Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı geceler
Akşam yemeğimizi saat 18:15 gibi yedikten sonra kendimizi dışarı attık ufak kuşum yine çok sıkıldım diye tutturunca ( kime çektiyse gezmeyi çok seviyor

eşim aynı sen diyor

)
Bu günüde şükür kaçamaksız kapattım ve şu anda sütsüz şekersiz kahvemi aldım az keyif yapayım dedim hazır eşimde tablette oyun oynarken
bende aranıza katilabilirmiyim

88.7 kilom bende zayiflamak istiyorum
Tabiki katılabilirsin

Aramıza hoşgeldin

İnşallah birlikte çok güzel kilolar vericeğiz ve eminim 7li rakamları görmen çok uzun sürmeyecek

Burası bağımlılık yapar ve emin ol kaçamak yapmamana çok faydası olacaktır
Bu arada kendimi tanıtayım

Adım Banu, 35 yaşında biri 14.5 diğeri 4.5 yaşında iki cadının Annesiyim ve İstanbuldayım

Bir kaç haftadır takımın kaptanlığını üstlendim ( önceki kaptanımız çok yoğun olduğundan pek sık gelemiyor üstelik benim sorumluluk almam bana daha faydalı olacağını düşündü sağ olsun

)
Cumadan en geç Pazar öğlene kadar Bildirim günlerimiz

Herkes ;
Başlangıç kgsu;
Geçen hafta;
Bu hafta;
Fark; + / -
Olarak bildirimini yapar ve bende bildirimlerin hepsini dereceleriyle değerlendirip liste haline getiriyorum elimden geldiğince

Hem birbirimizi takip ediyoruz hemde motive oluyoruz
Yeni gelen arkadaşların normalde 2ci bildirimden sonra listeye dahil olması gerekiyor ama topiğimiz canlansın, bizlerde daha çok motive olalım diye askıya aldım şimdilik

Malum Tatil zamanına az kaldı ve okullar kapanana kadar hepimiz en azından bir adım daha hedefimize ulaşmış oluruz inşallah
Dilersen sende cumaya kadar bizimle bol bol paylaşımda bulunup listeye dahil olabilirsin
Arkadaşlar bende iftarımı yaptım şükür.
çok acıkmadım aslında ama susadım.
birde ben genellikle iftarda kahvaltı etmeyi severim.şimdi patates salatası yemek biraz zor geldi.
bir kase tarhana çorbası içtim.
bir büyük kasede bol yeşillikli patates salatası yedim.şimdide çayın yanında birkaç tane badem yedim.
Allah kabul etsin canım yatana kadar ufak ufak suyunu iç ki susuz kalmayasın

İnşallah yarın çok daha rahat geçer senin için