80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Slm sindicim..
ismim yildiz 31 yasimda 3 cocuk annesiyim..almanyada yasiyorum..85 kiloydum su an 80,2 hedef 70 ins..
oyle iste canim muhabbetiniz cok hos bakarken size daliverdim iste buraya:)
Evladinida allah bagislasin tatlim..

Ay ceco senin annede benimki gibi Türkiye'ye gidiyorum annem mutfağa güzel tabaklar kaseler almıştır mesela onları gösterir bende aa cok güzelmiş falan dediğim anda hadi al senin olsun sen kullan aman ben yine alırım pazara hep geliyo ayy yok annecım beğendiğimi göstermek amaçlı yok yok olsun al ben Annemler gidince kardeşler babam annem herkes bana birşey alıp verme telaşına girer aklıma o zaman hep şey geliyo yengemin dediği bi söz kız babasının evine gidince süpürge bile titremeye başlarmış yani baba evinde ne görse alırmış kendi evine bizimkilerde Hep kendileri vermeye başlıyorlar ama eminim yarın öbür gün bende aynı olcam cocuklarıma karşı annelik babalık böyle birşey:16:

Aynen benim annemde öyledir :1: hatta tembihler beğenmediğin eşyaların varsa bana ver sen yenisini al diye :1:
Geçen gün yine bana bir tayt almış ( plates için kullanılanlardan :1: giyince yokmuş gibi incecik :1: ) babamın yanında verince oda şakasına kız benim paçalı donlardan da versen giyer bu diye bana takıldı :60: annaaaa hakketten kızzzzzzzz varsa babamın tumanlardanda ver ben şort niyetine giyerim olmadı kocama veririm dedimde nasıl gülüyor Allahtan totomdakini almıyorsun diye :60:
Oturduğun yerden kalksan onuda alır yıkar giyerimde koltuktan kalkmıyorsun ki dedimde Çatlak ne olucak diyor :60:

Bazen benim büyük kız pantalonla rahat edemeyince dedesinin eşortmanını giyiyor çok bolda olsa :60: hemen babam başlıyor anası kılıklı bak şimdi giderken çıkarmaz da bu bunu diye :60: tabi giderken çıkarıyor cadı eşortmanı ama tembihliyor dedeeee bu burada kalsında geldiğimde yine giyerim diye :60:
Anası kılıklılar ne olucak der babam hemen :60: 15 sene oldu hala aynı şekilde devam :1:

Kizlar bu topikte benim memleketliler doluymus:)))
Gecen sene gazligoldeydik bizde..bu senede gidicez kismetse..hangi termal:)?
Evliyim bir gurbet kusuyum butun sulalem ailem tr de..ama benimde 3 yavrum var allahbagislarsa ..onlarla geciyo tum vaktim..birde kilo verme derdim..10 kilo fazlam var..3, cocuktan kaldi..yavrucak 2,5 yasinda ben hala kilo verecem..
Anam bende gurbet kuşuyum cnm isviçredeyim 3 bucuk yıldır :)
canım allah yardımcın olsun gurbetlik zor. karatay diyeti yapmak istermisin canım. bununla gerçekten çok hızlı kilo veriyoruz. ben mesela bu hafta 800 gr, geçen hafta 1200 gr, önceki hafta, 1100 gr verdim. tavsiye ederim. aslında diyette değilde sağlıklı beslenme diyelim daha güzel olur.
Bravo cnm ayrıca evet kesinlikle karatayı öneririm yada öneririz cnm :)
AMANN BOŞ VER,napıcan suratsız eltide..aslında yakaplıcaya demiz kenarına gitme imkanı osa çokk güzel olurdu..çocuklarda nasıl sevinir..

bu eltiler kardeşlerin arasınıda bozuyor..benimkide küs..bir zaman evimden çıkmazdı,dakkası sati belli değil kadının,neye küstüyse ki iyi ldu küstüğü ,çünki her foka ayrı küsüyor sonrada kendi kendine barışıyordu..şimdi bir küstü pir küstü,,

