80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Bugün Pazar münasebetiyle biraz geç uyandım :KK66:
Uzun zaman aradan sonra ilk kez bu kadar gec ve dinç uyandım :KK48:
Kahvaltıdan sonra biraz iş yaptım sonrada hadi eşim bilgisayar başına geçti hemen demesin diye koltuğa az uzanıp onunla birlikte belgesel izleyeyim dedim dediğimle kaldım :KK48::KK48::KK48::KK48:
Uyumuşum :KK70::KK70::KK70::KK70:

İki saat uyuduktan sonra hadi biraz daha iş yaptım yemek hazırlıyayım derken akşam yemeğimizi hazırladım ;)
Akşam yemeğinden sonrasına kadar herşey çok güzeldi ama sonradan eşimin aklına uyup 1 adet gofret yedim :mad::mad::mad::mad: yemez olaydım :mad: sanırım kan şekerim fazla yükseldi şu anda felaket halsiz hissediyorum kendimi.
Eşime bana ilişme az kafa dağıtayım belki şu uyku hali üzerimden gider bahanesiyle pc başına attım kendimi :KK48:
Bir daha tövbe tatlı yemem ;)

Kızlar günaydın dün ki menümü paylaşayım sabah 1 bardak süt öğlen 2 dilim ekmek 2 tavuk but fırında, akşam ekmeksiz İskender ben geçen Pazartesi yani 25 Ağustos'ta tartıldım 80 kiloydum yarın sabah aç karnına tartılıcam şimdi size sorayım ne zaman liste için verdiğimiz kiloyu yazmamıZ gerekiyor ben ona göre tartılma günümü değiştireyim bu arada 66 kiloya inen arkadaşı 8 ayda 11 kilo veren arkadaşı alkışlıyorum herkez az da olsa çok da olsa kilo veriyor ve gerçekten -1 kilo bile fark ediyor:)))

Canım kilo bildirimlerimizi Cumadan itibaren yapıyoruz ve en geç Pazar sabahı yapılmış olması lazım ;)
Eğer o günlerde bir meşguliyetin varsa perşembe gecesinden de yapabilirsin ;)
Tabi mümkünse Cuma yaparsan daha iyi olur ;)

Cecomm senin buyuk kiz simdi boyle diyor ama biraz daha geçsin kendisi istemeye baslicam kardeşinden biliyorum küçük ken ben istiyordum o istemiyordu sonra anneme çok dedi kardeş kardeş diye

YOk güzelim benimki üzerinden uzun zamanda geçse hayatta istemez :KK48:
Zaten ufaklık benim çok bilmiş bir sonraki kesin bir felaket olur :KK48:
Hep diyorum birinci acemilik eseri :KK48:
İkinci kalfalık eseri :KK48:
eeee üçüncüyü doğurmaya kalkışsam kesin ustalik eseri olur :KK48::KK48::KK48::KK48:

Her doğurduğum bir sonrakinden beter olunca ben bile korkuyorum açıkcası :KK48::KK48::KK48::KK48: tabi birde en önemli konu kilolar :KK66: Benim kilo vermem çok daha önemli şu anda ;) hee kazara olursa ona bişey diyemem :KK48: ama ablamız ne kadar yeminde etse evden giderim diye eminim söylensede yine annelik moduna girer :KK48::KK48::KK48:

Haftalık Kilo Bildirim Listesi

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TD]Sıralama [/TD]
[TD]Üye İsmi[/TD]
[TD]Başlangıç[/TD]
[TD]Geçen Hafta[/TD]
[TD]Bu Hafta[/TD]
[TD]Giden[/TD]
[TD]Toplam Verilen Kilo[/TD]
[TD]Kilo Verme Yüzdesi[/TD]
[TD]Hedef[/TD]
[TD]Yapılan Sporlar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1.
0020.gif
[/TD]
[TD]opscool[/TD]
[TD]86,8[/TD]
[TD]86,8[/TD]
[TD]83,8[/TD]
[TD]3[/TD]
[TD]3[/TD]
[TD]%3,45[/TD]
[TD]68[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.
index.php
[/TD]
[TD]esinturgay[/TD]
[TD]82,2[/TD]
[TD]78,7[/TD]
[TD]77[/TD]
[TD]1,7[/TD]
[TD]5,2[/TD]
[TD]%2,16[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD]tatil dolayisiyla yok [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.
index.php
[/TD]
[TD]Makres76[/TD]
[TD]93,1[/TD]
[TD]70,5[/TD]
[TD]69,5[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]23,6[/TD]
[TD]%1,42[/TD]
[TD]60[/TD]
[TD] 4 gün leslie ile 2 mil, 1 gün 15 dak plates[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.
index.php
[/TD]
[TD]Ceco[/TD]
[TD]124,5[/TD]
[TD]121,3[/TD]
[TD]120,5[/TD]
[TD]0,8[/TD]
[TD]4[/TD]
[TD]%0,66[/TD]
[TD]80[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR
[TD]5.
0030.gif
[/TD]
[TD]Eylül Sıla[/TD]
[TD]89[/TD]
[TD]66.4[/TD]
[TD]66[/TD]
[TD]0,4[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD]%0,60[/TD]
[TD]60[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.
0002.gif
[/TD]
[TD]Sindi[/TD]
[TD]90[/TD]
[TD]81,9[/TD]
[TD]81,5[/TD]
[TD]0,4[/TD]
[TD]8,5[/TD]
[TD]%0,49[/TD]
[TD]75[/TD]
[TD]tatilde [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7.
0019.gif
[/TD]
[TD]Neslihank4[/TD]
[TD]90[/TD]
[TD]78,9[/TD]
[TD]78,8[/TD]
[TD]0,1[/TD]
[TD]11,2[/TD]
[TD]%0,13[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD]Zaman zaman yürüme,leslie,plates[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8.
index.php
[/TD]
[TD]Ayyüzlüm[/TD]
[TD]93,5[/TD]
[TD]79,9[/TD]
[TD]79,9[/TD]
[TD]sabit[/TD]
[TD]13,6[/TD]
[TD]%0[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD]trombolin, eliptik bisiklet,plates[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9.
index.php
[/TD]
[TD]eddoras[/TD]
[TD]82[/TD]
[TD]79,7[/TD]
[TD]79,9[/TD]
[TD]+0,2[/TD]
[TD]2,1[/TD]
[TD]%+0,25[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD]gün aşırı yürüyüş ve bisiklet[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10.
0060.gif
[/TD]
[TD]edahafiz[/TD]
[TD]89[/TD]
[TD]78,5[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]10,5[/TD]
[TD]%?[/TD]
[TD]63[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR][/TABLE][TR][/tr]
[TR][/tr]
[TR][/tr]​

Ellerine ve emeğine sağlık adaşım :KK68::KK68::KK68::KK68:
Çok güzel olmuş yine liste :KK15:
Hakkını helal et bizim için okadar uğraşıyorsun ;)

Bu arada 4.cü olmak beni çoook mutlu etti ;) inşallah her hafta eksi bildirimlerimiz olurda hedeflerimize bir adım daha yaklaşırız ;)

menümü yazıyım kızlar :KK52:

sabah:1 haşlanmış yumurta 1-2 çatal peynir 1-2 dilim domates ,salatalık ,5 bi yerde form çayı.

