Sağ olasın canım bakalım 12 gibi çocukları Anneme satarız

Yarın sabaha kadar artık Anne Baba günü ilan ediyoruz
Valla işte benim görümceye sor çok güzel yemek yapıyorum sanır

belkide damak zevkiyle alakalı ama bana hiç uygun değil

Gece eşimede dedim açımmmmm açççç diye nasıl gülüyor eee aşkım ye o zaman birşeyler diye ama o saatte sadece kahve içip yattım ve iyikide öyle yapmışım bari sabah vicdanım rahat uyandım
Canım ya ben o krakerleri arada yenilince pek kaçamaktan saymıyorum ama tabi kendim yediğimde mutlaka vicdanımı rahatlatmak için biraz daha dikkatli oluyorum bir sonraki öğünümde

Sonuçta insanız arada da olsa bizlerde diyet dışında birşeyler tükeceğiz

Ömür boyu ağzıma sürmem desek büyük konuşmuş oluruz
Ben dondurma konusunda biraz muzdarip oluyorum genelde yazın

onada yeni karar aldım

Yumuşak mevsim meyvelerinden püre yapıp az yoğurtla karıştırıp dondurucuya atma kararı aldım ( her daim buzlukta bulunsun yazın

) Dün çocuklar istediler aldırdım büyük kıza ama sakın bana alma diye tembihledim

onlar yerken kedinin çiğere baktığı gibi bakakaldım o an

bari bana uygun birşey olsun ki bende kendimi öyle kandırayım

Olmadı şu şoklanmış meyvelerden bile alınabilir ( böğürtlen, ahududu falan gibi )
Bende yarın ölçülerimi alıyorum ve hemen burada paylaşıyorum

Leslie haricinde squat hareketleri yapılabilir çok etkiliymiş birde eğer İnstagram kullanıyorsan ( ki benimde var diyet hesabım orada

yediklerimi resimli paylaşıyorum arada ) orada melfet diye bir hesap var hatun günlük hareketler paylaşıyor hem en fazla 15 dakikayı alıyor hemde 1 haftada bile inanılmaz farklar oluyor ( resimlerle öncesi sonrası yapıyor hatta onu takip edenlerin öncesi sonrasılarınıda gösteriyor bakın atıyorum Ayşenin resmi fatmanın resmi diye

) Ben onun gösterdiği hareketleri yapacağım yarından itibaren

1 ay sonrada ölçülerimizi karşılaştırırız fark ne kadar diye