok ama o resmi kaldır istersen faceden demezmi :52::52::52::52::52: açtım ağzımı yumdum gözümü senin oğlun karısına baksın önce onun götü başı açık ne resimleri paylaşıyorlar biz birşey diyormuyuz herkes kendi işine baksın demiştim :1: bir daha o oldu uzun zamandır ses etmiyordu daha doğrusu anam iletmiyordu :1: onun cenesi durmaz çünkü biliyorum :1:
Şimdide takmış sabaha kadar netteler diye :53: ulennnn sananneeee diye bağırmak vardı ya yüzüne ama faceden bile konuşmuyoruz normalde :1: daha doğrusu ben bilerek yazmıyorum çünkü her lafın altından birşey arayıp sonradan kendi kendine olay yaratır şapşal :1:

Adaşımda bende ensendeyiz ona göre :1:
Bu tatili çok güzel değerlendiriyorsun :34:
Ben oruçtan dolayı spor yapamıyorum ama bayramdan sonra kesinlikle sporda dahil olucak :34:

Kız otobüslerle indi bindi yapana kadar vapurla geçsene karşıya :34: hem karı koca vapur sefası yaparsınız hemde daha kısa sürer yol bence :34:
Bildiğim kadarıyla beşiktaş iskelesine kadar vapur var ( sariyerde de iskele vardı ama üsküdardan varmı bilmiyorum :34: ) ondan sonra bildiğim kadarıyla tek otobüsle Arnavutköye gidebilirsiniz :34: Sariyere vapur varsa daha da yakın olur :34:

Bakalım bugün benim büyük cadıyla anlaştık Bayramdan sonra haftada iki gün oturup sesli birlikte kuran okuyacağız ( o kurana geçtiğinden beri ancak bir kaç kere oturup okudu sonra dersler yoğunlaşınca bu ara iyice bıraktı ve unutmasından korkuyorum :34: belki ilk bir iki gün tereddütlü olur ama sonra yine sular seller gibi okur diye düşünüyorum :34: bende o bahaneyle sesli okumaya alışırım belki :34:

Canım ben bugün cuma olduğunu yine unuttum :1: Adaşım liste yaparmı bilmiyorum ama yarın sabah tartılmayı düşünüyorum :34: çok azda olsa eksi görürüm inşallah :16:
Şimdi karnımız tok tartı doğru göstermez diye tahmin ediyorum :34: sende istersen yarın tartıl :34:
yok canım şimdi kafamasilah dayasan tARTIMAM..

bence sabahsa tartılmayalım iftara yakın iyi olur..zaten 3.30da yiyip yatoyoz.hiç değilse 10 saat geçsin yediklerimiz erisin..benim sabajki kilomla iftara yakın kilom arasında 1 kilo oynuyor..:52:

kardeşinde tam dayaklık..

demekki kendiside sabaha kadar facedeki sizi görüyor..kendi uyusa sizi facede nasıl görecek..o kendine baksın sende desydin annene bende sabaha kadar onu görüyorum facede.:47::47:.gerçi demişin zaten.:27:
varya ona ne bekçilik mi yapıyor face de belki açık bırakıp yatıyom desene:47::47::47: milletin işi gücü yok saracak yer arıyorlar. yaw şu istanbula bi gidemedim ha. amcam var gelin diyor ama biz soluğu ille osmaniyede alacaz ya gidemiyoz hiç bir yere. eşim muşa gelmeden önce babasına demişti bayramda da bir haftalığına geliriz diye:19::19::19: dün tatil planın ne dedim. sen ne istersen dedi. babana böyle söyledin ya dedim. yok belki geliriz dedim diyo. ama o belki kısmını ben duymadığıma göre babası da duymamıştır:36::36::36: ne çok isterdim ya karadeniz ya da istanbul turu yapmayı. ama kısmet bakalım kocam yanımda olursa bayramda ona dahi şükredecem. bu saat oldu hala çalışıyor:43::43::43:
ahhh ahhh bekarken dedem gezdirirdi bizi..çok şehir gezdirdi..iş için gittiği yerlere bizide götürdü..piknik haftada 2 kez gidirdi mutlaka kar üstünde bile piknik yapardık o derece..
şimdi evde başka yer göremez olduk..ikna et seninkinide çocuklarda değişik yerler görsün..
bennim görümce haftaya geliyormuş..zaten bu zamana kalması bile mucize..

