Selamün aleyküm kızlarrrrrrr
Geçıkmelide olsa yine ben geldim
Dün sahurda sadece salata ve bir şişe soda içtim

Canım hiç birşey yemek istemedi ama yemedende tutamam diye zorladım kendimi

Tabi çok az yediğim için uyandığımda bile ağzım zehir gibiydi ve karnım zil çalıyordu

Bugün biraz iş yaptım malum yarın anamlar iftara gelecek

ve sabahtanda çok önemli bir işim var eşimle

İftardan sonrada yarınki iftar yemeği için ana yemeğimi yaptım

Bir tek bulgur pilavı ve çorba kaldı

Tabi birde salata
Şu anda çayımı aldım az keyif yapayım dedim sizlere bakarken

Eşimin kuzeni gelicek sanırım birazdan

iftardan sonra gelecekti hesapta yatıya
Neyse önemli değil nasılsa sahura kadar oturuyoruz
Bu arada Face e kardeşimi eklediğime hep pişman oluyorum

( erkek olan )
Adamın işi güçü yok habire bizi takip ediyor ailecek

sonrada anneme yok efendim şu saatte kadar Beyzanur facedeydi diye geçen gün gaz vermeye çalışmış çamış

Annemde onlar sahura kadar oturuyor her gün tabiki oyalanacak birşey bulamazsa girecek demiş nasıl olduysa ( en azından bana öyle söylediğini söylüyor

) bende oğlunun başka işimi yokmuş o kendine ve karısına baksın biz sadece Ramazanda oturuyoruz sabaha kadar onlar karı koca evlendiklerinden beri sabahlara kadar nette dedim
Nasıl bir psikolojiyse resmen annemle papaz olalım diye bahane arıyor

bir keresinde de kızım saçını kısacık kestiğinde resmini facee koydum diye anneme gaz vermişti neymiş erkek gibi olmuş millet görünce acaba bu çocukta bir gariplikmi var erkekliğemi özeniyor derlermiş diye vermiş çoşkuyu

anamda saf ya biliyorum öyle birşey yok ama o resmi kaldır istersen faceden demezmi

açtım ağzımı yumdum gözümü senin oğlun karısına baksın önce onun götü başı açık ne resimleri paylaşıyorlar biz birşey diyormuyuz herkes kendi işine baksın demiştim

bir daha o oldu uzun zamandır ses etmiyordu daha doğrusu anam iletmiyordu

onun cenesi durmaz çünkü biliyorum

Şimdide takmış sabaha kadar netteler diye

ulennnn sananneeee diye bağırmak vardı ya yüzüne ama faceden bile konuşmuyoruz normalde

daha doğrusu ben bilerek yazmıyorum çünkü her lafın altından birşey arayıp sonradan kendi kendine olay yaratır şapşal
Adaşımda bende ensendeyiz ona göre

Bu tatili çok güzel değerlendiriyorsun

Ben oruçtan dolayı spor yapamıyorum ama bayramdan sonra kesinlikle sporda dahil olucak
Kız otobüslerle indi bindi yapana kadar vapurla geçsene karşıya

hem karı koca vapur sefası yaparsınız hemde daha kısa sürer yol bence

Bildiğim kadarıyla beşiktaş iskelesine kadar vapur var ( sariyerde de iskele vardı ama üsküdardan varmı bilmiyorum

) ondan sonra bildiğim kadarıyla tek otobüsle Arnavutköye gidebilirsiniz

Sariyere vapur varsa daha da yakın olur
Bakalım bugün benim büyük cadıyla anlaştık Bayramdan sonra haftada iki gün oturup sesli birlikte kuran okuyacağız ( o kurana geçtiğinden beri ancak bir kaç kere oturup okudu sonra dersler yoğunlaşınca bu ara iyice bıraktı ve unutmasından korkuyorum

belki ilk bir iki gün tereddütlü olur ama sonra yine sular seller gibi okur diye düşünüyorum

bende o bahaneyle sesli okumaya alışırım belki
Canım ben bugün cuma olduğunu yine unuttum

Adaşım liste yaparmı bilmiyorum ama yarın sabah tartılmayı düşünüyorum

çok azda olsa eksi görürüm inşallah

Şimdi karnımız tok tartı doğru göstermez diye tahmin ediyorum

sende istersen yarın tartıl