80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kizlar meraba sonunda hazirim diyeti karataya basladim bugun hic tartilmadim belkide 80oldum gene napalim 2.5ayim kaldi zayiflamam lasim yarin tartilip kac kilo aldigimi ogrencem :KK17::KK67:

gazan mübarek ossun.. tartıya çıkarken heyecen yapma..ilk başta böğrüne 10 öküz otursada insan zamanla alışıyo,tecrübeyle sabittir..:p

Hosbuldumm......tesekkeur ederim....Bugun baslayabildim yazmaya haftasonu anneler gunu oldugu icin duzensiz gecti....
Bugun 10 gibi kahvalti yapabildim

1 dilim cavdarli ekmek
30 gr kadar peynir
Domatea salatalik maydoniz dereotu nane
2 haslanmis yumurta

Aksam hepsini yazim diycem ama firsatim olamaybilir diye yazim dedim

Keyif kahvemide içtim :KK68: tabi şekersiz :KK66:
Biraz salonu toparlamam lazım kızım okuldan gelmeden :KK66:

Bugün apartmandaki iki arkadaşı bize gelecekler Leslie yapmaya malum benim kız sıkılıyorum diyordu sporu daha eğlenceli hale getirmek için birde tabi o 3 dombiliyide ( benim kız dahil :KK48: ) zayıflatma operasyonum bugün başlıyor :KK70::KK70::KK70::KK70:
En azından benimde kıvırma şansım olmaz o zaman :21::21::21::21:

Bu arada dün kendime bunu aldırdım Decatlhondan

index.php

Şimdi 20 adet yaptım iç bacak ve cidden baya zorluyor :KK68: kızlarla leslie yaptırktan sonra tekrar yaparım bir 20 - 30 :21::21::21::21::21: Kollara hatta karın için bile kullanılıyormuş :KK66:

Leslie haricinde bunuda kullanacağız Ana kız :KK48: birte tabi ağırlıklarla biraz kol çalışacağız ki daha çabuk toparlansın ve sıkılaşsın hatunun özellikle kolları :KK48:
Mezuniyet balosuna 5 hafta var ( henüz net olmasada okullar kapanmadan olacak sanırım ) o zamana kadar bir 5 - 6 kg verip birde sıkılaşırsa dahada güzel görünür ( hanımefendi kısa elbise giymek istediği için bacakları inceltmek şart :KK48: )
Balo iptalde olsa ( erkekler biraz gereksiz gördükleri için olmasada olur diyorlarmış :KK48: kızlar onları ikna etmeye çalışıyor ki kesin olsun diye :KK48: ) bizim cadı en azından zayıflamış olur o bahaneyle :21::21::21::21:

günaydın..:KK37:..dün akşam menüm tahmin ettiğim gibi kabak yemeği olmadı..domates corbası, konserve barbunya,salata ve ton balık yidim:kk77:..1100 cal ile kapattım günü..(bitter çikolata yidimde sölemesi ayıp..:KK23:)kabak bugüne kaldı..:KK55:

sabah kahvaltımda
1 adet haşlanmış yumurta
1 domates
1 kk tulum peyniri
1 dilim kepek ekmeği
şekersiz çay..

Valla bende dün Anneler günü maduru oldum :KK53: 1400 kcal ye yakın tüketmişim :KK67: o son dondurmayı yemeyecektim :KK67: en azından 1000 kcal olurdu o zaman ama olmuşla ölmüşe çare yok :KK66: o yüzden önümüze bakacağız :KK66:
Ben kendime şart koştum Ramazan Bayramına kadar kaçamak yapmayacağım :KK66: yani tam 67 gün kaçamaksız devam edeceğim :21::21::21::21::21:

Kizlar meraba sonunda hazirim diyeti karataya basladim bugun hic tartilmadim belkide 80oldum gene napalim 2.5ayim kaldi zayiflamam lasim yarin tartilip kac kilo aldigimi ogrencem :KK17::KK67:

Canım inşallah korktuğun başına gelmez ama eminim sen fazlasını bile verirsin aldığının :KK60:

Hosbuldumm......tesekkeur ederim....Bugun baslayabildim yazmaya haftasonu anneler gunu oldugu icin duzensiz gecti....
Bugun 10 gibi kahvalti yapabildim

1 dilim cavdarli ekmek
30 gr kadar peynir
Domatea salatalik maydoniz dereotu nane
2 haslanmis yumurta