her yl kaplıcaya gidelim der bana..ben 1 kez gittim tövbe ettim ..yedin kabahat uyudub kabahat..insanı öldüresiye hamamda tutturuyor..ben daralırım çok kalamam girer çıkar hava alırım normalde..sıpası zaten çığlık :47:çığlığa bağırır herkes şikâyetçi olduydu otelde..
ama gitmediğimden bişey anlamadım..geçen yıl bizim paramızla gitti.giderken otobüsle gitti gelirken ben gelemem gelin beni alın dedi dayattı..otel parasınıda yemiş para getirin diye dayattı..özellikle 5 saat yol gittik hanımı aldık döndük birde otel parasını :47:verdik..şimdi telde soruyor kaplıcaya gidecenmi diye..gidecem dedim..napıyım zaten gitsemde gitmesemde işkence,en azından biraz değişiklik olur..

Osmaniyenin icinde canim..sen icindenmisi ilcesindenmi..
ceco cok iyi yapmissin..simdi bana bir sans verseler tr me geri donmek icin arkama bile bakmam..bende almanyada yasiyorum..31 yasimda 3 cocukluyum..ev hatunuyum:))
Jartiyer haaa yok ben utanirim giymem:))

ben geldimm:3:

çok sıcakk kebap olduk burda..:27:

balkondayım ama sinekler rahat vermiyor..:ssz:şimdi fıskiyeleri açtık hem bahçe sulansın hemde biraz serinlesin diye..allah bu sıcakda çalışmak zorunda olanların yardımcısı olsun..

senide bekleriz sohbete..:34:

yok canım şimdi kafamasilah dayasan tARTIMAM..

bence sabahsa tartılmayalım iftara yakın iyi olur..zaten 3.30da yiyip yatoyoz.hiç değilse 10 saat geçsin yediklerimiz erisin..benim sabajki kilomla iftara yakın kilom arasında 1 kilo oynuyor..:52:

kardeşinde tam dayaklık..

demekki kendiside sabaha kadar facedeki sizi görüyor..kendi uyusa sizi facede nasıl görecek..o kendine baksın sende desydin annene bende sabaha kadar onu görüyorum facede.:47::47:.gerçi demişin zaten.:27:

ahhh ahhh bekarken dedem gezdirirdi bizi..çok şehir gezdirdi..iş için gittiği yerlere bizide götürdü..piknik haftada 2 kez gidirdi mutlaka kar üstünde bile piknik yapardık o derece..
şimdi evde başka yer göremez olduk..ikna et seninkinide çocuklarda değişik yerler görsün..
bennim görümce haftaya geliyormuş..zaten bu zamana kalması bile mucize..

her yl kaplıcaya gidelim der bana..ben 1 kez gittim tövbe ettim ..yedin kabahat uyudub kabahat..insanı öldüresiye hamamda tutturuyor..ben daralırım çok kalamam girer çıkar hava alırım normalde..sıpası zaten çığlık :47:çığlığa bağırır herkes şikâyetçi olduydu otelde..
ama gitmediğimden bişey anlamadım..geçen yıl bizim paramızla gitti.giderken otobüsle gitti gelirken ben gelemem gelin beni alın dedi dayattı..otel parasınıda yemiş para getirin diye dayattı..özellikle 5 saat yol gittik hanımı aldık döndük birde otel parasını :47:verdik..şimdi telde soruyor kaplıcaya gidecenmi diye..gidecem dedim..napıyım zaten gitsemde gitmesemde işkence,en azından biraz değişiklik olur..

allah yardımcınız olsun canım. senin görümce stresin benide bitiriyor. sanki bana gelecek hatun:9::9::9: kaplıcaya nereye gidiyorsunuz

Ceco sen istanbuldami kaliyosun ? Oy oyy hayalim orda yasamak ve yaslanmak..ama nerdeee.....
ayyuzlum sen osmaniyelimisin ? Benim ablam var osmaniyede :)[/QUOTEh
hoş geldin aramıza..kimsin kimlerdensin çoluk çocuk varmı,belkide bekarsındır..
cazibe deyince dün gece eşime diyorum zayıflayınca kendime jartiyer alacam. peki ne olduğunu biliyormusun dedim. bilmezmiyim donun üzerine giyilen çorap askıları olan şey dedi nasıl güldüm çok romantik anlattı kocam jartiyeri çooook:52::52::52::52:
ama acayip ince görünmeye başladım kendi kendimede:46::46::46:
ayyy allah iyiliğini versin..jartiyeri benim koca görse onlar ne der..:9::9::9:seninkinin tarifi süpermiş:9:
beyazcanın sureti var kendi kayıp beyazıııııım nerdesin kız. kocam gelmeden gel de iki lafın belini kıralım sakat kalsınlar:9::9::9::9:
geldimmm..:3::3:

şu anda balkonda oruyom..atakanda pantolonumun içinden ilerliyor..:17::17:bunu olkuyan ne anlar acaba:9::9:

Osmaniyenin icinde canim..sen icindenmisi ilcesindenmi..
ceco cok iyi yapmissin..simdi bana bir sans verseler tr me geri donmek icin arkama bile bakmam..bende almanyada yasiyorum..31 yasimda 3 cocukluyum..ev hatunuyum:))
Jartiyer haaa yok ben utanirim giymem:))

merkezdenim canım bende.
kııız üç çocuktan sonra ne utanıyon koyver gitsin dördüncü gelir fenamı:9::9::9::9:

allah yardımcınız olsun canım. senin görümce stresin benide bitiriyor. sanki bana gelecek hatun:9::9::9: kaplıcaya nereye gidiyorsunuz

afyon gazlıgöl..daha yanına adam bulmuş..bileydim onların gideceğini hiçç gidelim dediğinde tamam demezdim.:ssz:.gideceklede tam deli..işimiz var 2 hafta orada..çıldırır gelirim..gitmişken kesin Karaca Ahmet hz lerini ziyaret etmeliyim..uzmanlık alanı deliler..:27::27:

ayyuzlum sen osmaniyelimisin ? Benim ablam var osmaniyede :)[/QUOTEh
hoş geldin aramıza..kimsin kimlerdensin çoluk çocuk varmı,belkide bekarsındır..

ayyy allah iyiliğini versin..jartiyeri benim koca görse onlar ne der..:9::9::9:seninkinin tarifi süpermiş:9:

geldimmm..:3::3:

şu anda balkonda oruyom..atakanda pantolonumun içinden ilerliyor..:17::17:bunu olkuyan ne anlar acaba:9::9:

kız atakan ne yapıyo pantolonun içinde:9::9::9::9: bu arada renkli civcivler nasıl yapılıyomuş gördün mü face de paylaştım:47::47::47:

afyon gazlıgöl..daha yanına adam bulmuş..bileydim onların gideceğini hiçç gidelim dediğinde tamam demezdim.:ssz:.gideceklede tam deli..işimiz var 2 hafta orada..çıldırır gelirim..gitmişken kesin Karaca Ahmet hz lerini ziyaret etmeliyim..uzmanlık alanı deliler..:27::27:

hmmmm güzel yer. bende dedim bayram tatilinde gıcıklığına küçük eltimleremi gitsek ne yapsak diye. onlarda afyondalar:1::1::1: malum hatun eşinin ailesini istemiyor:47::47::47: benimki niye dedi hiiiç gıcıklık olsun dedim. ama gitmem hoş eşimde artık gitmez içi soğudu. bir tek kardeşini arıyor nasılsın iyimisin eltimi sormuyor bile artık. bebeklerini de resimlerden severiz heralde

kız atakan ne yapıyo pantolonun içinde:9::9::9::9: bu arada renkli civcivler nasıl yapılıyomuş gördün mü face de paylaştım:47::47::47:

VALLA ATAKAN ARADIĞI YERİ BULDU:1::1:GİDEBİLGİ KADAR GİTTİ ŞİMDİ UYUMAYA ÇALIŞIYO..:9::9:

DİYORUM BU BENİ ANASI SANIYOR DİYE..

PANTOLUNUN PAÇASI GENİŞ OLUNCA GİRDİ YATTI İÇERİ.ŞİMDİ KALKSAM PAÇAMDAN DÜŞECEK..

ŞİMDİ GÖRDÜM CİVCİVLERİ..A:52::52:YYY SANKİ PİRİÇ YIKAR GİBİ HERİF OVALAYA OVLAYA HAYVANLARI MAHVETTİ..BENDE YUMUTADAYKEN FALAN BOYANIYOR SANDIYDIM..BENİM ATAKANIN ARKADAŞLARI YEŞİ PEMBE MORDU..ATAKANDA BOYALI SARI..

