günaydın kızlar bugün direksiyon sınavım vardı çok kötü geçti yüzlerce kişi vardı sınava giren onların yaptıqı hatalar bizide telaşlandırdı arabayı çalışır vaziyette teslim aldım dalqınlıqıma gelip çalışan arabanın kontaqını çevirmeye çalıştım uyardılar araba çalıyor dediler kalkış yaparkende el frenini indirmeyi unuttum yanımdaki hoca çaktırmadan indirdi ama müfettişler görmüşlerdir diye düşünüyorum neyse kalkışımda problem yoktu sinyali verip kalkış yaptım ve devam ettim kavşaqa gelince kırmızı ışık yandı durdum devam et dediler kırmızı ışık yanıyor dedim olsun yol boş devam et dediler o arada yetmiyormuş gibi arabayı stop ettirdim tekrar çalıştırıp u dönüşü yaptım dönüşümde hata yaptıqımı sanmıyorum devam ettim saqa çek dediler sinyal verip saqa çektim duruşum gayet güzeldi el frenini çekip çıktım ve şuan moralim çok bozuk ben normalde bu hataların hiçbirini yapmam arabayı hiç stop ettirdiğimi hatırlamıyorum el frenini indirmeyide hiç unutmam bugün bana ne oldu anlamadım 2.5 tan sonra sonuçlar belli olucak kazanamadıqımı adım gibi biliyorum 15 gün sonra kazanamayanlar tekrar sınava girecek ve ben bu stresi tekrar yaşamak zorunda kalıcam![]()
Ayyyyy, hayirlisi olsun canim...
Inaniyorum ki basarmissindir, degilsede sikma canini gec olsun, hayirlisi olsun canim...

Derya, gecmis olsun canim
Allah sifasini versin tatlim..:94::94::94:
Izlem nirdeeeeee yaaaaa, nirdesin Izleeem :95::95: