80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canim ilik süt ben hastayken bogazima cok iyi gelirdi ,günde birkac bardak icerdim iyi geliyor dene bi istersen

deniycem tşkr

Sevgicim ah ahhh sana şu kadar diyeyim yalnızken daha iyi spor yapıyorum.Yanımda biri varken sohbetteb koşamıyorum ama yalnızken bir takıyorum kulaklığımı zaten sevdiğim parçalarla kendimi kaptırıp koşuyorum.Yani bana kalsa zaten hep yalnız çıkarım ama gel gelelim eşim bu konuda nuh diyor peygamber demiyor.Bizim bu parkta 4 sene önce daha biz gelmeden bir tecavüz olayı olmuş onu duymuş imkanı yok yalnız yollamıyor.Ne tartışmalar yaptık ne inatlar ettim çıktım daha kötü oldu açtı telefonu kapatmadı yol boyunca.Ben de geçen sene baktım sporsuz olmuyor,e arkadaşım da yok mecbur yalan söyledim ne yapayım arkadaşla gidiyoruz dedim yalnız çıktım.4 senelik evliliğimde söylediğim tek yalandır bu.Şu an bile bir duysa tahmin bile edemiyorum neler olur :18: Ama vicdanımı sorsan kendi kendimi yedim o yüzden bu sene yapamıyorum. :59:
Canım işte durum böyle,o yüzden hava güzel olunca deli gibi arkadaş aranıyorum,eğer bulamazsam en kötü çarşıyı dolanıyorum ne yapayım :5:
Çok yaralıyım ve sinirlerim bozuk bu konuda o yüzden biraz uzun oldu canım kusura bakma.

deryacım bende çok korkarım böyle hikayelerden :53: :53: :53: :53:
bazen bakarsın deli cesaretim olur
ama böyle bişi duyarsamda hiç aklımdan çıkmaz
sana bu konuda yorum yaparsam iyice şevkini kırarım
o yüzden ben en iyisi susiim :9:

çarşı pazar gezmak tabiki alternatif bencede
vaktim olsa tam bana göre de
daha doğrusu bağımsız olmuş olsam
gezmeye bayılrım
sende tadını çıkar

yakın olsaydık birlikte koşardık

günaydın kızlarr

deryacım
hastasın sanırım kaçırdım benn geçmiş olsun
ılıkballı süt çok ii gelir cnm dene

sevgi
cnm nasılsın nasıl oldu ev ahaliniz
bu arda izinleirni okudum yazamadım sevindim cnm senin adına
evi hallettik şimdi iş kaldı krediye sevgi
ödemeyi şöle diyor müthyit
1 milyar verip sözleşme yapcaz
2 ve 3 kata kadar çıkıncada
60 milyar diyor ama okadar verebilcezmi bilemiyorum
kalanıda ev tesliminde:26::26:

nasıl sence ödeme? çok ödeyecez gibi geldi bana

teşkr edrim vet izin işi iyi oldu

bence fiyat iyi gibi
katı bellimi peki
cephesi filan

tapu ne zaman verilecek peki

2. kata ne zaman çıkarmış

oğlumun doğumundan sonra ücretsiz izin almıştım ve 96 kiloya kadar çıktım, eşime dedim bu böyle olmayacak, ben yürüyeceğim, bizim evin bulunduğu muhit çok müsaitti hatta yürüyüş parkuru bile vardı, gelgör ki, oğlum daha 1 yaşındaydı ve ben yürüyüşe çıktıktan 5 dk sonra eşim arayıp, gel çocuk durmuyor diyordu, eeee 10 dk da ne kadar terlenir ki? dedim olmuycak böyle, gittik bi koşu bandı aldık, ve ben sabah yarım saat akşam yarım saat koşup 1.5 ayda 78 kiloya düştüm, şimdi 600-700 tl ye işinizi görecek fonksyonlarda bir çok bant seçeneği var, hele taksit seçenekleri bu kadar cazipken, bence bir bant alın derim ben. :)

koşu bantları olmasa bu milletin hali nice olur ki

ama dışarda koşmanın havasıda bambaşka beeeyaaa

mekikkk aletim bozuldu:14::14::14:
ne güslede toparlnamıştı karnım yanklarım filan yaa:14::14::14:

kıs ben o gün geldiğimde sana hareket göstercektim unuttum
banu sıkma canını
çocukları oturttur bacaklarına çek sende
bırakma hemen kendini