çocuğu bile oynatmak istemiyor benim kızla..oysaki babası çocuğa baktığı için haftanın 3 günü burdalar zaten..babayla gelince çocuk oynuyorççgeçen hanm geldi teşrifetti yukarıya,benim kız oynama için çağırdıda 3 yaşındaki çocuk gelmedi..sonradan zar zor indi aşağı bağırdılar çabuk gel diye gitti..

bu kadar olurmuş..o çocuğada ben bakmıştım doğduğunda..şimdi düşman etmeye çalışıyor bu tarafa..
Ayy bu ne büyükler küs kalsın da kuzenleri niye birbirlerine düşman ederler hiç anlamış değilim
allah bağışlasın yavrularını..
kilo hepimizin derdi..10 kilo çok değil hemencecik verirsin inan..

ben 6 yaşımdan beri giderdim.sağolsun babaannem götürd her yaz gazlıgöle..çok bakımlı biryer değil ama suyu çok şifalı..adanalılar çok gelir..

başak termalde kalırdık canım,hem hesaplı henmde güzel..oranın suyu daha iyi geliyor bana..

:9::9::9::9::9::9:

eee bu kadar delinin içinde ne bekliyorlar benden akıllı kalmamımı..:44:

atakan evin oğlu oldu..allah kısmet ederde şeyi çıkarsa sünnet bile yaparız..:9::9::9:
:1::1: Allah bağışlasın Atakan yeğenimizi cnm :1:gel oğlumla beraber yapalım sünnetini :1:
Ayyuzlum yas kac ? Liseyi ben osmaniyede okudum..M.A.Ersoy lisesinde..31 yasimdayim galiba 2000 mezunuyum:))
Canim karatayi denedim bi ara ama ogunumde cok yiyordum ve kacamak coktu ondan yapamadim yani..simdi az az herseyden saglikli olanlari fazla yiyerek ve spor yaparak kilo veriyorum..tabi ramazan yavaslatti kilo vermemi..ins bayramdan sonra devam bu ay 4 kilo verdim..
Cnm karatay sağlıklı beslenmeni sağlıyo hadi gel tekrar başla bizimle :)
şükür uzağız da bulaşmayız birbirimize. kavga ettiklerini kendi söyledi ben annesi hasta oldu da gitti zannediyordum. geçmiş olsuna aramıştım. dediğin gibi şimdi arasam bir dert aramasam başka dert.

kıııız aynı mahallenin kızlarıyız ha. istermisin komşu çıkalım:46::46::46: ben kız imamhatipte okudum 32 yaşındayım. babamı bilirsin belki seyyar satıcılık yapardı çamaşır suyu falan satardı. ferdi tayfura benzetirler:9::9::9: onu tanımayan yoktur o civarda. çarşamba pazarı civarında oturuyorduk
Ayy çok tatlı demek baban ferdi tayfura benziyo :) kesin siz dıdısının dıdısı çıkarsınız :) akraba değilseniz
Ceco sen istanbuldami kaliyosun ? Oy oyy hayalim orda yasamak ve yaslanmak..ama nerdeee.....
ayyuzlum sen osmaniyelimisin ? Benim ablam var osmaniyede :)[/QUOTEh
hoş geldin aramıza..kimsin kimlerdensin çoluk çocuk varmı,belkide bekarsındır..

ayyy allah iyiliğini versin..jartiyeri benim koca görse onlar ne der..:9::9::9:seninkinin tarifi süpermiş:9:

geldimmm..:3::3:

şu anda balkonda oruyom..atakanda pantolonumun içinden ilerliyor..:17::17:bunu olkuyan ne anlar acaba:9::9:
Valla senin koca da görse ağzı açık kalıp vay beyazcanım bak der :) beğenir kesin :)
VALLA ATAKAN ARADIĞI YERİ BULDU:1::1:GİDEBİLGİ KADAR GİTTİ ŞİMDİ UYUMAYA ÇALIŞIYO..:9::9:

DİYORUM BU BENİ ANASI SANIYOR DİYE..

PANTOLUNUN PAÇASI GENİŞ OLUNCA GİRDİ YATTI İÇERİ.ŞİMDİ KALKSAM PAÇAMDAN DÜŞECEK..