Aksam hepsini yazim diycem ama firsatim olamaybilir diye yazim dedim

Canım istersen hepsini ertesi gün toplu halde yaz ( bir önceki günün menüsünü yani :KK66: )
Hem hepsi bir arada olursa tüm günün yorumunu daha rahat yaparız ( hani olurda bir yanlış fark edersek :KK66: )
Bu arada bende menülerimi paylaşacağm ve kesinlikle sizlere yanlış gelen bir durum olursa benide uyarmanızı istiyorum :KK66: sonuçta benim göremediğimi sizlerde görebilirsiniz :KK66:

öğlen kabak yemeğimi yedim nihayet..yanında az yoğurt ve 1 dilim kepek ekmeği..
ama bu kabak yemeğinde tahminimden çok kalori varmış ya:KK53:..diyetkolik 1 kaşıkta 18 cal. diyo..kabak bu ya..altı üstü kabak yani..zaten yiyerek yeterinde irade gösteriyoz..:KK51:

SElamün Aleykümmmmmmmm kızlarrrrrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese merhabalarrrrrr :KK68:

Azim böcüğünüz geldi hanımmmmm :KK48:

Anam bugün çok yoruldum ama inanılmaz mutluyum :21::21::21::21:
Kızımın iki arkadaşıda geldiler öğlende ve çok çok güzel sporumuzu yaptık :KK68:
Hatta hemen yazayım yaptığmız sporu :KK48:

3 Mİl Leslie
10 dakika Tae Bo egzersiz Videosu ( kızlar bunu daha çok sevdi :KK48: ve oda inanılmaz yoruyor )
20 adet tam mekik
25 Power BOdy aletiyle iç bacak çalışması
25 Power Body aletiyle göğüs ve kol çalışması
20şer kol çalışması ( 1.5 kgluk ağırlıkla )
100 adet İp atlama ( ben sabahda bir 100 adet yapmıştım :21: )

Fat Secrete göre kol ve bacak çalıştırmaları hariç 757 kcal yakmış görünüyoruz :21::21::21::21::21::21:

Bu ara aklımdayken yediklerimide paylaşayım pek yememiş olsamda :KK48:

Sabah;
2 bardak Ayran ( 250 mllik :KK48: )

ara;
Şekersiz Türk kahvesi

ara;
1 bardak ayran ( 200 mlik )

ara;
Spor öncesi şekersiz sütsüz kahve

Akşam; 17:30 gibi
1 büyük Kase bol kırmızı biberli Mercimek çorbası
1 büyük bardak Ayran ( 300 ml )

Şu saatte kadar 2 Litre su içtim ve yatana kadar 3 litre kesin olur :KK68:

Bugün bilerek yemedim ayranla geçiştirdim çünkü sabah tartıda artıı görmüştüm ve kabızlık sorunu vardı ama sanırım yarına birşeyim kalmayacak :KK48:

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese bol eksili ve az kalorili bir gün diliyorum :KK68:

Bu sabahta şükür erkenden uyanıp kahvaltımı ettim :KK66:
Bugün yine kızlarla öğlen sporumuzu yapacağız Allahın izniyle :KK66:
Yanlız sabah tartıldığımda gram eksi görmedim :KK53: okadarda dikkatli beslendiğim halde :KK53:

Valla cidden çok cins bünyem varmış :KK48:
Bakalım cumaya kadar ne olacak :KK66: gördüğüm artıyı verip sabit çıksam çok mutlu olacağım :KK66:
Sanırım benim bünye şoka girmeden kilo veremiyor :KK48: nasip kısmet pes etmek yok şimdilik :KK66:
Cuma sonucuna göre ne yapacağıma karar vereceğim artık :KK66:

Cecom 3 litre su cok degilmi canim..vucudun su tutmustur bence..evde olanlar icin 2 l.ideal bence..ben 2 l.icince kilo verebiliyorum..mas. iyi gidiOrsun sen..takipteyim..

Valla canım kullandığım su programında 3450 ml içmem gerektiği yazıyordu ama sanırım bünye ters tepti :KK48: bugün 1.5 litre içeceğim tüm gün bakalım o zaman ne olacak :KK66:
Kendi üzerimde deney yapa yapa bir hal oldum ama vucudumun şifresini çözmek üzereyim hissediyorum :KK70:

Merhabalar canlarım:KK54:
bugün tatil ilan ettim kendime.
tezhip çalışmam bitti.
dün çerçeve yaptırdım.
öğleden sonra gidicem kursa.
mehtapçım hoşgeldin demişmiydim.
demediysem diyeyim birdaha.hoşgelďin.
yıldızcım bende kalori saymaya başladım.
çok eğlenceli:KK76:

Back
X