80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar bugün direksiyon sınavım vardı çok kötü geçti yüzlerce kişi vardı sınava giren onların yaptıqı hatalar bizide telaşlandırdı arabayı çalışır vaziyette teslim aldım dalqınlıqıma gelip çalışan arabanın kontaqını çevirmeye çalıştım uyardılar araba çalıyor dediler kalkış yaparkende el frenini indirmeyi unuttum yanımdaki hoca çaktırmadan indirdi ama müfettişler görmüşlerdir diye düşünüyorum neyse kalkışımda problem yoktu sinyali verip kalkış yaptım ve devam ettim kavşaqa gelince kırmızı ışık yandı durdum devam et dediler kırmızı ışık yanıyor dedim olsun yol boş devam et dediler o arada yetmiyormuş gibi arabayı stop ettirdim tekrar çalıştırıp u dönüşü yaptım dönüşümde hata yaptıqımı sanmıyorum devam ettim saqa çek dediler sinyal verip saqa çektim duruşum gayet güzeldi el frenini çekip çıktım ve şuan moralim çok bozuk ben normalde bu hataların hiçbirini yapmam arabayı hiç stop ettirdiğimi hatırlamıyorum el frenini indirmeyide hiç unutmam bugün bana ne oldu anlamadım 2.5 tan sonra sonuçlar belli olucak kazanamadıqımı adım gibi biliyorum 15 gün sonra kazanamayanlar tekrar sınava girecek ve ben bu stresi tekrar yaşamak zorunda kalıcam :14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:

Ayyyyy, hayirlisi olsun canim...
Inaniyorum ki basarmissindir, degilsede sikma canini gec olsun, hayirlisi olsun canim...:71::71::71:

Derya, gecmis olsun canim
Allah sifasini versin tatlim..:94::94::94:

Izlem nirdeeeeee yaaaaa, nirdesin Izleeem :95::95:

Ayyyyy, hayirlisi olsun canim...
Inaniyorum ki basarmissindir, degilsede sikma canini gec olsun, hayirlisi olsun canim...:71::71::71:

Derya, gecmis olsun canim
Allah sifasini versin tatlim..:94::94::94:

Izlem nirdeeeeee yaaaaa, nirdesin Izleeem :95::95:

amin cnm beni üzen sınavı kazanamamak deqil zaten 15 gün sonra tekrar sınav var bildiqim halde bu aksiliklerin olması beni üzen ...bilmesem olucaqı buydu der geçerim ama biliyorum zehir gibi araba kullanıyorum hoca bile dedi sen kesin kazanırsın diye ama aksikler peşimi bırakmadı 4/4 lük kullananlardan bile bir sürü puan kırıyorlar ki bnm 3 hatam oldu neyse olmuşla bitmişe çare yoktur ümitler 15 gün sonraya kaldı ..

sena ben 2 yil önce aldkim ehliyetimi,bilgisayar sinavini ilk girisde aldim ama direksionu ilki kaybettim,yurt disinda dahada cok dikkat ediyolar,yolda kimse olmasin fark etmez o kirmizi isikda keisn bekletilirdi,ben ilkini cok sag sola bakmiyormusum uzun yolda sürekli gözüm dikiz aynasinda sonra yan aynalarda olcakmis bundan dolayi alamadim ilkinde ama ikincide gözlerim sürekli fildir fildir oynuyordu:53::9::9: ve ogluma 1.5 aylik hamileydim onun sansinami benim sansimami artik aldim, 2 yil oldu ehliyet gibisi yok valla her ise yariyor ...:1:

Son düzenleme:
gülcin early grey tee nin ben sadece siyah cayi olani gördüm sen nasilini aliyorsun?almanyadanmiydin sen?

Canim bana da Zeynep önermisdi ama,
almadim yani bulamadim..
Early grey sadece siyah cay olarak var..
Zaten zar zor, kayisili form ve limonlu form cayini buldum.
Cok kisitli ya Almanya'da bunlari bulabilmek..
Türkiye'ye birileri gelip gitse de, öyle alabilsem..

Ya hatunlar birsey daha soracagim,
Dün cubuk tarcin da aldim
5'i bir yerde cay yapiyorsunuz ya..
Onun icine neler katiyordunuz ?

izlem bugün gelcekti sanirim öyle yazdi diye aklimda kalmis.bu hafta listenin yapilmadigi iyi oldu benim icin haftaya kadar en azindan toplarlarim kendimi:1:

ögle yemegine et,salata ve makarna yicem ama kepek makarna yapicam kendimi...:59:

Sabah 8'de kalkdik kizimla, esimle..
Kizim Milupa'sini
Esim kahvesini
bende kayisili form cayini ictim
Saat 11 oldu daha kahvalti yapmadik..:26:

Ben güzel bir kahvalti hazirlayayim
bu arada bir bardak kupaya 2,5 kasikcik seker atardim :78:
Simdi ise, 1 kasikla yetinip, devam ediyorum cooook sükür :21:

Canim bana da Zeynep önermisdi ama,
almadim yani bulamadim..
Early grey sadece siyah cay olarak var..
Zaten zar zor, kayisili form ve limonlu form cayini buldum.
Cok kisitli ya Almanya'da bunlari bulabilmek..
Türkiye'ye birileri gelip gitse de, öyle alabilsem..