ŞİMDİ GÖRDÜM CİVCİVLERİ..A:52::52:YYY SANKİ PİRİÇ YIKAR GİBİ HERİF OVALAYA OVLAYA HAYVANLARI MAHVETTİ..BENDE YUMUTADAYKEN FALAN BOYANIYOR SANDIYDIM..BENİM ATAKANIN ARKADAŞLARI YEŞİ PEMBE MORDU..ATAKANDA BOYALI SARI..

AA BU ARADA ATAKANIN KANATLARI VE İBİĞİ ÇIKMAYA BAŞKADI..YAKINDA DİŞ BUĞDAYI YAPICAZ BUYRUN GELİN..
Aaaa hadi hayırlı olsun ayrıca Allah iyiliğini verdin cnm yumurtadayken nasıl boyanacak civciv :1:
ayyyy tickerım da ne güzel oldu. 1,9 kaldı hedefa. ondan sonra yeni hedef koyacam kendime:46::46::46:
Hadi bakalım cnm sende 1-2 haftaya artık 75 li hedefi yaz bakalım kim önce varacak hedefe sen? Ben?nesli? Beyazcan zaten biraz sıksa geldi gelecek hedefe. :1:

Aynen benim annemde öyledir :1: hatta tembihler beğenmediğin eşyaların varsa bana ver sen yenisini al diye :1:
Geçen gün yine bana bir tayt almış ( plates için kullanılanlardan :1: giyince yokmuş gibi incecik :1: ) babamın yanında verince oda şakasına kız benim paçalı donlardan da versen giyer bu diye bana takıldı :60: annaaaa hakketten kızzzzzzzz varsa babamın tumanlardanda ver ben şort niyetine giyerim olmadı kocama veririm dedimde nasıl gülüyor Allahtan totomdakini almıyorsun diye :60:
Oturduğun yerden kalksan onuda alır yıkar giyerimde koltuktan kalkmıyorsun ki dedimde Çatlak ne olucak diyor :60:

Bazen benim büyük kız pantalonla rahat edemeyince dedesinin eşortmanını giyiyor çok bolda olsa :60: hemen babam başlıyor anası kılıklı bak şimdi giderken çıkarmaz da bu bunu diye :60: tabi giderken çıkarıyor cadı eşortmanı ama tembihliyor dedeeee bu burada kalsında geldiğimde yine giyerim diye :60:
Anası kılıklılar ne olucak der babam hemen :60: 15 sene oldu hala aynı şekilde devam :1:
Ne güzel. Cnm Allah mutluluğunuzu birbirinize bağlılığınızı daim etsin inşallah cok güzel böyle bağların olması :nazar:

Slm sindicim..
ismim yildiz 31 yasimda 3 cocuk annesiyim..almanyada yasiyorum..85 kiloydum su an 80,2 hedef 70 ins..
oyle iste canim muhabbetiniz cok hos bakarken size daliverdim iste buraya:)
Evladinida allah bagislasin tatlim..
Sagol cnm sana cnm diyebilirim dimi yada isimle hitap biz burda böyleyizde içimizden geldiği gibi takılıyoruz :) aa demek sende ben, Ayyüzlüm, Neslihan arasındaki rekabete girceksin :) bizimde Ayyüzlümle şimdilik hedefimiz 75 ben 60 son hedef ama 2. Cocuk yapsrsam zor biraz :) Allah seninde Bebişleri bağışlasın cnm
bende suan 81.2 yim ben biraz sıksam kendimi şimdi daha cok vermiştim ama tutamıyorum her zman :) az gitsin öz gitsin napalım :) Ama bu hafta 0 kaçamak yapcam inşallah :) 6. Takım da da yarışıyoruz o yüzden sıkmak zorundayım da :) Ramazan bitsin spora da asılırım inşallah tekrar :)
evet cnm buranın muhabbet süper İnan bi süre sonra akraba aile oluyoruz üzüntümüzü sevincimizi paylaşıyoruz :) kopamAyacaksın eminim :)

hoş geldinnn:54::54:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:maşallahhh,birde tiroid ve insilün direnci olmasa ne olacaktı çok merak ediyorum doğrusu.:34:.süpersinnn:46::46::46::46::46:

yeni süpürgen hayırloı olsunnn ..
güle güle kullan..işalla pc sorunçıkarmaz canım..

annen çok seviyor sizi cecoo.allah uzun ömür versin..

ayy yaz günü cam kapalı yunmazki insan çıldırır..

benim herifde zar zorrr geçen yıl yaptı..birde bizim burdaki sinekler adeta canavar..yeşillik ,tavuktu inekti danaydı çevrede çok olunca sinekde ona göre çok fazla..ayygeçen kapıdakini çocuklar azaçık bırakmış içeriyi istila etmişler snekler..şimdiye kadar verdiğim sinek ilacına kaç sineklik yapılırdı.:50:

insulin direncimmi kirildi acaba diye dusunuyorum. zayiflarsam belki tiroidlerim de tekrar calismaya baslar. yedi yil once endokrin doktoru bir gun ilaci birakabilecegimi soylemisti. ama ben hiiic zayiflayamadgim icin bu bir hayal olarak kaldi bende. kismet insallah bu sefer zayiflarimda ilaclar hastaliklar tarihe karisir. zaten kilo vermem sart beyne giden damarlarimdan biri tikali ve dr digerlerine cok iyi bakmam gerektigini zayiflamamin sart oldugunu soylemisti.

Sagol cnm sana cnm diyebilirim dimi yada isimle hitap biz burda böyleyizde içimizden geldiği gibi takılıyoruz :) aa demek sende ben, Ayyüzlüm, Neslihan arasındaki rekabete girceksin :) bizimde Ayyüzlümle şimdilik hedefimiz 75 ben 60 son hedef ama 2. Cocuk yapsrsam zor biraz :) Allah seninde Bebişleri bağışlasın cnm
bende suan 81.2 yim ben biraz sıksam kendimi şimdi daha cok vermiştim ama tutamıyorum her zman :) az gitsin öz gitsin napalım :) Ama bu hafta 0 kaçamak yapcam inşallah :) 6. Takım da da yarışıyoruz o yüzden sıkmak zorundayım da :) Ramazan bitsin spora da asılırım inşallah tekrar :)
evet cnm buranın muhabbet süper İnan bi süre sonra akraba aile oluyoruz üzüntümüzü sevincimizi paylaşıyoruz :) kopamAyacaksın eminim :)

kiz caz dun gordu neler paylastigimizi. jartiyerler pantolona kacan atakanlar:))) allahtan siz kafayimi siyirdiniz deyip kacmadi:)))

insulin direncimmi kirildi acaba diye dusunuyorum. zayiflarsam belki tiroidlerim de tekrar calismaya baslar. yedi yil once endokrin doktoru bir gun ilaci birakabilecegimi soylemisti. ama ben hiiic zayiflayamadgim icin bu bir hayal olarak kaldi bende. kismet insallah bu sefer zayiflarimda ilaclar hastaliklar tarihe karisir. zaten kilo vermem sart beyne giden damarlarimdan biri tikali ve dr digerlerine cok iyi bakmam gerektigini zayiflamamin sart oldugunu soylemisti.

Ayy cnm Bnm inşallah artık ilaçlara veda edersin

Iphone dan gönderildi

Gunaydin guzeller..
sindicim tanistigima memnun oldum..isvicrede bir arkadasim yasiyor..zurichte..umarim alismissindir..esinin ailesi ordami ?
Biz yanliziz temelli gitmis bizimkiler..iste cocuklarimla zaten kocaman bir aile olduk..
kizlar regl gelmek uzere..bissurude cuzum vardi..onlari yetistirmeye calisicam..sohbet var bugun camide oraya gidicem..aksamadakendime bamya yapmayi dusunuyorum kismetse..
Ayyuzlum gecmis olsun..ihmal etme canim damar tikali dedinde korktum yani..dikkat et herseyin basi saglik..benimde boyun duzlesmem var..zaman zaman cok tutuyo agrisi ..allah yardimcimiz olsun..
guzel bir gun dilerim herkese..

