- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Canım reglme en az 10 gün var.
Yürüyüş ve suyumu bu hafta hiiç ihmal etmedim. Öğünlerim çok az değildi ama bu hafta hep ikinci öğün 3.00 - 3.30 u geçmemek kaydıyla iki öğün beslendim. Akşamları yemek yemedim. Kilo alabileceğimi hiç sanmıyordum.
İki gündür kociş karnın miğden gitmişti neden bu kadar çıktı deyip durdu.inanılmaz şişim ama dediğim gibi az yemedim ama iki öğün yedim.
Alınan her kilo geçtiğim haftayı ve gelecek haftayı yok sayıyor. Bir hafta kilo vermeyip artı çıkarsam 2 hafta ziyan oluyor işte buna çok bozuluyorum.
Canım bu haftada da aynı devam et bakalım bir sonraki haftaya ne göreceğiz ondan sonra olmadı bünyeyi şaşırtmak için birşeyler düşünürüz
Kabızlık sorunuda olmuş olabilir yada üşütüncede vucut ödem tutuyor
Bende öyle olduğunda acaba neden ne diye deli oluyorum düşünmekten ama stres bize aslında en büyük zarar o yüzden sen sağlıklı beslenmeye devam et
Pes etmek yok aynen devam ediyoruz ve canı gönülden inanıyorum ki haftay sen çok çok güzel bir rakam göreceksin Allahın izniyle
Malesef aile duzelmez artik ayriliyorum esimden...
Kilo verdikce ve ayrıldıktan sonra yeniden doğmuş olucam inşallah
Canım aile içini bilemem tabi ama ölümden başka her şeye çare var diye düşünenlerdenim ben
Ben 16 senelik evliyim ( 35 yaşındayım ) ve inan o geçen seneler içinde okadar ağır şeyler yaşadım ki anlatamam hatta bazı zamanlar psikolojim bile bozuldu ve ölsemde kurtulsam dedim
Sonra hayatıma cidden benim için Annemden sonra gelen çok değerli bir insan girdi ( komşu ablam ) ve tam boşanma aşamasındayken benimlede eşimlede günlerce konuştu Allah razı olsun ( 6 sene evvel )
Herşeyin ne kadar boş olduğunu, hiç birşeyin bizlerden daha önemli olmadığını ve aslında birbirimizi ne kadar çok sevdiğimizi fark etmemizi sağladı
Ertesi gün mahkemeye gidecekken biz vazgeçtik ve birbirimize ikinci bir şans verdik ( sonuçta hiç birşey tek taraflı değil ve benimde zamanında hatalarım vardı
İnan ilk günkinden çok daha güzel oldu herşey
Tabiki beni ilgilendirmez ama boşanmaya karar vermeden evvel bence birbirinize birer şans daha verin, evlenene kadar yaşadığınız güzel günleri hatırlayın, karşınızdaki için nasıl deli gibi yüreğinizin çarptığını anımsayın hatta o günleri geri getirmek için ufak jestler yapın birbirinize ve mutlaka oturup sakince uzun uzun konuşun
Yuva kurmak zor olabilir, o yuvayı ayakta tutmak belki bazıları için çok daha zor gelir ama ben hep diyorum bir kadın isterse başaramıyacağı şey yok
Zayıfladıkçada zaten çok daha iyi hissedeceksin kendini ve eminim eşin tekrar tekrar seninle iyiki evlendim diyecektir ( sırf fizik acısından değil en ufak zorlukta gemiyi terk etmediğin için sana hayran kalacaktır
Umarım haddimi aştığımı düşünmemişsindir bukadar yazdım diye ama inan tanımasamda asla bir yuvanın dağılmasını istemem çünkü emin ol sonrası çok daha zor olacaktır