• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlar...diyette 2. günüm...dün sabah hariç, iyi gittim...bugün spor da yapıcam...haftada 1 kilo vermek hedefim var.eşi destek olanlar çok sanslı...benim eşim sadece sen hayatta kilo veremezsin diyor bana.iradem sıfırmış.şimdiye kadar zayıflayamadığım için haklı da.sanırım zayıflıcam sonra da ondan boşanıcam.

Sevgiler...
:KK61:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Hepinize hayırlı sabahlar ve bol eksili bir hafta diliyorum :KK68:

Hafta sonu baya yoğun geçti :KK53: en son size yazdıktan sonra biraz iş yaptıktan sonra arkadaşlar çaya davet etti onlara gittik :oops: aslında gitmeseydik iyidi :oops: büyük ısrarlar üzerine incecik bir dilim pasta yedim, üzerinede biraz kuruyemiş ve 2 avuç mısır patlağı :KK67::KK67:
Bu hafta kendime yasak koydum çok katı bir şekilde dikkat edeceğim ve ne olursa olsun kaçamak yok karbonhidrat olarakda sadece salata olacak öğünlerimde :KK66:

Eğer haftaya yine aynı rakamı yada daha aşağısını görmezsem kesinlikle kendimi asla afetmem :KK12:
Bİrazdan yine sporumuda yapacağım ( dün suyumuda ihmal ettim onuda telafi ediyorum bugünden itibaren )

slm kızlar...diyette 2. günüm...dün sabah hariç, iyi gittim...bugün spor da yapıcam...haftada 1 kilo vermek hedefim var.eşi destek olanlar çok sanslı...benim eşim sadece sen hayatta kilo veremezsin diyor bana.iradem sıfırmış.şimdiye kadar zayıflayamadığım için haklı da.sanırım zayıflıcam sonra da ondan boşanıcam.

Sevgiler...
:KK61:

Aramıza hoşgeldin canım :KK3:
Ya bakma sen eşinin öyle dediğine :KK67: erkekler biraz odundurlar :KK48: akım diyeceğine ...derler :KK48:
Sen ona en güzel cevabı çok güzel kilolar vererek vereceksin ve emin ol senin zayıfladığını gördükçe oda hatasını anlayıp sana ufak ufak destek olmaya başlıyacak hatta kıskançlıklarda yapmaya başlıyacak :KK48:
Benim eşim aşırı kıskanç değildir normalde ama inan daha çok yolum olduğu halde adamcağız biraz fazla süslendiğimde dışarda tavırları değişiyor :KK48: birileri baktığında uyuz oluyor :KK70::KK70::KK70::KK70:
Bazen ben üzerindekini değiştir dediğinde ulen kim bakacak benim gibi kilolu bir hatuna dediğimde hemen eşim manyak Karı ( pek bir kibardik bazen :KK70: ) sen farkında değilsin sanırım bazen sana öyle bir bakanlar oluyor ki cidden sinir oluyorum üstelik çok derin bakışların var ve ne zaman sen biraz fazla bakınsan ( arabada giderken etrafıma bile bakınsam ) rahatsız oluyorum diyor :KK70: Hep diyorum sanırım 40 bedene bile düşsem adam krizlere girecek ( bırak bende biraz kafasına buyruk biriyim 16 senelik evliliğimde bir kez olsun bir yere gitmek için izin istemedim sadece haberin olsun ben şuraya gidiyorum diye haber verdim çünkü biliyorum ilk günden izin isteseydim o öyle sürüp giderdi ama oda alıştığı için gidiyorum dediğim an asla gitme demez desede benim kafama koyduğumu yapacağımı bilir :KK70: )

Gunaydinnn. .
mutlu sabahlar..
kuzulari biraktim arkadaslada yarim saat kadar yuruduk..ekmek alip geldim eve..hava cokk guzel ogleden sonra kuzularla cikariz disariya..simdi kahvalti zamani..

Gunaydin cnlar kahvaltim 10da btti bebemi banyo yaptirdim uyuttum evleri spurdum banyoyu yikadim sira sporda tabi camasrlar asilacak:-)

selam kızlaaaaaar
ay ben haftada iki anca gelebiliyorum yanınıza
geçen hafta salı perş cuma oruç tuttum ve diyetime dikkat ettim bide leslielerimi de yaptım 3 gün
cumartesi sabah tarıldım veeeee sıkı durun sonuç
79.5:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:geçen hafta 80.4 düm
çok sevindim çooooooooook:KK68::KK68::KK68::KK68:
tam bir ay oldu diyete başlayalı
83.3 başlamıştım
79.5 fark 3.8:KK49::KK49::KK49::KK49:

oynakbaşı sağol desteğin için..isveç diyetine başladım 6 gün yapıcam...çok sağlıklı değil...ama nedense hiç acıkmadım dün...zaten bugün 2. günüm...umarım 4 gün daha dayanırım...bu diyete inandım ben yaaa...basit olması çok güzel...benim 20 kilo fazlam var...yaza kadar sporla vermek hedefim...artık çalışmıyorum, tek hedefim sağlıklı zayıflamak...

sevgiler....