Gunaydin guzeller..
sindicim tanistigima memnun oldum..isvicrede bir arkadasim yasiyor..zurichte..umarim alismissindir..esinin ailesi ordami ?
Biz yanliziz temelli gitmis bizimkiler..iste cocuklarimla zaten kocaman bir aile olduk..
kizlar regl gelmek uzere..bissurude cuzum vardi..onlari yetistirmeye calisicam..sohbet var bugun camide oraya gidicem..aksamadakendime bamya yapmayi dusunuyorum kismetse..
Ayyuzlum gecmis olsun..ihmal etme canim damar tikali dedinde korktum yani..dikkat et herseyin basi saglik..benimde boyun duzlesmem var..zaman zaman cok tutuyo agrisi ..allah yardimcimiz olsun..

Günaydın cnm :)
Benimde sadece eşim ile kaynım var aileler Türkiye'de ama bir iki kuzeni var eşimin burda Zürihte başka yerde
Ama Almanya'da da tanıdık akraba kaynıyor biz hala gelemedik bi düğüne misafirliğe :) hep bi işi çıktı eşimin burasıda Türkiye gibi degil ki düğün var izin verin diyemiyorsun ben alıştım artık napalım :) eltim var onunla iyi anlaşıyoruz onun akrabaları annesi daha cok onlarla takılıyorum ;) inşallah bitirebilirsin regl olmadan cnm :)

Iphone dan gönderildi

Yok canım ben genelde sadece bir tane iftar açmak için yiyorum :34: ama mutlaka sofrada fazla fazla bulunduruyorum :1:

Kız Allahtan ikiside kız evladı :1: erkek olsa bukadar rahat davranamazdım sanırım :1:
Bir tek büyük kız tam tersi yaz kış uzun pijama giyer :1: hatta babası kılıklı yorganla yatar :1: Ufaklık benim gibi ateşli :1: tahamülü yok kalın giyinmeye :1:
Gündüz bile don atlet dolanıyor evin içinde :1: hatta geçen gün tutturdu anne Selfie yapalım diye ( 26 yaşındaki eşimin kuzeni tatilde alıştırdı onu :1: ) Elinde taplet yada telefon ha bire kendini çekiyor arada ille benide dahil ediyor pampiş :60:

Neyse size doyum olmaz ama ben kızçemle sahurumu yapayımda sonra malum yine biraz kuran okurum :34: Kız kardeşim uyanık kaç ay evvel başlamış bugün Yasine geldim çok az kaldı diyor :1: dedim sorun değil Allah nasip ederse bende kadir gecesine kadar bitiririm ( tabi onun için her gece en az bir cüz okumam şart tabi çok dilim damağım kurumazsa iki cüz okuyorum genelde :1: )

Size hoş sohbetler ve hayırlı sabahlar :3:
Hepinizi kocaman öpüyorum :54::54::54::54::54:
ay bende evde yaz kis ince giyinirim o nedenle esim ve annemden ince giydin hastalandini cok duyarim :1:
bende yazin yorganla yatmayi sevenlerdenim:17: aciyorum vantilatörü ustune yorganimi cekiyorum ohh miss herkes kizim kafayi mi yedin der bende oyle severim biraz soguk olcak ben kendimi isitcam acaba sobali evlerde buyuduk ondan mi (kendim icin diyorum malum eskiden dogalgaz hakgetire ben cocukken :1:) alismisim hep 2-3 battaniyeyle kisin yatmaya o yuzden yazin hafif birseyle yatamiyorum illa kalin birseyle ortuncem:1:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr :3:

Hazır fırsat bulmuşken sizlere bir bakayım dedim :34:
Dün sahurdan sonra bir baş ağrısı girdi öyle böyle değil hatta şu anda bile hala ağrıyor :27:
Resmen kıvrandım sabaha kadar hatta sabah 7de mi ne uyuya kalabildim ancak :26:

Çok az daha devam ediyor ama inşallah birazdan geçerde bende gece okuyamadığım kuranı abdestimi alır okurum :34:

Ne güzel. Cnm Allah mutluluğunuzu birbirinize bağlılığınızı daim etsin inşallah cok güzel böyle bağların olması :nazar:

Aminnn Canım cümlemiz için geçerli :34:
Rabbim herkesin yuvasında huzuru ve neşeyi daim etsin ...aminnnn