AA BU ARADA ATAKANIN KANATLARI VE İBİĞİ ÇIKMAYA BAŞKADI..YAKINDA DİŞ BUĞDAYI YAPICAZ BUYRUN GELİN..

Kizlar bu topikte benim memleketliler doluymus:)))
Gecen sene gazligoldeydik bizde..bu senede gidicez kismetse..hangi termal:)?
Evliyim bir gurbet kusuyum butun sulalem ailem tr de..ama benimde 3 yavrum var allahbagislarsa ..onlarla geciyo tum vaktim..birde kilo verme derdim..10 kilo fazlam var..3, cocuktan kaldi..yavrucak 2,5 yasinda ben hala kilo verecem..

VALLA ATAKAN ARADIĞI YERİ BULDU:1::1:GİDEBİLGİ KADAR GİTTİ ŞİMDİ UYUMAYA ÇALIŞIYO..:9::9:

DİYORUM BU BENİ ANASI SANIYOR DİYE..

PANTOLUNUN PAÇASI GENİŞ OLUNCA GİRDİ YATTI İÇERİ.ŞİMDİ KALKSAM PAÇAMDAN DÜŞECEK..

ŞİMDİ GÖRDÜM CİVCİVLERİ..A:52::52:YYY SANKİ PİRİÇ YIKAR GİBİ HERİF OVALAYA OVLAYA HAYVANLARI MAHVETTİ..BENDE YUMUTADAYKEN FALAN BOYANIYOR SANDIYDIM..BENİM ATAKANIN ARKADAŞLARI YEŞİ PEMBE MORDU..ATAKANDA BOYALI SARI..

AA BU ARADA ATAKANIN KANATLARI VE İBİĞİ ÇIKMAYA BAŞKADI..YAKINDA DİŞ BUĞDAYI YAPICAZ BUYRUN GELİN..

:52::52::52::52::52: sen beni güldürdün allah ta seni güldürsün. yapalım kız söyle afişler falanda hazırlarız. ama mahalleli ne der ne gözle bakar bilemem. körle yatan şaşı kalkar diyede bir afiş hazırlarız anlarlar:27::27::27:

Evliyim bir gurbet kusuyum butun sulalem ailem tr de..ama benimde 3 yavrum var allahbagislarsa ..onlarla geciyo tum vaktim..birde kilo verme derdim..10 kilo fazlam var..3, cocuktan kaldi..yavrucak 2,5 yasinda ben hala kilo verecem..

canım allah yardımcın olsun gurbetlik zor. karatay diyeti yapmak istermisin canım. bununla gerçekten çok hızlı kilo veriyoruz. ben mesela bu hafta 800 gr, geçen hafta 1200 gr, önceki hafta, 1100 gr verdim. tavsiye ederim. aslında diyette değilde sağlıklı beslenme diyelim daha güzel olur.

hmmmm güzel yer. bende dedim bayram tatilinde gıcıklığına küçük eltimleremi gitsek ne yapsak diye. onlarda afyondalar:1::1::1: malum hatun eşinin ailesini istemiyor:47::47::47: benimki niye dedi hiiiç gıcıklık olsun dedim. ama gitmem hoş eşimde artık gitmez içi soğudu. bir tek kardeşini arıyor nasılsın iyimisin eltimi sormuyor bile artık. bebeklerini de resimlerden severiz heralde

AMANN BOŞ VER,napıcan suratsız eltide..aslında yakaplıcaya demiz kenarına gitme imkanı osa çokk güzel olurdu..çocuklarda nasıl sevinir..

bu eltiler kardeşlerin arasınıda bozuyor..benimkide küs..bir zaman evimden çıkmazdı,dakkası sati belli değil kadının,neye küstüyse ki iyi ldu küstüğü ,çünki her foka ayrı küsüyor sonrada kendi kendine barışıyordu..şimdi bir küstü pir küstü,,

çocuğu bile oynatmak istemiyor benim kızla..oysaki babası çocuğa baktığı için haftanın 3 günü burdalar zaten..babayla gelince çocuk oynuyorççgeçen hanm geldi teşrifetti yukarıya,benim kız oynama için çağırdıda 3 yaşındaki çocuk gelmedi..sonradan zar zor indi aşağı bağırdılar çabuk gel diye gitti..

bu kadar olurmuş..o çocuğada ben bakmıştım doğduğunda..şimdi düşman etmeye çalışıyor bu tarafa..

