80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

banu ben birde her sabah aç karnına 1 çay kaşığıı çörek otu yiyorum çiğnemeden koca 2 bardak ılık su içiyorum arkasından belki onunda faydası oluyordur gerçekten az yiyorum ona rahmen her sabah çıkıyorum tuvalete sempatiksalakcinni
yarın hemen buda deniyorum canım .bakalım banada sen gibi etki yapıcakmı sempatiksalakcinni

ben bikere çiğnedim tadını bilmeden kusuyodum iğrenç ya ama poğaçanın üstünde falan güzel çiğneniyo:D

1 kaşık çrek oyu 3-4 poğacaya yeter .. e bende yiyemezsem poğaca yiyim dimi 4 tane .amacım naslaaa poğaca değil kızlar çörekotunun yararı için sempatiksalakcinnisositososito
bende 3 yemek kaşığı kadar lor 3 dilim sucuk biraz çeçil peyniri yağsız tavada çevirdim, üstüne 2 yumurta bitiremedim başlamadan su içmiştim 2 yemek kaşığı yoğurtla süper bir öğle yemeği oldu, öğlen geç yiyince akşamda çok yiyemiyorum iyi oluyor kaydirigubbakcemile3

bende kabak yemeği yaptım öğlene .. akşamda kabak yicem sanırım kaydirigubbakcemile3

izlem sen nekadar zamanda verdin bu kiloları

canım benim serüvenim 19 aralık 2009da başladı :))) nisan ayında 1 ay tatile çıktım mersine orda çok kasmadım yürümeye çalıştım 75te sabitlemiştim yani 4buçuk ayda mı vermiş oluyorum şimdi tekrar sıkı bir program yapıyorum kendime kaydirigubbakcemile2

yarın hemen buda deniyorum canım .bakalım banada sen gibi etki yapıcakmı sempatiksalakcinni

1 kaşık çrek oyu 3-4 poğacaya yeter .. e bende yiyemezsem poğaca yiyim dimi 4 tane .amacım naslaaa poğaca değil kızlar çörekotunun yararı için sempatiksalakcinnisositososito

bende kabak yemeği yaptım öğlene .. akşamda kabak yicem sanırım kaydirigubbakcemile3

heheh 4 poğaça haa, ye kız nolcak beyin nasıl olsa çörek otuna odaklanır kilo almassın akannehir

şu yemekteyizdeki kadının penceresi ne kadaar güzel ya tam hayalimdeki gibi çiçeklerde sıralanmış süper boshayallersmile allah bizede nasip eder inşallah kendimize ait güzel bir ev :Saruboceq:

tülayyyyy pişti olduk sanırsam bende bugün kabak yaptm akşamaçagla ben bebeklerime 10 aylıkken verdim inek sütü
önce pınarın devam sütü ile başladık sonra tam 1 yaşınd ainek sütüe geçtim
biir ark 5 ylıkken mecburen verdi

Back
X