Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Hepinize hayırlı sabahlar ve bol eksili bir hafta diliyorum
Hafta sonu baya yoğun geçti

en son size yazdıktan sonra biraz iş yaptıktan sonra arkadaşlar çaya davet etti onlara gittik

aslında gitmeseydik iyidi

büyük ısrarlar üzerine incecik bir dilim pasta yedim, üzerinede biraz kuruyemiş ve 2 avuç mısır patlağı

Bu hafta kendime yasak koydum çok katı bir şekilde dikkat edeceğim ve ne olursa olsun kaçamak yok karbonhidrat olarakda sadece salata olacak öğünlerimde
Eğer haftaya yine aynı rakamı yada daha aşağısını görmezsem kesinlikle kendimi asla afetmem

Bİrazdan yine sporumuda yapacağım ( dün suyumuda ihmal ettim onuda telafi ediyorum bugünden itibaren )
slm kızlar...diyette 2. günüm...dün sabah hariç, iyi gittim...bugün spor da yapıcam...haftada 1 kilo vermek hedefim var.eşi destek olanlar çok sanslı...benim eşim sadece sen hayatta kilo veremezsin diyor bana.iradem sıfırmış.şimdiye kadar zayıflayamadığım için haklı da.sanırım zayıflıcam sonra da ondan boşanıcam.
Sevgiler...
Aramıza hoşgeldin canım

Ya bakma sen eşinin öyle dediğine

erkekler biraz odundurlar

akım diyeceğine ...derler

Sen ona en güzel cevabı çok güzel kilolar vererek vereceksin ve emin ol senin zayıfladığını gördükçe oda hatasını anlayıp sana ufak ufak destek olmaya başlıyacak hatta kıskançlıklarda yapmaya başlıyacak
Benim eşim aşırı kıskanç değildir normalde ama inan daha çok yolum olduğu halde adamcağız biraz fazla süslendiğimde dışarda tavırları değişiyor

birileri baktığında uyuz oluyor

Bazen ben üzerindekini değiştir dediğinde ulen kim bakacak benim gibi kilolu bir hatuna dediğimde hemen eşim manyak Karı ( pek bir kibardik bazen

) sen farkında değilsin sanırım bazen sana öyle bir bakanlar oluyor ki cidden sinir oluyorum üstelik çok derin bakışların var ve ne zaman sen biraz fazla bakınsan ( arabada giderken etrafıma bile bakınsam ) rahatsız oluyorum diyor

Hep diyorum sanırım 40 bedene bile düşsem adam krizlere girecek ( bırak bende biraz kafasına buyruk biriyim 16 senelik evliliğimde bir kez olsun bir yere gitmek için izin istemedim sadece haberin olsun ben şuraya gidiyorum diye haber verdim çünkü biliyorum ilk günden izin isteseydim o öyle sürüp giderdi ama oda alıştığı için gidiyorum dediğim an asla gitme demez desede benim kafama koyduğumu yapacağımı bilir

)