günaydın kızlar bugün direksiyon sınavım vardı çok kötü geçti yüzlerce kişi vardı sınava giren onların yaptıqı hatalar bizide telaşlandırdı arabayı çalışır vaziyette teslim aldım dalqınlıqıma gelip çalışan arabanın kontaqını çevirmeye çalıştım uyardılar araba çalıyor dediler kalkış yaparkende el frenini indirmeyi unuttum yanımdaki hoca çaktırmadan indirdi ama müfettişler görmüşlerdir diye düşünüyorum neyse kalkışımda problem yoktu sinyali verip kalkış yaptım ve devam ettim kavşaqa gelince kırmızı ışık yandı durdum devam et dediler kırmızı ışık yanıyor dedim olsun yol boş devam et dediler o arada yetmiyormuş gibi arabayı stop ettirdim tekrar çalıştırıp u dönüşü yaptım dönüşümde hata yaptıqımı sanmıyorum devam ettim saqa çek dediler sinyal verip saqa çektim duruşum gayet güzeldi el frenini çekip çıktım ve şuan moralim çok bozuk ben normalde bu hataların hiçbirini yapmam arabayı hiç stop ettirdiğimi hatırlamıyorum el frenini indirmeyide hiç unutmam bugün bana ne oldu anlamadım 2.5 tan sonra sonuçlar belli olucak kazanamadıqımı adım gibi biliyorum 15 gün sonra kazanamayanlar tekrar sınava girecek ve ben bu stresi tekrar yaşamak zorunda kalıcam :14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:

daha sonuçlar açıklanmadı dur hemen karamsar olma
inş kazanırsın
15 gün sonra olması ne güzel şans işte
eğer olmazsa bi daha girersin
o zaman heyecanda kalmaz

ama 40 yıllık şoför bile
denetlenirse hata yapar yanüü

izleeeeeeeem :84::84::84::84:
kaptansız gemiye döndük

al bu da benden sana gelsin(alıntı)

Sen kaptansız gemi
Rotasını şaşırmış
Dalgalara kapılmış
Alır götürürler seni
Bilmediğin kıyılara
Her rüzgar bir macera
Atılırsın koynuna
Sen kaptansız gemi
Uçsuz bucaksız denizde
Ne dolaşırsın tek başına
Birazdan kopacak fırtına
Aç yelkenlerini
Aç bu limana
Sen kaptansız gemi
Niye enginlere açıldın
Bilmez misin sen
Tayfunları,tufanları
Bilmez misin dev dalgaları
Bilmez misin denizi
Çekiverir derinlere
Haydi aç yelkenlerini
Fırtına kapacak birazdan
Yanaş sessizce bu limana

sevgicim 4. kat güney batı cephe,
nisan 1 de başlaycak 18 ay yazıyor sözleşmede ama 2 ayı gtii şubat 1 de başlamış çünkü sözleşme günü cnm ama kendisi ve babasıda o binada oturacakya biraz acele ediyor kendiside bitirmek için
kimi diyor pahalı kimi diyor ucuz almışsınız bizde şaşırdık cnm artık ama miskkette ki fiyatlar bile 120 hiç bir özellik yok içinde düşüncek olursan fiyat ii aslında
2. katıda bilmiyorumki cnm ne zman çıkar:26::26::26::26:

nhrcim banad çok geldi aslında amaa adam diyorki en güsle dairelerden birini veridm ugun fiyata diyor
önümüz ormanlık hiç kapanmaycak şekildee cephe çok güsel
biizm düşüncemizde 20 20 40 vermekti ama adam beklemz ki 40 milyarlada ev bitene kadar:26::26:

sena ben 2 yil önce aldkim ehliyetimi,bilgisayar sinavini ilk girisde aldim ama direksionu ilki kaybettim,yurt disinda dahada cok dikkat ediyolar,yolda kimse olmasin fark etmez o kirmizi isikda keisn bekletilirdi,ben ilkini cok sag sola bakmiyormusum uzun yolda sürekli gözüm dikiz aynasinda sonra yan aynalarda olcakmis bundan dolayi alamadim ilkinde ama ikincide gözlerim sürekli fildir fildir oynuyordu:53::9::9: ve ogluma 1.5 aylik hamileydim onun sansinami benim sansimami artik aldim, 2 yil oldu ehliyet gibisi yok valla her ise yariyor ...:1:

Canım şuan daha iyiyim saqolsunlar eşim ve kızım çok destek oluyorlar moralim yerine geldi nasılsa 5 hakkım var biri olmazsa diqerinde alırım desteqin için çok teşekkürler cnm :16::16:

günaydın arkadaşlarrrrr

sena abla cok üzüldüm ya ama dur bakalım sıkma canını belkı geçmissindir ögrenince yaz banada hemen:18:

Canım eşim biraz önce aradı kursu daha sonuçlar gelmemiş 3.5 gibi tekrar arıcaz ama kazanamadım adım gibi eminin yani ben bile müfettiş olsam geçirmezdim öqrenince yazarım buraya cnm :34:

sağol meloşum bende çok sevindim:62: sen nasılsın bebiş nasıl :emir_bebek:

hayırlısı bidahaki sınavda alırsın artık üzülme çok iyi çalışmıştın ama olmayınca olmuyo işte....sağlık olsun
bende geçen yıl aldım ehliyetimi ..arabaya bindim sınav kağıdımı almamışım indim kağıdı aldım tekrar oturdum direksiyona çok heycan yapıyo insan yaaa ama şükür tek seferde aldım...valla çok seviyorum araba kullanmayı çok güzel bişey her bayan almalı bence

Canım çalışmalarımda hatalarım olsaydı içim bukadar yanmazdı hocalar bile benden bu kadar ümitliyken başaramamak bana yakışmadı neyse bundada bir hayır var diyerek Rabbime tevekkül ediyorum ..

daha sonuçlar açıklanmadı dur hemen karamsar olma
inş kazanırsın
15 gün sonra olması ne güzel şans işte
eğer olmazsa bi daha girersin
o zaman heyecanda kalmaz

ama 40 yıllık şoför bile
denetlenirse hata yapar yanüü

inş. canım ama dediqim gibi hiç sanmıyorum en azından moralim şuan yerine geldi 15gün sonra tekrar girerim başka yapıcak bişey yok :50:

deryacım bende çok korkarım böyle hikayelerden :53: :53: :53: :53:
bazen bakarsın deli cesaretim olur
ama böyle bişi duyarsamda hiç aklımdan çıkmaz
sana bu konuda yorum yaparsam iyice şevkini kırarım
o yüzden ben en iyisi susiim :9:

çarşı pazar gezmak tabiki alternatif bencede
vaktim olsa tam bana göre de
daha doğrusu bağımsız olmuş olsam
gezmeye bayılrım
sende tadını çıkar

yakın olsaydık birlikte koşardık

izleeeeeeeem :84::84::84::84:
kaptansız gemiye döndük

al bu da benden sana gelsin(alıntı)

Sen kaptansız gemi
Rotasını şaşırmış
Dalgalara kapılmış
Alır götürürler seni
Bilmediğin kıyılara
Her rüzgar bir macera
Atılırsın koynuna
Sen kaptansız gemi
Uçsuz bucaksız denizde
Ne dolaşırsın tek başına
Birazdan kopacak fırtına
Aç yelkenlerini
Aç bu limana
Sen kaptansız gemi
Niye enginlere açıldın
Bilmez misin sen
Tayfunları,tufanları
Bilmez misin dev dalgaları
Bilmez misin denizi
Çekiverir derinlere
Haydi aç yelkenlerini
Fırtına kapacak birazdan
Yanaş sessizce bu limana

Ahh ahh keşke yakın olsaydık...Hayır işin kötüsü yalnız çıktığım günlerin birinde karşıma yarı çıplak bir adam çıktı :53::53::53:
Sen misin yalan söyleyen var ya koşarak kaçtım bir daha da yalnız gitmedim.

Şiirini canı gönülden ben de izleme ithaf ediyorum :46::46:
Tam olmuş :60::60:

Ahh ahh keşke yakın olsaydık...Hayır işin kötüsü yalnız çıktığım günlerin birinde karşıma yarı çıplak bir adam çıktı :53::53::53:

merhaba 1 hafta oldu bu sıteye uye olalı ve dıyet kelımesını gorunce benıde motıve edecek kısılerın oldugunu dusundumm yadımcı olur musunuz??????????????hıc cvp veren yok muuu??????????