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Yine ben geldimmmmm :21:

An itibariyle 3 mil leslimde bitmiş bulunuyor :21:
Baya yoruldum ama bu kez pek mutlu sayılmam o_O Kendime dün nasıl fazla kaçırdım diye kızıyorum açıkcası :KK67: Zaten uzun süre kaçamak yapmama kararı almıştım ama bir kaç gün protein ağırlıklı beslenmeye çalışacağım hatta akşamlarıda yarından itibaren sırf çorba salata besleneceğim :KK66: en hafif öğün sonuçta :KK66:

Bgunde iki ogun yedim artik basladim bugunden iki ogun yemeye kahvaltim 10:00da aksam yemegimde 17:30ta btti bundan sonrasi bol limonlu su ve soda+yesil cay sporumda btti 80dk karinsavar+55dkselulit savar +100ip atlama

Bgunde iki ogun yedim artik basladim bugunden iki ogun yemeye kahvaltim 10:00da aksam yemegimde 17:30ta btti bundan sonrasi bol limonlu su ve soda+yesil cay sporumda btti 80dk karinsavar+55dkselulit savar +100ip atlama

Bende yaptım 3 mil sporumu + streching hareketleri ama gece yatmadan evvel bir 100 ip atlama yapmayı düşünüyorum en azından yatmadanda metabolizma hızlansın :KK68:

Yap zaten oynakcim iyi olur :-) bu arada bildirim yapilmadi

Anaaa hakikaten :KK64: adaşım yoğunluktan fırsat bulupta gelemedi sanırım bende dalmışım unuttum kızcağızın yerine yapmayı :KK48:

Artık kusura bakmayın :KK48: yarın gündüz kafam dinçken yapıveririm şimdi geçmişten bildirimleri bir bulayımda önce :KK48:

Slm kizlar hafta sonu gelemedim misafirler temizlik derken giremedim acikcasi bayada kacirdim
menum.sabh.iki dilim ekmk krem oeynir iki dilim penir 3 zeytin1 yumurta
Oglen.10 sarma
ara bi portakal biparca kek kahve
aksam patlican yemegi bi dilim ekmek

Cok oldu yaa ben daha diyet moduna giremedim sinir oluyorum yaa:KK11:

Pes etmek yok canım elbet beynimizde bu yola alışacak :KK60:
Kız benim kaç ay oldu hatta kaç sene oldu hala beyim direniyor :KK48: anarşiklik var demekki ruhumdada :KK70::KK70::KK70:

Hemen baktım birazdan yayınlarım nasılsa fazla bildirim yapan olmadı bu hafta :KK60:

Moralim yerine geldi cok sukur verdim bu hafta 82.2 . Coook mutlu oldum. 88.8 le basladim. Birbucuk ay olmadi baslayali gecen hafta 83.5 ti. :KK76:

Hadi yine iyisin tamda listeyi yapacakken yetiştin :KK48: bu arada tebrikler 7li hanelere çok az kaldı ha gayret :KK60:

Cuma Kilo bildirimleri

İsimler ...................Geçen hafta ....................Bu hafta ...........................Giden

oynakbasi34...............112.3 kg..........................110.5kg............................1.8 kg
mehtap507..................72.6 kg .........................70.8 kg.............................1.8 kg
Yıldız ...........................83.3 kg .........................83.7 kg ..........................+ 0.4 kg
Eddoras .......................79.8 kg .........................79.8 kg .............................0 kg
seher_yıldızı ................76.7 kg .........................76.3 kg ............................0.4 kg
yagmr_2008 ................82.8 kg ........................80.9 kg ............................1.9 kg
fezay .............................101 kg .........................99.5 kg .............................1.5 kg
Furker ..........................83.5 kg .........................82.2 kg .............................1.3 kg

Haftanın Sıralaması;

1.ci ...Yagmr_2008 ..........- 1.9 kg - ..........:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

2.ci ...mehtap507 /
..........oynakbasi34
.....- 1.8 kg - ........:21::21::21::21::21::21::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

3.cü ...fezay........ - 1.5 kg ........:KK73::KK73::KK73::KK73::nazar::nazar::nazar::nazar:

4.cü...Furker.......- 1.3 kg.......:KK49::KK49::KK49::nazar::nazar::nazar:

5.ci ....seher-yıldızı .... - 0.4 kg- ......:KK68::KK68::KK68::nazar::nazar:

6.ci .....Eddoras..... - sabit - :KK60: ( eminim haftaya bol eksi olur )

7.ci ...Yıldız....- +0.4 kg - :KK60: ( eminim ödemdir ve haftaya sendende güzel bir bildirim göreceğiz :KK15: )

Back
X