AMANN BOŞ VER,napıcan suratsız eltide..aslında yakaplıcaya demiz kenarına gitme imkanı osa çokk güzel olurdu..çocuklarda nasıl sevinir..

bu eltiler kardeşlerin arasınıda bozuyor..benimkide küs..bir zaman evimden çıkmazdı,dakkası sati belli değil kadının,neye küstüyse ki iyi ldu küstüğü ,çünki her foka ayrı küsüyor sonrada kendi kendine barışıyordu..şimdi bir küstü pir küstü,,

çocuğu bile oynatmak istemiyor benim kızla..oysaki babası çocuğa baktığı için haftanın 3 günü burdalar zaten..babayla gelince çocuk oynuyorççgeçen hanm geldi teşrifetti yukarıya,benim kız oynama için çağırdıda 3 yaşındaki çocuk gelmedi..sonradan zar zor indi aşağı bağırdılar çabuk gel diye gitti..

bu kadar olurmuş..o çocuğada ben bakmıştım doğduğunda..şimdi düşman etmeye çalışıyor bu tarafa..

amaaaan hiç sorma. yüzümüze karşı çok güleç ama resmen aşağılıyor lafları. sen sonradan görmesin diyesim geliyor susuyorum. arkadaşlarım soruyor aradınmı ne yapmışlar nasıl barışmışlar eşiyle diye. vallahi aşağılanmaya hazır değilim o yüzden arayamıyom diyom:1::1::1: böyle böyle soğutuyolar. yoksa kaynım dünya tatlısı bir insandır

allah bağışlasın yavrularını..
kilo hepimizin derdi..10 kilo çok değil hemencecik verirsin inan..

ben 6 yaşımdan beri giderdim.sağolsun babaannem götürd her yaz gazlıgöle..çok bakımlı biryer değil ama suyu çok şifalı..adanalılar çok gelir..

başak termalde kalırdık canım,hem hesaplı henmde güzel..oranın suyu daha iyi geliyor bana..

:52::52::52::52::52: sen beni güldürdün allah ta seni güldürsün. yapalım kız söyle afişler falanda hazırlarız. ama mahalleli ne der ne gözle bakar bilemem. körle yatan şaşı kalkar diyede bir afiş hazırlarız anlarlar:27::27::27:
:9::9::9::9::9::9:

eee bu kadar delinin içinde ne bekliyorlar benden akıllı kalmamımı..:44:

atakan evin oğlu oldu..allah kısmet ederde şeyi çıkarsa sünnet bile yaparız..:9::9::9:

amaaaan hiç sorma. yüzümüze karşı çok güleç ama resmen aşağılıyor lafları. sen sonradan görmesin diyesim geliyor susuyorum. arkadaşlarım soruyor aradınmı ne yapmışlar nasıl barışmışlar eşiyle diye. vallahi aşağılanmaya hazır değilim o yüzden arayamıyom diyom:1::1::1: böyle böyle soğutuyolar. yoksa kaynım dünya tatlısı bir insandır

artık bi kaynın yok canım..başın sağolsun bunu kabullen..

hanım ne derseo olucak..arasan dert aramasan dert..arasan vayy ağız arıyor olur..aramasan barıştık o kadar şey yaşadık bi arayıp sormadı olr..allahdan uzaksınız ve işleri ayrı.bizim iş ortak yaa çok kötü oluyor..

Ayyuzlum yas kac ? Liseyi ben osmaniyede okudum..M.A.Ersoy lisesinde..31 yasimdayim galiba 2000 mezunuyum:))
Canim karatayi denedim bi ara ama ogunumde cok yiyordum ve kacamak coktu ondan yapamadim yani..simdi az az herseyden saglikli olanlari fazla yiyerek ve spor yaparak kilo veriyorum..tabi ramazan yavaslatti kilo vermemi..ins bayramdan sonra devam bu ay 4 kilo verdim..

Beyazcim biz cinardan aldik iki devremulk gecen sene tam bitmemisti hilalde kaldik..memnun kalmistim..

Kizlar su an acayip usuyorum derece cok dustu bir kac gundur cok soguk..bende bisiklete bindim isinmak icin:)

Back
X