Kızlar sınavı kazanmışımmm :65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65:inanamıyorummm eşim tel açıp öqrenmiş kazandı demişlerrrr çok mutluyummmmm :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

Emindim senden, bravooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
hayirli ugurlu olsun canim benim.
Aman bu durumu islatiyim derken, sakin boslama diyetiini :29:
Hayirlara vesile olsun canim... :71::71::71::71:

merhaba 1 hafta oldu bu sıteye uye olalı ve dıyet kelımesını gorunce benıde motıve edecek kısılerın oldugunu dusundumm yadımcı olur musunuz??????????????hıc cvp veren yok muuu??????????

Hosgeldin canim aramiza,
azmin daim olsun...
Hepimiz ayni konudan dolayi burda dert ortagiyiz.
Burada hepimiz birbirimizin destekciyiz,
en önemli olan da AZIMIN..:71::71::71::71::71::71::71::71:

Emindim senden, bravooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
hayirli ugurlu olsun canim benim.
Aman bu durumu islatiyim derken, sakin boslama diyetiini :29:
Hayirlara vesile olsun canim... :71::71::71::71:

Hosgeldin canim aramiza,
azmin daim olsun...
Hepimiz ayni konudan dolayi burda dert ortagiyiz.
Burada hepimiz birbirimizin destekciyiz,
en önemli olan da AZIMIN..:71::71::71::71::71::71::71::71:

tesekkur ederım cvp verdıgın ıcın yanlız ben bu sıteyı nasıl cozecegım bır turlu anlamadım cok karısık geldı bana ılk uye oldugunuzda sıze de oyle geldı mı ben nasıl katılacagım bu dıyet gruplarına bılgılendırmen mumkun mu

sevgicim 4. kat güney batı cephe,
nisan 1 de başlaycak 18 ay yazıyor sözleşmede ama 2 ayı gtii şubat 1 de başlamış çünkü sözleşme günü cnm ama kendisi ve babasıda o binada oturacakya biraz acele ediyor kendiside bitirmek için
kimi diyor pahalı kimi diyor ucuz almışsınız bizde şaşırdık cnm artık ama miskkette ki fiyatlar bile 120 hiç bir özellik yok içinde düşüncek olursan fiyat ii aslında
2. katıda bilmiyorumki cnm ne zman çıkar:26::26::26::26:

nhrcim banad çok geldi aslında amaa adam diyorki en güsle dairelerden birini veridm ugun fiyata diyor
önümüz ormanlık hiç kapanmaycak şekildee cephe çok güsel
biizm düşüncemizde 20 20 40 vermekti ama adam beklemz ki 40 milyarlada ev bitene kadar:26::26:

eline geçecek olan daireyi ve özelliklerini düşündüğümde hiç de pahalı olduğunu düşünmüyorum
pahalı diyenlerin bence piyasadan haberleri yok
natoyolu artık çok değişiyor
yüzüne bakmadığın evlerin fiyatları almış başını gitmiş
kimseye aldırma
için rahat olsun
sonuçta içine sinen bir ev sahibi olacaksın

yalancının mumu .... :60:

Kızlar sınavı kazanmışımmm :65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65:inanamıyorummm eşim tel açıp öqrenmiş kazandı demişlerrrr çok mutluyummmmm :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

tebrik ederim
allah kazasız kullanmayı nasip etsin
eee sena sen şimdi bunu kutlamadan edemezsin
bi kilo yaş pasta yersin :60:

hoşgeldin
burdan daha iyi bir motive şekli olduğunu sanmıyorum
tam yerine geldin

sena tebrik ederim Allah kazasız kullanmayı nasip etsin benim cesaretim yok araba kullanma konusunda normalde en ufak birşeyde panik yaparım düşünemiyorum kullanmayı :50:
Benim diyet gümledi bugün
Dayanamadım yorgunluğa bozuldu gitti çok sinirim bozuk :14:
Dün akşam sürpriz ! misafir geldi gece 11'de yatılıya onlara yemek hazırla çay yap,yatakları aç derken oldu saat 2,sabah 7 de kalktım koştur koştur kursa yetiş
İlk ara da saat 10 da hocadan izin aldım sağolsun idare ederim dedi bir defaya mahsus
Eve gel kahvaltı hazırla,akşamdanda kaldı bulaşıklar onları yıka tutturdu çocuklar biz gezmeye gidicez diye dışarı çıkar annelerinin umrunda değil çocuklar ordan oraya koşturup dururlar nevrim döndü resmen
Gezmeleri bitti eve getirdim yemek hazırla çay faslı bitsin,istasyona götür
Onlar gittiler ama bende bittim buda can ya
Allah günah yazmasın ama bu kadar yoğunluğun arasında misafire katlanamıyorum ben :59:
Bugün ki saçma sapan menüm
Sabah : Kursa giderken bişey yemedim gelince herkesle beraber kahvaltı ettim
1 kruvasan
1 damla sakızlı çörek
3 çatal kadar patates kızartması
4 yeşil zeytin
Ara : Yok
Öğle : 2 lahana dolması
10 taneyi rahat geçmiştir yaprak sarması
3-4 kaşık kabak yemeği
1 dilim ekmek :14:
2 dilimde yaş pasta :14:
Akşam yemeği falanda yok ben naptım böyle ya :14:

bugün yedikleimi yazayım okuyamadım yazdıklarınızı
sabah
2 dilim t b ekmek
1 h yumuta
5 zeytin
1 dilim b peyni
dom,maydonoz
1 t k bal
ara
3 tanecik çizi
ara
yaım elma 1 küçük potakal
akşam
6 kaşık tavuklu sebzeli pilav
salata
yoğut
ara
çay içerim yatarken de 1 bardak y y süt
2,5 lt su

sevgicim nasıl oldunuzz cnm
ev içindee bizd eöyle düşünüyoruz cnm bakalımm

kronik
çok haklısın ya misafir ayrı bir ugraş istiyorr
bend eçocuklardan sonra misafiri çok isteyemez oldum
yatılı misafiri tabi zaten evim minicik
çok zor oluyor benim için yatılı misafir:26::26:

sevgicim nasıl oldunuzz cnm
ev içindee bizd eöyle düşünüyoruz cnm bakalımm

kronik
çok haklısın ya misafir ayrı bir ugraş istiyorr
bend eçocuklardan sonra misafiri çok isteyemez oldum
yatılı misafiri tabi zaten evim minicik
çok zor oluyor benim için yatılı misafir:26::26:

benim başağrım bitti
boğaz ağrısıda akşam bitiyor
sabah tekrar başlıyor
umarım artık geçer
diğerleri birbirlerine satıp almakla meşguller hastalığı

sena tebrik ederim Allah kazasız kullanmayı nasip etsin benim cesaretim yok araba kullanma konusunda normalde en ufak birşeyde panik yaparım düşünemiyorum kullanmayı :50:
Benim diyet gümledi bugün
Dayanamadım yorgunluğa bozuldu gitti çok sinirim bozuk :14:
Dün akşam sürpriz ! misafir geldi gece 11'de yatılıya onlara yemek hazırla çay yap,yatakları aç derken oldu saat 2,sabah 7 de kalktım koştur koştur kursa yetiş
İlk ara da saat 10 da hocadan izin aldım sağolsun idare ederim dedi bir defaya mahsus
Eve gel kahvaltı hazırla,akşamdanda kaldı bulaşıklar onları yıka tutturdu çocuklar biz gezmeye gidicez diye dışarı çıkar annelerinin umrunda değil çocuklar ordan oraya koşturup dururlar nevrim döndü resmen
Gezmeleri bitti eve getirdim yemek hazırla çay faslı bitsin,istasyona götür
Onlar gittiler ama bende bittim buda can ya
Allah günah yazmasın ama bu kadar yoğunluğun arasında misafire katlanamıyorum ben :59:
Bugün ki saçma sapan menüm
Sabah : Kursa giderken bişey yemedim gelince herkesle beraber kahvaltı ettim
1 kruvasan
1 damla sakızlı çörek
3 çatal kadar patates kızartması
4 yeşil zeytin
Ara : Yok
Öğle : 2 lahana dolması
10 taneyi rahat geçmiştir yaprak sarması
3-4 kaşık kabak yemeği
1 dilim ekmek :14:
2 dilimde yaş pasta :14:
Akşam yemeği falanda yok ben naptım böyle ya :14:

bnde artık yatılı misafirler gelip gittiklerinde çok yorulduğumu hissediyorum
tabi çocuk sayımız iki olunca
eve yetemezken
bi de misafirlerle uğraşmak zor geliyor
misafii çok severim
akrabalarım arkadaşlarım hep gelsinler
oturmak bilmem ne var ne yok önlerine dökmek isterim
hiç olmadığım kadar hamarat olurum
ama gittiklerinde pilim bitmiş olur