Ya hatunlar birsey daha soracagim,
Dün cubuk tarcin da aldim
5'i bir yerde cay yapiyorsunuz ya..
Onun icine neler katiyordunuz ?

canim almanyadaysan lidl i biliyorsunudur dün oraya ugradim ,orda gördüm evet sadece siyah cayi vardi,metobolizmayimi calistiriyormus acaba ben yarin asia shop tan herbal fitne cayi alicam onu herkese tavsiye ederim cayi bi iciyorsun 6-7 saat sonra kendini wc de buluyorsun:9: hatta davetlere gittimi icip gitmek en iyisi yani orda kacamak felan olursa eve geldimi sorun kalkar:9:...bi arkadas bu cayla 2 haftada 5 kg vermis,ben 1 hafta kullandim aptallik ettim yememi dahdada cok fazlasitridm hic kilo almadim ama vermedimde,bu kez diyetle kullanicam 1 hfatda

Sabah 8'de kalkdik kizimla, esimle..
Kizim Milupa'sini
Esim kahvesini
bende kayisili form cayini ictim
Saat 11 oldu daha kahvalti yapmadik..:26:

Ben güzel bir kahvalti hazirlayayim
bu arada bir bardak kupaya 2,5 kasikcik seker atardim :78:
Simdi ise, 1 kasikla yetinip, devam ediyorum cooook sükür :21:

seker yerine bal kullansan daha zararsiz sekere bakarak:34:

kizlar bir cay var hep demeyi unutyorum,belki türkiyede vardir thaylandan geliyor ama süper bi cay adi fitne herbal ....wc probleme denen sey ortadan tamamen kalkiyor bir arkadas bununla 2 haftada 5 kg vermis Fitne Herbal Tee

canim almanyadaysan lidl i biliyorsunudur dün oraya ugradim ,orda gördüm evet sadece siyah cayi vardi,metobolizmayimi calistiriyormus acaba ben yarin asia shop tan herbal fitne cayi alicam onu herkese tavsiye ederim cayi bi iciyorsun 6-7 saat sonra kendini wc de buluyorsun:9: hatta davetlere gittimi icip gitmek en iyisi yani orda kacamak felan olursa eve geldimi sorun kalkar:9:...bi arkadas bu cayla 2 haftada 5 kg vermis,ben 1 hafta kullandim aptallik ettim yememi dahdada cok fazlasitridm hic kilo almadim ama vermedimde,bu kez diyetle kullanicam 1 hfatda

Canim, bu dedigin cay Asia Shop'da mi satiliyor ?
Herbal fitness cayi herhalde ?
Bakiyim yaaaaa, karsi sokagim da Asia shop var
Yarin acilsin da, bakiyim..
InsAllah vardir, yarin bulabilirsem haber veririm sana...
Saolasin canim....

isteyene yollayabilirim mektupla denemelik:9: :9:annem istemisdi verdim dedimki ise giderken ic bu cayda 6-7 saat sonra etkisini gösteriyor eger tabi gün icinde biseyler yenildiyse yoksa etkisi yok tabi.anneminde isi uzun sürmüs :60::60: sen benle dalgami geciyon diyor kendimi zor eve attim diyor:60::60:

Canim, bu dedigin cay Asia Shop'da mi satiliyor ?
Herbal fitness cayi herhalde ?
Bakiyim yaaaaa, karsi sokagim da Asia shop var
Yarin acilsin da, bakiyim..
InsAllah vardir, yarin bulabilirsem haber veririm sana...
Saolasin canim....

canim resmini yolladim ,ben yesil renklisini aliyorum icinde yesil cay oldugu icin uzun zamandir almiyorum yani 3-4 aydir yesili hala varmi bilemicem

günaydın kızlar bugün direksiyon sınavım vardı çok kötü geçti yüzlerce kişi vardı sınava giren onların yaptıqı hatalar bizide telaşlandırdı arabayı çalışır vaziyette teslim aldım dalqınlıqıma gelip çalışan arabanın kontaqını çevirmeye çalıştım uyardılar araba çalıyor dediler kalkış yaparkende el frenini indirmeyi unuttum yanımdaki hoca çaktırmadan indirdi ama müfettişler görmüşlerdir diye düşünüyorum neyse kalkışımda problem yoktu sinyali verip kalkış yaptım ve devam ettim kavşaqa gelince kırmızı ışık yandı durdum devam et dediler kırmızı ışık yanıyor dedim olsun yol boş devam et dediler o arada yetmiyormuş gibi arabayı stop ettirdim tekrar çalıştırıp u dönüşü yaptım dönüşümde hata yaptıqımı sanmıyorum devam ettim saqa çek dediler sinyal verip saqa çektim duruşum gayet güzeldi el frenini çekip çıktım ve şuan moralim çok bozuk ben normalde bu hataların hiçbirini yapmam arabayı hiç stop ettirdiğimi hatırlamıyorum el frenini indirmeyide hiç unutmam bugün bana ne oldu anlamadım 2.5 tan sonra sonuçlar belli olucak kazanamadıqımı adım gibi biliyorum 15 gün sonra kazanamayanlar tekrar sınava girecek ve ben bu stresi tekrar yaşamak zorunda kalıcam :14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:

günaydın arkadaşlarrrrr

sena abla cok üzüldüm ya ama dur bakalım sıkma canını belkı geçmissindir ögrenince yaz banada hemen:18:

kizlar bir cay var hep demeyi unutyorum,belki türkiyede vardir thaylandan geliyor ama süper bi cay adi fitne herbal ....wc probleme denen sey ortadan tamamen kalkiyor bir arkadas bununla 2 haftada 5 kg vermis Fitne Herbal Tee

Selam Kizlar Iyi PazarLarr :8:

Canim Bu Cay Sadece Asia Shop'dami Satiliyor Yoksa Baska Bir Dükkandanda Bulabiliyormuyuz ??
Benim Burada Asia Shop Yokda :44: Ondan Merak Ettim ...

nehir dün okudumda yazamadım regl olmana rağmen vermişin sevindim

sağol meloşum bende çok sevindim:62: sen nasılsın bebiş nasıl :emir_bebek:

:8::8::8::8:kızlat yüregim sızlarr
şimdi ben az kilo veridm bu haftaa yani aslında az da dgeil ama
vucudumda acaip bi toparlanma var yanlarım gidiyor
göbegim minicik kaldı alt göbegimmm

açıkcası yavaş yavaş görünmek istedigim görüntüye yanaşıyorum
çok mutluyum

önemli olan kça kilo oldugun degil nasıl görünmek istediign dir derler ya dogru gerçektende:16::16:

banucum çok sevindim canım gitsin artık ya çok cabaladın inş en kısa zamanda 75 in altınıda görürsün canım sende bu azim olduktan sonra..

kızlarr bamya çiçegi diye bir bitki var biliyormusunuz
çok güsle kokusu ve tadı var kuşburnuna beznziyor wc ye çıkartıyor die aldım
ama 2 gün içtim çok etkisi olmadı acaba zmanla mı etki eder ki:26::26::26:

canım sen acı çehre aldınmı wc için:26:

günaydın kızlarr

deryacım
hastasın sanırım kaçırdım benn geçmiş olsun
ılıkballı süt çok ii gelir cnm dene

sevgi
cnm nasılsın nasıl oldu ev ahaliniz
bu arda izinleirni okudum yazamadım sevindim cnm senin adına
evi hallettik şimdi iş kaldı krediye sevgi
ödemeyi şöle diyor müthyit
1 milyar verip sözleşme yapcaz
2 ve 3 kata kadar çıkıncada
60 milyar diyor ama okadar verebilcezmi bilemiyorum
kalanıda ev tesliminde:26::26:

nasıl sence ödeme? çok ödeyecez gibi geldi bana

banu 1 milyar sözleşme için iyi ama 3 kata çıkınca demişsin bu kara bina olarakmı 3 . kta çıkınca eğer öleyse bence çok canım 60 milyar daha evin yarısı bile tamamlanmamış oluyo...ama karar sizin tabiki

hayırlısı bidahaki sınavda alırsın artık üzülme çok iyi çalışmıştın ama olmayınca olmuyo işte....sağlık olsun

sena ben 2 yil önce aldkim ehliyetimi,bilgisayar sinavini ilk girisde aldim ama direksionu ilki kaybettim,yurt disinda dahada cok dikkat ediyolar,yolda kimse olmasin fark etmez o kirmizi isikda keisn bekletilirdi,ben ilkini cok sag sola bakmiyormusum uzun yolda sürekli gözüm dikiz aynasinda sonra yan aynalarda olcakmis bundan dolayi alamadim ilkinde ama ikincide gözlerim sürekli fildir fildir oynuyordu:53::9::9: ve ogluma 1.5 aylik hamileydim onun sansinami benim sansimami artik aldim, 2 yil oldu ehliyet gibisi yok valla her ise yariyor ...:1:

bende geçen yıl aldım ehliyetimi ..arabaya bindim sınav kağıdımı almamışım indim kağıdı aldım tekrar oturdum direksiyona çok heycan yapıyo insan yaaa ama şükür tek seferde aldım...valla çok seviyorum araba kullanmayı çok güzel bişey her bayan almalı bence

izlem bugün gelcekti sanirim öyle yazdi diye aklimda kalmis.bu hafta listenin yapilmadigi iyi oldu benim icin haftaya kadar en azindan toplarlarim kendimi:1:

izlem bugün gelicek canım büyük ihtimalle bu hafta listemizi yapar:82:

Back
X