öğle: 1 paket eti form kepekli çubuk kraker
akşam:1 dilim peynirli börek :mad:o_O:eek:
cuma günü 83.8 kg dım bugün sabah 81.8dim şimdi tartıldım 82.0 sabahtan beri 200 gr almışım :KK64:
birde kızlar bişey sorucam kilo bildirimini cuma günü yapıyoruz dimi tüm haftalarda

Aynen canım bildirimler Cuma ( ama pazar sabahı yayınlanıyor liste o yüzden cuma unutan yada tartılamayanların zamanı pazar sabahına kadar ;) )

sırf karbonhidrat olmuş bitanemmmo_Oyeğenimin gelişimi için sağlıklı beslenmelisin kuzum:KK19:
biraz öyle oldu cnm normal de dikkat etmem lazin

Kahvaltıdan sonra biraz iş yaptım sonrada hadi eşim bilgisayar başına geçti hemen demesin diye koltuğa az uzanıp onunla birlikte belgesel izleyeyim dedim dediğimle kaldım :KK48::KK48::KK48::KK48:

İki saat uyuduktan sonra hadi biraz daha iş yaptım yemek hazırlıyayım derken akşam yemeğimizi hazırladım :KK66:
Akşam yemeğinden sonrasına kadar herşey çok güzeldi ama sonradan eşimin aklına uyup 1 adet gofret yedim :mad::mad::mad::mad: yemez olaydım :mad: sanırım kan şekerim fazla yükseldi şu anda felaket halsiz hissediyorum kendimi.
Eşime bana ilişme az kafa dağıtayım belki şu uyku hali üzerimden gider bahanesiyle pc başına attım kendimi :KK48:
Bir daha tövbe tatlı yemem :KK66:

Canım kilo bildirimlerimizi Cumadan itibaren yapıyoruz ve en geç Pazar sabahı yapılmış olması lazım :KK66:
Eğer o günlerde bir meşguliyetin varsa perşembe gecesinden de yapabilirsin :KK66:
Tabi mümkünse Cuma yaparsan daha iyi olur :KK66:

eeee üçüncüyü doğurmaya kalkışsam kesin ustalik eseri olur :KK48::KK48::KK48::KK48:

Her doğurduğum bir sonrakinden beter olunca ben bile korkuyorum açıkcası :KK48::KK48::KK48::KK48: tabi birde en önemli konu kilolar :KK66: Benim kilo vermem çok daha önemli şu anda :KK66: hee kazara olursa ona bişey diyemem :KK48: ama ablamız ne kadar yeminde etse evden giderim diye eminim söylensede yine annelik moduna girer :KK48::KK48::KK48:

Hakkını helal et bizim için okadar uğraşıyorsun :KK66:

Bu arada 4.cü olmak beni çoook mutlu etti :KK66: inşallah her hafta eksi bildirimlerimiz olurda hedeflerimize bir adım daha yaklaşırız :KK66:

Aynen canım bildirimler Cuma ( ama pazar sabahı yayınlanıyor liste o yüzden cuma unutan yada tartılamayanların zamanı pazar sabahına kadar :KK66: )
send haklisin canim ya şimdiki nesilin masallahi var bakalom bizim canavar nasip olucak

İki saat uyuduktan sonra hadi biraz daha iş yaptım yemek hazırlıyayım derken akşam yemeğimizi hazırladım :KK66:
Bir daha tövbe tatlı yemem :KK66:

Canım kilo bildirimlerimizi Cumadan itibaren yapıyoruz ve en geç Pazar sabahı yapılmış olması lazım :KK66:
Eğer o günlerde bir meşguliyetin varsa perşembe gecesinden de yapabilirsin :KK66:
Tabi mümkünse Cuma yaparsan daha iyi olur :KK66:

Her doğurduğum bir sonrakinden beter olunca ben bile korkuyorum açıkcası :KK48::KK48::KK48::KK48: tabi birde en önemli konu kilolar :KK66: Benim kilo vermem çok daha önemli şu anda :KK66: hee kazara olursa ona bişey diyemem :KK48: ama ablamız ne kadar yeminde etse evden giderim diye eminim söylensede yine annelik moduna girer :KK48::KK48::KK48:

Hakkını helal et bizim için okadar uğraşıyorsun :KK66:

Bu arada 4.cü olmak beni çoook mutlu etti :KK66: inşallah her hafta eksi bildirimlerimiz olurda hedeflerimize bir adım daha yaklaşırız :KK66:

Aynen canım bildirimler Cuma ( ama pazar sabahı yayınlanıyor liste o yüzden cuma unutan yada tartılamayanların zamanı pazar sabahına kadar :KK66: )

a.s. adaşımmmm ah enişte ahhh niye sabote ediyorki seniii:KK62::KK62: sen uyma bitanem zafer bizim olacak bak ne güzel bir başlangıç oldu devamı gelecek

rica ederim adaşım ne demek seve seve yapıyorum ben :KK68::KK68::KK68:

send haklisin canim ya şimdiki nesilin masallahi var bakalom bizim canavar nasip olucak

çok zeki olacağına eminimmmm şimdiki bebişler süper zeka maşallah:KK19::KK19:beslenmene lütfen dikkat et tatlım

Oyle azdi canim evet malesef. icim almadi canim hic istemedi ki. zorla yedim bunu da.

canim aciktim zaten malesef :-) sekize geliyordu iki kucuk tavuk but yedim auran ictim yaninda da. bugun nedense hem surekli aciktim ama hemde canim bsy ymk istemedi bi gariptim yani. sicaktan olablir

acıkmadım desen zaten inanmazdım bitanemmm afiyetolsun :KK19:

Bencede adaşımın dediği gibi baya akıllı birşey olur ;)
Hamileliğinde hem sağlıklı beslenmeye devam et hemde mümkün olduğu kadar stresten uzak dur çünkü hamileliğin ne kadar huzurlu geçerse okadar sorunsuz bir çocuk oluyor bence :KK68:
Maalesef benim büyük kuzuda baya bir sorunlar yaşadım ( kv kp sayesinde ) ve inan şu an ne kadar uyumluda olsa hep bir hırçın yanı var büyük kızımın :KK57:
Ufaklıkta inanılmaz rahattım ( ilk ayda yine KV ve kp sorun yarattıkları halde ) sonraki aylarda hep çok huzurlu ve faaldim ;) doğuma gidene kadar gezdim durdum hatta okadar rahattım :KK48:
Maşallahı var küçük kızın; hem çok sakin, hem çok bilmiş :KK48: hemde gerçekten bebekken hiç sıkıntı yaratmadı :KK68: aslında büyükte bebekken pek sıkıntı yaratmadı ama işte hep o bir yanında bir hırçınlığı vardı :KK48:

İnşallah senin kuzun çok uyumlu, sorunsuz ve huzurlu bir kuzu olur :KK68::KK68::KK68: Aminnn

a.s. adaşımmmm ah enişte ahhh niye sabote ediyorki seniii:KK62::KK62: sen uyma bitanem zafer bizim olacak bak ne güzel bir başlangıç oldu devamı gelecek

Sorma o da çok pişman oldu benim halimi görünce o_O
Bir daha tövbe yemem zaten :KK43: gerçekten kafamı kaldıramadım bir türlü daha yeni yeni kendime geliyorum desem yeridir :KK66:
Hesapta bugün yatak odasına girip çarşafları değiştirecektim ( malum çok terliyoruz bu sıcaklarda ) hemde ütü yapacaktım ama hepsi kaldı :KK12: zoraki biraz toparladım birşeyleri, nevresimleride söktüm ama takamadım yenilerini :KK48: artık eşimle yatmadan geçiririz iki dakikada :KK48: onada ceza :KK48:

Yarın Annemlerle dışarıda işlerimiz var o bahaneyle baya bir yürüyeceğim ;) inşallah ondan sonrada bol bol spor yapar o gofreti fazlasıyla yakarım ;) eğer cuma artı görürsem zaten kesin o gofrete bağlarım :KK48: tabi bu durumda eşimede :KK48: Allah korusun tabi o güne kadar az da olsa eksi göreceğime inanıyorum ;) şu sporuda hayatıma bir düzenli sokabilseydim tam süper olurdu ;)

Bir ara sağlık ocağına gidip adım sayar isteyeceğim ;) en azından gün içinde kaç adım attığımı bileyim ;) ona göre belki biraz daha yüksek bir rakam göreyim hırsıyla yürüşlerim çoğalır ;)
Nasılsa sağlık ocakları bedava dağıtıyormuş birde paramı vereceğim :KK48::KK48::KK48::KK48:

çok zeki olacağına eminimmmm şimdiki bebişler süper zeka maşallah:KK19::KK19:beslenmene lütfen dikkat et tatlım

acıkmadım desen zaten inanmazdım bitanemmm afiyetolsun :KK19:
inşallah canm ya bugün ne zamandir cnm pizza istiyordu dayanamadim indirdim mideye cnm normalde hep sebze tavuk et tarzi yemeğe calisiyorum gerçi mide bulantim zorladiktan beri çok yemek yiyemiyorum

Bencede adaşımın dediği gibi baya akıllı birşey olur :KK66:
Hamileliğinde hem sağlıklı beslenmeye devam et hemde mümkün olduğu kadar stresten uzak dur çünkü hamileliğin ne kadar huzurlu geçerse okadar sorunsuz bir çocuk oluyor bence :KK68:
Maalesef benim büyük kuzuda baya bir sorunlar yaşadım ( kv kp sayesinde ) ve inan şu an ne kadar uyumluda olsa hep bir hırçın yanı var büyük kızımın :KK57:
Ufaklıkta inanılmaz rahattım ( ilk ayda yine KV ve kp sorun yarattıkları halde ) sonraki aylarda hep çok huzurlu ve faaldim :KK66: doğuma gidene kadar gezdim durdum hatta okadar rahattım :KK48:
Maşallahı var küçük kızın; hem çok sakin, hem çok bilmiş :KK48: hemde gerçekten bebekken hiç sıkıntı yaratmadı :KK68: aslında büyükte bebekken pek sıkıntı yaratmadı ama işte hep o bir yanında bir hırçınlığı vardı :KK48:

İnşallah senin kuzun çok uyumlu, sorunsuz ve huzurlu bir kuzu olur :KK68::KK68::KK68: Aminnn

Bir daha tövbe yemem zaten :KK43: gerçekten kafamı kaldıramadım bir türlü daha yeni yeni kendime geliyorum desem yeridir :KK66:
Hesapta bugün yatak odasına girip çarşafları değiştirecektim ( malum çok terliyoruz bu sıcaklarda ) hemde ütü yapacaktım ama hepsi kaldı :KK12: zoraki biraz toparladım birşeyleri, nevresimleride söktüm ama takamadım yenilerini :KK48: artık eşimle yatmadan geçiririz iki dakikada :KK48: onada ceza :KK48:

Yarın Annemlerle dışarıda işlerimiz var o bahaneyle baya bir yürüyeceğim :KK66: inşallah ondan sonrada bol bol spor yapar o gofreti fazlasıyla yakarım :KK66: eğer cuma artı görürsem zaten kesin o gofrete bağlarım :KK48: tabi bu durumda eşimede :KK48: Allah korusun tabi o güne kadar az da olsa eksi göreceğime inanıyorum :KK66: şu sporuda hayatıma bir düzenli sokabilseydim tam süper olurdu :KK66:

Bir ara sağlık ocağına gidip adım sayar isteyeceğim :KK66: en azından gün içinde kaç adım attığımı bileyim :KK66: ona göre belki biraz daha yüksek bir rakam göreyim hırsıyla yürüşlerim çoğalır :KK66:
Nasılsa sağlık ocakları bedava dağıtıyormuş birde paramı vereceğim :KK48::KK48::KK48::KK48:
iki kizininda masallahi var cnm Rabbim onlati size bagislasin büyük koz ergenlikten dolayı hircinlik olabilir benim de oleydi hircindim hep gerçi halada ha hircinlik var bende sanirim kardeşimi kiskaniyorun biraz bundan kaynaklı oluyor gerçi eline diken batsa herkesten çok ben atilirim ortaya kardeşlik boyle bi tuhaf işte

iki kizininda masallahi var cnm Rabbim onlati size bagislasin büyük koz ergenlikten dolayı hircinlik olabilir benim de oleydi hircindim hep gerçi halada ha hircinlik var bende sanirim kardeşimi kiskaniyorun biraz bundan kaynaklı oluyor gerçi eline diken batsa herkesten çok ben atilirim ortaya kardeşlik boyle bi tuhaf işte

Sanırım birazda kıskançlık var dediğin gibi çünkü oda hem kıskanır hemde bir yerine birşey olsun benden beter panik yapar hatta inan bazen benden fazla annelik yapıyor :KK48: Bazen terlediğini benden önce fark etsin hemen eşşek çabuk buraya gel terlemişsin der atletini değiştirip az yanımda otur dinlen sonra oynarsın yine der :KK48: bana pek iş düşmüyor yani :KK48: :KK48::KK48::KK48:

Nesye size doyum olmaz ama leptin saatim geldi :KK48:
Yatayımda sabah erken kalkayım ;) inşallah yarın çok dinç uyanırımda şu uyuşukluğu bir daha yaşamamak için şekerin zerresine dokunmam ;)

Hepinize hayırlı geceler ve hoş sohbetler :KK3::KK3::KK3::KK3:

Bu arada bugün birşey söylemeyi unuttum :KK48:

Kızlarrrrrrrrrrr menüleri unutmayalımmmmmmmmm

slm kızlar. bu gün çok güzeldi ya. eşim kendine tatil ilan etti uzun bir aradan sonra. çocuklar tutturdu tatvana gidelim diye. orda baya eğlendiler. sonra göl kenarında ayaklarını suya tıktılar:KK70::KK70::KK70: ahlat ilçesinde harabe şehir denilen çok güzel tarihi bir alanı gezdik. dönüşte kaplıca tarzı bir yer vardı iki saat kadar da orda coştuk. tan eve geliyorduk ki kp aradı evinizdeyiz hadi gelin diye. tabi benim oğlan coştu dedem geldi diye ama ben aynen bu konumdayım:mad::mad::mad:neyse şaka yaptım dedi ama olan eşimle bana oldu o kadar güzel geçen günün arkasından kavga ettik. aslında o da haklı bende haklıyım. yani o ne yapayım ailem onlar gelmeyinmi diyeyim adam hasta idare et diyor. bende biliyorum hasta olduğunu teavi olsun çünkü bende hastayım hem de onun yüzünden dedim. evet farkındayım ağır konuştum. ve ne dersem diyeyim yine de gelecekler onun da farkındayım ama içimi de boşaltmam lazımdı. gerçi daha neler geldi dilime de söyleyemedim ama neyse. sonuç olarak yarın olmasa da öbür gün burdalar:KK61::KK61::KK61:

menü mü de yazı vereyim
sabah: melemen, peynir, zeytin, ceviz
öğlen: iskender
akşam: yoğurtlu makarna
iki saat havuz da egzersiz yaptım. ve sanırım yine dizim ağrıyor:KK70::KK70::KK70:

dünku menum
sabah: melemen peynir zeytin ceviz
aksam: kisir ayran salata aci sus biberi
akşamdan sonra da gelip gidip bir kaşık kısır yedim:KK23::KK23::KK23:

ayyyy bu gün face e biraz foto attım. arkadaşım hemen msj çekti kız nasıl kilo verdin bende istiyorum sırrını diye:KK70::KK70::KK70:daha önce de baksetmiştim karataydan ama yine anlattım biraz. hemen alacam kitaplarını dedi. sonra sordu kaç kilosun diye. 80 diyince daha çok şaşırdı. 70 gibi görünüyorsun diye:KK37::KK37::KK37: nasıl mutlu olduğumu anlatamam. bu tarz iltifatları çokça almaya başladım sanki bu günlerdde:KK36::KK36::KK36:

Gunaydinnnnn topik acilisini ben yapayim dedim bugun mr maceram devam ediyor gerci belimi cektirdim ama merak ediyorum yine de uyumamak icin kk ya daldim hemen

Bencede adaşımın dediği gibi baya akıllı birşey olur ;)
Ufaklıkta inanılmaz rahattım ( ilk ayda yine KV ve kp sorun yarattıkları halde ) sonraki aylarda hep çok huzurlu ve faaldim ;) doğuma gidene kadar gezdim durdum hatta okadar rahattım :KK48:

Yarın Annemlerle dışarıda işlerimiz var o bahaneyle baya bir yürüyeceğim ;) inşallah ondan sonrada bol bol spor yapar o gofreti fazlasıyla yakarım ;) eğer cuma artı görürsem zaten kesin o gofrete bağlarım :KK48: tabi bu durumda eşimede :KK48: Allah korusun tabi o güne kadar az da olsa eksi göreceğime inanıyorum ;) şu sporuda hayatıma bir düzenli sokabilseydim tam süper olurdu ;)

Bir ara sağlık ocağına gidip adım sayar isteyeceğim ;) en azından gün içinde kaç adım attığımı bileyim ;) ona göre belki biraz daha yüksek bir rakam göreyim hırsıyla yürüşlerim çoğalır ;)

Cecom insulin direncini yenmek icin minik dahi olsa kacamak yapmamak lazim o zaman tekrar sil bastan oluyor cunku enistem de pisman olmus gerci

gnde en az yarim saatcik cecom bu kadar sporu istersen yapabilirsin

adimsayari bizim saglik ocagina sordum oyle bir uygulama yok dediler belki ist da dagitiyorlardir cok iyi olur senin icin cnm ama cep uygulamasi da var onu da indirebilirsin tek sorun surekli uzerinde tasimak zararli oldugu icin de bir gun denedim sonra vazgectim ben

inşallah canm ya bugün ne zamandir cnm pizza istiyordu dayanamadim indirdim mideye cnm normalde hep sebze tavuk et tarzi yemeğe calisiyorum gerçi mide bulantim zorladiktan beri çok yemek yiyemiyorum

Arada olur oyle yegenimiz pizza istedi demekki beslenmene simdi iki kat dikkat etmek zorundadin cnm herseyden yemelisin

Bazen diyorum keske benim de cok kardesim olsaydi

ama kk sayesinde bu eksigimi kapattim:-)

ayyyy bu gün face e biraz foto attım. arkadaşım hemen msj çekti kız nasıl kilo verdin bende istiyorum sırrını diye:KK70::KK70::KK70:daha önce de baksetmiştim karataydan ama yine anlattım biraz. hemen alacam kitaplarını dedi. sonra sordu kaç kilosun diye. 80 diyince daha çok şaşırdı. 70 gibi görünüyorsun diye:KK37::KK37::KK37: nasıl mutlu olduğumu anlatamam. bu tarz iltifatları çokça almaya başladım sanki bu günlerdde:KK36::KK36::KK36:

Ne guzel tepkiler bunlar kuzumm devam etmek icin cok guzel bir motivasyon senin icin :-) ayrica karatayin canli kaniti olmak super bir duygu

Ne güzel canım. İnşallah bende o iltifatları alırım.insan o tarz şeyler duyunca gerçekten motive oluyo ve daha çok azim yapıyor :-D :-*

Ne güzel canım. İnşallah bende o iltifatları alırım.insan o tarz şeyler duyunca gerçekten motive oluyo ve daha çok azim yapıyor :-D :-*

Back
X