ammavelakin şunu sevmiyorum artık
oturup hizmet bekleyen insanlara sinir oluyorum
var bi kaç gelen öyle
annemin hatrı geçmişin hatrı diye bişi demiyorum
zaten misafire bişi denmezde
ama insanların düşünmesi lazım
zaten iki çocuk iş güç yetişmek zor bi zahmet bi yerlerine kıyıp yardımcı olsalar
benim yine çenem düştü galiba

ah canıım kıyamam yaaa
geçmiş olsun
gittiğine gideceğine pişman oldun desene
hatunlar lafa dalıp unuttular desene ipeği

aynen öle canım ya ,emanetin canı bi tarafında olur derler ya işte öyle,ama tek olduklarında da öyle oluyor ya...bir kere annem mutfakta düdüklü tencere pişmiş çabuk soğusun diye yere fayansın üstüne koymuş ipekte emekliyordu o zaman,ipek mutfaktaymış yani,elini yapıştırmıştı tencereye :53:
kaynanamda mutfakta bulaşık yıkarken bir yerden bir çocuk sesi geliyor alla alla demiş ,sokağa bakmak için salona gelmiş bakmış ipek pc masasının arkasına sıkışmış ağlıyor pirizlerin içinde :53:
en büyük kazamız ipek,kaynanam,eşim ve kaynım hepsi oturuyor salonda ortada sehpada çay ben mutfakta çay dolduruyorum hepsinin içinde çayı üstüne döktü kolu yandı 15 gün pansumana gitmiştik...
anne gibi kimse dikkat edemiyor ama işte insan bazen çocuğu birilerine emanet edip kafa dinleme ihtiyacı hissediyor...allahım büyük kazalar vermesin de benimkiler fenaaa yani,eminim bakıcı onlardan daha iyi bakar..:1:

Huri üzüldüm ya,kıyamam ben ona :59:
Benim de bir arkadaşım var borçlarından dolayı çalışmak zorunda ve çocuğunu annesine bırakıyor.Her sabah ağlayarak çıkıyor evden annesi düzgün bakmıyor aç bırakıyor çocuğu ilgilenmiyor.Kardeşi var 14 yaşında ona bırakıp gezmeye gidiyor daha bir sürü şey.Beni işten arar ağlardı ben mecburum onu bırakmaya içim acıyor diye ...İçim giderdi ya :5:
Bir de öyle pimpirikli bir anne ki onun kadar çocuğunun üstüne düşeni görmedim.İşten geldiği gibi yatana kadar çocukla ilgileniyor deli gibi. :50:
Ah Ah kurstan bi geliyorum beline kadar kaka olmuş,hadi unuttun kokuyuda mı duymuyoprsun be kadın diyesim geliyor,ondan sebep kurstan çıkışta eve fırlıyorum :27:

memleketimizde sınav geçmekle iş bitmiyor ya hani :1:

:gülçin seni avatarını değiştirdiğinden beri durgun görüyorum,sana yorum yapmadığıma bakma takibimdesin,bir durgunluk var dökül bakalım bacım,nerde eski neşeli gülçin???:50

kaptan gel artık bacum yaaa,ne gezginciymişsin sen ya,sen benide geçtin :66::1:

merhaba aranıza yeni katıldım 8. takımdayım ve doğru bir şekilde diyet yapmayı öğrenebilmiş değilim 10 gün kadar oluyor bu yola çıkalı 1 ay önce safra kesesi alındı daha spora yeni başlıyorum hatta işlere bile 24 yaşında çok diyetisyenlere gittim olmadı veremedim zayıflama haplarınında ikisini denedim olmuyor olmuyor anladımki sizler olmadan yapamıcam daha önce çok bakıyordum sizlerin nasıl beslendiğine ama artık tam anlamıla bu işkence bitsin istiyorum :5::5:

bnde artık yatılı misafirler gelip gittiklerinde çok yorulduğumu hissediyorum
tabi çocuk sayımız iki olunca
eve yetemezken
bi de misafirlerle uğraşmak zor geliyor
misafii çok severim
akrabalarım arkadaşlarım hep gelsinler
oturmak bilmem ne var ne yok önlerine dökmek isterim
hiç olmadığım kadar hamarat olurum
ama gittiklerinde pilim bitmiş olur

ammavelakin şunu sevmiyorum artık
oturup hizmet bekleyen insanlara sinir oluyorum
var bi kaç gelen öyle
annemin hatrı geçmişin hatrı diye bişi demiyorum
zaten misafire bişi denmezde
ama insanların düşünmesi lazım
zaten iki çocuk iş güç yetişmek zor bi zahmet bi yerlerine kıyıp yardımcı olsalar
benim yine çenem düştü galiba

aynen canım,bende kendimi paralarım misafir geldiğinde sürekli de çağırırım,gittiklerinde artık topuklarım acır altları dümdüz olur resmen...

