Keyif kahvemide içtim

tabi şekersiz

Biraz salonu toparlamam lazım kızım okuldan gelmeden
Bugün apartmandaki iki arkadaşı bize gelecekler Leslie yapmaya malum benim kız sıkılıyorum diyordu sporu daha eğlenceli hale getirmek için birde tabi o 3 dombiliyide ( benim kız dahil

) zayıflatma operasyonum bugün başlıyor

En azından benimde kıvırma şansım olmaz o zaman

Bu arada dün kendime bunu aldırdım Decatlhondan
Şimdi 20 adet yaptım iç bacak ve cidden baya zorluyor

kızlarla leslie yaptırktan sonra tekrar yaparım bir 20 - 30

Kollara hatta karın için bile kullanılıyormuş
Leslie haricinde bunuda kullanacağız Ana kız

birte tabi ağırlıklarla biraz kol çalışacağız ki daha çabuk toparlansın ve sıkılaşsın hatunun özellikle kolları

Mezuniyet balosuna 5 hafta var ( henüz net olmasada okullar kapanmadan olacak sanırım ) o zamana kadar bir 5 - 6 kg verip birde sıkılaşırsa dahada güzel görünür ( hanımefendi kısa elbise giymek istediği için bacakları inceltmek şart

)
Balo iptalde olsa ( erkekler biraz gereksiz gördükleri için olmasada olur diyorlarmış

kızlar onları ikna etmeye çalışıyor ki kesin olsun diye

) bizim cadı en azından zayıflamış olur o bahaneyle

günaydın..

..dün akşam menüm tahmin ettiğim gibi kabak yemeği olmadı..domates corbası, konserve barbunya,salata ve ton balık yidim

..1100 cal ile kapattım günü..(bitter çikolata yidimde sölemesi ayıp..

)kabak bugüne kaldı..
sabah kahvaltımda
1 adet haşlanmış yumurta
1 domates
1 kk tulum peyniri
1 dilim kepek ekmeği
şekersiz çay..
Valla bende dün Anneler günü maduru oldum

1400 kcal ye yakın tüketmişim

o son dondurmayı yemeyecektim

en azından 1000 kcal olurdu o zaman ama olmuşla ölmüşe çare yok

o yüzden önümüze bakacağız

Ben kendime şart koştum Ramazan Bayramına kadar kaçamak yapmayacağım

yani tam 67 gün kaçamaksız devam edeceğim

Kizlar meraba sonunda hazirim diyeti karataya basladim bugun hic tartilmadim belkide 80oldum gene napalim 2.5ayim kaldi zayiflamam lasim yarin tartilip kac kilo aldigimi ogrencem

Canım inşallah korktuğun başına gelmez ama eminim sen fazlasını bile verirsin aldığının
Hosbuldumm......tesekkeur ederim....Bugun baslayabildim yazmaya haftasonu anneler gunu oldugu icin duzensiz gecti....
Bugun 10 gibi kahvalti yapabildim
1 dilim cavdarli ekmek
30 gr kadar peynir
Domatea salatalik maydoniz dereotu nane
2 haslanmis yumurta
Aksam hepsini yazim diycem ama firsatim olamaybilir diye yazim dedim
Canım istersen hepsini ertesi gün toplu halde yaz ( bir önceki günün menüsünü yani

)
Hem hepsi bir arada olursa tüm günün yorumunu daha rahat yaparız ( hani olurda bir yanlış fark edersek

)
Bu arada bende menülerimi paylaşacağm ve kesinlikle sizlere yanlış gelen bir durum olursa benide uyarmanızı istiyorum

sonuçta benim göremediğimi sizlerde görebilirsiniz