Kizlar misafirim var ugrayamiyorum kusura bakmayin. Dunki menum yazayim
Sabah klasik kahvaltim
Ogle yogurt yulaf ezme
Aksam karniyarik az bulgur pilav
Spor yuzme

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar misafirim var ugrayamiyorum kusura bakmayin. Dunki menum yazayim
Sabah klasik kahvaltim
Ogle yogurt yulaf ezme
Aksam karniyarik az bulgur pilav
Spor yuzme

Hoşgeldin neslim nasılsın cnm

Iphone dan gönderildi

sellamün aleyküm kızlarr

bu gün küçük kız uyumama az müdahale etti.çok şükür uykumu aldım biraz iyiyim bu gün..yalnız gece pideleri hüplettim ona üzülüyorum..benim görümce almış ,ben almıyorum eve ekmek pide,yoksa tutamayabiliyorum kendmi..dünde az yedim arkası geldi..verdiğim kiloyu geri almakdan korkuyorum..

Ya bizde hayvan yok etrafta ama yinede sivri var :27:
Bir kaç gündür hatta beyaz sivri sinekten ufak sinekler çıktı meydana :26: Sivrinin soktuğu anlaşılmıyor ama bu sinek resmen şırınga gibi bir acı veriyor ve kaçıncıya öldürdüm ama yinede piyasaya çıkıyorlar :26:
Sırf onlardan kurtulmak için istiyorum o sinekliği :1:

Kız kapı zaten hiç kapanmaz bizde, yaz gelincede ben genelde çamaşırlarla yatarım :1: çocuklar bile alıştı hiç garipsemiyorlar :1: bazen ufaklık diyor anneeeee bende donla yatacağım banane diye :60:
iyiki kızların var oğlan olsa donla yatamazdın,ancak paçalı donla.
valla çokkk sıcak..bende atletle taytla dolanıyom.kapı çalınca önce giyinmem gerekiyor tabii..yukarı kv lere çıkarken yine giyinmem i lazım kp var.en kısa zamanda sıfır kollu bişeyler almam lazım.. atletle deli gibi dolanıyom..
Ay çok sagol cnm bnm valla aynen öyle sanki kendimize aldık eve aldık ama cok mutlu oluyo insan :) yada biz fazla sevindirikiz :1:
yalnız kızlar hurmanın ölçüsünü kaçırmayın cok kilo yapıyo ona göree benden söylemesi :)
bende öyleyim eve tabak çanak almak çokk mutlu eder beni..giysi aldığımda vicdan azabı duyuyorum ,zayıg,flarsam alırdım diye..hoşş ne zaman zayıflıycam bilmem..
işallah kırılmıştır insilün direncin ,geçmiş olsun canım ,birde beyin damarın tıkalıymış.işallah kilo verince sorunların hepsi gider..
kiz caz dun gordu neler paylastigimizi. jartiyerler pantolona kacan atakanlar:))) allahtan siz kafayimi siyirdiniz deyip kacmadi:)))
:17::17::17::17:
Ay bende o muhabbetin 1 ucundan yakalayıverdim valla sanırım en sapık topik biziz :)

Iphone dan gönderildi
:9::9::9::9::9::9::9:olabilir az sapıklık var gibi gibi..:26:
Gunaydin guzeller..
allah kabul etsin canımm

işalah yetişir cüzler...bendemi bamya pişirsem çok güzel olur miss gibi..:56::56::56::56::56::56:
ay bende evde yaz kis ince giyinirim o nedenle esim ve annemden ince giydin hastalandini cok duyarim :1:
bende yazin yorganla yatmayi sevenlerdenim:17: aciyorum vantilatörü ustune yorganimi cekiyorum ohh miss herkes kizim kafayi mi yedin der bende oyle severim biraz soguk olcak ben kendimi isitcam acaba sobali evlerde buyuduk ondan mi (kendim icin diyorum malum eskiden dogalgaz hakgetire ben cocukken :1:) alismisim hep 2-3 battaniyeyle kisin yatmaya o yuzden yazin hafif birseyle yatamiyorum illa kalin birseyle ortuncem:1:
ohhh sefan olsun üstten püfür p
für eserken altta yorganla yatmakda ayrı bi zevk olsa gerek..bende yorganla yatmayı severim illa ağır olacak üstteki..ince pikere falan tat vermiyor..
banada kocam çok güler, yorganı karnıma sarar kıçım açıkda yatarım..napıyım karnım büyük önden çıkıyor üşüyür onu ısıtmak yetiyor bana başka yerler açıkda kalsada önemli değil..
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr :3:

Hazır fırsat bulmuşken sizlere bir bakayım dedim :34:
Dün sahurdan sonra bir baş ağrısı girdi öyle böyle değil hatta şu anda bile hala ağrıyor :27:
Resmen kıvrandım sabaha kadar hatta sabah 7de mi ne uyuya kalabildim ancak :26:

Çok az daha devam ediyor ama inşallah birazdan geçerde bende gece okuyamadığım kuranı abdestimi alır okurum :34:

Aminnn Canım cümlemiz için geçerli :34:
Rabbim herkesin yuvasında huzuru ve neşeyi daim etsin ...aminnnn
geçmiş olsun cecomm..

işallah geçer baş ağrır..oruçta olunca daha zor..

sellamün aleyküm kızlarr

bu gün küçük kız uyumama az müdahale etti.çok şükür uykumu aldım biraz iyiyim bu gün..yalnız gece pideleri hüplettim ona üzülüyorum..benim görümce almış ,ben almıyorum eve ekmek pide,yoksa tutamayabiliyorum kendmi..dünde az yedim arkası geldi..verdiğim kiloyu geri almakdan korkuyorum..

iyiki kızların var oğlan olsa donla yatamazdın,ancak paçalı donla.
valla çokkk sıcak..bende atletle taytla dolanıyom.kapı çalınca önce giyinmem gerekiyor tabii..yukarı kv lere çıkarken yine giyinmem i lazım kp var.en kısa zamanda sıfır kollu bişeyler almam lazım.. atletle deli gibi dolanıyom..

bende öyleyim eve tabak çanak almak çokk mutlu eder beni..giysi aldığımda vicdan azabı duyuyorum ,zayıg,flarsam alırdım diye..hoşş ne zaman zayıflıycam bilmem..

işallah kırılmıştır insilün direncin ,geçmiş olsun canım ,birde beyin damarın tıkalıymış.işallah kilo verince sorunların hepsi gider..

:17::17::17::17:

:9::9::9::9::9::9::9:olabilir az sapıklık var gibi gibi..:26:

allah kabul etsin canımm

işalah yetişir cüzler...bendemi bamya pişirsem çok güzel olur miss gibi..:56::56::56::56::56::56:

ohhh sefan olsun üstten püfür p
für eserken altta yorganla yatmakda ayrı bi zevk olsa gerek..bende yorganla yatmayı severim illa ağır olacak üstteki..ince pikere falan tat vermiyor..
banada kocam çok güler, yorganı karnıma sarar kıçım açıkda yatarım..napıyım karnım büyük önden çıkıyor üşüyür onu ısıtmak yetiyor bana başka yerler açıkda kalsada önemli değil..

geçmiş olsun cecomm..

işallah geçer baş ağrır..oruçta olunca daha zor..

Evet bende de var gibi gibi :1:
Ya dimi o ağırlığı hissedeceksin yatarken ne güzel bak uyuyasım geldi ama yemek yapıyorum bir yandan bitirip kurtulayım bende bugun kıymalı tase fasulye yapıyorum yanında da közlenmiş patlıcan sarımsak yoğurtla karıştırcam biz babağannuç deriz cok severim :) bendede bi baş ağrısı var bugun anlayamadım

Iphone dan gönderildi

anaaamm kimseler gelmemişş

bari menü yazıyımda sayfa ilerlesin..

menüm

sahur.2 yumurta.az peynir biraz tahinli pide.

iftar..kocaa bir tabak semizotu..yoğurt..

iyi akdamlar tatil gunu ugrayamadim
Menumude yazayim kizlar
Sabah yumurta omlet sebzeli zeytin peyniz 2 dlm ekmek az balkaymak
Ara kefir seftali yer fistigi
Aksam ekmeksiz kofte mangal patlican salata
Spor sadece gun boyu yuzme  baska yok misafir gidene kadar bole sanirim

Back
X