ama...ama...ama....

artık yatılıya gelenim gidenim yok çünkü artık kızım var millet hizmet göremeyeceği için ,biraz kendi işlerini kendileri yapmaları gerektiği için,birde sabah erken kalkma durumları olduğu için kızdan dolayı kalmıyorlar..
akşam gelenlere de valla şunu alırmısın,bunu getirirmisin,sofraya yardım edermisin diyorum artık...

tabi yine yapacağımı yapıyorum da,eskisi gibi değil...:27:
geçen akşam yengeme yatak çarşafımı değiştirttim hohoytttt...banane her hafta sonu heliyor bari bi işe yarasın :61:

bugün günümüz vardı önce menümü yazayım sonra aldığım yorumları yazarım..

sabah:
1 haşlanmış yumurta
1 domates
4-5 zeytin
1 dilim beyeaz peynir
2 dilim kepek ekmeği

ara:bitki çayı

öğlen:
2 kaşık lahana turşusu
2 kaşık patates salatası
2 kaşık (ıspıt)kaldirik (yöre yöre ismi değişiyopr genelde karadeniz bölgesinde çok tüketilir yerden çıkan bir ot) neticede ot yani :)
3 tane pırasa dolması

ara:bitki çayı

akşam yemeği yemedim açta değilim zatiii belki meyve yerim yada süt yoğurt...

yorumlara gelelim:herkes çok zayıflamışsın dedi,sadece bir tane arkadaşın kaynanası dedi ki;
_ bak gızım ne gozel olmuşsun geçen sene neydi o halin yüzün abalak ,otuduğun yerden galkamayodun,tosbağa gibiii...:52::53::1:

Canım sana yazdım diye hatırlıyorum ben ama :26:İnan burada herkes vermek isteyene destek olur,asla görmemezlikten gelmez.Sen öncelikle her akşam menülerini paylaş bizimle.Paylaş ki tecrübeli arkadaşlar eksik ne fazla ne söylesin uyarsın seni.Bu konuyu bulmak içinde yukarıda forum takip var oraya tıkla oradan yazdığım mesajlar oradan da burada son yazdığın mesaja gelebilirsin.
Azmin daim olsun :71:

merhaba aranıza yeni katıldım 8. takımdayım ve doğru bir şekilde diyet yapmayı öğrenebilmiş değilim 10 gün kadar oluyor bu yola çıkalı 1 ay önce safra kesesi alındı daha spora yeni başlıyorum hatta işlere bile 24 yaşında çok diyetisyenlere gittim olmadı veremedim zayıflama haplarınında ikisini denedim olmuyor olmuyor anladımki sizler olmadan yapamıcam daha önce çok bakıyordum sizlerin nasıl beslendiğine ama artık tam anlamıla bu işkence bitsin istiyorum :5::5:

Aramıza hoşgeldin :71:
Kimimiz yolu ilaçlardan kimimizin ki diyetisyenlerden geçti ama destek ve azim olmadan olmuyor işte.Onlar da sen kararlı olduğun sürece burada var.
Menülerini paylaş bizimle,buradan kopma.
Azmin daim olsun..

yorumlara gelelim:herkes çok zayıflamışsın dedi,sadece bir tane arkadaşın kaynanası dedi ki;
_ bak gızım ne gozel olmuşsun geçen sene neydi o halin yüzün abalak ,otuduğun yerden galkamayodun,tosbağa gibiii...:52::53::1:

Gıcık oluyorum o teyzelere ya :47:
Yaşlılar diye her şeyi hak görüyorlar kendilerine..Yaşlı da olsa önce bana saygı gösterecek ki karşılığını alsın valla.Bana öyle dese hiç bir şey diyemesem de büyük diye surat asardım en azından :47::47:

Back
X