80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Burası daha rahat bir diyet grubu sanırım. Bende geçen yıl 89 kiloya kadar çıkmıştım şimdi 81,9 kilodayım. umarım hepimiz hedeflediği kiloya düşer. hepimize başarılar...

Bu arada bol su içmek için tavsiyeniz var mı acaba?

biraz yavaş veriyorum sanırım. 87.6 olmuşum. Ama henüz vazgeçmiş değilim bu da iyiye işaret.

Bol su içmek için su şişeni yanında taşısan nasıl olur. Akşam yatmadan önce sabah kalkınca içeceğin suyu yatağının ucuna koy, sabah suyla başlarsın. Alışkanlık şekillendirmede önemli bir basamaktır, kendini zorlamayacak alışkanlık kazanmak istediğin şeyi en kolaylaştıracak hareketleri yapmak.

Bu hafta 86.8. HArcadığım efora göre yavaş veriyorum.
Ama bazı takılma kiloları oluyor, sonra hızlı kilo veriliyor, belki öyle bir şeydir. Daha da yeni başladım ama. napalım bir süre daha sıkayım dişimi.

80 kiloda takıldım.Spora biraz daha fazla zaman ayırmam gerekiyor sanırım.Kilomun 7 ile başladığı günleri görmek için umutla ve sabırsızlıkla bekliyorum.Ha gayret az kaldı

Kizlar devam edin diyete
Sporda ekleyin
Ben 83.6 dan 75 e indim sukur
Diyetisyen esliginde ilerlemek yagdan kilo vermehi sagliyor
Bol su icmek gerek haftada en az 4 gun en az 40 dak gunluk yurumek gerekiyor

Iyi akşamlar bende katılmak istiyorum size ..80 kiloyum doktora gittim bütün tahlillerim temiz çıktı, ve çok sıkı bir diyet verdi , inşallah 70 in altına inmek istiyorum

Bu hafta çok spor yapamadım diyetime dikkat etsem de, o yüzden ilerleme yavaş oldu.
Bu sabah kilom 86.5 di. Umarım gelecek hafta daha fazla veririm.

Iyi bayramlar.

Tebrikler guzel vermissin.

Bu hafta 85.5 olmusum. Bayram dolayisiyla kacamaklar oldu, sporumu da cok yapamadim. Ama iyi vermisim bu hafta, bakalim gelecek hafta nasil olacak

84 olmuşum bu ara diyete dikkat etsemde spor yapamıyorum. Kilom vemem durmuştu. 3 gün protein diyeti yaptım, etkisi iyi oldu. Şimdi tekrar sebze diyetine geri döneceğim.

Merhaba bayanlar 84 kiloyum ekmeği bıraktım şekeri azalttım hayalim 60 kilo olmak ne önerirsiniz?

Merhaba, 9 Ağustosta doğum yaptım, emziriyorum ve fazlalık 20 kiloma veda etmek istiyorum. Hamilelikten 2 kilom kaldı. Çoğu hamilelik öncesinden. Şu an 84.5 kiloyum hedefim 65 kilo =) düzenli olarak yediklerimi paylaşmayı düşünüyorum. Herkese bu yolda başarı ve azim dilerim

ben de başlayıp başlayıp donra vazgeçip, tartıya çıkınca şok geçirip diyet kararı alanlandanım.maalesef 89 kilo olmuşum.boyum 164.cidden yardıma ihtiyaç duyuyorum sonu yok bunun.gruba katılıp her cuma kilomu yazacam. bakalım sonuç ne olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…